Lovo
6,2

73 reviews

Lovoo is van een duitse eigenaar. Steeds meer Nederlanders kiezen voor deze datingwebsite in opkomst.

Sinds 2011 is Lovoo de plaats om nieuwe mensen te leren kennen. Voor een nacht, voor een paar maanden, misschien voor een heel leven. Waar je ook naar op zoek bent, bij ons krijg je je kans.

Lovoo geloofd dat je de liefde overal kan ontmoeten.
Op de tram, in het café om de hoek of via een app.
Je weet nooit wie je tegenkomt en wat zo'n ontmoeting met je doet. Liefde is een risico. Elke keer opnieuw. Of het klikt weet je pas als je elkaar ontmoet en het probeert.

cijfer en gebruikersgemak

Lovo heeft van ons een 6,2 eindcijfer gekregen, een voldoende. Dit omdat het aantal leden relatief laag is als je het vergelijkt met andere datingwebsites. Tevens is de website al een tijdje onbereikbaar.

prijzenlijst Lovoo

Onbekend

Ontevreden over Lovo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (73)

 • Bernard (31)
  Opties Lovo 0 reacties

  Op Lovo hoef je niet perse het streven te hebben om op zoek te gaan naar een eeuwige liefde soms dat op sommige datingsites wel het geval is.
  Als je op zoek bent naar een leuk avontuurtje voor een nacht of voor een kortstondige affaire dan kan dat hier ook.
  Ik vind dit erg goed en ik ben er ook altijd meteen open over dat ik geen relatie zoek maar alleen plezier.
  En je zult er verbaasd over zijn hoeveel vrouwen hier voor dezelfde reden zijn, ik had dat in ieder geval nooit verwacht maar ik ben er wel blij om!

  Bernard (31) 25 december 2019
 • Ben (59)
  Lovo klacht 0 reacties

  Ik dacht dat Lovo een serieuze datingsite was met serieuze mensen hierop die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
  Het klopt dat ik in een zin drie keer het woord serieus heb gebruikt maar dat komt omdat ik het ook zeer serieus neem en ik er van vaak dat anderen op deze site dat niet doen!
  Het is zonde van je tijd en geld die je hier in steekt want je krijgt er toch niets voor terug.

  Ben (59) 13 december 2019
 • Annemarie (27)
  Kind door datingsite 0 reacties

  Ik heb al een hele tijd niet meer op een online datingsite gezeten, dat is voor mij inmiddels ook niet meer nodig want ik ben zwanger!
  Ik wilde hier toch even mijn verhaald oen om de mensen een het onder de riem te steken.
  Een aantal jaar geleden leek het mij wel een keer leuk om het online daten ook een keer te proberen.
  En van het een kwam het ander en zo heb ik mijn huidige partner ontmoet en inmiddels zijn we zelfs zwanger van ons eerste kindje samen.
  Dus voor iedereen die de hoop heeft opgegeven of wie de hoop wil opgeven, doe het niet want zoals je bij mij ziet kan het dus wel!

  Annemarie (27) 28 november 2019
 • Ben (49)
  Logo veel ervaring 0 reacties

  Lovoo is een echte oude rot in het online datingwereldje, ze bestaan immers al vanaf 2011 en waren zo dus een van de eerste online datingforums.
  Het lijkt niet zo lang geleden, 2011 en dat is het ook niet, maar je moet je wel realiseren dat online daten zelf ook nog niet zo lang bestaat.
  Dat is de ontwikkeling die de tijd met zich mee brengt, dus wat dat betreft was Lovoo een echte voorloper op de rest

  Ben (49) 21 november 2019
 • Adriaan (30)
  Dateplanet en Lexa veel beter dan Lovoo 0 reacties

  Waarom is iedereen zo positief over Lovoo? Lovoo is van Duitse makerij, niet erg natuurlijk maar er zitten bijna geen nederlandse leden op dus dat je positief bent is echt onmogelijk. Ga gewoon naar een Nederlandse site als Dateplanet of Lexa of iets dergelijks, veel meer keuze en veel meer kans op dates.

  Adriaan (30) 22 augustus 2019
 • Randy (48)
  Lovo niet verbeterd 0 reacties

  Er wordt aangegeven dat Lovo een datingsite in opkomst is, maar Lovo bestaat al vanaf 2011 dat is inmiddels al acht jaar geleden. Het lijkt me dat je dat niet meer in opkomst kunt noemen. Mensen kiezen hier steeds vaker en steeds meer voor lees ik, maar ik vraag me dan af wat er in die tijd veranderd is, want als je het mij vraagt dan is de website zelf in die periode niet verbeterd.

  Dus ik denk dat Lovo ons dingen laat geloven die niet waar zijn, bij wijze van reclame praatje en daar houd ik persoonlijk helemaal niet van. Ik heb liever dat alles er eerlijk vermeld staat en dan maar iets minder positief, dan dat het allemaal zo positief is en dat je er vervolgens zelf achter moet komen dat het behoorlijk tegenvalt in het echt. Dus hier ben ik niet bepaald van gecharmeerd.

