Paiq
8,0

106 reviews

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig
Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (106)

 • Leslie (34)
  Paiq is fake en schrijft fake reviews 2 reacties

  Eindelijk een eerlijke review site omtrent Paiq.nl, ik zat net nog op Datingwebsites.nl die gewoon allemaal fake reviews schrijft. Doen die beheerders daar niets aan ofzo? Zelfs 10 minuten geleden nog een fake review. Komen ze zo aan de leden? Beetje vreemd in ieder geval.

  Leslie (34) 3 mei 2016
 • Christiaan (26)
  paiq nep 1 reactie

  Volgens mij is Paiq nep. Ze hebben het systeem zo ontwikkelt dat je de andere persoon niet ziet. Dus je weet nooit met wie je praat, voor hetzelfde geld is het gewoon een man!? En geen enkel lid die wil daten. Lijkt me toch wel het doel van een DATINGsite. Totaal geen aanrader van mijn kant en volgens de reviews hier ben ik niet de enige.

  Gr. Christiaan

  Christiaan (26) 2 mei 2016
 • Anoniem (34)
  paiq oplichters 0 reacties

  Oplichters dat is het enige wat ik er over kwijt wil ze proberen je centjes uit je portemonnee te trekken door fake dames met je te laten praten
  overal staat dat het gratis kan en dit en dat maar ondertussen moet je gewoon betalen en niet zo'n beetje ook nog
  gewoon oplichters die paiq laat ze maar een boom opzoeken dit kan niet langer

  Anoniem (34) 26 april 2016
 • Johnnyboy (22)
  Paiq is een slechte datingsite 0 reacties

  Paiq, laat me niet lachen! Na een half uur wist ik al dat jullie een slechte datingsite zijn. Graag mijn geld terug (20 euro). Heb vanavond rond 21:00 al gemaild, echter zonder gehoor.
  Voor iedereen die een goede datingsite zoekt: Hotornot.

  Johnnyboy (22) 20 april 2016
 • Lalala (25)
  paiq fake 1 reactie

  ik ben normal nie zo van schrijven over een sait of ding. maar wat paiq me heeft aan gedaan is sgoftelijk! het is allemaal zo fake als maar kan!

  Lalala (25) 17 april 2016
 • Rene (38)
  Paiq is nep en doet het op een slimme manier 7 reacties

  Via via kwam ik erachter dat Rutger Tolenaar aandelen heeft in de datingwebsite Paiq.nl.

  Let maar op:
  www.datingwebsites.nl is van Rutger Tolenaar.

  Deze beste man probeert Paiq met fake reviews zo hoog mogelijk op zijn website te krijgen zodat mensen zich aanmelden op Paiq. Nu komt het! Paiq is nep en werkt dus met nep leden. Toen ik Paiq hierop attendeerde heb ik nooit een mail terug gehad!

  Hopelijk wordt Rutger Tolenaar en directieleden van Paiq snel opgepakt.

  Rene (38) 10 april 2016
 • Frits (27)
  Waarom paiq in top 10 0 reacties

  Mag ik vragen waarom Paiq in de top 10 datingsites van jullie staat, Topdatingwebsites? Alleen omdat ze iets anders doen dan de rest (geen foto tonen)? Aan de reviews te lezen zal Paiq onderaan de ladder moeten plaatsvinden.

  I rest my case.

  Frits (27) 7 april 2016
 • Henky (41)
  Paiq is rommel 1 reactie

  Paiq is in 1 woord rommel. Na het lezen van de reviews hier werd ik zelfs wat bang. De ergste datingwebsite van Nederland blijkt hier uit. 20 euro is dan ook veel te duur om de ander te kunnen zien na een periode. Dat kan op andere datingwebsites gratis!

  Ik ga met de kudde mee en geef Paiq 1 ster!

  Henky (41) 28 maart 2016
 • Tester (26)
  Paiq getest 0 reacties

  Ik heb deze week Paiq getest. Het systeem wat ze hanteren is uniek en daardoor misschien voor sommige mensen nieuw en leuk. Nadat ik heb betaald kreeg ik al gauw enkele mannen op mijn profiel die wel een gesprek met me wilden. Prima! Helaas is chatten zonder elkaar te zien niet mijn ding en haak ik hierom al gauw af. Doe mij maar een ouderwetse datingsite waar je door alle leden kunt bladeren (supermarkt systeem).

