Lovo
8,7

Datingwebsite Lovo.nl, de datingwebsite voor iedereen.

Bij Lovo weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor het samenbrengen van mensen die hetzelfde zoeken. Of het nou gaat om een leuke date of een serieuze relatie, bij Lovo kan het allemaal. Elke minuut van de dag zijn er leden online die op zoek zijn naar een leuke chat of meer!

Lovo heeft van ons een 8,7 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovo erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Review gemiddelde4 sterren waardering 64 reviews

Bezoek Lovo

https://www.lovo.nl

Ontevreden over Lovo?
Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews ( 64 )

 • Kasper (44)
  Lovo decentie 2 reacties

  Waarschijnlijk ben ik zoals veel mensen en dat is dat ik voordat ik iets aanga ik eerst decenties en onderzoek lees om zo zeker te zijn van mijn zaak. Dat is ook hier zo geweest, ik heb eerst veel beoordelingen van andere mensen gelezen voordat ik me hier zelf heb aangemeld en daar ben ik nu heel blij om want ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik op dat moment de goede keus heb gemaakt. Wanneer ik nu de keus zou hebben of ik hier online zou blijven of naar een andere website zou willen gaan dan zou ik nog steeds voor deze kiezen en dat is wat je wilt als je je voor het eerst aanmeldt. Ik heb hier hele goede ervaringen en ik zit er eigenlijk veel vaker op dan dat ik vooraf had gedacht. Soms heb ik zelfs een beetje het gevoel dat ik er verslaafd aan ben geraakt, maar wanneer je 's avonds alleen op de bank zit dan is de stap heel klein om even je laptop op schoot te pakken en met de vrouwen online te gaan chatten. Dan voel je je toch weer wat minder alleen (hoe zielig dat ook klinkt).

  5 sterren waardering

  Kasper (44) 22 juni 2018
 • Ramon (44)
  Lovo is de site 1 reactie

  Lovo is de site wanneer je echt naar iemand op zoek bent is mij verteld, dus ik had hier echt wel hele hoge verwachtingen van.
  Ik heb me aangemeld, en nog geen paar minuten later had ik al een berichtje van een vrouwo ntvangen, mijn ego was enorm gestreeld op dat moment.
  Het fijne aan lovo is gewoo ndat er op ieder moment van de dag gewoon heel veel mensen op zitten, dus je hevt altijd wel iemand om mee te chatten en ik denk dat dat heel belangrijk is.
  Wanneer er niemand online is, is er niets aan en verleng je niet, maar dat heb ik bij lovo nog noit gehad. Ik vind het een leuek en gezellige site.

  4 sterren waardering

  Ramon (44) 25 mei 2018
 • Gerard (57)
  Lovo niet doen 1 reactie

  Voor iedereen die er over na denkt om een keer een account bij lovo aan te maken of een keer extra te betalen. Deze mensen wil ik waarschuwen en adviseren om dit niet te gaan doen. Je krijgt er geheid spijt van en dat zou toch enorm zonde zijn. Ik heb mijn tijd en geld hier al verspild en ik wil andere mensen hier zo veel mogelijk voor proberende behoeden.

  2 sterren waardering

  Gerard (57) 14 april 2018
 • Gezinus (58)
  Hulpvaardig 0 reacties

  Laatst had ik iets ontzettend doms gedaan waardoor iets helemaal fout was gegaan op mijn profiel. Ik als onbenul op gebied van ICT had geen flauw idee hoe ik dit op kon lossen, dus heb ik maar contact opgenomen met de helpdesk van de site. Degene die hier achter zat was heel erg hulpvaardig en heeft me gelijk geholpen. Binnen een minuut of tien was alles opgelost en was er niets meer van mijn fout te zien. Ik denk dat er heel veel andere helpdesks zijn die hier nog veel van kunnen leren.

  3 sterren waardering

  Gezinus (58) 31 maart 2018
 • Harm (31)
  Lovoo 1 reactie

  Volgens mij is Lovoo een duits bedrijf die dan ook veel duitse leden met zich mee brengt, je kan wel zoeken op een plaatsnaam en vanuit daar het aantal kilometers radius aanvinken dus je zal er geen last van hebben. Zal het net zo als met een auto zijn? Duitse auto's zijn degelijk en met een goede prijs. Ik ga het zien, ben erg benieuwd! Heb me nu 3 dagen aangemeld en zit wel veel vrouwelijk schoon op, de meeste praten ook terug dus tot nu toe nog niets wat me niet aan staat. Ik geef Lovoo 4 sterren, wanneer ik een ontmoeting weet te krijgen zal ik nog een review plaatsen met 5 sterren!

