Paiq
8,0

106 reviews

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig
Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (106)

 • Gijs (63)
  rapport over paiq 1 reactie

  Deze site geeft de site Paiq een 8.0 las ik net in de tekst maar die zou ik de site niet als rapportcijfer geven, eerder een 6.0
  Het is geen hele slechte site dus het verdient geen onvoldoende maar ook niet een acht als je het mij vraagt.
  Het is natuurlijk wel lekker goedkoop maar 9 euro per maand, dat zie je nergens anders.
  Wel weer jammer dat je dan die eenmalige 10 euro moet betalen, maar dat ter zijde.
  Wat mij irriteert zijn die foto's waar je in het begin niets van kunt zien en wat dan hoe langer je met iemand praat steeds scherper in beeld komt te staan.
  Dat vind ik echt bloedirritant, laat ze dat gewoon gelijk scherp maken, dat hoeft voor mij niet spannend te blijven.
  Ik zie liever de foto van de gene met wie ik aan het chatten ben.

  Gijs (63) 24 juni 2018
 • Fabian (41)
  Het blijft spannend 1 reactie

  Paiq is gewoon een hele andere website dan de meeste gemiddelde dating sites. Hier blijft alles veel langer spannend waar je het op een normale dating site misschien al wat saai vindt worden. Een voorbeeld hiervan is dat tijdens het chatten een foto steeds scherper wordt, dit vind ik zelf heel leuk. Soms wordt je positief verrast door het uiterlijk en soms iets minder maar wat hier het fijne van is is dat je de vrouw in kwestie dan al iets beter hebt leren kennen en dan maakt het je misschien wel minder uit dat haar neus misschien iets aan de grote kant is of welke andere oneffenheid dan ook. Ik ben fan hier van.

  Fabian (41) 10 juni 2018
 • Jan (42)
  Lekker goedkoop 1 reactie

  Paiq is na de gratis websites denk ik de goedkoopste dating web site van allemaal. Je moet dan wel even eenmalig 10 euro extra betalen in het begin, ik denk dat dit iets van registratie kosten of iets dergelijks zijn dat weet ik ook niet, maar daarna betaal je nog maar 9,50 euro per maand. En met de andere sites waar ik op heb gezeten was dit toch wel altijd minimaal 15 tot 25 euro per maand, dus dat scheelt nog al wat. Verder vind ik Paiq niet echt een bijzondere website, maar dat hoeft ook niet. Zolang ik er maar vrouwen kan leren kennen die net als ik ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie, of in ieder geval eerst iemand leren kennen waar het mee klikt. Dan vind ik dat genoeg en dan kun je er samen wel het beste van maken.

  Jan (42) 4 mei 2018
 • William (54)
  Paiq flop 0 reacties

  De website Paiq vind ik een regelrechte flop! Het is eigenlijk absurd dat een site als deze nog bestaansrecht heeft voor wat ze doen, want ik denk dat als er een keuring voor is, dat paiq hier niet met vlag en wimpel voor zal slagen. In tegendeel zelfs. Het is dat ik er voor bepaalde tijd aan vast zit door mijn eigen domme schuld, maar anders was ik waarschijnlijk na dag een hier alweer hard van weg gelopen.

  William (54) 15 april 2018
 • Robot Chicken (35)
  verdacht 0 reacties

  Hoorde laatst dat huismoeders 10ct per gegeven [enter] krijgen als ze mannen aan de praat houden. Ik vond het al zo raar waarom het allemaal van die individuele regeltjes waren met doodlopers en gegeven enters. Tegenwoordig moet je om die matches gaan smeken en haar overtuigen met jou te kunnen praten. Op een sneaky manier hebben ze "nee" op de plaats gezet waar je normaal gesproken "ja" verwacht. Uit automatisme ben ik er al twee keer ingetrapt en dat was waarschijnlijk ook de opzet. Veel van die matches worden ook gewoon geweigerd terwijl zij niet kunnen weten hoe ik eruit zie, andere komen nooit meer online en als een vrouw jou spontaan accepteert mag je er zeer bedenkelijk over zijn. Probeer ik de speeddate uit dan zie ik telkens dezelfde gegadigden voorbijkomen en dat de hele dag/week/maand door. Moet ik dat niet vreemd gaan vinden? Als ik Paiq was zou ik er voor zorgen dat dit minder opviel. Bijna de helft van de matches/speeddates die ik zie hebben geeneens een foto, misschien dat die in tegenstelling wél echte leden zijn die op zoek zijn, maar als je uiteindelijk de foto niet te zien krijgt dat is dat toch in strijd met het bedoeling van deze datingsite? Ook ben ik een keer meiden tegengekomen die ongeneeslijk ziek waren of blind (ik wil er geen kwaad word over kwijt als je écht ziek bent). Dit zorgde voor een enorme schrik waar ik nog steeds niet overheen ben en deze meiden stelden zich daarnaast ook nog eens heel onwelwillend op over een date. Dus weer pogingen voor niets en een slecht gevoel overgehouden. Brrr.