  Randy (48) 1 augustus 2019
 • Vincent (46)
  Lovo nep 3 reacties

  Ik heb me altijd afgevraagd of de leden op een datingsite zoals lovo over het algemeen nep of echt zijn.
  Ik hoor en lees altijd heel veel dingen over het online cathfishen zoals ze dat geloof ik noemen tegenwoordig, wat eigenlijk gewoon inhoudt dat mensen zich voor iemand anders voordoen dan ze zijn.
  De dingen die ik hier ove groot gebeuren vaak in Amerika, maar dat gebeurt natuurlijk jet zo goed gewoon bij ons in Nederland.
  Op een andere site heb ik dit wel al kee gemaakt, maar tot op heden heb ik er op lovo gelukkig nog niemand op kunnen betrappen dat ze niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

  Vincent (46) 24 oktober 2018
 • Rene (45)
  Lovo voor mannen en vrouwen 1 reactie

  Je hoort vaak dat er heel veel mannen op dating sites zitten maar dat er bijna geen vrouwen op zitten en al helemaal niet van onder de vijftig. Dat is hier gelukkig niet zo, want op lovo heb ik heel veel leuke en jonge vrouwen leren kennen, ook van onder de vijftig jaar. Verder vind ik de website niet super, het is niet erg slecht maar ook niet heel bijzonder. Maar ik vind dit niet erg want ik ben allang blij dat jk weer in contact kom met andere vrouwen die ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie en weer iets moois willen opbouwen met een partner.

  Rene (45) 17 oktober 2018
 • Ginie (45)
  Lovo klacht 1 reactie

  Lovo is op zich een hel mooie en goede dating website, maar mijn enige klacht is dat jet nog niet het formaat heeft van sommige andere websites.
  Ik zou graag zien dat er meer leden op zouden zitten, maar daarvoor moet ik de site waarschijnlijk gewoon tijd geven.
  Verder is de site ook niet extreem duur en is het gewoon een goede site.
  Ik voel me dan ook een gigantische zeur door met zo’n klacht te komen omdat het verder gewoon goed is.

  Ginie (45) 30 september 2018
 • Kasper (44)
  Lovo decentie 2 reacties

  Waarschijnlijk ben ik zoals veel mensen en dat is dat ik voordat ik iets aanga ik eerst decenties en onderzoek lees om zo zeker te zijn van mijn zaak. Dat is ook hier zo geweest, ik heb eerst veel beoordelingen van andere mensen gelezen voordat ik me hier zelf heb aangemeld en daar ben ik nu heel blij om want ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik op dat moment de goede keus heb gemaakt. Wanneer ik nu de keus zou hebben of ik hier online zou blijven of naar een andere website zou willen gaan dan zou ik nog steeds voor deze kiezen en dat is wat je wilt als je je voor het eerst aanmeldt. Ik heb hier hele goede ervaringen en ik zit er eigenlijk veel vaker op dan dat ik vooraf had gedacht. Soms heb ik zelfs een beetje het gevoel dat ik er verslaafd aan ben geraakt, maar wanneer je 's avonds alleen op de bank zit dan is de stap heel klein om even je laptop op schoot te pakken en met de vrouwen online te gaan chatten. Dan voel je je toch weer wat minder alleen (hoe zielig dat ook klinkt).

  Kasper (44) 22 juni 2018
 • Ramon (44)
  Lovo is de site 1 reactie

  Lovo is de site wanneer je echt naar iemand op zoek bent is mij verteld, dus ik had hier echt wel hele hoge verwachtingen van.
  Ik heb me aangemeld, en nog geen paar minuten later had ik al een berichtje van een vrouwo ntvangen, mijn ego was enorm gestreeld op dat moment.
  Het fijne aan lovo is gewoo ndat er op ieder moment van de dag gewoon heel veel mensen op zitten, dus je hevt altijd wel iemand om mee te chatten en ik denk dat dat heel belangrijk is.
  Wanneer er niemand online is, is er niets aan en verleng je niet, maar dat heb ik bij lovo nog noit gehad. Ik vind het een leuek en gezellige site.

  Ramon (44) 25 mei 2018
 • Gerard (57)
  Lovo niet doen 1 reactie

  Voor iedereen die er over na denkt om een keer een account bij lovo aan te maken of een keer extra te betalen. Deze mensen wil ik waarschuwen en adviseren om dit niet te gaan doen. Je krijgt er geheid spijt van en dat zou toch enorm zonde zijn. Ik heb mijn tijd en geld hier al verspild en ik wil andere mensen hier zo veel mogelijk voor proberende behoeden.

