• Dirk (33)
    geen onderscheid 2 reacties

    Wat ik hier mooi vind, is dat iedereen er welkom is. Je hebt ook van die sites waar je hoogopgeleid voor moet zijn etcetera, wat een bullshit als je het mij vraagt. dit heeft toch niks met liefde te maken, je vind elkaar leuk of niet, ongeacht je inteligentie. HIer maakt dit niet uit. of je de middelbare nou niet hebt afgemaakt of je doet juist je derde universitaire studie, iedereen mag zich hier aanmelden. Dit vind ik een belangrijk pluspunt.

    Bezoek Lovo

    Dirk (33) 21 februari 2017
    •  (34)

      Dat klopt! Ik ben zelf timmerman en ik heb vaak genoeg mee gemaakt dat een vrouw dit niet goed genoeg vond, wie denkt ze wel niet dat ze is denk ik dan. Laat zij dit beroep is gaan uitoefenen dan, kijken of het ahar lukt.

      Piet (34) 22 februari 2017
    •  (44)

      100% waar, ik kom van Parship en alle mannen zijn daar verwaand. Ze vragen nog net niet hoe hoog je inkomen is. Goede binnenkomer :-(
      Ik heb van een universitaire opleiding genoten, dat hoeft zeker niet te betekenen dat ik daarom met een Einstein moet gaan daten. Lovo is goed omdat deze geen onderscheid maakt tussen mensen. Wat maakt het uit of iemand slim is of niet?

      Marianne (44) 22 mei 2017


Meer informatie en reviews over Lovo