Paiq
8,0

106 reviews

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij hebben datingwebsite Paiq een 8,0 gegeven omdat het systeem uniek is en de prijzen relatief laag zijn. Groot minpunt is toch wel dat je de persoon in kwestie pas heel laat kan zien. Als innerlijk belangrijker is dan uiterlijk kun je hier een poging wagen.

Prijzenlijst Paiq

 • 1 maand abonnement: € 9,50 + € 10,00 eenmalig
Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (106)

 • Racewagen (34)
  Paiq is blind dating 1 reactie

  Paiq is een soort blind dating organisatie. Niet erg maar het publiek wat hier op af komt is vaak niet moeders mooiste. Daarnaast kost het geld wat naar mijn mening overbodig is. Je betaald dan voor een gok. Wanneer Paiq gratis is/wordt zal ik het aanraden, nu niet.

  Racewagen (34) 20 september 2016
 • de chef (44)
  paiq is prima 1 reactie

  Ik lees hier de reviews en sta met mijn bek vol tanden. Is er geen enkel persoon positief over Paiq? Voor mensen die onzeker zijn voor zijn/haar uiterlijk is dit de perfecte website. En geloof mij, veel mensen zijn hierover onzeker, zeker singles! Graag wat positiever over deze website zijn mensen. Je kan hier best leuke ontmoetingen regelen waarbij het dus niet gaat om het uiterlijk!

  de chef (44) 16 september 2016
 • Yvi (28)
  Paiq is raar en slaat totaal niet aan 1 reactie

  Raar dat je geen profielen kan zien alvorens je minuten met iemand zit te chatten. Het principe dat iedere datingwebsite iets unieks moet hebben is prima, maar dit slaat de plank volledig mis.

  Yvi (28) 15 september 2016
 • Robinson (56)
  Wie bepaald nou Paiq of ikzelf 0 reacties

  Ook hier moet je dus kosten,lees credits aanschaffen wat ik niet doe want jullie adverteren 100% gratis.Dus vrije keus om een eventuele leuke chat te krijgen is heel beperkt.Quizjes met vragen,een fotocontest en dan maar afwachten of je reactie krijgt anders gebeurd er niet echt veel of!!!!Credits aanschaffen voor premium lid.Credits voor interesses,Foto zien 29 credits anders wordt het 10 minuten een beetje vaag kletsen om elkaars foto of meer te kunnen bekijken dagen bezig voor je eigen lijstjes om uberhaubt de ander wat van je te weten te laten komen.

  Robinson (56) 9 september 2016
 • willem (67)
  niet slecht 0 reacties

  Ik ben best content over dit concept. je weet waar je aan toe bent en hier wordt ook naar gehandeld. tot nu toe heb ik nog niet vbeel effect gehad maar ik geef de hoop niet op en ga gewoon verder. wie weet komt er binnen kort wat op mein pad.

  willem (67) 4 september 2016
 • Dirk van den Berg (31)
  Paiq 2 sterren 0 reacties

  Paiq is me heel slecht bevallen. Het feit dat je iemand al niet kan zien is vreemd. Natuurlijk, innerlijk is belangrijk en misschien zelfs belangrijker dan het uiterlijk. Maar iedereen zal erkennen dat het bij het uiterlijk begint.

  Dirk van den Berg (31) 2 september 2016
 • yvonne (27)
  slechte site is dit 1 reactie

  paiq is een site die niet makkelijk te begrijpen is en er ook geen goede uitleg over heeft alleen als je dus een abonnement neemt kun je hier iets dus oplichterij dat ze gratis zijn

  yvonne (27) 21 augustus 2016
 • Peter Meter (42)
  Niet aan beginnen 1 reactie

  Het idee is goed, dat je elkaars foto pas na een tijdje kletsen te zien krijgt. Ook de "quiz"-optie is mooi. Tot zover de positieve zaken. De rest is namelijk drie keer prut. Tenzij je ervan houd om keer op keer op keer op keer geblokkeerd te worden, uit contactlijsten gegooid (dit alles vaak van het ene op het andere moment en zonder enige aanleiding) is dit niets voor jou. Of een gesprek nu superleuk is of ik bedoel LIJKT maakt niet uit. Of je wordt meteen geblokkeerd of na een paar berichten of meteen nadat de andere partij je foto's kan zien. Het team achter Paiq doet er al jaren geen klap aan, en zal dat ook niet doen. Afrader, niet aan beginnen! :-(

  Peter Meter (42) 17 juli 2016
 • Fien (37)
  niet wat ik had verwacht 2 reacties

  Via een vriendin hoorde ik over jullie site, zelf kende ik deze nog niet.
  Na me te hebben aangemeld kon ik niet veel doen, overal moest je voor betalen.
  Het was niet wat ik had verwacht, jammer

  Fien (37) 8 juli 2016
 • Ferdinand (29)
  Paiq is verschrikkelijk 1 reactie

  Paiq is een verschrikkelijke datingsite waar je eigenlijk niet teveel woorden aan vuil moet maken. Toch doe ik het, merk ik nu :P. Voor mensen die toch bedenkingen hebben voor Paiq: Niet aan beginnen! Het systeem is ruk en daarnaast zit je vast aan een automatische incasso die zelfs doorgaat als je geen account meer hebt.

