Lovo
8,7

Datingwebsite Lovo.nl, de datingwebsite voor iedereen.

Bij Lovo weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Lovo kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Lovo heeft van ons een 8,7 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovo erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Review gemiddelde4 sterren waardering 60 reviews

Bezoek Lovo

https://www.lovo.nl

Ontevreden over Lovo?
Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews ( 60 )

 • Harm (31)
  Lovoo 0 reacties

  Volgens mij is Lovoo een duits bedrijf die dan ook veel duitse leden met zich mee brengt, je kan wel zoeken op een plaatsnaam en vanuit daar het aantal kilometers radius aanvinken dus je zal er geen last van hebben. Zal het net zo als met een auto zijn? Duitse auto's zijn degelijk en met een goede prijs. Ik ga het zien, ben erg benieuwd! Heb me nu 3 dagen aangemeld en zit wel veel vrouwelijk schoon op, de meeste praten ook terug dus tot nu toe nog niets wat me niet aan staat. Ik geef Lovoo 4 sterren, wanneer ik een ontmoeting weet te krijgen zal ik nog een review plaatsen met 5 sterren!

  Harm

  4 sterren waardering

  Harm (31) 8 februari 2018
 • Bas (35)
  Lovo 0 reacties

  Nu net een hele korte tijd als lid op lovo, maar het blijft de beste keus die ik in die tijd heb gemaakt. Voor die tijd heb ik veel verschillende website bekeken en ik heb ook op veel verschillende website gezocht naar een leuke en spannende date. Alleen heb ik nergens wat gevonden, totdat ik op lovo kwam. Daar kom ik de ene na de andere prachtige en geweldige vrouw tegen.

  5 sterren waardering

  Bas (35) 23 december 2017
 • Tim (33)
  Lovo top 1 reactie

  Ik vind lovo een top site en dat zeg ik niet snel want ik ben altijd een beetje sceptisch als het gaat om dating sites. Ik vind die dingen altijd enorm commercieel en niet gericht op de klanten maar alleen op het geld. Hier is dat niet zo, er zijn veel leden en veel opties die je kunt kiezen. De prijzen zijn niet te hoog en het is zelfs mogelijk dat je niet betaald, dat zie je bijna nergens. Dus dat is een pluspunt in mijn ogen. Nu hopen dat ik datgene vind wat ik zoek hier

  5 sterren waardering

  Tim (33) 8 december 2017
 • Sam (35)
  Moet nog groeien 1 reactie

  Ik ben best heel lang lid geweest van lovo en ik heb me hier ook altijd goed vermaakt en veel leuke mensen ontmoet. Toch kies ik er nu wel voor om me aan te melden bij een andere dating site, met als reden dat die andere site gewoonweg meer leden heeft. En meer leden zorgt voor een grotere kans van slagen en dat is waar het mij uiteindelijk om gaat. Lovo is een site die nog moet groeien en een ledenaantal moet opbouwen. Verder is het een goede site als je het mij vraagt.

  4 sterren waardering

  Sam (35) 17 november 2017
 • Kelsey (52)
  Leuk 1 reactie

  Wat een ontzettend leuke site! Ik zat eerder altijd op Pepper maar daar vond ik het altijd een beetje saai en daarbij is het mij daar ook nooit gelukt km ene leuke date te vinden. Daarom ben ik via een bekende een keer op deze site gestuit en heb ik het gewoon geprobeerd, met het gevolg dat ik al enige tijd met een hele leuke man aan het praten ben en we plannen hebben in binnenkort af te spreken. Zo ver ben ik nog nooit eerder gekomen via een site, maar ik moet wel bekennen dat ik enorm zenuwachtig ben.

  5 sterren waardering

  Kelsey (52) 4 november 2017
 • Carola (38)
  Onschuldig en dat blijft het ook 1 reactie

  Mensen komen hier zoals ze het noemen, voor een leuke chat of een relatie op den duur. Ik val onder de laatste categorie maar tot nu toe heb ik bijna alleen maar het eerste gedeelte gehad. Chatten kan hier heel goed en dit is ook hartstikke leuk altijd maar het is zo onschuldig allemaal. Het probleem is alleen dat het allemaal ook onschuldig blijft. Ik heb nog geen enkele keer meegemaakt dat iemand op een echte date wil en dit verwacht ik ook niet hier. Dat is jammer want daar kwam ik wel voor toen ik me hier aanmeldde.

