• Fabian (41)
  Het blijft spannend 1 reactie

  Paiq is gewoon een hele andere website dan de meeste gemiddelde dating sites. Hier blijft alles veel langer spannend waar je het op een normale dating site misschien al wat saai vindt worden. Een voorbeeld hiervan is dat tijdens het chatten een foto steeds scherper wordt, dit vind ik zelf heel leuk. Soms wordt je positief verrast door het uiterlijk en soms iets minder maar wat hier het fijne van is is dat je de vrouw in kwestie dan al iets beter hebt leren kennen en dan maakt het je misschien wel minder uit dat haar neus misschien iets aan de grote kant is of welke andere oneffenheid dan ook. Ik ben fan hier van.

  Bezoek Paiq

  Fabian (41) 10 juni 2018
  • (63)

   Datgene wat jij heel leuk vindt, dat is juist hetzelfde wat ik bloed en bloed irritant vindt.
   De foto's die steeds duidelijker worden wanneer je met iemand aan het chatten bent, in het begin kun je hier nog niets van zien.
   Ik snap ook niet wat je hier leuk aan kunt vinden, want straks kom je er na een tijdje achter dat degene met wie je chat ineens bloed lelijk blijkt te zijn en jij dacht dat ze hartstikke knap zou zijn.
   Dan heb je al die moeite die je in haar hebt gestoken toch helemaal voor niets gedaan.
   Ik zou dat liever gelijk zien, want ook al gaat het om het innerlijk, je wilt natuurlijk wel dat er een beetje een fatsoelnlijk hoofd op zit.

   Gijs (63) 24 juni 2018


Meer informatie en reviews over Paiq