Lovo
8,8

Datingwebsite Lovo, de datingwebsite voor iedereen.

Bij Lovo weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Lovo kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Lovo heeft van ons een 8,8 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovo erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Review gemiddelde4 sterren waardering 35 reviews

Bezoek Lovo

https://www.lovo.nl

Reviews ( 35 )

 • Billy (41)
  half half 0 reacties

  Deze site heeft heel veel goede dingen maar ook een aantal mindere vind ik, zo vind ik de prijs bijvoorbeeld best wel hoog voor een dating site. Aan de andere kant is de kwaliteit die je er voor terug krijgt wel erg goed, ik vind het echt een topsite met super leuke mensen, dus ja wat moet je er dan van zeggen he, positief of negatief. Ik houd het op half half

  3 sterren waardering

  Billy (41) 23 april 2017
 • Gert Jan (46)
  Vrouwen die vreemdgaan op Lovo te v... 1 reactie

  Er zijn hier veel vrouwen die puur voor de fun hier op zitten. Deze vrouwen zijn soms getrouwd en zoeken wat fun buitenshuis. Ikzelf vind dat triest (ben zelf lang getrouwd geweest) en zal dit dan ook nooit doen. Maar goed voor ieder wat wils zeg ik altijd. De website zelfs is geweldig te noemen, genoeg chats te vinden en meer indien gewenst.

  Mijn naam is Gert Jan en ik zeg jullie gedag!

  5 sterren waardering

  Gert Jan (46) 20 april 2017
 • Christiaan (35)
  Jeugdig 1 reactie

  Hehe eindelijk een dating site die niet zo extreem oudbollig is! Gewoon toffe vlotte vrouwen hier en niet alleen maar vijftig Plussers die thuis achter de geraniums zitten. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden en ik vind het zeker een compliment waard dat het hier echt tof is, ook voor jongere mannen zoals ik!

  5 sterren waardering

  Christiaan (35) 16 april 2017
 • Ben (59)
  alleen oud worden 1 reactie

  Wat ik dus echt niet wil, is alleen oud worden. Ik ben nu ongeveel vijf jaar alleen en ik heb dat eerlijk gezegd wel een beetje gehad. Ik ben toe aan een nieuwe liefde en ik hoop die dan ook echt van harte om haar hier te vinden. Tot nu toe is het allemaal erg leuk en duidelijk vind ik, maar het is nog nieuw voor me en ik moet nog wel een beetje wennen aan het 'to the point instelling' van de meeste dames hier. Dit vind ik soms nog een beetje te, maar ik denk dat dat aan de andere kant ook wel nodig is online

  3 sterren waardering

  Ben (59) 14 april 2017
 • Guus (52)
  Goed te spreken 1 reactie

  ik ben zeer geod te spreken over lovo, ik vind de site er keurig uitzien, het is gemakkelijk te gebruiken en de mensen die hier online zijn zijn allemaal zeer aardig en begerenswaardig. Ik heb al een aantal dames ontmoet waar ik erg naar uitkijk om hen weer een keer te spreken en wie weet zelfs nog te ontmoeten.

  5 sterren waardering

  Guus (52) 9 april 2017
 • Tim (31)
  Verslavend 1 reactie

  Ik vind online daten haast een beetje verslavend, het is dat spannende en onbekende in mensen wat je dan enorm aantrekt.
  Tot mijn schaamte ben ik op dit moment lid van vier dating websites. Als ik dan een favoriet moet kiezen, kies ik wel zonder twijfel voor lovo!

  4 sterren waardering

  Tim (31) 8 april 2017
 • Vrouwke (32)
  Lovo geweldige dating website app 1 reactie

  Geweldige dating website/app met veel gebruikers die op zoek zijn naar een match (lees: relatie, iets spannends of vriendschap). Na betaling van 1 maand (25 euro) had ik meteen een paar gesprekjes gestart met leuke jongens in de buurt. Iedereen praat terug, sommige zijn leuk en sommige vielen tegen. Heel duidelijk allemaal! Je kan ook foto's sturen zodat je nog meer van elkaar kan zien, lijkt me niet onhandig.

  5 sterren waardering

  Vrouwke (32) 6 april 2017
 • Rolf (40)
  Lovo geen love 0 reacties

  Het woord lijkt zoveel op love, maar toch kunnen die twee woorden niet verder uit elkaar liggen.
  Ik zit hier nu al een tijdje op en ik heb al verscheidene pogingen gedaan, maar geen enkele keer is het mij gelukt om een 'vis aan de haak te slaan'.
  In het begin dacht ik dat het aan mij lag, maar naar poging 20 oid krijg ik toch steeds meer het gevoel dat dat niet het enige is dat er mis was...

  2 sterren waardering

  Rolf (40) 2 april 2017
 • Jozef (44)
  Dit of mafs 1 reactie

  Ach ergens moet je er toch ook wel een beetje de humor van inzien vind ik. Tegen mij zei een vriend laatst tegen mij, kerel je moet je op een datingsite aan gaan melden of ik geef je op voor married at first sight! Dus toen werd het dit en ik zal je wel vertellen dat het me tot nu toe absoluut niet tegen valt. Er zitten enorm veel knappe en lieve dames hier die maar wat graag een praatje maken. Ik heb er absoluut geen spijt van.

  4 sterren waardering

  Jozef (44) 26 maart 2017
 • Max (51)
  Vermoeiend 1 reactie

  Als man van middelbare leeftijd is het best wel vermoeiend om elke keer weer opnieuw te moeten beginnen met daten. Vandaar dat ik me hier ook heb aangemeld, ik ben toe aan een vast relatie met een vrouw en om me te settelen. Dit losse dates met dames heb ik helemaal geen zin meer in, daar ben ik al te oud voor.