  2 sterren waardering

  Carola (38) 28 oktober 2017
 • Han (54)
  Lovo datingsite 1 reactie

  Lovo is een website waar je kunt daten die ik pas kort geleden heb ontdekt. Ik vind deze veel leuker dan de meeste andere dating websites die ik ken. Lovo heeft een persoonlijk tintje waardoor je al snel het gevoel hebt dat je elkaar al veel langer kent dan dat het daadwerkelijk is. En zo’n gevoel is altijd een goed teken als je het mij vraagt. Ik vind het een goede site waar ik graag op zit.

  5 sterren waardering

  Han (54) 6 oktober 2017
 • Marnix (25)
  Flut 1 reactie

  Ik vind het een flut site. Ik hou van to the point als het klikt spreek je af enzo maar hier wil iedereen allemaal elkaar eerst lang leren kennen door te praten
  Daar zit ik toch niet op te wachten wat een tijdverspilling

  1 ster waardering

  Marnix (25) 17 september 2017
 • Ingmar (38)
  Lovo bericht 1 reactie

  Sinds ik me heb aangemeld op lovo, heb ik al heel veel nieuwe vrouwen ontmoet. De één natuurlijk leuker dan de ander, maar dat houd je toch altijd. Ook in het echt, dus dat vind ik niet erg. Wat ik wel heel mooi vind is dat het initiatief hier niet altijd alleen maar bij de mannen liggen, maar dat de vrouwen zelf ook actie ondernemen. Het is natuurlijk heel goed voor iemand zijn of haar ego dat wanneer je je aanmeld dat er al berichten in je inbox staan van allemaal leuke vrouwen.

  4 sterren waardering

  Ingmar (38) 13 augustus 2017
 • Javi (31)
  Nieuwe tindr 1 reactie

  Dit is echt de nieuwe opvolger van wat eerst tinder was denk ik. Het is super populair, er zitten heeeeel veel jongeren op en de prijs is niet hoog. Waar je ziet dat tindr steeds minder populair wordt, zie ik hier juist steeds meer mensen online komen. Ik vind het echt super Nice!

  5 sterren waardering

  Javi (31) 12 augustus 2017
 • Len (30)
  Hip 1 reactie

  Eindelijk een keer een website die een beetje hip is, niet zo'n site waar alleen maar oudjes op zitten die inmiddels hun geliefde zijn verloren en op zoek zijn naar een metgezel om de tijd uit te zitten. Dit klinkt heel erg, maar zo bedoel ik het helemaal niet. Ik vind het gewoon maar niks dat er alleen maar van de ouderen overal zitten en van mijn leeftijd is er maar een handje vol te vinden, en wat je dan vindt is niet veel soeps om eerlijk te zijn. Deze site heeft dat helemaal niet, het zijn juist de jongeren die hier overhand hebben. Het is een hippe site met veel vernieuwingen, dit spreekt mensen schijnbaar aan. Ik vind het erg mooi in ieder geval! Nu hopen dat mijn prinsesje er tussen zit.

  5 sterren waardering

  Len (30) 9 juli 2017
 • Pieter (52)
  Veel spam mail 1 reactie

  Bijna iedere dag krijg ik wel spam mail binnen vanuit lovo, waardeloos vind ik het. Het is echt enorm vervelend dat wanneer je aan het werk bent, je mail over dit soort ongein krijgt. Daar zit niemand op te wachten. Als het nou belangrijk was tot daar aan toe, maar dat is helemaal niet het geval. Wat er in staat slaat zelfs helemaal nergens op. Zonde van mijn en hun tijd vind ik het. Ik hoop dan ook oprecht dat ze hier mee zullen stoppen en de mensen zelf hun beslissingen laten maken.

  3 sterren waardering

  Pieter (52) 8 juli 2017
 • Jan van Dijk (41)
  Mail in Overige hotmail en outlook 1 reactie

  Ik hoorde laatst iemand zeggen dat Lovo zo goed en leuk was, dus aangemeld en het zelf ondervonden. Mijn uitkomst is dat Lovo inderdaad een prima datingwebsite is maar dat er ook nog zeker verbeterpunten zijn. De e-mails komen veelal in een apart mapje genaamd Overige in Hotmail/Outlook. Op een telefoon en dergelijke komt die desondanks wel in de inbox maar als je het via de browser opent staat die in het mapje Overige. Het is heel fijn dat Lovo geen automatische incasso heeft en een 24 uurs service die nep leden tegen gaat. Althans daar ga ik van uit, in een maand tijd heb ik geen enkele nepper tegen gekomen.

