Lovo
6,2

73 reviews

Lovoo is van een duitse eigenaar. Steeds meer Nederlanders kiezen voor deze datingwebsite in opkomst.

Sinds 2011 is Lovoo de plaats om nieuwe mensen te leren kennen. Voor een nacht, voor een paar maanden, misschien voor een heel leven. Waar je ook naar op zoek bent, bij ons krijg je je kans.

Lovoo geloofd dat je de liefde overal kan ontmoeten.
Op de tram, in het café om de hoek of via een app.
Je weet nooit wie je tegenkomt en wat zo'n ontmoeting met je doet. Liefde is een risico. Elke keer opnieuw. Of het klikt weet je pas als je elkaar ontmoet en het probeert.

cijfer en gebruikersgemak

Lovo heeft van ons een 6,2 eindcijfer gekregen, een voldoende. Dit omdat het aantal leden relatief laag is als je het vergelijkt met andere datingwebsites. Tevens is de website al een tijdje onbereikbaar.

prijzenlijst Lovoo

Onbekend

Ontevreden over Lovo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 73 )

 • Marnix (25)
  Flut 1 reactie

  Ik vind het een flut site. Ik hou van to the point als het klikt spreek je af enzo maar hier wil iedereen allemaal elkaar eerst lang leren kennen door te praten
  Daar zit ik toch niet op te wachten wat een tijdverspilling

  Marnix (25) 17 september 2017
 • Ingmar (38)
  Lovo bericht 1 reactie

  Sinds ik me heb aangemeld op lovo, heb ik al heel veel nieuwe vrouwen ontmoet. De één natuurlijk leuker dan de ander, maar dat houd je toch altijd. Ook in het echt, dus dat vind ik niet erg. Wat ik wel heel mooi vind is dat het initiatief hier niet altijd alleen maar bij de mannen liggen, maar dat de vrouwen zelf ook actie ondernemen. Het is natuurlijk heel goed voor iemand zijn of haar ego dat wanneer je je aanmeld dat er al berichten in je inbox staan van allemaal leuke vrouwen.

  Ingmar (38) 13 augustus 2017
 • Javi (31)
  Nieuwe tindr 1 reactie

  Dit is echt de nieuwe opvolger van wat eerst tinder was denk ik. Het is super populair, er zitten heeeeel veel jongeren op en de prijs is niet hoog. Waar je ziet dat tindr steeds minder populair wordt, zie ik hier juist steeds meer mensen online komen. Ik vind het echt super Nice!

  Javi (31) 12 augustus 2017
 • Len (30)
  Hip 1 reactie

  Eindelijk een keer een website die een beetje hip is, niet zo'n site waar alleen maar oudjes op zitten die inmiddels hun geliefde zijn verloren en op zoek zijn naar een metgezel om de tijd uit te zitten. Dit klinkt heel erg, maar zo bedoel ik het helemaal niet. Ik vind het gewoon maar niks dat er alleen maar van de ouderen overal zitten en van mijn leeftijd is er maar een handje vol te vinden, en wat je dan vindt is niet veel soeps om eerlijk te zijn. Deze site heeft dat helemaal niet, het zijn juist de jongeren die hier overhand hebben. Het is een hippe site met veel vernieuwingen, dit spreekt mensen schijnbaar aan. Ik vind het erg mooi in ieder geval! Nu hopen dat mijn prinsesje er tussen zit.

  Len (30) 9 juli 2017
 • Pieter (52)
  Veel spam mail 1 reactie

  Bijna iedere dag krijg ik wel spam mail binnen vanuit lovo, waardeloos vind ik het. Het is echt enorm vervelend dat wanneer je aan het werk bent, je mail over dit soort ongein krijgt. Daar zit niemand op te wachten. Als het nou belangrijk was tot daar aan toe, maar dat is helemaal niet het geval. Wat er in staat slaat zelfs helemaal nergens op. Zonde van mijn en hun tijd vind ik het. Ik hoop dan ook oprecht dat ze hier mee zullen stoppen en de mensen zelf hun beslissingen laten maken.

