Paiq
8,0

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig

Bezoek Paiq

https://www.paiq.nl

Ontevreden over Paiq?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 2.354 keer bezocht.

Reviews ( 92 )

 • Erik (38)
  Blind dating niet meer van deze tij... 1 reactie

  Waarom zou iemand zich hierop aanmelden. Blind dating is echt niet van deze tijd meer. Zelfs op andere datingwebsites, direct na registratie moet je een profielfoto er op zetten. Zo werkt het nu eenmaal anno 2016.
  Grappig detail is dat alleen de lelijkste mensen gebruik zullen maken van deze website, denk er maar eens over na.

  Erik (38) 13 december 2016
 • huub (52)
  Niet eerlijk 0 reacties

  In mijn ogen, is wat er hier allemaal gebeurt niet helemaal eerlijk. Mensen worden gepusht om dingen te doen (betalen) die ze helemaal niet willen. Mooie jonge dames worden heirvoor gebruikt, eenmaal betaald hoor je er niks van weer. In mijn ogen is dit dan opgezette zaak, dat kan bijna niet anders.

  huub (52) 27 november 2016
 • Bennie Lubbers (48)
  Paiq is wel redelijk 0 reacties

  Al met al vind ik Paiq wel een redelijke website. Ik ben zelf niet de knapste dus op deze manier krijg ik meer kans om mijn innerlijke krachten ten toon te stellen. ;)
  Jammer dat ze werken met automatische incasso die niet stopt. Je moet iedere maand het geld weer terug storten naar je rekening, zelfs nadat je geen account meer hebt.

  Bennie Lubbers (48) 19 november 2016
 • Chantal (36)
  Paiq klopt niet 1 reactie

  Paiq lijkt op het oog een leuke datingsite, mooie kleurtjes enz. :) Wanneer je hebt betaald oordeel je hier wel anders over. Niemand chat en je kan niemand zien op een foto. Ik ben over het algemeen tegen als het gaat om vleeskeuringen maar dit is wel de hele andere kant natuurlijk?

  Chantal (36) 16 november 2016
 • Paiq (39)
  Alleen voor vrouwen en systeem werk... 1 reactie

  Eindelijke en review site gevonden van mensen die reviews posten. Ik weet 100% zeker dat op bijvoorbeeld datingwebsites.nl zelf reviews wordt gepost door Paiq of datingwebsites.nl die aandelen in deze datingsite heeft.

  Ik ben nu ongeveer twee weken gebruiker van Paiq. De site werd overal hoog aangeschreven als niet fake. De dames die zich hier inschrijven zijn al wat ouder. En/of willen veelal settlen met eventueel kinderen als wens. Hun eisen zijn ook niet mis. Korter dan 1.80M en lager dan WO zonder een overvolle drukke agenda en druk sociaal leven met status.. Dan willen ze je niet.

  Tevens zijn de kwisvragen heel erg pretentieus en voorspelbaar. Ik vermoed dat het Paiq team zelf een zooi vragenlijsten heeft geschreven en in het systeem heeft gegooid. Vooral 'one night stand' is voor hun een no-no. Zeg je een keer 'Ja' mag je opnieuw beginnen. Het lijkt op een soort feministisch pedagogische afleer-instituut wat vindt dat sex en one-night stands héél fout zijn!

  De chatters laten veelal alles afhangen van wat jij intebrengen hebt. Spontaan chatten is er niet bij. Dit wekt bij mij de indruk dat er fake profielen op staan om gebruikers aan het lijntje te houden. En anders zijn het wel heel erg saaie mensen. Wat ik dus niet geloof.

  Ik zou er nooit voor betalen!

  Paiq (39) 7 november 2016
 • Karel van den Ham (46)
  Paiq en datingwebsites nl 2 reacties

  Ik las op datingwebsites.nl dat Paiq geweldig is, 70% +- was positief dus ik heb het ook maar geprobeerd. Ook betaald want ja, iedereen is positief. Maar niks is minder waar! Hier zitten ten eerste neppers en ten tweede werkt het systeem voor geen ene meter. Je ziet de persoon pas een stuk later en dat werkt vaak ook nog niet. Toen verder gezocht op Google, ik kon niet geloven dat mensen hier positief over zijn. En ja hoor..... hier is iedereen negatief ZOALS HET HOORT. Datingwebsites.nl zal wel een verband hebben met Paiq.

  Karel van den Ham (46) 6 oktober 2016
 • Racewagen (34)
  Paiq is blind dating 1 reactie

  Paiq is een soort blind dating organisatie. Niet erg maar het publiek wat hier op af komt is vaak niet moeders mooiste. Daarnaast kost het geld wat naar mijn mening overbodig is. Je betaald dan voor een gok. Wanneer Paiq gratis is/wordt zal ik het aanraden, nu niet.

  Racewagen (34) 20 september 2016
 • de chef (44)
  paiq is prima 1 reactie

  Ik lees hier de reviews en sta met mijn bek vol tanden. Is er geen enkel persoon positief over Paiq? Voor mensen die onzeker zijn voor zijn/haar uiterlijk is dit de perfecte website. En geloof mij, veel mensen zijn hierover onzeker, zeker singles! Graag wat positiever over deze website zijn mensen. Je kan hier best leuke ontmoetingen regelen waarbij het dus niet gaat om het uiterlijk!

  de chef (44) 16 september 2016
 • Yvi (28)
  Paiq is raar en slaat totaal niet a... 1 reactie

  Raar dat je geen profielen kan zien alvorens je minuten met iemand zit te chatten. Het principe dat iedere datingwebsite iets unieks moet hebben is prima, maar dit slaat de plank volledig mis.