  Ferdinand (29) 30 juni 2016
 • NeonRoad (35)
  Paiq is niet wat ik ervan verwacht had 0 reacties

  Paiq is niet wat ik ervan verwacht had. Op Datingwebsites.nl (nep reviewsite) las ik veel positieve reviews dus ik dacht; waarom ook niet? Het systeem dat je geen foto kan zien van de persoon aan de overkant wekt al enige argwaan. Als je er dan na een tijdje achter komt dat de persoon spuuglelijk is en je weer wat tijd hebt verknoeit is de lol er snel af. Totaal geen aanrader van mijn kant.

  NeonRoad

  NeonRoad (35) 28 juni 2016
 • Henry (26)
  Paiq review lol 1 reactie

  Zitten wel veel azijnpissers op deze review site zeg! Paiq is dan wel een matige site maar dat 99% er fel op tegen is... Het is wel goedkoper dan andere datingsites! Ook al kun je de mensen niet zien maar goed... Tja het is een soort gokken. Mensen die van gokken houden en tijd over hebben, hier moet je zijn ;)

  Henry (26) 10 juni 2016
 • Een stomme man (27)
  Paiq kan je niet op daten 0 reacties

  Helaas ben ik er ook in getuind :( niet eerst even naar de reviews gekeken maar meteen in het diepe gesprongen. Er stond dat ik 10 euro moest betalen maar dat was plots 20 helaas. Geld weg en geen dates want dat kan hier niet.

  Een stomme man (27) 8 juni 2016
 • jeroen (25)
  PAIQ is ruk 0 reacties

  Het systeem van PAIQ is ruk! Dan gaan ze ook nog 20 euro lidmaatschap vragen? Stomme honden dat het zijn. Ben ook niet de enige die zich negatief uitlaat over deze site had ik al door.

  jeroen (25) 30 mei 2016
 • Ronald (26)
  Match systeem Paiq 1 reactie

  Het match systeem van Paiq klopt niet. Iedere dag krijg je als gratis lid 1 match met een ander lid. In mijn geval een vrouw. Ik krijg echter het idee dat na enkele minuten de zogenaamde match me blokkeert want dan is ze ineens uit mijn matcheslijst. Nou dat zijn dus geen goede matches lijkt me? Groeten een teleurgestelde klant.

  Ronald (26) 29 mei 2016
 • Erik (31)
  Paiq is nep en veel reviews over paiq zijn nep 1 reactie

  Ik ben blij dat er een review site is die eerlijk is omtrent Paiq.nl. Op enkele review sites lees ik dat Paiq goed is en dat een best aardig percentage positief is. Dit is onmogelijk, allereerst omdat het systeem ruk is omdat je de ander niet kan zien. Daarnaast heb ik sterk het vermoeden dat je gewoon met medewerkers van Paiq.nl chat. En let wel mensen, gratis is het niet!

  Erik (31) 24 mei 2016
 • Jan (32)
  Paiq is rommel 0 reacties

  Ik vind het bijzonder frustrerend dat ik iemand niet kan zien wanneer ik met diegene chat. Zo verdoe je onnodig tijd. Niemand maakt me wijs dat uiterlijk er niet meer toe doet. Mensen die dat zeggen liegen. Verder wil ik weinig woorden vuil maken aan Paiq.nl

  Jan (32) 22 mei 2016
 • Sapje Meer (28)
  Paiq is nep 0 reacties

  Helaas heb ik ook moeten erkennen na 1 maand lidmaatschap dat Paiq nep is. Het heeft me veel geld gekost en Paiq werkt daarnaast met automatische incasso wat betekend dat als je 1x met iDeal betaald dat ze telkens geld van je rekening halen zonder toestemming. Paiq is een zeer slechte site.

  Sapje Meer (28) 16 mei 2016
 • Vissenoog (27)
  Paiq is fake 1 reactie

  Paiq is zo nep als maar kan. Zelfs nu praten er fake wijven met me (15:00 in de middag met 30 graden). Veel dommer kun je niet zijn Paiq, hier trapt echt niemand in! Het is ook niet zo dat deze dames met me willen daten, nee ze willen dat ik betaal. Not gonna happen fake Paiq.

  Vissenoog (27) 7 mei 2016
 • Boze klant (41)
  Paiq is slecht 1 reactie

  PAIQ IS NIET GRATIS ZOALS ZE ZELF BEWEREN. STERKER NOG, WANNEER JE 1 KEER BETAALD ZIT JE VAST AAN EEN ABONNEMENT DIE ZELFS DOORGAAT WANNEER JE ACCOUNT AL IS VERWIJDERD. TELKENS MOET IK MIJN GELD TERUGHALEN VIA DE BANK!

  Boze klant (41) 5 mei 2016