Lovo
8,7

Datingwebsite Lovo, de datingwebsite voor iedereen.

Bij Lovo weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Lovo kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Lovo heeft van ons een 8,7 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovo erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Review gemiddelde4 sterren waardering 46 reviews

Bezoek Lovo

https://www.lovo.nl

Reviews ( 46 )

 • Noud (44)
  Dames niet aantrekkelijk 0 reacties

  Het is wel vaker zo dat vrouwen die op een website een date proberen te vinden er niet uitzien als een super model, maar de vrouwen hier zijn wel erg onaantrekkelijk. Daarbij zijn de meesten ook nog eens niet intelligent, dan blijft er weinig over voor een man. Als een vrouw zowel qua uiterlijk als qua inhoud niet aantrekkelijk is, dan houd het snel op. Nu moet je niet denken dat ik een of andere modepop zoek, maar een beetje aantrekkelijk is toch niet te veel gebraad lijkt me

  2 sterren waardering

  Noud (44) 24 juni 2017
 • Ferdinand (26)
  Lovo goede datingwebsite van 2017 1 reactie

  Lovo is een van de betere datingwebsites van 2017, dit meen ik oprecht. Ik heb ondertussen al meer dan 10 datingwebsites gehad in de laatste jaren dus ik kan dit wel zeggen. Lexa was 10 jaar geleden de topper maar tegenwoordig kiest iedereen voor een wat nieuwere datingwebsite. Lovo heeft wat goede updates en werkt snel en simpel waardoor dit mijn voorkeur heeft, aan leden is ook geen gebrek bovendien.

  4 sterren waardering

  Ferdinand (26) 16 juni 2017
 • Marjet (53)
  Niet leeftijdsgebonden 0 reacties

  Wat fijn om een keer een site te vinden die niet zo leeftijdsgebonden is. Je hebt van die hele hippe sites, waar alleen jongeren op zitten maar er zijn ook sites waar je pas op mag als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt. Ik vind het heerlijk verfrissend dat dat hier een keer niet zo is en dat iedereen welkom is. Je hoeft toch ook niet perse iemand te vinden van je eigen leeftijd, de een valt op jonger en de ander valt op ouder, bovendien is gewoon gezellig kletsen met iemand ook wel fijn en dat kan hier ook. Ik vind het echt een leuke site!

  5 sterren waardering

  Marjet (53) 12 juni 2017
 • Iris (44)
  Kinderschoenen 1 reactie

  Het gevoel dat ik bij deze website een beetje krijg is dat het nog in de kinderschoenen staat. Het is nog geen hele bekende website volgens mij en er zitten ook nnog niet echt heel erg veel leden op ofzo, dit vind ik zelf persoonlijk erg jammer. Wie weet komt het nog hoor dat weet ik niet, maar het was voor mij wel de reden om een andere site te zoeke nwaar meer leden op zaten. Daar heb je volgens mij toch meer kans op slagen dan op zo'n site waar niet veel mannen/vrouwen op zitten.

  2 sterren waardering

  Iris (44) 21 mei 2017
 • Jarno (51)
  Spreekt niet aan 1 reactie

  Wanneer ik een site open, wat voor één dan ook, wil ik dat die meteen aanspreekt.
  Wanneer je bijvoorbeeld bij wehkamp kijkt, krijg je gelijk allerlei dingen waar je uit kunt kiezen om hier verder te kijken.
  Dat gevoel heb ik hier gewoon totaal niet, ik vind de site saai ogen en totaal niet mooi eruit springen.
  Het lijkt mij toch dat meer mensen dit gevoel hebben, wanneer ik verder zoek blijkt er ook niet veel bijzonders bij te zitten.
  Het is net als de home page, saai en er is niets dat er even uit springt en je boeit.

  1 ster waardering

  Jarno (51) 14 mei 2017
 • Luuc (46)
  Gender 1 reactie

  Wat ik hier heel erg merk is dat het niet zo veel uitmaakt waar je op valt, voor iedereen is er wel wat te vinden. Mannen of vrouwen onderling of het reguliere man vrouw gebeuren. Ik merk zelf dat ik dit heel erg waardeer, ik denk dat dit ook komt omdat mijn broer op hetzelfde geslacht valt dus ik weet hoe moeilijk zoiets kan zijn.

