Paiq
8,0

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig
Review gemiddelde2 sterren waardering 90 reviews

Bezoek Paiq

https://www.paiq.nl

Ontevreden over Paiq?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 1.627 keer bezocht.

Reviews ( 90 )

 • Koos (67)
  Brutaliteit 1 reactie

  Wat de dames hier allemaal doen en vragen vind ik ronduit brutaal.
  Er wordt zonder schaamte om geld en dergelijke gevraagd en ze zijn absoluut niet bang om hun lichaam hier voor in te zetten.
  Jammer dat ze zo weinig eigenwaarde hebben tegenwoordig en dat ze niet zuiniger zijn op zichzelf.
  Daarbij komt dat de jongse meiden van een jaar of 25 mij al benaderen, jammer is dat want dan weet je al dat het niet goed zit.

  2 sterren waardering

  Koos (67) 23 juli 2017
 • Perry (54)
  Wat een flop 1 reactie

  Nooit verwacht dit te noemen, maar wat een regelrechte flop is deze website! De hele opmaak alleen al van de site, daarbij komt dat het aantal leden heel erg laag is. Van die leden zijn negen van de tien van het mannelijke geslacht dus dan schiet je alsnog niets op. En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan met nadelen opnoemen. Eerder had ik altijd een hele leuke site gevonden voor online daten maar deze bestaan helaas niet meer, toen op deze terecht gekomen. Maar deze komt niet eens in de buurt van de vorige. Ik vind het echt een flop, jammer maar waaar.

  1 ster waardering

  Perry (54) 22 juli 2017
 • Tim (31)
  Fakers op paiq een grote nep boel 1 reactie

  Ik proef dat er veel fakers op Paiq zitten. Je begint op Paiq met een goed gevoel want er staat overal dat het gratis is. Blijkt dat alleen de registratie gratis is want zodra je een gesprek wilt beginnen moet je meer dan 20 euro betalen die daarna automatisch van je rekening geschreven zal worden. Dat je de andere partij niet kan zien bevestigd mijn vermoeden dat dit een grote nep boel is. Wanneer je niet hebt betaald krijg je talloze berichtjes van andere leden maar dat stopt per direct als je een lidmaatschap hebt genomen. Duur grapje voor niks.

  1 ster waardering

  Tim (31) 11 juli 2017
 • Chantal (31)
  Paiq is leuk en werkt prima 0 reacties

  Een website zonder gezichten maakt het wel spannend vind ik en het is zeker niet zo dat je hier geen dates van kan krijgen. Innerlijk telt meer dan uiterlijk is denk ik het motto van deze datingsite en daar ben ik het 100% mee eens. Je praat ook niet zomaar met mensen, het werkt wel met een systeem dat je chat met mensen die dezelfde interesses hebben. Jammer dat het geld kost maar daar kom je tegenwoordig niet meer onder uit. 5 sterren is het zeker waard! Een keer wat anders als een normale datingsite.

  5 sterren waardering

  Chantal (31) 18 mei 2017
 • Yvon (61)
  Apart 0 reacties

  Wat veel jongeren zijn hier te vinden, jammer dat er niet zo veel rijpe mannen zijn voor weduwen zoals ikzelf.
  Ook vind ik het raar dat je 9,50 moet betalen maar dat die de eerste maand 19,50 is als een soort borg.
  Ik vind dit persoonlijk te veel geld voor zoiets als dit

  2 sterren waardering

  Yvon (61) 13 mei 2017
 • Irene (27)
  Paiq is in 1 woord waanzin 0 reacties

  Waanzin. Dat is het woord waar ik aan denk wanneer ik terug denk aan mijn betaalde periode op Paiq. Het is ook waanzin dat ik hier voor heb betaald maar dat boetekleed trek ik dan maar zelf aan. Je ziet geen foto's van de gebruikers, oke leuk initiatief, toch? Je chat een tijdje met iemand, denkt dat is wel wat en dan kom je er achter dat deze man een grote Feyenoord tattoo op zijn voorhoofd heeft staan. Uiterlijk telt dan ook wel degelijk want hoe aardig hij ook is, dit gaat me te ver. Prijzen zijn redelijk om nog maar iets positiefs te noemen.

