Paiq
8,0

104 reviews

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig
Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (104)

 • Ben (52)
  Underdog 1 reactie

  Paiq is een dating site die je niet tegen komt op reclames van televisie of radio, dit ben ik nog nooit tegen gekomen ten minste. Toch, wanneer je er via via op komt, blijkt het een enorm sterke site met een goed concept te zijn! Schijnbaar hebben ze al die reclame helemaal niet nodig om goed te kunnen draaien. Doordat je er biet veel van hoort is het aaarschijnlijk wel een beetje een underdog. Maar onderschat nooit de underdog zeggen ze altijd, ik denk dat dar hier ook goed op van toepassing is.

  Ben (52) 29 oktober 2017
 • Xander (33)
  Je merkt het in kwaliteit 1 reactie

  Deze site geeft aan dat ze het anders doen dan andere websites die gemaakt zijn voor de datingwereld.
  En dat klopt ook wel, ze pakken het ook anders aan het het is zeer zeker goedkoper dan vele andere sites.
  Maar het nadeel aan dingen die goedkoper zijn, dat is bij alles zo, is altijd dat je het in de kwaliteit ervan gaat merken.
  Dat is bij schoenen en kleren zo en dat is bij deze website net zo.
  Dus of het een goed iets is, dat het goedkoper is, weet ik nog niet zo zeer.
  Natuurlijk is het wel fijn voor mensen uit een bepaalde klasse dat zoiets voor hen ook betaalbaar is.

  Xander (33) 25 oktober 2017
 • Dennis (37)
  Spannend 1 reactie

  Hier is het zo dat wanneer je on het begin met iemand chat, je de foto niet duidelijk kunt zien. Hoe langer je met elkaar praat, hoe scherper de foto wordt. Dit hebben andere sites als deze niet en ik vind dat dit het allemaal een stuk spannender maakt. Nu komt het natuurlijk wel eens voor dat je denkt dat je een hele goede klik hebt met diegene en dan wordt de foto scherper en dan valt dat deel uiteindelijk toch behoorlijk tegen. Maar wanneer je dit eerst had gezien was je misschien afgeknapt maar omdat je elkaar nu een stuk beter kent, kan dit dan minder uitmaken.

  Dennis (37) 22 oktober 2017
 • David (48)
  Goedkoper en slechter 1 reactie

  Deze site is niet helemaal gratis, maar wel een stuk goedkoper dan de meeste andere date websites die ik ken. Helaas is het hier wel zo dat er op goede dingen bezuinigt moet worden met als gevolg dat de site wel goedkoper is dan andere sites voor daten maar daardoor ook een stuk slechter. Dan kun je beter iets meer voor een goede site vragen vind ik dan dit

  David (48) 6 oktober 2017
 • Hector (53)
  Allemaal trucjes 1 reactie

  Deze datingsite maakt gebruik van allerlei trucjes om er maar voor te zorgen dat je blijft betalen. Neem nu het al chattend scherper worden ban de foto’s, dat is toch allemaal kul. Waarom niet gewoon in een keer scherp, je hebt er toch recht op om te zien hoe de ander eruit ziet. En dat is wederzijds natuurlijk ook zo

  Hector (53) 30 september 2017
 • Marinus (56)
  Niet te pruimen 1 reactie

  Ze hebben het er wel eens over dat bepaald voedsel niet te pruimen is, maar websites als deze zijn toch ook niet te pruimen. Het is toch vreselijk als je leest en ziet wat hier allemaal is en dat is allemaal ondermaats

  Marinus (56) 15 september 2017
 • Daan (46)
  Mwahh 1 reactie

  Dit is een site waar ik de ene keer enthousiast over ben en een paar minuten later juist helemaal negatief over kan doen. Het heeft hele goede punten en hele slechte punten, dat laatste is jammer. Als ze dat nou zouden oplossen en verbeteren zou het echt extreem goed zijn. Nu is het zo'n Mwahh geval

  Daan (46) 24 augustus 2017
 • Liam (35)
  Boring 1 reactie

  Wat een ouwe lullen site is dit zeg mijn hemel, super boring als je het mij vraagt.
  Daarbij kijken ze je ook nog eens heel vreemd aaan wanneer je aangeeft dat je op mannen valt en niet op vrouwen.
  Heb het idee dat de meeste mensen die hier zitten nog vinden dat dat echt niet kan, want zodra ze dat weten is het contact vaak snel afgelopen.
  Beetje jammer vind ik altijd dat dat zo moet, het is niet zo dat ik een enge ziekte of zo heb.
  Misschien een tip voor de site om wat meer te doen met en voor mensen die niet hetero zijn.