  Harm

  4 sterren waardering

  Harm (31) 8 februari 2018
 • Bas (35)
  Lovo 1 reactie

  Nu net een hele korte tijd als lid op lovo, maar het blijft de beste keus die ik in die tijd heb gemaakt. Voor die tijd heb ik veel verschillende website bekeken en ik heb ook op veel verschillende website gezocht naar een leuke en spannende date. Alleen heb ik nergens wat gevonden, totdat ik op lovo kwam. Daar kom ik de ene na de andere prachtige en geweldige vrouw tegen.

  5 sterren waardering

  Bas (35) 23 december 2017
 • Tim (33)
  Lovo top 1 reactie

  Ik vind lovo een top site en dat zeg ik niet snel want ik ben altijd een beetje sceptisch als het gaat om dating sites. Ik vind die dingen altijd enorm commercieel en niet gericht op de klanten maar alleen op het geld. Hier is dat niet zo, er zijn veel leden en veel opties die je kunt kiezen. De prijzen zijn niet te hoog en het is zelfs mogelijk dat je niet betaald, dat zie je bijna nergens. Dus dat is een pluspunt in mijn ogen. Nu hopen dat ik datgene vind wat ik zoek hier

  5 sterren waardering

  Tim (33) 8 december 2017
 • Sam (35)
  Moet nog groeien 1 reactie

  Ik ben best heel lang lid geweest van lovo en ik heb me hier ook altijd goed vermaakt en veel leuke mensen ontmoet. Toch kies ik er nu wel voor om me aan te melden bij een andere dating site, met als reden dat die andere site gewoonweg meer leden heeft. En meer leden zorgt voor een grotere kans van slagen en dat is waar het mij uiteindelijk om gaat. Lovo is een site die nog moet groeien en een ledenaantal moet opbouwen. Verder is het een goede site als je het mij vraagt.

  4 sterren waardering

  Sam (35) 17 november 2017
 • Kelsey (52)
  Leuk 1 reactie

  Wat een ontzettend leuke site! Ik zat eerder altijd op Pepper maar daar vond ik het altijd een beetje saai en daarbij is het mij daar ook nooit gelukt km ene leuke date te vinden. Daarom ben ik via een bekende een keer op deze site gestuit en heb ik het gewoon geprobeerd, met het gevolg dat ik al enige tijd met een hele leuke man aan het praten ben en we plannen hebben in binnenkort af te spreken. Zo ver ben ik nog nooit eerder gekomen via een site, maar ik moet wel bekennen dat ik enorm zenuwachtig ben.

  5 sterren waardering

  Kelsey (52) 4 november 2017
 • Carola (38)
  Onschuldig en dat blijft het ook 1 reactie

  Mensen komen hier zoals ze het noemen, voor een leuke chat of een relatie op den duur. Ik val onder de laatste categorie maar tot nu toe heb ik bijna alleen maar het eerste gedeelte gehad. Chatten kan hier heel goed en dit is ook hartstikke leuk altijd maar het is zo onschuldig allemaal. Het probleem is alleen dat het allemaal ook onschuldig blijft. Ik heb nog geen enkele keer meegemaakt dat iemand op een echte date wil en dit verwacht ik ook niet hier. Dat is jammer want daar kwam ik wel voor toen ik me hier aanmeldde.

  2 sterren waardering

  Carola (38) 28 oktober 2017
 • Han (54)
  Lovo datingsite 1 reactie

  Lovo is een website waar je kunt daten die ik pas kort geleden heb ontdekt. Ik vind deze veel leuker dan de meeste andere dating websites die ik ken. Lovo heeft een persoonlijk tintje waardoor je al snel het gevoel hebt dat je elkaar al veel langer kent dan dat het daadwerkelijk is. En zo’n gevoel is altijd een goed teken als je het mij vraagt. Ik vind het een goede site waar ik graag op zit.

  5 sterren waardering

  Han (54) 6 oktober 2017
 • Marnix (25)
  Flut 1 reactie

  Ik vind het een flut site. Ik hou van to the point als het klikt spreek je af enzo maar hier wil iedereen allemaal elkaar eerst lang leren kennen door te praten
  Daar zit ik toch niet op te wachten wat een tijdverspilling

  1 ster waardering

  Marnix (25) 17 september 2017
 • Ingmar (38)
  Lovo bericht 1 reactie

  Sinds ik me heb aangemeld op lovo, heb ik al heel veel nieuwe vrouwen ontmoet. De één natuurlijk leuker dan de ander, maar dat houd je toch altijd. Ook in het echt, dus dat vind ik niet erg. Wat ik wel heel mooi vind is dat het initiatief hier niet altijd alleen maar bij de mannen liggen, maar dat de vrouwen zelf ook actie ondernemen. Het is natuurlijk heel goed voor iemand zijn of haar ego dat wanneer je je aanmeld dat er al berichten in je inbox staan van allemaal leuke vrouwen.

  4 sterren waardering

  Ingmar (38) 13 augustus 2017
 • Javi (31)
  Nieuwe tindr 1 reactie

  Dit is echt de nieuwe opvolger van wat eerst tinder was denk ik. Het is super populair, er zitten heeeeel veel jongeren op en de prijs is niet hoog. Waar je ziet dat tindr steeds minder populair wordt, zie ik hier juist steeds meer mensen online komen. Ik vind het echt super Nice!