  3 sterren waardering

  Max (51) 17 maart 2017
 • Tjaad (64)
  Ingewikkeld 1 reactie

  Voor mij is dit toch echt te ingewikkeld. Er zijn zoveel dingen die je hier kunt doen, dat ik door de bomen het bos niet meer zie.
  Als ze het aan mij vragen, mag alles wel wat eenvoudiger gemaakt worden. Gewoon de standaard dingen en meer ookn iet.

  3 sterren waardering

  Tjaad (64) 12 maart 2017
 • Toon (55)
  Concurrentie 1 reactie

  Jeetje je moet wel zorgen dat je van goede huize komt als je hier een vrouw wilt vinden.
  Hier is echt enorm veel concurrentie! Niet dat dat erg is, want dat betekend waarschijnlijk wel dat het zeker geen slechte site is. De enige oplossing voor mij is dus veel goede fotos nemen hahahahahs

  3 sterren waardering

  Toon (55) 5 maart 2017
 • Ylja (48)
  niet super 2 reacties

  Ik heb bij deze site nog te veel van die kleine dingetjes die ik nog niet top vind, het kan aan mij liggen of ik ben gewoon ouderwets haha waarschijnlijk beide.. Ik voel me er gewoon niet prettig bij, ook niet bij de mannen en de teksten die hier worden toegestaan. Nu is het ook allemaal nieuw voor mij dus misschien is het normaal, daarom haak ik ook nog niet af en probeer ik nog even maar ik wil het toch even noemen

  3 sterren waardering

  Ylja (48) 26 februari 2017
 • Nev (35)
  New in town 1 reactie

  Ik ben echt nog een broekie op het gebied van online daten en heb me pas kort geleden aangemeld. Nou moet ik wel bekennen dat ik mezelf of twee verschillende sites heb aangemeld, deze en badoo en hieruit kan ik wel opmaken dat ik deze sowieso veel beter vind dan badoo. Nu is het wel zo dat badoo gratis is, maar dat is dan een overweging die ik moet nemen. Op deze mannier is het voor mij wel moglijk om bij beide online te blijven dus dit ga ik ook blijven doen.

  3 sterren waardering

  Nev (35) 24 februari 2017
 • Piet (34)
  Lovo yolo 1 reactie

  Bij lovo moet ik altijd een beetje aan het woord yolo denken, waarom weet ik niet mischien om dat het op die afkorting lijkt ofzo haha toch vind ik dit wel leuk. Doordat ik het heirmee associeer ga je er toch meer van genieten ofzo denk ik. Al met al vind ik het echt een toffe site, ik ben hier zeker over te spreken!

  4 sterren waardering

  Piet (34) 22 februari 2017
 • Dirk (33)
  geen onderscheid 1 reactie

  Wat ik hier mooi vind, is dat iedereen er welkom is. Je hebt ook van die sites waar je hoogopgeleid voor moet zijn etcetera, wat een bullshit als je het mij vraagt. dit heeft toch niks met liefde te maken, je vind elkaar leuk of niet, ongeacht je inteligentie. HIer maakt dit niet uit. of je de middelbare nou niet hebt afgemaakt of je doet juist je derde universitaire studie, iedereen mag zich hier aanmelden. Dit vind ik een belangrijk pluspunt.

  5 sterren waardering

  Dirk (33) 21 februari 2017
 • Jana (52)
  rare vragen 1 reactie

  Veel mannen komen met allemaal vragen aan mij om er achter te komen 'of ik wel echt ben'.
  Volgens mij hebben mannen niet door hoe super irritant zoiets is, je hebt me maar gewoon te geloven denk ik dan.
  Ik snap ook wel dat je een x wat wilt vragen, maar op een gegeven moement moet je ook gewoon kappen denk ik dan.

  3 sterren waardering

  Jana (52) 20 februari 2017
 • Bo (35)
  love on top 1 reactie

  Wat ik hier erg mooi vind, is dat je gewoon merkt dat iedereen op zoek is naar liefde.
  Sommige mannen kunnen wel onverschillig en eigenlijk gewoon stoer doen, maar uiteindelijk wil iedereen toch hetzelfde.
  Door website als deze kun je hier ook gewoon openlijk voor uit te komen, dat is geen schande vind ik.
  Ik kan dit juist heel erg waarderen.
  Chapeau dus!

  5 sterren waardering

  Bo (35) 19 februari 2017
 • Bert (39)
  Love is all around 1 reactie

  Wat geen geweldige website is dit, wanneer je online bent merk je gewoon dat de liefde overal om je heen is.
  Iedereen is hier serieus en op zoek naar een soulmate, geen gekkigheid of wat dan ook.
  Ook de prijzen zijn goed te doen!

  5 sterren waardering

  Bert (39) 18 februari 2017
 • Leendertje (29)
  Lovo bekend in duitsland maar nu oo... 1 reactie

  Volgens mij was Lovo al heel bekend in Duitsland. Nu zie je dat ook steeds meer Nederlandse leden dit gaan gebruiken. Wel leuk om te zien, ik woon op de grens van Nederland en Duitsland dus vandaar dat ik dat kan zien. Website werkt geweldig om leuke mensen te ontmoeten en leuke gesprekken mee aan te gaan. Het ziet er ook nog eens heel leuk en gezellig uit.

  5 sterren waardering

  Leendertje (29) 17 februari 2017

Plaats een review