  Liam (35) 30 juli 2017
 • Lincy (44)
  Redelijke prijs 1 reactie

  Wat ik hier een enorm pluspunt vind is de prijs.
  Natuurlijk was helemaal gratis nog beter geweest maar je moet ook een bedje realistisch blijven denk ik dan en dan besef ik me dis ook heel goed dat dit heel schappelijk is.
  De mannen hier zijn ook zeker niet onprettig, de meesten zijn erg welgemanierd en dat vind ik erg belangrijk.
  Wanneer iemand je in het begin al niet goed behandeld zal dat later zeker niet doen, daarom wil ik iemand die me van begin af aan behandeld als een prinses

  Lincy (44) 28 juli 2017
 • Koos (67)
  Brutaliteit 1 reactie

  Wat de dames hier allemaal doen en vragen vind ik ronduit brutaal.
  Er wordt zonder schaamte om geld en dergelijke gevraagd en ze zijn absoluut niet bang om hun lichaam hier voor in te zetten.
  Jammer dat ze zo weinig eigenwaarde hebben tegenwoordig en dat ze niet zuiniger zijn op zichzelf.
  Daarbij komt dat de jongse meiden van een jaar of 25 mij al benaderen, jammer is dat want dan weet je al dat het niet goed zit.

  Koos (67) 23 juli 2017
 • Perry (54)
  Wat een flop 1 reactie

  Nooit verwacht dit te noemen, maar wat een regelrechte flop is deze website! De hele opmaak alleen al van de site, daarbij komt dat het aantal leden heel erg laag is. Van die leden zijn negen van de tien van het mannelijke geslacht dus dan schiet je alsnog niets op. En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan met nadelen opnoemen. Eerder had ik altijd een hele leuke site gevonden voor online daten maar deze bestaan helaas niet meer, toen op deze terecht gekomen. Maar deze komt niet eens in de buurt van de vorige. Ik vind het echt een flop, jammer maar waaar.

  Perry (54) 22 juli 2017
 • Tim (31)
  Fakers op paiq een grote nep boel 1 reactie

  Ik proef dat er veel fakers op Paiq zitten. Je begint op Paiq met een goed gevoel want er staat overal dat het gratis is. Blijkt dat alleen de registratie gratis is want zodra je een gesprek wilt beginnen moet je meer dan 20 euro betalen die daarna automatisch van je rekening geschreven zal worden. Dat je de andere partij niet kan zien bevestigd mijn vermoeden dat dit een grote nep boel is. Wanneer je niet hebt betaald krijg je talloze berichtjes van andere leden maar dat stopt per direct als je een lidmaatschap hebt genomen. Duur grapje voor niks.

  Tim (31) 11 juli 2017
 • Chantal (31)
  Paiq is leuk en werkt prima 0 reacties

  Een website zonder gezichten maakt het wel spannend vind ik en het is zeker niet zo dat je hier geen dates van kan krijgen. Innerlijk telt meer dan uiterlijk is denk ik het motto van deze datingsite en daar ben ik het 100% mee eens. Je praat ook niet zomaar met mensen, het werkt wel met een systeem dat je chat met mensen die dezelfde interesses hebben. Jammer dat het geld kost maar daar kom je tegenwoordig niet meer onder uit. 5 sterren is het zeker waard! Een keer wat anders als een normale datingsite.

  Chantal (31) 18 mei 2017
 • Yvon (61)
  Apart 0 reacties

  Wat veel jongeren zijn hier te vinden, jammer dat er niet zo veel rijpe mannen zijn voor weduwen zoals ikzelf.
  Ook vind ik het raar dat je 9,50 moet betalen maar dat die de eerste maand 19,50 is als een soort borg.
  Ik vind dit persoonlijk te veel geld voor zoiets als dit

  Yvon (61) 13 mei 2017
 • Irene (27)
  Paiq is in 1 woord waanzin 0 reacties

  Waanzin. Dat is het woord waar ik aan denk wanneer ik terug denk aan mijn betaalde periode op Paiq. Het is ook waanzin dat ik hier voor heb betaald maar dat boetekleed trek ik dan maar zelf aan. Je ziet geen foto's van de gebruikers, oke leuk initiatief, toch? Je chat een tijdje met iemand, denkt dat is wel wat en dan kom je er achter dat deze man een grote Feyenoord tattoo op zijn voorhoofd heeft staan. Uiterlijk telt dan ook wel degelijk want hoe aardig hij ook is, dit gaat me te ver. Prijzen zijn redelijk om nog maar iets positiefs te noemen.

  Irene (27) 9 mei 2017
 • Karsten (57)
  eenmalig extra 1 reactie

  Ze vragen al 9,50 als je je wilt aanmelden hier, en dan hebben ze ook nog het lef om nog een extra bijdrage van tien euro te vragen. Hoe durven ze! Het is toch belachelijk dat je hier uberhaupt voor moet betalen en dan willen ze je ook nog eens gelijk het dubbele laten neertellen! Mij niet gezien, dan kunnen ze mijn .... kussen.