  Gerard (57) 14 april 2018
 • Gezinus (58)
  Hulpvaardig 1 reactie

  Laatst had ik iets ontzettend doms gedaan waardoor iets helemaal fout was gegaan op mijn profiel. Ik als onbenul op gebied van ICT had geen flauw idee hoe ik dit op kon lossen, dus heb ik maar contact opgenomen met de helpdesk van de site. Degene die hier achter zat was heel erg hulpvaardig en heeft me gelijk geholpen. Binnen een minuut of tien was alles opgelost en was er niets meer van mijn fout te zien. Ik denk dat er heel veel andere helpdesks zijn die hier nog veel van kunnen leren.

  Gezinus (58) 31 maart 2018
 • Harm (31)
  Lovoo 1 reactie

  Volgens mij is Lovoo een duits bedrijf die dan ook veel duitse leden met zich mee brengt, je kan wel zoeken op een plaatsnaam en vanuit daar het aantal kilometers radius aanvinken dus je zal er geen last van hebben. Zal het net zo als met een auto zijn? Duitse auto's zijn degelijk en met een goede prijs. Ik ga het zien, ben erg benieuwd! Heb me nu 3 dagen aangemeld en zit wel veel vrouwelijk schoon op, de meeste praten ook terug dus tot nu toe nog niets wat me niet aan staat. Ik geef Lovoo 4 sterren, wanneer ik een ontmoeting weet te krijgen zal ik nog een review plaatsen met 5 sterren!

  Harm

  Harm (31) 8 februari 2018
 • Bas (35)
  Lovo 1 reactie

  Nu net een hele korte tijd als lid op lovo, maar het blijft de beste keus die ik in die tijd heb gemaakt. Voor die tijd heb ik veel verschillende website bekeken en ik heb ook op veel verschillende website gezocht naar een leuke en spannende date. Alleen heb ik nergens wat gevonden, totdat ik op lovo kwam. Daar kom ik de ene na de andere prachtige en geweldige vrouw tegen.

  Bas (35) 23 december 2017
 • Tim (33)
  Lovo top 1 reactie

  Ik vind lovo een top site en dat zeg ik niet snel want ik ben altijd een beetje sceptisch als het gaat om dating sites. Ik vind die dingen altijd enorm commercieel en niet gericht op de klanten maar alleen op het geld. Hier is dat niet zo, er zijn veel leden en veel opties die je kunt kiezen. De prijzen zijn niet te hoog en het is zelfs mogelijk dat je niet betaald, dat zie je bijna nergens. Dus dat is een pluspunt in mijn ogen. Nu hopen dat ik datgene vind wat ik zoek hier

  Tim (33) 8 december 2017
 • Sam (35)
  Moet nog groeien 1 reactie

  Ik ben best heel lang lid geweest van lovo en ik heb me hier ook altijd goed vermaakt en veel leuke mensen ontmoet. Toch kies ik er nu wel voor om me aan te melden bij een andere dating site, met als reden dat die andere site gewoonweg meer leden heeft. En meer leden zorgt voor een grotere kans van slagen en dat is waar het mij uiteindelijk om gaat. Lovo is een site die nog moet groeien en een ledenaantal moet opbouwen. Verder is het een goede site als je het mij vraagt.

  Sam (35) 17 november 2017
 • Kelsey (52)
  Leuk 1 reactie

  Wat een ontzettend leuke site! Ik zat eerder altijd op Pepper maar daar vond ik het altijd een beetje saai en daarbij is het mij daar ook nooit gelukt km ene leuke date te vinden. Daarom ben ik via een bekende een keer op deze site gestuit en heb ik het gewoon geprobeerd, met het gevolg dat ik al enige tijd met een hele leuke man aan het praten ben en we plannen hebben in binnenkort af te spreken. Zo ver ben ik nog nooit eerder gekomen via een site, maar ik moet wel bekennen dat ik enorm zenuwachtig ben.

  Kelsey (52) 4 november 2017
 • Carola (38)
  Onschuldig en dat blijft het ook 1 reactie

  Mensen komen hier zoals ze het noemen, voor een leuke chat of een relatie op den duur. Ik val onder de laatste categorie maar tot nu toe heb ik bijna alleen maar het eerste gedeelte gehad. Chatten kan hier heel goed en dit is ook hartstikke leuk altijd maar het is zo onschuldig allemaal. Het probleem is alleen dat het allemaal ook onschuldig blijft. Ik heb nog geen enkele keer meegemaakt dat iemand op een echte date wil en dit verwacht ik ook niet hier. Dat is jammer want daar kwam ik wel voor toen ik me hier aanmeldde.

  Carola (38) 28 oktober 2017
 • Han (54)
  Lovo datingsite 1 reactie

  Lovo is een website waar je kunt daten die ik pas kort geleden heb ontdekt. Ik vind deze veel leuker dan de meeste andere dating websites die ik ken. Lovo heeft een persoonlijk tintje waardoor je al snel het gevoel hebt dat je elkaar al veel langer kent dan dat het daadwerkelijk is. En zo’n gevoel is altijd een goed teken als je het mij vraagt. Ik vind het een goede site waar ik graag op zit.

  Han (54) 6 oktober 2017