Paiq
8,0

97 reviews

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig
Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 4.933 keer bezocht.

Reviews ( 97 )

 • Harry Teneer (41)
  paiq werkt niet 1 reactie

  Deze website (paiq) werkt niet voor mij. Het is anders -> Eerst innerlijk en dan pas het uiterlijk zien. Maar zo werkt het niet voor mij. 20 euro is daarnaast teveel.

  Harry Teneer (41) 9 maart 2016
 • Huilen met de pet op (30)
  paiq review 0 reacties

  Verschrikkelijke website met bijna geen actieve leden. Het feit dat je zelf je matches niet mag bepalen zegt eigenlijk al genoeg dat je deze website links moet laten liggen. Dat je dan ook nog niet het uiterlijk kunt zien geeft me het gevoel dat je spreekt met moderators. 20 euro is veel te veel voor een lidmaatschapje.

  Huilen met de pet op (30) 6 maart 2016
 • Visserman 3D (38)
  Paiq is een oplichtersbedrijf 0 reacties

  Ik wou een lange review schrijven maar telkens als ik terugkijk naar mijn tijd op Paiq krijg ik een kut gevoel in mijn maag! Het enige waar het Paiq om gaat is het geld innen. Een beetje service is er niet! Let ook op: het kost geen 10 euro! Veel meer!

  Visserman 3D (38) 3 maart 2016
 • Ruud (35)
  Paiq slaat de plank volledig mis 0 reacties

  Iedereen die het ook maar in zijn hoofd haalt om een account aan te maken op Paiq is niet goed bij zijn hoofd. Je kunt toch niet selecteren op vrouwen die je nog niet hebt gezien. Hoe denk je dat het er aan toe gaat in een kroeg? Eerst innerlijk en dan uiterlijk? NEE, natuurlijk niet! Het begint bij het uiterlijk, altijd!

  Ruud (35) 27 februari 2016
 • Humanleagu (26)
  Menukaart schots restaurant beste m... 0 reacties

  Beste mannen,

  Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: deze datingsite is ronduit slecht, begin in ieder geval niet aan een betaald account, het is pure geldverspilling, hoe laag het maandbedrag ook is. Een gratis account zou ik ook niet nemen, daar ook dit tijdverspilling is en ik zou me zorgen om m'n privacy maken. En nee, ik ben geen lelijke, kansloze man, met drie gestrande huwelijken en een hoop kinderen. Sterker nog, ik ben jong, bovengemiddeld knap en intelligent.

  Ik heb ca. 3 weken een betaald paiq account. De website an sich is nog wel ok tot op zekere hoogte. De website is voor zover ik weet altijd online en werkt lekker vlot zonder bugs.

  Wat niet lekker vlot werkt is de speeddate. De website moet minuten, zo niet uren, zoeken naar een speeddate. Gemiddeld zijn volgens mij ca. 750 mensen online, met uitschieters naar 1500 op een zondagavond bijvoorbeeld. Ik vermoed dat dit vooral mannen betreft. Tot nu toe heb ik de indruk dat op deze datingsite maar weinig jonge vrouwen (20-35) staan ingeschreven. Een ander groot nadeel is dat foto's van speeddate chatpartners pas na een aantal minuten chatten zichtbaar worden. Alsof uiterlijk niet van belang is. Alsof we in sprookjesland leven. Sorry, maar ik selecteer eerst op uiterlijk in het echte leven.

  Is dat al het slechte aan deze datingsite? Nee, helaas niet.

  Met een betaald account krijg je iedere dag een match voorgeschoteld, volgens paiq op basis van jouw voorkeuren en eigenschappen (die je zelf kunt instellen/beantwoorden). Die matches slaan grotendeels nergens op. Tot nu toe heb ik nog geen enkele goede match gehad. Toevallig 1 persoon die net als ik hoogopgeleid is maar voor de rest past ze nauwelijks bij mij. Paiq lijkt vooral een vergaarbak van vrouwen die niet met een aantrekkelijk uiterlijk gezegend zijn. Op een willekeurige straat in een grote stad kom je geheid knappere vrouwen tegen. Nee, het hoeft niet per se een fotomodel te zijn, maar dit is echt bedroevend. Ook bedroevend is het innerlijk van de meeste vrouwen. Sommige vrouwen lijken wel psychopaten. De meeste vrouwen zijn sowieso erg kort af; lijken niet in staat een gesprek gaande te houden. Gelukkig heeft paiq daarvoor de blokkeer functie uitgevonden, toch nog iets zinnigs op paiq, beste mannen! Verder heb ik waargenomen, door daar naar te vragen, dat bijna geen enkele vrouw waarmee ik tot nu toe heb gechat een betaald account heeft. Kortom, de meeste vrouwen zijn totaal niet serieus op zoek naar een date. Als je al geen 19,50 euro eerste maand en daarna 9,50 euro p/m voor een date over hebt, dan zegt dat wel wat over je.