  3 sterren waardering

  Irene (27) 9 mei 2017
 • Karsten (57)
  eenmalig extra 1 reactie

  Ze vragen al 9,50 als je je wilt aanmelden hier, en dan hebben ze ook nog het lef om nog een extra bijdrage van tien euro te vragen. Hoe durven ze! Het is toch belachelijk dat je hier uberhaupt voor moet betalen en dan willen ze je ook nog eens gelijk het dubbele laten neertellen! Mij niet gezien, dan kunnen ze mijn .... kussen.

  1 ster waardering

  Karsten (57) 6 mei 2017
 • Branding (59)
  Afstand Paiq is groot 1 reactie

  Veel contacten die ik voorgeschoteld krijg op Paiq hebben een dusdanige grote afstand (200+ km) dat dit niets kan worden. Hier kom je ook pas na een tijdje chatten achter. Dat je geen foto ziet is nog tot daar aan toe in een begin stadium van een gesprek maar zulke informatie lijkt me wel handig om te weten. Misschien had ik een betaald lidmaatschap moeten nemen om meer informatie te zien, maar Paiq werkt met automatische incasso. Dit is mij een brug te ver.

  3 sterren waardering

  Branding (59) 5 april 2017
 • Anoniem (30)
  paiq is niet te doen 1 reactie

  ik heb 30 minuten nodig gehad voordat ik deze website spuugzat was. het is prima dat paiq gezichten een blur geeft maar om dat bij ieder profiel te doen is wel heel raar en je kan het alleen eerder zien als je betaald. ja betalen betalen betalen, dat willen deze sites dat je dat doet. ik niet nee hoor ik ben niet gek. het leven kost al genoeg.

  2 sterren waardering

  Anoniem (30) 28 maart 2017
 • Simone (30)
  Paiq werkt voor geen ene meter sorr... 0 reacties

  Deze website werkt voor geen ene meter. Het spijt me Paiq. Het is fijn dat jullie iets goedkoper zijn dan andere datingwebsites. Alle euros tellen in deze crisis! Maar als je de ander niet kan zien is gewoon geen fijn gevoel. Chatten chatten en chatten wat uiteindelijk duidt op het feit dat je hebt gechat met een lelijke man. Niet dat het alleen gaat om uiterlijk hoor! Juist niet vind ik maar het telt wel mee.

  2 sterren waardering

  Simone (30) 23 maart 2017
 • Loes (43)
  Verrassend leuk 0 reacties

  Wat ik dus echt niet had verwacht is hier werkelijkheid geworden. Ik haatte dit soort dingen, het online daten. Ik kom uit de tijd van mensen face to face ontmoeten en spreken. Daarom heb ik ook heel lang geweigerd om aan deze hype mee te doen. Op een gegeven moment kwam ik er toch echt niet meer onderuit. Wat mij dus heel erg verraste was dat ik het heel erg leuk bleek te vinden om te doen!

  4 sterren waardering

  Loes (43) 19 maart 2017
 • Eefje (44)
  Paiq review omtrent het rare systee... 0 reacties

  Het zet me aan het denken: wat voor mensen zouden gebruik maken van een systeem waarbij je de ander niet ziet (en je zelf dus ook verborgen bent).

  Antwoorden:
  1. Iemand die heel onzeker is over zichzelf.
  2. Iemand die er simpelweg niet goed uit ziet.
  3. Iemand die vreemd gaat.

  Alle 3 de opties zijn voor menig vrouw geen optie dus is Paiq niet de juiste website.

  2 sterren waardering

  Eefje (44) 28 februari 2017
 • Ferdinand (25)
  Lelijke mensen op paiq niets anders 1 reactie

  Ik snap niet dat mensen hiervoor betalen. Met iemand chatten die je niet ziet is natuurlijk een uniek idee (omdat het niet goed is), maar het loopt meestal uit op niets want uiterlijk telt wel degelijk mee. Daarnaast willen alleen lelijke mensen deze methode gebruiken dus tja. Weet waar je mee gaat chatten....