  Yvi (28) 15 september 2016
 • Robinson (56)
  Wie bepaald nou Paiq of ikzelf 0 reacties

  Ook hier moet je dus kosten,lees credits aanschaffen wat ik niet doe want jullie adverteren 100% gratis.Dus vrije keus om een eventuele leuke chat te krijgen is heel beperkt.Quizjes met vragen,een fotocontest en dan maar afwachten of je reactie krijgt anders gebeurd er niet echt veel of!!!!Credits aanschaffen voor premium lid.Credits voor interesses,Foto zien 29 credits anders wordt het 10 minuten een beetje vaag kletsen om elkaars foto of meer te kunnen bekijken dagen bezig voor je eigen lijstjes om uberhaubt de ander wat van je te weten te laten komen.

  Robinson (56) 9 september 2016
 • willem (67)
  niet slecht 0 reacties

  Ik ben best content over dit concept. je weet waar je aan toe bent en hier wordt ook naar gehandeld. tot nu toe heb ik nog niet vbeel effect gehad maar ik geef de hoop niet op en ga gewoon verder. wie weet komt er binnen kort wat op mein pad.

  willem (67) 4 september 2016
 • Dirk van den Berg (31)
  Paiq 2 sterren 0 reacties

  Paiq is me heel slecht bevallen. Het feit dat je iemand al niet kan zien is vreemd. Natuurlijk, innerlijk is belangrijk en misschien zelfs belangrijker dan het uiterlijk. Maar iedereen zal erkennen dat het bij het uiterlijk begint.

  Dirk van den Berg (31) 2 september 2016
 • yvonne (27)
  slechte site is dit 1 reactie

  paiq is een site die niet makkelijk te begrijpen is en er ook geen goede uitleg over heeft alleen als je dus een abonnement neemt kun je hier iets dus oplichterij dat ze gratis zijn

  yvonne (27) 21 augustus 2016
 • Peter Meter (42)
  Niet aan beginnen 1 reactie

  Het idee is goed, dat je elkaars foto pas na een tijdje kletsen te zien krijgt. Ook de "quiz"-optie is mooi. Tot zover de positieve zaken. De rest is namelijk drie keer prut. Tenzij je ervan houd om keer op keer op keer op keer geblokkeerd te worden, uit contactlijsten gegooid (dit alles vaak van het ene op het andere moment en zonder enige aanleiding) is dit niets voor jou. Of een gesprek nu superleuk is of ik bedoel LIJKT maakt niet uit. Of je wordt meteen geblokkeerd of na een paar berichten of meteen nadat de andere partij je foto's kan zien. Het team achter Paiq doet er al jaren geen klap aan, en zal dat ook niet doen. Afrader, niet aan beginnen! :-(

  Peter Meter (42) 17 juli 2016
 • Fien (37)
  niet wat ik had verwacht 2 reacties

  Via een vriendin hoorde ik over jullie site, zelf kende ik deze nog niet.
  Na me te hebben aangemeld kon ik niet veel doen, overal moest je voor betalen.
  Het was niet wat ik had verwacht, jammer

  Fien (37) 8 juli 2016
 • Ferdinand (29)
  Paiq is verschrikkelijk 1 reactie

  Paiq is een verschrikkelijke datingsite waar je eigenlijk niet teveel woorden aan vuil moet maken. Toch doe ik het, merk ik nu :P. Voor mensen die toch bedenkingen hebben voor Paiq: Niet aan beginnen! Het systeem is ruk en daarnaast zit je vast aan een automatische incasso die zelfs doorgaat als je geen account meer hebt.

  Ferdinand (29) 30 juni 2016
 • NeonRoad (35)
  Paiq is niet wat ik ervan verwacht ... 0 reacties

  Paiq is niet wat ik ervan verwacht had. Op Datingwebsites.nl (nep reviewsite) las ik veel positieve reviews dus ik dacht; waarom ook niet? Het systeem dat je geen foto kan zien van de persoon aan de overkant wekt al enige argwaan. Als je er dan na een tijdje achter komt dat de persoon spuuglelijk is en je weer wat tijd hebt verknoeit is de lol er snel af. Totaal geen aanrader van mijn kant.

  NeonRoad

  NeonRoad (35) 28 juni 2016
 • Henry (26)
  Paiq review lol 1 reactie

  Zitten wel veel azijnpissers op deze review site zeg! Paiq is dan wel een matige site maar dat 99% er fel op tegen is... Het is wel goedkoper dan andere datingsites! Ook al kun je de mensen niet zien maar goed... Tja het is een soort gokken. Mensen die van gokken houden en tijd over hebben, hier moet je zijn ;)

  Henry (26) 10 juni 2016
 • Een stomme man (27)
  Paiq kan je niet op daten 0 reacties

  Helaas ben ik er ook in getuind :( niet eerst even naar de reviews gekeken maar meteen in het diepe gesprongen. Er stond dat ik 10 euro moest betalen maar dat was plots 20 helaas. Geld weg en geen dates want dat kan hier niet.

  Een stomme man (27) 8 juni 2016
 • jeroen (25)
  PAIQ is ruk 0 reacties

  Het systeem van PAIQ is ruk! Dan gaan ze ook nog 20 euro lidmaatschap vragen? Stomme honden dat het zijn. Ben ook niet de enige die zich negatief uitlaat over deze site had ik al door.

  jeroen (25) 30 mei 2016

Plaats een review