  Robot Chicken (35) 5 april 2018
 • Linda (58)
  Lekker goedkoop 1 reactie

  Heel veel dating sites zijn abnormaal door, ik weet zeker dat er heel erg veel mensen zijn die gewoonweg niet in staat zijn om zo’n bedrag neer te tellen voor een beetje achter de computer zitten. Deze site is goed te betalen en ook de site vind ik erg leuk. Ik kees veel over de foto’s hier en hoe dat gaat, maar ik vind dat juist wel leuk. Het is spannend.

  Linda (58) 18 november 2017
 • Henry (42)
  Geweldige website met een uniek systeem 0 reacties

  Ik vind paiq juist een leuke site. De mensen wie lopen te zeuren over fake en veel vreemdgangers die hebben vaak hun mening wel erg snel klaar. Als ze enigszins denken dat een foto niet klopt dan hoor je meteen je gaat vreemd . Jammer want je kunt ook hele leuke gesprekken voeren met iemand zonder de foto te zien. Veel mensen zeggen het is een vleeskeuring maar zonder foto is het weer vreemdgaan. Ik ben als test nu bijna twee maanden op paiq. Ik moet zeggen het is een duidelijke site. Matching klopt best wel vaak. Ik vind persoonlijk de vragen wie vrouwen stellen erg standaard ( rook je) vakantie... Maar dat ligt niet aan de site maar aan de gebruikers zelf. Dat paiq geld vraagt dat kan ik ook nog begrijpen. Ook een site als paiq moet geld op brengen. Ik vind dit echt minimaal wat zij vragen in verhouding tot andere sites. Op iedere site zitten vreemdgangers op iedere site heb je gefrustreerde vrouwen en mannen. Daar valt niet op te controleren. Ik geef paiq een dikke 9 .

  Probeer eens niet meteen naar de foto te kijken ook niet na 15 minuten maar knoop een leuk gesprek aan en kijk dan pas eens naar de foto .

  Henry (42) 17 november 2017
 • Ben (52)
  Underdog 1 reactie

  Paiq is een dating site die je niet tegen komt op reclames van televisie of radio, dit ben ik nog nooit tegen gekomen ten minste. Toch, wanneer je er via via op komt, blijkt het een enorm sterke site met een goed concept te zijn! Schijnbaar hebben ze al die reclame helemaal niet nodig om goed te kunnen draaien. Doordat je er biet veel van hoort is het aaarschijnlijk wel een beetje een underdog. Maar onderschat nooit de underdog zeggen ze altijd, ik denk dat dar hier ook goed op van toepassing is.

  Ben (52) 29 oktober 2017
 • Xander (33)
  Je merkt het in kwaliteit 1 reactie

  Deze site geeft aan dat ze het anders doen dan andere websites die gemaakt zijn voor de datingwereld.
  En dat klopt ook wel, ze pakken het ook anders aan het het is zeer zeker goedkoper dan vele andere sites.
  Maar het nadeel aan dingen die goedkoper zijn, dat is bij alles zo, is altijd dat je het in de kwaliteit ervan gaat merken.
  Dat is bij schoenen en kleren zo en dat is bij deze website net zo.
  Dus of het een goed iets is, dat het goedkoper is, weet ik nog niet zo zeer.
  Natuurlijk is het wel fijn voor mensen uit een bepaalde klasse dat zoiets voor hen ook betaalbaar is.

  Xander (33) 25 oktober 2017
 • Dennis (37)
  Spannend 1 reactie

  Hier is het zo dat wanneer je on het begin met iemand chat, je de foto niet duidelijk kunt zien. Hoe langer je met elkaar praat, hoe scherper de foto wordt. Dit hebben andere sites als deze niet en ik vind dat dit het allemaal een stuk spannender maakt. Nu komt het natuurlijk wel eens voor dat je denkt dat je een hele goede klik hebt met diegene en dan wordt de foto scherper en dan valt dat deel uiteindelijk toch behoorlijk tegen. Maar wanneer je dit eerst had gezien was je misschien afgeknapt maar omdat je elkaar nu een stuk beter kent, kan dit dan minder uitmaken.

  Dennis (37) 22 oktober 2017
 • David (48)
  Goedkoper en slechter 1 reactie

  Deze site is niet helemaal gratis, maar wel een stuk goedkoper dan de meeste andere date websites die ik ken. Helaas is het hier wel zo dat er op goede dingen bezuinigt moet worden met als gevolg dat de site wel goedkoper is dan andere sites voor daten maar daardoor ook een stuk slechter. Dan kun je beter iets meer voor een goede site vragen vind ik dan dit

  David (48) 6 oktober 2017
 • Hector (53)
  Allemaal trucjes 1 reactie

  Deze datingsite maakt gebruik van allerlei trucjes om er maar voor te zorgen dat je blijft betalen. Neem nu het al chattend scherper worden ban de foto’s, dat is toch allemaal kul. Waarom niet gewoon in een keer scherp, je hebt er toch recht op om te zien hoe de ander eruit ziet. En dat is wederzijds natuurlijk ook zo