  5 sterren waardering

  Javi (31) 12 augustus 2017
 • Len (30)
  Hip 1 reactie

  Eindelijk een keer een website die een beetje hip is, niet zo'n site waar alleen maar oudjes op zitten die inmiddels hun geliefde zijn verloren en op zoek zijn naar een metgezel om de tijd uit te zitten. Dit klinkt heel erg, maar zo bedoel ik het helemaal niet. Ik vind het gewoon maar niks dat er alleen maar van de ouderen overal zitten en van mijn leeftijd is er maar een handje vol te vinden, en wat je dan vindt is niet veel soeps om eerlijk te zijn. Deze site heeft dat helemaal niet, het zijn juist de jongeren die hier overhand hebben. Het is een hippe site met veel vernieuwingen, dit spreekt mensen schijnbaar aan. Ik vind het erg mooi in ieder geval! Nu hopen dat mijn prinsesje er tussen zit.

  5 sterren waardering

  Len (30) 9 juli 2017
 • Pieter (52)
  Veel spam mail 1 reactie

  Bijna iedere dag krijg ik wel spam mail binnen vanuit lovo, waardeloos vind ik het. Het is echt enorm vervelend dat wanneer je aan het werk bent, je mail over dit soort ongein krijgt. Daar zit niemand op te wachten. Als het nou belangrijk was tot daar aan toe, maar dat is helemaal niet het geval. Wat er in staat slaat zelfs helemaal nergens op. Zonde van mijn en hun tijd vind ik het. Ik hoop dan ook oprecht dat ze hier mee zullen stoppen en de mensen zelf hun beslissingen laten maken.

  3 sterren waardering

  Pieter (52) 8 juli 2017
 • Jan van Dijk (41)
  Mail in Overige hotmail en outlook 1 reactie

  Ik hoorde laatst iemand zeggen dat Lovo zo goed en leuk was, dus aangemeld en het zelf ondervonden. Mijn uitkomst is dat Lovo inderdaad een prima datingwebsite is maar dat er ook nog zeker verbeterpunten zijn. De e-mails komen veelal in een apart mapje genaamd Overige in Hotmail/Outlook. Op een telefoon en dergelijke komt die desondanks wel in de inbox maar als je het via de browser opent staat die in het mapje Overige. Het is heel fijn dat Lovo geen automatische incasso heeft en een 24 uurs service die nep leden tegen gaat. Althans daar ga ik van uit, in een maand tijd heb ik geen enkele nepper tegen gekomen.

  5 sterren waardering

  Jan van Dijk (41) 6 juli 2017
 • Miranda Zwake (35)
  Lovo nl mijn lievelings datingsite ... 0 reacties

  Lovo is verreweg mijn favoriete datingsite van het moment. Na 2 weken aangemeld te zijn met een betaald abonnement heb ik meer dan 10 leuke contacten op gedaan en 2 hiervan heb ik zelfs al ontmoet in het echte leven. Nadat je 25 euro hebt betaald kan je onbeperkt chatten en met andere mensen contact leggen. Klein minpuntje is dat er heel veel leden zijn die niet betaald, je kan hen in je favorietenlijst zetten maar verder dan dit kom je niet, zij kunnen namelijk niets van zich laten horen. Aan de andere kant zijn deze leden niet serieus dus die mogen van mij wel weg blijven.

  5 sterren waardering

  Miranda Zwake (35) 30 juni 2017
 • Noud (44)
  Dames niet aantrekkelijk 1 reactie

  Het is wel vaker zo dat vrouwen die op een website een date proberen te vinden er niet uitzien als een super model, maar de vrouwen hier zijn wel erg onaantrekkelijk. Daarbij zijn de meesten ook nog eens niet intelligent, dan blijft er weinig over voor een man. Als een vrouw zowel qua uiterlijk als qua inhoud niet aantrekkelijk is, dan houd het snel op. Nu moet je niet denken dat ik een of andere modepop zoek, maar een beetje aantrekkelijk is toch niet te veel gebraad lijkt me

  2 sterren waardering

  Noud (44) 24 juni 2017
 • Ferdinand (26)
  Lovo goede datingwebsite van 2017 1 reactie

  Lovo is een van de betere datingwebsites van 2017, dit meen ik oprecht. Ik heb ondertussen al meer dan 10 datingwebsites gehad in de laatste jaren dus ik kan dit wel zeggen. Lexa was 10 jaar geleden de topper maar tegenwoordig kiest iedereen voor een wat nieuwere datingwebsite. Lovo heeft wat goede updates en werkt snel en simpel waardoor dit mijn voorkeur heeft, aan leden is ook geen gebrek bovendien.

  4 sterren waardering

  Ferdinand (26) 16 juni 2017

Plaats een review