• Kasper (44)
  Lovo decentie 2 reacties

  Waarschijnlijk ben ik zoals veel mensen en dat is dat ik voordat ik iets aanga ik eerst decenties en onderzoek lees om zo zeker te zijn van mijn zaak. Dat is ook hier zo geweest, ik heb eerst veel beoordelingen van andere mensen gelezen voordat ik me hier zelf heb aangemeld en daar ben ik nu heel blij om want ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik op dat moment de goede keus heb gemaakt. Wanneer ik nu de keus zou hebben of ik hier online zou blijven of naar een andere website zou willen gaan dan zou ik nog steeds voor deze kiezen en dat is wat je wilt als je je voor het eerst aanmeldt. Ik heb hier hele goede ervaringen en ik zit er eigenlijk veel vaker op dan dat ik vooraf had gedacht. Soms heb ik zelfs een beetje het gevoel dat ik er verslaafd aan ben geraakt, maar wanneer je 's avonds alleen op de bank zit dan is de stap heel klein om even je laptop op schoot te pakken en met de vrouwen online te gaan chatten. Dan voel je je toch weer wat minder alleen (hoe zielig dat ook klinkt).

  Bezoek Lovo

  Kasper (44) 22 juni 2018
  • (38)

   Dat eerste deel daar kan ik niet zo veel over zeggen want zo ben ik niet, maar ik herken dat andere deel ook. Zodra ik 's avonds thuis op de bank zit en even niet zo goed weet wat ik moet doen en als er niets leuks op televisie is dan pak ik net als jij mijn laptop op schoot en meld ik me hier aan. Maar ik zie ook niet in waarom dit slecht zou zijn, we hebben er voor betaald en we doen niets wat tegen de regels is dus dan is het toch prima. Ik vind het leuk en de vrouwen met wie ik online contact heb vinden het ook leuk dus dan zie ik de harm (engelse benaming) er niet in. Ik weet niet zo goed hoe ik die uitdrukking in het nederlands moet uitleggen.

   Jop (38) 22 juni 2018
  • (60)

   Ik doe het precies zo hoor, want je moet er toch geld voor betalen dus dan weet ik graag van te voren even waar ik me aan bind. Dit doe ik overal bij en niet alleen hier want ik heb wel eens bij iets heel anders gehad dat ik compleet anders kreeg dan wat ik had verwacht. Sindsdien heb ik met mijzelf afgesproken dat me dat niet nog een keer zal overkomen. Maar hierbij moet ik wel zeggen dat dat hier niet eens nodig was geweest, want ik vind dit een hele goede site, ook voor mensen van mijn leeftijd.

   Wilfred (60) 23 juni 2018


Meer informatie en reviews over Lovo