  Hector (53) 30 september 2017
 • Marinus (56)
  Niet te pruimen 1 reactie

  Ze hebben het er wel eens over dat bepaald voedsel niet te pruimen is, maar websites als deze zijn toch ook niet te pruimen. Het is toch vreselijk als je leest en ziet wat hier allemaal is en dat is allemaal ondermaats

  Marinus (56) 15 september 2017
 • Daan (46)
  Mwahh 1 reactie

  Dit is een site waar ik de ene keer enthousiast over ben en een paar minuten later juist helemaal negatief over kan doen. Het heeft hele goede punten en hele slechte punten, dat laatste is jammer. Als ze dat nou zouden oplossen en verbeteren zou het echt extreem goed zijn. Nu is het zo'n Mwahh geval

  Daan (46) 24 augustus 2017
 • Liam (35)
  Boring 1 reactie

  Wat een ouwe lullen site is dit zeg mijn hemel, super boring als je het mij vraagt.
  Daarbij kijken ze je ook nog eens heel vreemd aaan wanneer je aangeeft dat je op mannen valt en niet op vrouwen.
  Heb het idee dat de meeste mensen die hier zitten nog vinden dat dat echt niet kan, want zodra ze dat weten is het contact vaak snel afgelopen.
  Beetje jammer vind ik altijd dat dat zo moet, het is niet zo dat ik een enge ziekte of zo heb.
  Misschien een tip voor de site om wat meer te doen met en voor mensen die niet hetero zijn.

  Liam (35) 30 juli 2017
 • Lincy (44)
  Redelijke prijs 1 reactie

  Wat ik hier een enorm pluspunt vind is de prijs.
  Natuurlijk was helemaal gratis nog beter geweest maar je moet ook een bedje realistisch blijven denk ik dan en dan besef ik me dis ook heel goed dat dit heel schappelijk is.
  De mannen hier zijn ook zeker niet onprettig, de meesten zijn erg welgemanierd en dat vind ik erg belangrijk.
  Wanneer iemand je in het begin al niet goed behandeld zal dat later zeker niet doen, daarom wil ik iemand die me van begin af aan behandeld als een prinses

  Lincy (44) 28 juli 2017
 • Koos (67)
  Brutaliteit 1 reactie

  Wat de dames hier allemaal doen en vragen vind ik ronduit brutaal.
  Er wordt zonder schaamte om geld en dergelijke gevraagd en ze zijn absoluut niet bang om hun lichaam hier voor in te zetten.
  Jammer dat ze zo weinig eigenwaarde hebben tegenwoordig en dat ze niet zuiniger zijn op zichzelf.
  Daarbij komt dat de jongse meiden van een jaar of 25 mij al benaderen, jammer is dat want dan weet je al dat het niet goed zit.

  Koos (67) 23 juli 2017
 • Perry (54)
  Wat een flop 1 reactie

  Nooit verwacht dit te noemen, maar wat een regelrechte flop is deze website! De hele opmaak alleen al van de site, daarbij komt dat het aantal leden heel erg laag is. Van die leden zijn negen van de tien van het mannelijke geslacht dus dan schiet je alsnog niets op. En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan met nadelen opnoemen. Eerder had ik altijd een hele leuke site gevonden voor online daten maar deze bestaan helaas niet meer, toen op deze terecht gekomen. Maar deze komt niet eens in de buurt van de vorige. Ik vind het echt een flop, jammer maar waaar.

  Perry (54) 22 juli 2017
 • Tim (31)
  Fakers op paiq een grote nep boel 1 reactie

  Ik proef dat er veel fakers op Paiq zitten. Je begint op Paiq met een goed gevoel want er staat overal dat het gratis is. Blijkt dat alleen de registratie gratis is want zodra je een gesprek wilt beginnen moet je meer dan 20 euro betalen die daarna automatisch van je rekening geschreven zal worden. Dat je de andere partij niet kan zien bevestigd mijn vermoeden dat dit een grote nep boel is. Wanneer je niet hebt betaald krijg je talloze berichtjes van andere leden maar dat stopt per direct als je een lidmaatschap hebt genomen. Duur grapje voor niks.

  Tim (31) 11 juli 2017
 • Chantal (31)
  Paiq is leuk en werkt prima 0 reacties

  Een website zonder gezichten maakt het wel spannend vind ik en het is zeker niet zo dat je hier geen dates van kan krijgen. Innerlijk telt meer dan uiterlijk is denk ik het motto van deze datingsite en daar ben ik het 100% mee eens. Je praat ook niet zomaar met mensen, het werkt wel met een systeem dat je chat met mensen die dezelfde interesses hebben. Jammer dat het geld kost maar daar kom je tegenwoordig niet meer onder uit. 5 sterren is het zeker waard! Een keer wat anders als een normale datingsite.

  Chantal (31) 18 mei 2017