  Pieter (52) 8 juli 2017
 • Jan van Dijk (41)
  Mail in Overige hotmail en outlook 1 reactie

  Ik hoorde laatst iemand zeggen dat Lovo zo goed en leuk was, dus aangemeld en het zelf ondervonden. Mijn uitkomst is dat Lovo inderdaad een prima datingwebsite is maar dat er ook nog zeker verbeterpunten zijn. De e-mails komen veelal in een apart mapje genaamd Overige in Hotmail/Outlook. Op een telefoon en dergelijke komt die desondanks wel in de inbox maar als je het via de browser opent staat die in het mapje Overige. Het is heel fijn dat Lovo geen automatische incasso heeft en een 24 uurs service die nep leden tegen gaat. Althans daar ga ik van uit, in een maand tijd heb ik geen enkele nepper tegen gekomen.

  Jan van Dijk (41) 6 juli 2017
 • Miranda Zwake (35)
  Lovo nl mijn lievelings datingsite met ... 0 reacties

  Lovo is verreweg mijn favoriete datingsite van het moment. Na 2 weken aangemeld te zijn met een betaald abonnement heb ik meer dan 10 leuke contacten op gedaan en 2 hiervan heb ik zelfs al ontmoet in het echte leven. Nadat je 25 euro hebt betaald kan je onbeperkt chatten en met andere mensen contact leggen. Klein minpuntje is dat er heel veel leden zijn die niet betaald, je kan hen in je favorietenlijst zetten maar verder dan dit kom je niet, zij kunnen namelijk niets van zich laten horen. Aan de andere kant zijn deze leden niet serieus dus die mogen van mij wel weg blijven.

  Miranda Zwake (35) 30 juni 2017
 • Noud (44)
  Dames niet aantrekkelijk 1 reactie

  Het is wel vaker zo dat vrouwen die op een website een date proberen te vinden er niet uitzien als een super model, maar de vrouwen hier zijn wel erg onaantrekkelijk. Daarbij zijn de meesten ook nog eens niet intelligent, dan blijft er weinig over voor een man. Als een vrouw zowel qua uiterlijk als qua inhoud niet aantrekkelijk is, dan houd het snel op. Nu moet je niet denken dat ik een of andere modepop zoek, maar een beetje aantrekkelijk is toch niet te veel gebraad lijkt me

  Noud (44) 24 juni 2017
 • Ferdinand (26)
  Lovo goede datingwebsite van 2017 1 reactie

  Lovo is een van de betere datingwebsites van 2017, dit meen ik oprecht. Ik heb ondertussen al meer dan 10 datingwebsites gehad in de laatste jaren dus ik kan dit wel zeggen. Lexa was 10 jaar geleden de topper maar tegenwoordig kiest iedereen voor een wat nieuwere datingwebsite. Lovo heeft wat goede updates en werkt snel en simpel waardoor dit mijn voorkeur heeft, aan leden is ook geen gebrek bovendien.

  Ferdinand (26) 16 juni 2017
 • Marjet (53)
  Niet leeftijdsgebonden 0 reacties

  Wat fijn om een keer een site te vinden die niet zo leeftijdsgebonden is. Je hebt van die hele hippe sites, waar alleen jongeren op zitten maar er zijn ook sites waar je pas op mag als je een bepaalde leeftijd bereikt hebt. Ik vind het heerlijk verfrissend dat dat hier een keer niet zo is en dat iedereen welkom is. Je hoeft toch ook niet perse iemand te vinden van je eigen leeftijd, de een valt op jonger en de ander valt op ouder, bovendien is gewoon gezellig kletsen met iemand ook wel fijn en dat kan hier ook. Ik vind het echt een leuke site!

  Marjet (53) 12 juni 2017
 • Iris (44)
  Kinderschoenen 1 reactie

  Het gevoel dat ik bij deze website een beetje krijg is dat het nog in de kinderschoenen staat. Het is nog geen hele bekende website volgens mij en er zitten ook nnog niet echt heel erg veel leden op ofzo, dit vind ik zelf persoonlijk erg jammer. Wie weet komt het nog hoor dat weet ik niet, maar het was voor mij wel de reden om een andere site te zoeke nwaar meer leden op zaten. Daar heb je volgens mij toch meer kans op slagen dan op zo'n site waar niet veel mannen/vrouwen op zitten.

  Iris (44) 21 mei 2017
 • Jarno (51)
  Spreekt niet aan 1 reactie

  Wanneer ik een site open, wat voor één dan ook, wil ik dat die meteen aanspreekt.
  Wanneer je bijvoorbeeld bij wehkamp kijkt, krijg je gelijk allerlei dingen waar je uit kunt kiezen om hier verder te kijken.
  Dat gevoel heb ik hier gewoon totaal niet, ik vind de site saai ogen en totaal niet mooi eruit springen.
  Het lijkt mij toch dat meer mensen dit gevoel hebben, wanneer ik verder zoek blijkt er ook niet veel bijzonders bij te zitten.
  Het is net als de home page, saai en er is niets dat er even uit springt en je boeit.