  4 sterren waardering

  Luuc (46) 8 mei 2017
 • Pim (48)
  opkomend 1 reactie

  Volgens mij is dit echt zo'n opkomende site. Die nog niet zo heel erg lang bestaat maar wel goed loopt. Eerder zag je altijd op tv reclames van die andere datingsites als lexa enzo, nou daar heb ik gezeten en wat een flop is dat! Het stelt echt niks voor daar en ze vragen veel te veel geld van je als je een poosje lid wilt zijn daar. dat kan ik niemand aanraden, dan is deze echt wel beter.

  4 sterren waardering

  Pim (48) 6 mei 2017
 • Bas (33)
  Mooie opties 2 reacties

  Wat ik hier persoonlijk erg mooi vind is alle verschillende opties waar je voor kunt kiezen. De verschillende prijzen etc. Zo bepaal je zelf hoe lang je ergens aan vast zit of dat je helemaal niet wilt, Dit is absoluut niet overal zo dus dat vind ik erg tof. ook vind ik de variant op de telefoon erg mooi aangepast, het is allemaal erg duidelijk en goed zichtbaar op je beeldscherm van je telefoon!

  5 sterren waardering

  Bas (33) 5 mei 2017
 • Stijn (32)
  Jammer 1 reactie

  Wat ik hier erg jammer vind is dat bijna alle vrouwen heel oppervlakkig met je praten, het gaat vaak over je inkomen etcetera. Daar wordt je ook voor gewaarschuwd, net als met postorderbruiden gaan ze voor je geld of vinden ze jou echt leuk. Maar ja kom daar maar eens achter, daar zal je elkaar toch beter voor moeten leren kennen lijkt mij.

  3 sterren waardering

  Stijn (32) 29 april 2017
 • Persy (72)
  Great site and thanks 1 reactie

  Good evening Sir, I have found my soulmate, so no need for any dating site, if you please delete my file as I try, but failed.
  Any how, thank you for your very nice and potent site which makes everything to me more easier than other sites.
  Thank you wish for your site more progress.

  5 sterren waardering

  Persy (72) 28 april 2017
 • Joop (57)
  Eindelijk resultaat 0 reacties

  Na een hele tijd op verschillende websites online te hebben gedate, heb ik hier eindelijk een match gevonden die met mij in het echt wilde afspreken. Nou was dit natuurlijk niet voor het eerst dat ik dit probeerde maar de andere keren kwam er niemand opdagen. Dit keer wel! En het was zo'n lieve mooie knappe vrouw en het klikte ook nog dat we hebben afgesproken binnenkort weer af te spreken samen. Daarom kan ik eindelijk zeggen dat ik resultaat heb geboekt op het gebied van de liefde

  5 sterren waardering

  Joop (57) 26 april 2017
 • Billy (41)
  half half 1 reactie

  Deze site heeft heel veel goede dingen maar ook een aantal mindere vind ik, zo vind ik de prijs bijvoorbeeld best wel hoog voor een dating site. Aan de andere kant is de kwaliteit die je er voor terug krijgt wel erg goed, ik vind het echt een topsite met super leuke mensen, dus ja wat moet je er dan van zeggen he, positief of negatief. Ik houd het op half half

  3 sterren waardering

  Billy (41) 23 april 2017
 • Gert Jan (46)
  Vrouwen die vreemdgaan op Lovo te v... 1 reactie

  Er zijn hier veel vrouwen die puur voor de fun hier op zitten. Deze vrouwen zijn soms getrouwd en zoeken wat fun buitenshuis. Ikzelf vind dat triest (ben zelf lang getrouwd geweest) en zal dit dan ook nooit doen. Maar goed voor ieder wat wils zeg ik altijd. De website zelfs is geweldig te noemen, genoeg chats te vinden en meer indien gewenst.