  Tester (26) 12 maart 2016
 • Harry Teneer (41)
  paiq werkt niet 1 reactie

  Deze website (paiq) werkt niet voor mij. Het is anders -> Eerst innerlijk en dan pas het uiterlijk zien. Maar zo werkt het niet voor mij. 20 euro is daarnaast teveel.

  Harry Teneer (41) 9 maart 2016
 • Huilen met de pet op (30)
  paiq review 0 reacties

  Verschrikkelijke website met bijna geen actieve leden. Het feit dat je zelf je matches niet mag bepalen zegt eigenlijk al genoeg dat je deze website links moet laten liggen. Dat je dan ook nog niet het uiterlijk kunt zien geeft me het gevoel dat je spreekt met moderators. 20 euro is veel te veel voor een lidmaatschapje.

  Huilen met de pet op (30) 6 maart 2016
 • Visserman 3D (38)
  Paiq is een oplichtersbedrijf 0 reacties

  Ik wou een lange review schrijven maar telkens als ik terugkijk naar mijn tijd op Paiq krijg ik een kut gevoel in mijn maag! Het enige waar het Paiq om gaat is het geld innen. Een beetje service is er niet! Let ook op: het kost geen 10 euro! Veel meer!

  Visserman 3D (38) 3 maart 2016
 • Ruud (35)
  Paiq slaat de plank volledig mis 0 reacties

  Iedereen die het ook maar in zijn hoofd haalt om een account aan te maken op Paiq is niet goed bij zijn hoofd. Je kunt toch niet selecteren op vrouwen die je nog niet hebt gezien. Hoe denk je dat het er aan toe gaat in een kroeg? Eerst innerlijk en dan uiterlijk? NEE, natuurlijk niet! Het begint bij het uiterlijk, altijd!

  Ruud (35) 27 februari 2016
 • Humanleagu (26)
  Menukaart schots restaurant beste mannen begin hie 0 reacties

  Beste mannen,

  Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: deze datingsite is ronduit slecht, begin in ieder geval niet aan een betaald account, het is pure geldverspilling, hoe laag het maandbedrag ook is. Een gratis account zou ik ook niet nemen, daar ook dit tijdverspilling is en ik zou me zorgen om m'n privacy maken. En nee, ik ben geen lelijke, kansloze man, met drie gestrande huwelijken en een hoop kinderen. Sterker nog, ik ben jong, bovengemiddeld knap en intelligent.

  Ik heb ca. 3 weken een betaald paiq account. De website an sich is nog wel ok tot op zekere hoogte. De website is voor zover ik weet altijd online en werkt lekker vlot zonder bugs.

  Wat niet lekker vlot werkt is de speeddate. De website moet minuten, zo niet uren, zoeken naar een speeddate. Gemiddeld zijn volgens mij ca. 750 mensen online, met uitschieters naar 1500 op een zondagavond bijvoorbeeld. Ik vermoed dat dit vooral mannen betreft. Tot nu toe heb ik de indruk dat op deze datingsite maar weinig jonge vrouwen (20-35) staan ingeschreven. Een ander groot nadeel is dat foto's van speeddate chatpartners pas na een aantal minuten chatten zichtbaar worden. Alsof uiterlijk niet van belang is. Alsof we in sprookjesland leven. Sorry, maar ik selecteer eerst op uiterlijk in het echte leven.

  Is dat al het slechte aan deze datingsite? Nee, helaas niet.

  Met een betaald account krijg je iedere dag een match voorgeschoteld, volgens paiq op basis van jouw voorkeuren en eigenschappen (die je zelf kunt instellen/beantwoorden). Die matches slaan grotendeels nergens op. Tot nu toe heb ik nog geen enkele goede match gehad. Toevallig 1 persoon die net als ik hoogopgeleid is maar voor de rest past ze nauwelijks bij mij. Paiq lijkt vooral een vergaarbak van vrouwen die niet met een aantrekkelijk uiterlijk gezegend zijn. Op een willekeurige straat in een grote stad kom je geheid knappere vrouwen tegen. Nee, het hoeft niet per se een fotomodel te zijn, maar dit is echt bedroevend. Ook bedroevend is het innerlijk van de meeste vrouwen. Sommige vrouwen lijken wel psychopaten. De meeste vrouwen zijn sowieso erg kort af; lijken niet in staat een gesprek gaande te houden. Gelukkig heeft paiq daarvoor de blokkeer functie uitgevonden, toch nog iets zinnigs op paiq, beste mannen! Verder heb ik waargenomen, door daar naar te vragen, dat bijna geen enkele vrouw waarmee ik tot nu toe heb gechat een betaald account heeft. Kortom, de meeste vrouwen zijn totaal niet serieus op zoek naar een date. Als je al geen 19,50 euro eerste maand en daarna 9,50 euro p/m voor een date over hebt, dan zegt dat wel wat over je.