  2 sterren waardering

  Ferdinand (25) 15 februari 2017
 • Dirk (33)
  Paiq spannende leuke website 1 reactie

  Leuke website waar de spanning er een lange tijd in blijft. Ik lees veel recensies over het feit dat het stom is dat je de ander niet kan zien. Hier ben ik het mee oneens. Paiq heeft ervoor gekozen om het innerlijk voorrang te geven, valt veel voor te zeggen. Dat het betaald is vind ik dan wel jammer, omdat je niet weet waarmee je chat en er een kans is dat iemand zijn tijd verdoet, hierom 4 sterren.

  4 sterren waardering

  Dirk (33) 31 januari 2017
 • Verbaasde Dirk Jan (29)
  Azijnpissers over Paiq 0 reacties

  Wat een azijnpissers op Topdatingwebsites.nl zeg! Paiq is in mijn ogen juist een prima datingsite. Natuurlijk is het niet heel fijn om de persoon waarmee je gaat chatten eerst niet te zien maar als dit concept je niet aanstaat, wat doe je dan in hemelsnaam op Paiq?

  4 sterren waardering

  Verbaasde Dirk Jan (29) 19 januari 2017
 • Leon (31)
  Paiq is niks puur blind dating 1 reactie

  Erg raar dat er serieus mensen zijn die zich aanmelden op een datingsite, daar dan ook nog voor betalen, terwijl je de personen niet kan zien waarmee je een chat aan gaat. Gooi je geld dan gewoon in oceaan, zie je in ieder geval nog een leuke plons (als je veel geld hebt lol). Paiq is niet voor mij besteed, wens de blind daters veel succes hier.

  1 ster waardering

  Leon (31) 17 januari 2017
 • Theo (60)
  Leuke site 1 reactie

  Sinds enige tijd zit ik weer op Paiq. In mijn ogen de enige site om serieus met een ander te kunnen daten. Dat wil niet zeggen dat er geen vervelende vrouwen zijn, maar gelukkig zijn er ook leuke. Ik hoor trouwens van vrouwen dat vervelende mannen nog veel erger zijn.
  Het concept is simpel. Door te communiceren krijg je een beeld van de ander. Dit werkt en ik heb een aantal leuke ontmoetingen gehad. Doordat ik zelf kritisch ben, heb ik nog nooit een vervelende ontmoeting gehad.
  De site kan helemaal gratis zijn, al heeft de betaalde variant wel enige voordelen. Ook de betaalde versie is niet duur, waardoor het leuk blijft.

  4 sterren waardering

  Theo (60) 19 december 2016
 • Rodeopaardje (24)
  Paiq is rommel 1 reactie

  Paiq is niets voor mij. Ze adverteren met het feit dat het gratis zou zijn. Dit is niet het geval het kost gewoon 20 euro wat je ook betaald op een betere datingsite. Daarnaast gebruikt Paiq een automatisch incasso systeem waar je nooit meer van af komt, zelfs nadat je account is verwijderd stromen de rekeningen binnen. Via de bank weten uit te schakelen maar zo hoort het niet te gaan lijkt me.

  2 sterren waardering

  Rodeopaardje (24) 17 december 2016
 • Erik (38)
  Blind dating niet meer van deze tij... 1 reactie

  Waarom zou iemand zich hierop aanmelden. Blind dating is echt niet van deze tijd meer. Zelfs op andere datingwebsites, direct na registratie moet je een profielfoto er op zetten. Zo werkt het nu eenmaal anno 2016.
  Grappig detail is dat alleen de lelijkste mensen gebruik zullen maken van deze website, denk er maar eens over na.

  1 ster waardering

  Erik (38) 13 december 2016
 • huub (52)
  Niet eerlijk 0 reacties

  In mijn ogen, is wat er hier allemaal gebeurt niet helemaal eerlijk. Mensen worden gepusht om dingen te doen (betalen) die ze helemaal niet willen. Mooie jonge dames worden heirvoor gebruikt, eenmaal betaald hoor je er niks van weer. In mijn ogen is dit dan opgezette zaak, dat kan bijna niet anders.

  2 sterren waardering

  huub (52) 27 november 2016

Plaats een review