• Vincent (46)
  Lovo nep 3 reacties

  Ik heb me altijd afgevraagd of de leden op een datingsite zoals lovo over het algemeen nep of echt zijn.
  Ik hoor en lees altijd heel veel dingen over het online cathfishen zoals ze dat geloof ik noemen tegenwoordig, wat eigenlijk gewoon inhoudt dat mensen zich voor iemand anders voordoen dan ze zijn.
  De dingen die ik hier ove groot gebeuren vaak in Amerika, maar dat gebeurt natuurlijk jet zo goed gewoon bij ons in Nederland.
  Op een andere site heb ik dit wel al kee gemaakt, maar tot op heden heb ik er op lovo gelukkig nog niemand op kunnen betrappen dat ze niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn.

  Bezoek Lovo

  Vincent (46) 24 oktober 2018
  • (35)

   Dat fenomeen wordt tegenwoordig ontzettend groot gemaakt, maar volgens mij valt het in de werkelijkheid echt wel mee.
   En wanneer dit gebeurt, is dit meestal onder de jeugd geloof ik en niet onder de volwassen mensen.
   Toch denk ik dat je het niet helemaal kunt voorkomen, want er zijn altijd van die gekken op de wereld die kicken op bepaalde dingen en een van die dingen zal dit wel zijn dan.

   Sam (35) 24 oktober 2018
  • (40)

   Ik was hier ook altijd heel erg bang voor, om dezelfde reden eigenlijk die jullie ook aangeven en dat is dat je er de laatste tijd zoveel over op televisie ziet en hoort dat je haast niet meer geloofd dat er ook nog gewoon eerlijke mensen op het internet te vinden zijn.
   Maar wat bij lovo geloof ik het geval is, is dat wanneer je iets op je profiel wilt toevoegen dat dit dan eerst door een soort keuring heen gaat.
   En wanneer dit dan is goedgekeurd, dan komt het er pas op te staan.
   Ik denk dat met zoiets je een heel aantal nep mensen er wel al uit haalt.

   Lars (40) 24 oktober 2018
  • (39)

   Dat soort uitspraken en teksten moet je niet altijd te serieus nemen denk ik altijd, en al helemaal niet wanneer het uit een televisie programma komt.
   Je bent er zelf bij wanneer je op een dating site zit en wanneer je een beetje je verstand gebruikt, dan denk ik dat er helemaal niet zo veel aan de hand is en je heel goed zelf kunt bepalen wie wel of niet het juiste met J voor hebben.

   Manon (39) 24 oktober 2018


Meer informatie en reviews over Lovo