• Leroy (52)
  Pepper wordt minder 1 reactie

  Pepper is zeker nit meer de website wat het al eens geweest is. Eerst was dit dé website waar je je op aan moest melden als je online wilde daten en nu heb je zo veel andere websites die even goed zijn of misschien wel beter. Wat ik bij Pepper heel erg jammer vind is dat ze zich helemaal niet verder ontwikkelen, het blijft allemaal een beetje hetzelfde terwijl er volgens mij overal steeds meer mogelijk is en hier gaan ze niet in mee. Dus doordat ze dit niet doen wordt de site zelf steeds minder en ik merk ook dat er steeds minder mensen op de site online zijn. Ik weet niet hoe lang ik mijn lidmaatschap hier nog zal verlangen en of ik hier blijf of dat ik toch ook maar op zoek ga naar een andere website.

  Bezoek Pepper

  Leroy (52) 30 juni 2018
  • (43)

   Ik denk eerlijk gezegd dat er aan de website pepper niet eens zo zeer iets exht is veranderd of zoals jij het aangeeft minder goed is geworden.
   Ik denk dat het ligt aan de concurrentie! Je hebt steeds meer online datinwebsites en iedere keer worden deze websites beter en beter, dat de oudere websites er gewoon minder goed door uitzien dan dat ze eerst deden.

   Maid (43) 30 september 2018


Meer informatie en reviews over Pepper