  Mijn naam is Gert Jan en ik zeg jullie gedag!

  5 sterren waardering

  Gert Jan (46) 20 april 2017
 • Christiaan (35)
  Jeugdig 1 reactie

  Hehe eindelijk een dating site die niet zo extreem oudbollig is! Gewoon toffe vlotte vrouwen hier en niet alleen maar vijftig Plussers die thuis achter de geraniums zitten. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden en ik vind het zeker een compliment waard dat het hier echt tof is, ook voor jongere mannen zoals ik!

  5 sterren waardering

  Christiaan (35) 16 april 2017
 • Ben (59)
  alleen oud worden 1 reactie

  Wat ik dus echt niet wil, is alleen oud worden. Ik ben nu ongeveel vijf jaar alleen en ik heb dat eerlijk gezegd wel een beetje gehad. Ik ben toe aan een nieuwe liefde en ik hoop die dan ook echt van harte om haar hier te vinden. Tot nu toe is het allemaal erg leuk en duidelijk vind ik, maar het is nog nieuw voor me en ik moet nog wel een beetje wennen aan het 'to the point instelling' van de meeste dames hier. Dit vind ik soms nog een beetje te, maar ik denk dat dat aan de andere kant ook wel nodig is online

  3 sterren waardering

  Ben (59) 14 april 2017
 • Guus (52)
  Goed te spreken 1 reactie

  ik ben zeer geod te spreken over lovo, ik vind de site er keurig uitzien, het is gemakkelijk te gebruiken en de mensen die hier online zijn zijn allemaal zeer aardig en begerenswaardig. Ik heb al een aantal dames ontmoet waar ik erg naar uitkijk om hen weer een keer te spreken en wie weet zelfs nog te ontmoeten.

  5 sterren waardering

  Guus (52) 9 april 2017
 • Tim (31)
  Verslavend 1 reactie

  Ik vind online daten haast een beetje verslavend, het is dat spannende en onbekende in mensen wat je dan enorm aantrekt.
  Tot mijn schaamte ben ik op dit moment lid van vier dating websites. Als ik dan een favoriet moet kiezen, kies ik wel zonder twijfel voor lovo!

  4 sterren waardering

  Tim (31) 8 april 2017
 • Vrouwke (32)
  Lovo geweldige dating website app 1 reactie

  Geweldige dating website/app met veel gebruikers die op zoek zijn naar een match (lees: relatie, iets spannends of vriendschap). Na betaling van 1 maand (25 euro) had ik meteen een paar gesprekjes gestart met leuke jongens in de buurt. Iedereen praat terug, sommige zijn leuk en sommige vielen tegen. Heel duidelijk allemaal! Je kan ook foto's sturen zodat je nog meer van elkaar kan zien, lijkt me niet onhandig.

  5 sterren waardering

  Vrouwke (32) 6 april 2017
 • Rolf (40)
  Lovo geen love 0 reacties

  Het woord lijkt zoveel op love, maar toch kunnen die twee woorden niet verder uit elkaar liggen.
  Ik zit hier nu al een tijdje op en ik heb al verscheidene pogingen gedaan, maar geen enkele keer is het mij gelukt om een 'vis aan de haak te slaan'.
  In het begin dacht ik dat het aan mij lag, maar naar poging 20 oid krijg ik toch steeds meer het gevoel dat dat niet het enige is dat er mis was...

  2 sterren waardering

  Rolf (40) 2 april 2017
 • Jozef (44)
  Dit of mafs 1 reactie

  Ach ergens moet je er toch ook wel een beetje de humor van inzien vind ik. Tegen mij zei een vriend laatst tegen mij, kerel je moet je op een datingsite aan gaan melden of ik geef je op voor married at first sight! Dus toen werd het dit en ik zal je wel vertellen dat het me tot nu toe absoluut niet tegen valt. Er zitten enorm veel knappe en lieve dames hier die maar wat graag een praatje maken. Ik heb er absoluut geen spijt van.

  4 sterren waardering

  Jozef (44) 26 maart 2017

Plaats een review