Lovo
6,2

73 reviews

Lovoo is van een duitse eigenaar. Steeds meer Nederlanders kiezen voor deze datingwebsite in opkomst.

Sinds 2011 is Lovoo de plaats om nieuwe mensen te leren kennen. Voor een nacht, voor een paar maanden, misschien voor een heel leven. Waar je ook naar op zoek bent, bij ons krijg je je kans.

Lovoo geloofd dat je de liefde overal kan ontmoeten.
Op de tram, in het café om de hoek of via een app.
Je weet nooit wie je tegenkomt en wat zo'n ontmoeting met je doet. Liefde is een risico. Elke keer opnieuw. Of het klikt weet je pas als je elkaar ontmoet en het probeert.

cijfer en gebruikersgemak

Lovo heeft van ons een 6,2 eindcijfer gekregen, een voldoende. Dit omdat het aantal leden relatief laag is als je het vergelijkt met andere datingwebsites. Tevens is de website al een tijdje onbereikbaar.

prijzenlijst Lovoo

Onbekend

Ontevreden over Lovo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 73 )

 • Christiaan (35)
  Jeugdig 1 reactie

  Hehe eindelijk een dating site die niet zo extreem oudbollig is! Gewoon toffe vlotte vrouwen hier en niet alleen maar vijftig Plussers die thuis achter de geraniums zitten. Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden en ik vind het zeker een compliment waard dat het hier echt tof is, ook voor jongere mannen zoals ik!

  Christiaan (35) 16 april 2017
 • Ben (59)
  alleen oud worden 1 reactie

  Wat ik dus echt niet wil, is alleen oud worden. Ik ben nu ongeveel vijf jaar alleen en ik heb dat eerlijk gezegd wel een beetje gehad. Ik ben toe aan een nieuwe liefde en ik hoop die dan ook echt van harte om haar hier te vinden. Tot nu toe is het allemaal erg leuk en duidelijk vind ik, maar het is nog nieuw voor me en ik moet nog wel een beetje wennen aan het 'to the point instelling' van de meeste dames hier. Dit vind ik soms nog een beetje te, maar ik denk dat dat aan de andere kant ook wel nodig is online

  Ben (59) 14 april 2017
 • Guus (52)
  Goed te spreken 1 reactie

  ik ben zeer geod te spreken over lovo, ik vind de site er keurig uitzien, het is gemakkelijk te gebruiken en de mensen die hier online zijn zijn allemaal zeer aardig en begerenswaardig. Ik heb al een aantal dames ontmoet waar ik erg naar uitkijk om hen weer een keer te spreken en wie weet zelfs nog te ontmoeten.

  Guus (52) 9 april 2017
 • Tim (31)
  Verslavend 1 reactie

  Ik vind online daten haast een beetje verslavend, het is dat spannende en onbekende in mensen wat je dan enorm aantrekt.
  Tot mijn schaamte ben ik op dit moment lid van vier dating websites. Als ik dan een favoriet moet kiezen, kies ik wel zonder twijfel voor lovo!

  Tim (31) 8 april 2017
 • Vrouwke (32)
  Lovo geweldige dating website app 1 reactie

  Geweldige dating website/app met veel gebruikers die op zoek zijn naar een match (lees: relatie, iets spannends of vriendschap). Na betaling van 1 maand (25 euro) had ik meteen een paar gesprekjes gestart met leuke jongens in de buurt. Iedereen praat terug, sommige zijn leuk en sommige vielen tegen. Heel duidelijk allemaal! Je kan ook foto's sturen zodat je nog meer van elkaar kan zien, lijkt me niet onhandig.

  Vrouwke (32) 6 april 2017
 • Rolf (40)
  Lovo geen love 0 reacties

  Het woord lijkt zoveel op love, maar toch kunnen die twee woorden niet verder uit elkaar liggen.
  Ik zit hier nu al een tijdje op en ik heb al verscheidene pogingen gedaan, maar geen enkele keer is het mij gelukt om een 'vis aan de haak te slaan'.
  In het begin dacht ik dat het aan mij lag, maar naar poging 20 oid krijg ik toch steeds meer het gevoel dat dat niet het enige is dat er mis was...

  Rolf (40) 2 april 2017
 • Jozef (44)
  Dit of mafs 1 reactie

  Ach ergens moet je er toch ook wel een beetje de humor van inzien vind ik. Tegen mij zei een vriend laatst tegen mij, kerel je moet je op een datingsite aan gaan melden of ik geef je op voor married at first sight! Dus toen werd het dit en ik zal je wel vertellen dat het me tot nu toe absoluut niet tegen valt. Er zitten enorm veel knappe en lieve dames hier die maar wat graag een praatje maken. Ik heb er absoluut geen spijt van.

  Jozef (44) 26 maart 2017
 • Max (51)
  Vermoeiend 1 reactie

  Als man van middelbare leeftijd is het best wel vermoeiend om elke keer weer opnieuw te moeten beginnen met daten. Vandaar dat ik me hier ook heb aangemeld, ik ben toe aan een vast relatie met een vrouw en om me te settelen. Dit losse dates met dames heb ik helemaal geen zin meer in, daar ben ik al te oud voor.

  Max (51) 17 maart 2017
 • Tjaad (64)
  Ingewikkeld 1 reactie

  Voor mij is dit toch echt te ingewikkeld. Er zijn zoveel dingen die je hier kunt doen, dat ik door de bomen het bos niet meer zie.
  Als ze het aan mij vragen, mag alles wel wat eenvoudiger gemaakt worden. Gewoon de standaard dingen en meer ookn iet.