  Überhaupt het grootste nadeel van deze website is dat je niet door allerlei profielen kunt bladeren. Gewoon lekker ouderwets selecteren op basis van foto's en profiel, wat is daar mis mee? Schijnbaar heeft paiq iets te verbergen, namelijk dat het een vergaarbak van vrouwen is. Bij Jet Cars worden auto's te koop aangeboden. De vrouwen op paiq zijn met de auto's van Jet Cars te vergelijken...

  Het enige soort van eerste selectiemiddel op paiq is het fototoernooi. Dit is slechts een gimmick en je moet nog bijbetalen om in contact te komen met de vrouwen die je selecteert. Vervolgens word je dan door 9 van de 10 vrouwen afgewezen. Af en toe schrik je ook nog van wat voorbij komt tijdens het fototoernooi. Wat een lachertje!

  Dan hebben we nog de quiz. Wat op valt is dat bepaalde vragen wel erg veel gesteld worden. Vragen als 'wat staat nog op jouw bucketlist?'. Ik heb dan ook sterk de indruk dat een hoop profielen van vrouwen door medewerkers van paiq of door bots worden beheerd. Zelden kom ik een vrouw met originele vragen tegen. Als je je door de vragen van een vrouw hebt geworsteld, dan kun je in contact met haar komen. Ook dan moet je weer bijbetalen om direct de foto's te kunnen zien.

  Conclusie: waardeloos. Tijdverspilling en geldverspilling!

  Humanleagu (26) 21 februari 2016
 • Hans (27)
  Boze klant PAIQ 0 reacties

  Paiq, de meest malafide datingsite die er is. Het kost ook geen 9.50 maar 20 euro! Pas hiervoor op mensen. Ook schrijven ze hierna elke maand een bedrag van je rekening! Hier kwam ik pas laat achter dus er was al een heleboel geld van mijn rekening verdwenen! Tot een date is het ook nog eens niet gekomen, niet eens een fatsoenlijk gesprek bovendien!

  Hans (27) 7 februari 2016
 • Vraag (33)
  Paiq maandabonnement vraag 0 reacties

  Waarom moet je bij een maand abonnement op Paiq de eerste keer 10 euro extra betalen? Dit snap ik niet... Het staat ook nergens goed aangegeven. Wanneer je niet betaald kun je echt helemaal niets!

  Vraag (33) 23 januari 2016
 • Har (40)
  Paiq nep leden 0 reacties

  In een woord is Paiq te omschrijven: VERSCHRIKKELIJK. Ik ben niet iemand die negatieve reviews o.i.d. gaat schrijven maar dit moet ik toch even met jullie delen. Paiq werkt met nep leden! Na een half jaar kan ik je vertellen dat ik nog steeds geen date heb gehad.

  Har (40) 11 januari 2016
 • Leon (30)
  Paiq is nep 0 reacties

  Niet teveel woorden vuil maken aan deze website. Het is onmogelijk hier een date te krijgen omdat Paiq met nep leden werkt. Deze spreken je aan maar tot een lange conversatie zal het nooit komen. Het systeem is ook zo ontwikkelt dat je iemand vooraf niet kunt zien, perfect dus voor nep leden.

  Leon (30) 9 januari 2016
 • Kwakkie de hond (23)
  Paid kost geld 0 reacties

  Helaas moet ik ook erkennen dat Paiq niet is wat ik ervan heb verwacht. Paiq adverteert bovendien dat alles gratis is terwijl alles juist geld kost.

  Na 5 minuten heb ik mijn account weer gewist!

  Kwakkie de hond (23) 7 januari 2016
 • Wim Bos (47)
  Website structuur verkeerd van Paiq 0 reacties

  Verschrikkelijke website waarbij het al mis gaat bij de website structuur. Mensen die roepen dat het innerlijk belangrijker is dan het uiterlijk liegen. Natuurlijk is innerlijk belangrijk maar het oog wil ook wat! Datingwebsites waarbij je lekker kunt speuren zoals in een supermarkt hebben een grote voorsprong.

  Wim Bos (47) 3 januari 2016