  5 sterren waardering

  Jan van Dijk (41) 6 juli 2017
 • Miranda Zwake (35)
  Lovo nl mijn lievelings datingsite ... 0 reacties

  Lovo is verreweg mijn favoriete datingsite van het moment. Na 2 weken aangemeld te zijn met een betaald abonnement heb ik meer dan 10 leuke contacten op gedaan en 2 hiervan heb ik zelfs al ontmoet in het echte leven. Nadat je 25 euro hebt betaald kan je onbeperkt chatten en met andere mensen contact leggen. Klein minpuntje is dat er heel veel leden zijn die niet betaald, je kan hen in je favorietenlijst zetten maar verder dan dit kom je niet, zij kunnen namelijk niets van zich laten horen. Aan de andere kant zijn deze leden niet serieus dus die mogen van mij wel weg blijven.

  5 sterren waardering

  Miranda Zwake (35) 30 juni 2017
 • Noud (44)
  Dames niet aantrekkelijk 1 reactie

  Het is wel vaker zo dat vrouwen die op een website een date proberen te vinden er niet uitzien als een super model, maar de vrouwen hier zijn wel erg onaantrekkelijk. Daarbij zijn de meesten ook nog eens niet intelligent, dan blijft er weinig over voor een man. Als een vrouw zowel qua uiterlijk als qua inhoud niet aantrekkelijk is, dan houd het snel op. Nu moet je niet denken dat ik een of andere modepop zoek, maar een beetje aantrekkelijk is toch niet te veel gebraad lijkt me

  2 sterren waardering

  Noud (44) 24 juni 2017
 • Ferdinand (26)
  Lovo goede datingwebsite van 2017 1 reactie

  Lovo is een van de betere datingwebsites van 2017, dit meen ik oprecht. Ik heb ondertussen al meer dan 10 datingwebsites gehad in de laatste jaren dus ik kan dit wel zeggen. Lexa was 10 jaar geleden de topper maar tegenwoordig kiest iedereen voor een wat nieuwere datingwebsite. Lovo heeft wat goede updates en werkt snel en simpel waardoor dit mijn voorkeur heeft, aan leden is ook geen gebrek bovendien.

  4 sterren waardering

  Ferdinand (26) 16 juni 2017
 • Marjet (53)
  Niet leeftijdsgebonden 0 reacties

  Wat fijn om een keer een site te vinden die niet zo leeftijdsgebonden is. Je hebt van die hele hippe sites, waar alleen jongeren op zitten maar er zijn ook sites waar je pas op mag als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt. Ik vind het heerlijk verfrissend dat dat hier een keer niet zo is en dat iedereen welkom is. Je hoeft toch ook niet perse iemand te vinden van je eigen leeftijd, de een valt op jonger en de ander valt op ouder, bovendien is gewoon gezellig kletsen met iemand ook wel fijn en dat kan hier ook. Ik vind het echt een leuke site!

  5 sterren waardering

  Marjet (53) 12 juni 2017
 • Iris (44)
  Kinderschoenen 1 reactie

  Het gevoel dat ik bij deze website een beetje krijg is dat het nog in de kinderschoenen staat. Het is nog geen hele bekende website volgens mij en er zitten ook nnog niet echt heel erg veel leden op ofzo, dit vind ik zelf persoonlijk erg jammer. Wie weet komt het nog hoor dat weet ik niet, maar het was voor mij wel de reden om een andere site te zoeke nwaar meer leden op zaten. Daar heb je volgens mij toch meer kans op slagen dan op zo'n site waar niet veel mannen/vrouwen op zitten.

  2 sterren waardering

  Iris (44) 21 mei 2017
 • Jarno (51)
  Spreekt niet aan 1 reactie

  Wanneer ik een site open, wat voor één dan ook, wil ik dat die meteen aanspreekt.
  Wanneer je bijvoorbeeld bij wehkamp kijkt, krijg je gelijk allerlei dingen waar je uit kunt kiezen om hier verder te kijken.
  Dat gevoel heb ik hier gewoon totaal niet, ik vind de site saai ogen en totaal niet mooi eruit springen.
  Het lijkt mij toch dat meer mensen dit gevoel hebben, wanneer ik verder zoek blijkt er ook niet veel bijzonders bij te zitten.
  Het is net als de home page, saai en er is niets dat er even uit springt en je boeit.

  1 ster waardering

  Jarno (51) 14 mei 2017
 • Luuc (46)
  Gender 1 reactie

  Wat ik hier heel erg merk is dat het niet zo veel uitmaakt waar je op valt, voor iedereen is er wel wat te vinden. Mannen of vrouwen onderling of het reguliere man vrouw gebeuren. Ik merk zelf dat ik dit heel erg waardeer, ik denk dat dit ook komt omdat mijn broer op hetzelfde geslacht valt dus ik weet hoe moeilijk zoiets kan zijn.

  4 sterren waardering

  Luuc (46) 8 mei 2017

Plaats een review