Paiq
8,0

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig
Review gemiddelde2 sterren waardering 91 reviews

Bezoek Paiq

https://www.paiq.nl

Ontevreden over Paiq?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 1.672 keer bezocht.

Reviews ( 91 )

 • Vraag (33)
  Paiq maandabonnement vraag 0 reacties

  Waarom moet je bij een maand abonnement op Paiq de eerste keer 10 euro extra betalen? Dit snap ik niet... Het staat ook nergens goed aangegeven. Wanneer je niet betaald kun je echt helemaal niets!

  2 sterren waardering

  Vraag (33) 23 januari 2016
 • Har (40)
  Paiq nep leden 0 reacties

  In een woord is Paiq te omschrijven: VERSCHRIKKELIJK. Ik ben niet iemand die negatieve reviews o.i.d. gaat schrijven maar dit moet ik toch even met jullie delen. Paiq werkt met nep leden! Na een half jaar kan ik je vertellen dat ik nog steeds geen date heb gehad.

  1 ster waardering

  Har (40) 11 januari 2016
 • Leon (30)
  Paiq is nep 0 reacties

  Niet teveel woorden vuil maken aan deze website. Het is onmogelijk hier een date te krijgen omdat Paiq met nep leden werkt. Deze spreken je aan maar tot een lange conversatie zal het nooit komen. Het systeem is ook zo ontwikkelt dat je iemand vooraf niet kunt zien, perfect dus voor nep leden.

  1 ster waardering

  Leon (30) 9 januari 2016
 • Kwakkie de hond (23)
  Paid kost geld 0 reacties

  Helaas moet ik ook erkennen dat Paiq niet is wat ik ervan heb verwacht. Paiq adverteert bovendien dat alles gratis is terwijl alles juist geld kost.

  Na 5 minuten heb ik mijn account weer gewist!

  1 ster waardering

  Kwakkie de hond (23) 7 januari 2016
 • Wim Bos (47)
  Website structuur verkeerd van Paiq 0 reacties

  Verschrikkelijke website waarbij het al mis gaat bij de website structuur. Mensen die roepen dat het innerlijk belangrijker is dan het uiterlijk liegen. Natuurlijk is innerlijk belangrijk maar het oog wil ook wat! Datingwebsites waarbij je lekker kunt speuren zoals in een supermarkt hebben een grote voorsprong.

  2 sterren waardering

  Wim Bos (47) 3 januari 2016
 • Pascal (30)
  Datingwebsite Paiq is een oplichter... 0 reacties

  Het was al algemeen bekend dat Paiq een oplichtersbende is. Nu ik deze reviews lees weet ik het in ieder geval 100% zeker. Het is altijd maar afwachten of andere gebruikers hetzelfde ervaren en hiervoor uitkomen. Laten we met z'n allen hopen dat datingwebsite Paiq snel offline word gehaald. Misschien die Anonymous hackers maar inlichten!

  1 ster waardering

  Pascal (30) 1 januari 2016
 • Joop (40)
  Datingsite Paiq liegt 0 reacties

  Ik citeer op de Paiq homepage:

  Datingwebsite Paiq is het meest aanbevolen, maar liefst met een percentage van 70%. Terwijl de andere grote datingsites niet hoger scoren dan 25%. Waarom staat Paiq op Topdatingwebsites.nl bekend als oplichters website en heeft het de laagste kwalificatie (aantal sterren) van alle datingsites?

  1 ster waardering

  Joop (40) 28 december 2015
 • Zekere Man (41)
  Paiq is slecht 0 reacties

  Verschrikkelijke website. Je kunt helemaal niets als gratis account, wat Paiq wel degelijk beweert. Ook ben ik het met Lisanne eens dat op andere review websites de reviews worden geschreven door de beheerder van Paiq. Anders kunnen die cijfers nooit altijd goed staan op de homepagina van Paiq zelf.

  1 ster waardering

  Zekere Man (41) 19 december 2015
 • Kareltje (40)
  Paiq oplichtersbande cq malafide be... 0 reacties

  Paiq is de grootste oplichtersbende van heel Nederland! Ze zeggen dat het gratis is wat al niet zo is. Wanneer je er dan ook nog achter komt dat je met een callcenter chat is het natuurlijk helemaal een rare boel! Laat de politie maar eens stoppen boetes te geven omdat je iets te hard rijdt en dit soort malafide bedrijven aanpakken!

  1 ster waardering

  Kareltje (40) 18 december 2015
 • Bert (45)
  Datingwebsites nl 0 reacties

  Lisanne wat je zegt over Datingwebsites.nl klopt helemaal. Jongelui krijgen waarschijnlijk betaald om een review te plaatsen of de beheerder doet dat zelf even 5 minuutjes per dag. Anders blijft zijn website niet bovenin google natuurlijk....... Aanpakken die lui, Rutger Tolenaar is de eigenaar:

  https://plus.google.com/107045725980608058134/posts

  2 sterren waardering

  Bert (45) 2 december 2015
 • Lisanne (44)
  Paiq zijn oplichters 0 reacties

  Op de website www.datingwebsites.nl worden veel fake reviews geschreven door beheerders van Paiq. Telkens wanneer er een negatieve review op komt word countert de Paiq beheerders meteen met een positieve review. Na onderzoek moeten ze dit ook doen omdat anders de Paiq homepage niet meer klopt! Zie hieronder:

  Het meest aanbevolen:
  8% lexa
  13% parship
  19% relatieplanet
  22% pepper
  70% paiq
  volgens de bezoekers van datingwebsites.nl

  Dit zegt volgens mij genoeg. Ik heb zojuist een mail gestuurd naar datingwebsites.nl maar ben bang dat ik hier nooit een reactie op zal krijgen, datingwebsites.nl zal hier wel geld voor krijgen.

  Maar voor de goede orde:
  MELD JE NIET AAN OP PAIQ.NL!

  1 ster waardering

  Lisanne (44) 30 november 2015
 • Harm (32)
  Paiq werkt voor geen ene meter 0 reacties

  Deze website werkt voor geen ene meter. Ik snap wel dat mensen zeggen van ja innerlijk is belangrijker maar stiekem wil je toch ook dat je partner er goed uit ziet? Dat je niet hoeft te schamen als je het me partner ergens rondloopt? 20 euro voor een maand is ook teveel voor dit gedoe.

  1 ster waardering

  Harm (32) 30 november 2015

Plaats een review