  Karsten (57) 6 mei 2017
 • Branding (59)
  Afstand Paiq is groot 1 reactie

  Veel contacten die ik voorgeschoteld krijg op Paiq hebben een dusdanige grote afstand (200+ km) dat dit niets kan worden. Hier kom je ook pas na een tijdje chatten achter. Dat je geen foto ziet is nog tot daar aan toe in een begin stadium van een gesprek maar zulke informatie lijkt me wel handig om te weten. Misschien had ik een betaald lidmaatschap moeten nemen om meer informatie te zien, maar Paiq werkt met automatische incasso. Dit is mij een brug te ver.

  Branding (59) 5 april 2017
 • Anoniem (30)
  paiq is niet te doen 1 reactie

  ik heb 30 minuten nodig gehad voordat ik deze website spuugzat was. het is prima dat paiq gezichten een blur geeft maar om dat bij ieder profiel te doen is wel heel raar en je kan het alleen eerder zien als je betaald. ja betalen betalen betalen, dat willen deze sites dat je dat doet. ik niet nee hoor ik ben niet gek. het leven kost al genoeg.

  Anoniem (30) 28 maart 2017
 • Simone (30)
  Paiq werkt voor geen ene meter sorry Paiq 0 reacties

  Deze website werkt voor geen ene meter. Het spijt me Paiq. Het is fijn dat jullie iets goedkoper zijn dan andere datingwebsites. Alle euros tellen in deze crisis! Maar als je de ander niet kan zien is gewoon geen fijn gevoel. Chatten chatten en chatten wat uiteindelijk duidt op het feit dat je hebt gechat met een lelijke man. Niet dat het alleen gaat om uiterlijk hoor! Juist niet vind ik maar het telt wel mee.

  Simone (30) 23 maart 2017
 • Loes (43)
  Verrassend leuk 0 reacties

  Wat ik dus echt niet had verwacht is hier werkelijkheid geworden. Ik haatte dit soort dingen, het online daten. Ik kom uit de tijd van mensen face to face ontmoeten en spreken. Daarom heb ik ook heel lang geweigerd om aan deze hype mee te doen. Op een gegeven moment kwam ik er toch echt niet meer onderuit. Wat mij dus heel erg verraste was dat ik het heel erg leuk bleek te vinden om te doen!

  Loes (43) 19 maart 2017
 • Eefje (44)
  Paiq review omtrent het rare systeem 0 reacties

  Het zet me aan het denken: wat voor mensen zouden gebruik maken van een systeem waarbij je de ander niet ziet (en je zelf dus ook verborgen bent).

  Antwoorden:
  1. Iemand die heel onzeker is over zichzelf.
  2. Iemand die er simpelweg niet goed uit ziet.
  3. Iemand die vreemd gaat.

  Alle 3 de opties zijn voor menig vrouw geen optie dus is Paiq niet de juiste website.

  Eefje (44) 28 februari 2017
 • Ferdinand (25)
  Lelijke mensen op paiq niets anders 1 reactie

  Ik snap niet dat mensen hiervoor betalen. Met iemand chatten die je niet ziet is natuurlijk een uniek idee (omdat het niet goed is), maar het loopt meestal uit op niets want uiterlijk telt wel degelijk mee. Daarnaast willen alleen lelijke mensen deze methode gebruiken dus tja. Weet waar je mee gaat chatten....

  Ferdinand (25) 15 februari 2017
 • Dirk (33)
  Paiq spannende leuke website 1 reactie

  Leuke website waar de spanning er een lange tijd in blijft. Ik lees veel recensies over het feit dat het stom is dat je de ander niet kan zien. Hier ben ik het mee oneens. Paiq heeft ervoor gekozen om het innerlijk voorrang te geven, valt veel voor te zeggen. Dat het betaald is vind ik dan wel jammer, omdat je niet weet waarmee je chat en er een kans is dat iemand zijn tijd verdoet, hierom 4 sterren.

  Dirk (33) 31 januari 2017
 • Verbaasde Dirk Jan (29)
  Azijnpissers over Paiq 0 reacties

  Wat een azijnpissers op Topdatingwebsites.nl zeg! Paiq is in mijn ogen juist een prima datingsite. Natuurlijk is het niet heel fijn om de persoon waarmee je gaat chatten eerst niet te zien maar als dit concept je niet aanstaat, wat doe je dan in hemelsnaam op Paiq?

  Verbaasde Dirk Jan (29) 19 januari 2017
 • Leon (31)
  Paiq is niks puur blind dating 1 reactie

  Erg raar dat er serieus mensen zijn die zich aanmelden op een datingsite, daar dan ook nog voor betalen, terwijl je de personen niet kan zien waarmee je een chat aan gaat. Gooi je geld dan gewoon in oceaan, zie je in ieder geval nog een leuke plons (als je veel geld hebt lol). Paiq is niet voor mij besteed, wens de blind daters veel succes hier.

  Leon (31) 17 januari 2017