  Überhaupt het grootste nadeel van deze website is dat je niet door allerlei profielen kunt bladeren. Gewoon lekker ouderwets selecteren op basis van foto's en profiel, wat is daar mis mee? Schijnbaar heeft paiq iets te verbergen, namelijk dat het een vergaarbak van vrouwen is. Bij Jet Cars worden auto's te koop aangeboden. De vrouwen op paiq zijn met de auto's van Jet Cars te vergelijken...

  Het enige soort van eerste selectiemiddel op paiq is het fototoernooi. Dit is slechts een gimmick en je moet nog bijbetalen om in contact te komen met de vrouwen die je selecteert. Vervolgens word je dan door 9 van de 10 vrouwen afgewezen. Af en toe schrik je ook nog van wat voorbij komt tijdens het fototoernooi. Wat een lachertje!

  Dan hebben we nog de quiz. Wat op valt is dat bepaalde vragen wel erg veel gesteld worden. Vragen als 'wat staat nog op jouw bucketlist?'. Ik heb dan ook sterk de indruk dat een hoop profielen van vrouwen door medewerkers van paiq of door bots worden beheerd. Zelden kom ik een vrouw met originele vragen tegen. Als je je door de vragen van een vrouw hebt geworsteld, dan kun je in contact met haar komen. Ook dan moet je weer bijbetalen om direct de foto's te kunnen zien.

  Conclusie: waardeloos. Tijdverspilling en geldverspilling!

  Humanleagu (26) 21 februari 2016
 • Hans (27)
  Boze klant PAIQ 0 reacties

  Paiq, de meest malafide datingsite die er is. Het kost ook geen 9.50 maar 20 euro! Pas hiervoor op mensen. Ook schrijven ze hierna elke maand een bedrag van je rekening! Hier kwam ik pas laat achter dus er was al een heleboel geld van mijn rekening verdwenen! Tot een date is het ook nog eens niet gekomen, niet eens een fatsoenlijk gesprek bovendien!

  Hans (27) 7 februari 2016
 • Vraag (33)
  Paiq maandabonnement vraag 0 reacties

  Waarom moet je bij een maand abonnement op Paiq de eerste keer 10 euro extra betalen? Dit snap ik niet... Het staat ook nergens goed aangegeven. Wanneer je niet betaald kun je echt helemaal niets!

  Vraag (33) 23 januari 2016
 • Har (40)
  Paiq nep leden 0 reacties

  In een woord is Paiq te omschrijven: VERSCHRIKKELIJK. Ik ben niet iemand die negatieve reviews o.i.d. gaat schrijven maar dit moet ik toch even met jullie delen. Paiq werkt met nep leden! Na een half jaar kan ik je vertellen dat ik nog steeds geen date heb gehad.

  Har (40) 11 januari 2016
 • Leon (30)
  Paiq is nep 0 reacties

  Niet teveel woorden vuil maken aan deze website. Het is onmogelijk hier een date te krijgen omdat Paiq met nep leden werkt. Deze spreken je aan maar tot een lange conversatie zal het nooit komen. Het systeem is ook zo ontwikkelt dat je iemand vooraf niet kunt zien, perfect dus voor nep leden.

  Leon (30) 9 januari 2016
 • Kwakkie de hond (23)
  Paid kost geld 0 reacties

  Helaas moet ik ook erkennen dat Paiq niet is wat ik ervan heb verwacht. Paiq adverteert bovendien dat alles gratis is terwijl alles juist geld kost.

  Na 5 minuten heb ik mijn account weer gewist!