  Jarno (51) 14 mei 2017
 • Luuc (46)
  Gender 1 reactie

  Wat ik hier heel erg merk is dat het niet zo veel uitmaakt waar je op valt, voor iedereen is er wel wat te vinden. Mannen of vrouwen onderling of het reguliere man vrouw gebeuren. Ik merk zelf dat ik dit heel erg waardeer, ik denk dat dit ook komt omdat mijn broer op hetzelfde geslacht valt dus ik weet hoe moeilijk zoiets kan zijn.

  Luuc (46) 8 mei 2017
 • Pim (48)
  opkomend 1 reactie

  Volgens mij is dit echt zo'n opkomende site. Die nog niet zo heel erg lang bestaat maar wel goed loopt. Eerder zag je altijd op tv reclames van die andere datingsites als lexa enzo, nou daar heb ik gezeten en wat een flop is dat! Het stelt echt niks voor daar en ze vragen veel te veel geld van je als je een poosje lid wilt zijn daar. dat kan ik niemand aanraden, dan is deze echt wel beter.

  Pim (48) 6 mei 2017
 • Bas (33)
  Mooie opties 2 reacties

  Wat ik hier persoonlijk erg mooi vind is alle verschillende opties waar je voor kunt kiezen. De verschillende prijzen etc. Zo bepaal je zelf hoe lang je ergens aan vast zit of dat je helemaal niet wilt, Dit is absoluut niet overal zo dus dat vind ik erg tof. ook vind ik de variant op de telefoon erg mooi aangepast, het is allemaal erg duidelijk en goed zichtbaar op je beeldscherm van je telefoon!

  Bas (33) 5 mei 2017
 • Stijn (32)
  Jammer 1 reactie

  Wat ik hier erg jammer vind is dat bijna alle vrouwen heel oppervlakkig met je praten, het gaat vaak over je inkomen etcetera. Daar wordt je ook voor gewaarschuwd, net als met postorderbruiden gaan ze voor je geld of vinden ze jou echt leuk. Maar ja kom daar maar eens achter, daar zal je elkaar toch beter voor moeten leren kennen lijkt mij.

  Stijn (32) 29 april 2017
 • Persy (72)
  Great site and thanks 1 reactie

  Good evening Sir, I have found my soulmate, so no need for any dating site, if you please delete my file as I try, but failed.
  Any how, thank you for your very nice and potent site which makes everything to me more easier than other sites.
  Thank you wish for your site more progress.

  Persy (72) 28 april 2017
 • Joop (57)
  Eindelijk resultaat 0 reacties

  Na een hele tijd op verschillende websites online te hebben gedate, heb ik hier eindelijk een match gevonden die met mij in het echt wilde afspreken. Nou was dit natuurlijk niet voor het eerst dat ik dit probeerde maar de andere keren kwam er niemand opdagen. Dit keer wel! En het was zo'n lieve mooie knappe vrouw en het klikte ook nog dat we hebben afgesproken binnenkort weer af te spreken samen. Daarom kan ik eindelijk zeggen dat ik resultaat heb geboekt op het gebied van de liefde

  Joop (57) 26 april 2017
 • Billy (41)
  half half 1 reactie

  Deze site heeft heel veel goede dingen maar ook een aantal mindere vind ik, zo vind ik de prijs bijvoorbeeld best wel hoog voor een dating site. Aan de andere kant is de kwaliteit die je er voor terug krijgt wel erg goed, ik vind het echt een topsite met super leuke mensen, dus ja wat moet je er dan van zeggen he, positief of negatief. Ik houd het op half half

  Billy (41) 23 april 2017
 • Gert Jan (46)
  Vrouwen die vreemdgaan op Lovo te vinden 1 reactie

  Er zijn hier veel vrouwen die puur voor de fun hier op zitten. Deze vrouwen zijn soms getrouwd en zoeken wat fun buitenshuis. Ikzelf vind dat triest (ben zelf lang getrouwd geweest) en zal dit dan ook nooit doen. Maar goed voor ieder wat wils zeg ik altijd. De website zelfs is geweldig te noemen, genoeg chats te vinden en meer indien gewenst.

  Mijn naam is Gert Jan en ik zeg jullie gedag!

  Gert Jan (46) 20 april 2017