  Tjaad (64) 12 maart 2017
 • Toon (55)
  Concurrentie 1 reactie

  Jeetje je moet wel zorgen dat je van goede huize komt als je hier een vrouw wilt vinden.
  Hier is echt enorm veel concurrentie! Niet dat dat erg is, want dat betekend waarschijnlijk wel dat het zeker geen slechte site is. De enige oplossing voor mij is dus veel goede fotos nemen hahahahahs

  Toon (55) 5 maart 2017
 • Ylja (48)
  niet super 2 reacties

  Ik heb bij deze site nog te veel van die kleine dingetjes die ik nog niet top vind, het kan aan mij liggen of ik ben gewoon ouderwets haha waarschijnlijk beide.. Ik voel me er gewoon niet prettig bij, ook niet bij de mannen en de teksten die hier worden toegestaan. Nu is het ook allemaal nieuw voor mij dus misschien is het normaal, daarom haak ik ook nog niet af en probeer ik nog even maar ik wil het toch even noemen

  Ylja (48) 26 februari 2017
 • Nev (35)
  New in town 1 reactie

  Ik ben echt nog een broekie op het gebied van online daten en heb me pas kort geleden aangemeld. Nou moet ik wel bekennen dat ik mezelf of twee verschillende sites heb aangemeld, deze en badoo en hieruit kan ik wel opmaken dat ik deze sowieso veel beter vind dan badoo. Nu is het wel zo dat badoo gratis is, maar dat is dan een overweging die ik moet nemen. Op deze mannier is het voor mij wel moglijk om bij beide online te blijven dus dit ga ik ook blijven doen.

  Nev (35) 24 februari 2017
 • Piet (34)
  Lovo yolo 1 reactie

  Bij lovo moet ik altijd een beetje aan het woord yolo denken, waarom weet ik niet mischien om dat het op die afkorting lijkt ofzo haha toch vind ik dit wel leuk. Doordat ik het heirmee associeer ga je er toch meer van genieten ofzo denk ik. Al met al vind ik het echt een toffe site, ik ben hier zeker over te spreken!

  Piet (34) 22 februari 2017
 • Dirk (33)
  geen onderscheid 2 reacties

  Wat ik hier mooi vind, is dat iedereen er welkom is. Je hebt ook van die sites waar je hoogopgeleid voor moet zijn etcetera, wat een bullshit als je het mij vraagt. dit heeft toch niks met liefde te maken, je vind elkaar leuk of niet, ongeacht je inteligentie. HIer maakt dit niet uit. of je de middelbare nou niet hebt afgemaakt of je doet juist je derde universitaire studie, iedereen mag zich hier aanmelden. Dit vind ik een belangrijk pluspunt.

  Dirk (33) 21 februari 2017
 • Jana (52)
  rare vragen 1 reactie

  Veel mannen komen met allemaal vragen aan mij om er achter te komen 'of ik wel echt ben'.
  Volgens mij hebben mannen niet door hoe super irritant zoiets is, je hebt me maar gewoon te geloven denk ik dan.
  Ik snap ook wel dat je een x wat wilt vragen, maar op een gegeven moement moet je ook gewoon kappen denk ik dan.

  Jana (52) 20 februari 2017
 • Bo (35)
  love on top 1 reactie

  Wat ik hier erg mooi vind, is dat je gewoon merkt dat iedereen op zoek is naar liefde.
  Sommige mannen kunnen wel onverschillig en eigenlijk gewoon stoer doen, maar uiteindelijk wil iedereen toch hetzelfde.
  Door website als deze kun je hier ook gewoon openlijk voor uit te komen, dat is geen schande vind ik.
  Ik kan dit juist heel erg waarderen.
  Chapeau dus!

  Bo (35) 19 februari 2017
 • Bert (39)
  Love is all around 1 reactie

  Wat geen geweldige website is dit, wanneer je online bent merk je gewoon dat de liefde overal om je heen is.
  Iedereen is hier serieus en op zoek naar een soulmate, geen gekkigheid of wat dan ook.
  Ook de prijzen zijn goed te doen!

  Bert (39) 18 februari 2017
 • Leendertje (29)
  Lovo bekend in duitsland maar nu ook ... 1 reactie

  Volgens mij was Lovo al heel bekend in Duitsland. Nu zie je dat ook steeds meer Nederlandse leden dit gaan gebruiken. Wel leuk om te zien, ik woon op de grens van Nederland en Duitsland dus vandaar dat ik dat kan zien. Website werkt geweldig om leuke mensen te ontmoeten en leuke gesprekken mee aan te gaan. Het ziet er ook nog eens heel leuk en gezellig uit.

  Leendertje (29) 17 februari 2017
 • Rianne (26)
  Lovo is geweldig en iedereen chat super ... 1 reactie

  Geweldige website met veel leden actief die chatten als wilden, iedere 5 seconden heb je bijna een antwoord terug. Zoals het hoort natuurlijk. Op elk andere datingwebsite ben je soms uren verder voordat je een reactie hebt. Website werkt verder ook prima! Jammer dat ze geen app hebben, kleinigheidje.

  Rianne (26) 15 februari 2017
 • Kevin (26)
  Lovo is geweldig met onbeperkt chatten 1 reactie

  Ik ben serieus als ik zeg dat Lovo.nl voor mij een gouden zet is geweest. Voor 25 piek 1 maand lang onbeperkt chatten met alle leden is geweldig. Ik kom van een datingsite waarbij je 1,30 moest betalen per bericht dat zo kon oplopen tot 300 euro per maand dus je snapt dat ik heel tevreden ben over Lovo.nl. Ik krijg ook het idee dat de dames het hier ook wel mooi vinden want bijna iedere vrouw antwoord wel terug, al is het maar dat ze geen interesse hebben. Zo hoort het ook vind ik.

  Kevin (26) 7 februari 2017