  Kwakkie de hond (23) 7 januari 2016
 • Wim Bos (47)
  Website structuur verkeerd van Paiq 0 reacties

  Verschrikkelijke website waarbij het al mis gaat bij de website structuur. Mensen die roepen dat het innerlijk belangrijker is dan het uiterlijk liegen. Natuurlijk is innerlijk belangrijk maar het oog wil ook wat! Datingwebsites waarbij je lekker kunt speuren zoals in een supermarkt hebben een grote voorsprong.

  Wim Bos (47) 3 januari 2016
 • Pascal (30)
  Datingwebsite Paiq is een oplichter... 0 reacties

  Het was al algemeen bekend dat Paiq een oplichtersbende is. Nu ik deze reviews lees weet ik het in ieder geval 100% zeker. Het is altijd maar afwachten of andere gebruikers hetzelfde ervaren en hiervoor uitkomen. Laten we met z'n allen hopen dat datingwebsite Paiq snel offline word gehaald. Misschien die Anonymous hackers maar inlichten!

  Pascal (30) 1 januari 2016
 • Joop (40)
  Datingsite Paiq liegt 0 reacties

  Ik citeer op de Paiq homepage:

  Datingwebsite Paiq is het meest aanbevolen, maar liefst met een percentage van 70%. Terwijl de andere grote datingsites niet hoger scoren dan 25%. Waarom staat Paiq op Topdatingwebsites.nl bekend als oplichters website en heeft het de laagste kwalificatie (aantal sterren) van alle datingsites?

  Joop (40) 28 december 2015
 • Zekere Man (41)
  Paiq is slecht 0 reacties

  Verschrikkelijke website. Je kunt helemaal niets als gratis account, wat Paiq wel degelijk beweert. Ook ben ik het met Lisanne eens dat op andere review websites de reviews worden geschreven door de beheerder van Paiq. Anders kunnen die cijfers nooit altijd goed staan op de homepagina van Paiq zelf.

  Zekere Man (41) 19 december 2015
 • Kareltje (40)
  Paiq oplichtersbande cq malafide be... 0 reacties

  Paiq is de grootste oplichtersbende van heel Nederland! Ze zeggen dat het gratis is wat al niet zo is. Wanneer je er dan ook nog achter komt dat je met een callcenter chat is het natuurlijk helemaal een rare boel! Laat de politie maar eens stoppen boetes te geven omdat je iets te hard rijdt en dit soort malafide bedrijven aanpakken!

  Kareltje (40) 18 december 2015
 • Bert (45)
  Datingwebsites nl 0 reacties

  Lisanne wat je zegt over Datingwebsites.nl klopt helemaal. Jongelui krijgen waarschijnlijk betaald om een review te plaatsen of de beheerder doet dat zelf even 5 minuutjes per dag. Anders blijft zijn website niet bovenin google natuurlijk....... Aanpakken die lui, Rutger Tolenaar is de eigenaar:

  https://plus.google.com/107045725980608058134/posts

  Bert (45) 2 december 2015
 • Lisanne (44)
  Paiq zijn oplichters 0 reacties

  Op de website www.datingwebsites.nl worden veel fake reviews geschreven door beheerders van Paiq. Telkens wanneer er een negatieve review op komt word countert de Paiq beheerders meteen met een positieve review. Na onderzoek moeten ze dit ook doen omdat anders de Paiq homepage niet meer klopt! Zie hieronder:

  Het meest aanbevolen:
  8% lexa
  13% parship
  19% relatieplanet
  22% pepper
  70% paiq
  volgens de bezoekers van datingwebsites.nl

  Dit zegt volgens mij genoeg. Ik heb zojuist een mail gestuurd naar datingwebsites.nl maar ben bang dat ik hier nooit een reactie op zal krijgen, datingwebsites.nl zal hier wel geld voor krijgen.

  Maar voor de goede orde:
  MELD JE NIET AAN OP PAIQ.NL!

  Lisanne (44) 30 november 2015
 • Harm (32)
  Paiq werkt voor geen ene meter 0 reacties

  Deze website werkt voor geen ene meter. Ik snap wel dat mensen zeggen van ja innerlijk is belangrijker maar stiekem wil je toch ook dat je partner er goed uit ziet? Dat je niet hoeft te schamen als je het me partner ergens rondloopt? 20 euro voor een maand is ook teveel voor dit gedoe.

  Harm (32) 30 november 2015

Plaats een review