• Ramon (44)
  Lovo is de site 1 reactie

  Lovo is de site wanneer je echt naar iemand op zoek bent is mij verteld, dus ik had hier echt wel hele hoge verwachtingen van.
  Ik heb me aangemeld, en nog geen paar minuten later had ik al een berichtje van een vrouwo ntvangen, mijn ego was enorm gestreeld op dat moment.
  Het fijne aan lovo is gewoo ndat er op ieder moment van de dag gewoon heel veel mensen op zitten, dus je hevt altijd wel iemand om mee te chatten en ik denk dat dat heel belangrijk is.
  Wanneer er niemand online is, is er niets aan en verleng je niet, maar dat heb ik bij lovo nog noit gehad. Ik vind het een leuek en gezellige site.

  Bezoek Lovo

  Ramon (44) 25 mei 2018
  • (52)

   Zo extreem enthousiast als jij bent over deze website ben ik nou ook weer niet perse, maar ik vind het wel echt een goede en nette website.
   Je merkt dat er op het internet heel veel misbruik gemaakt wordt van hoe graag de klant de diensten wil en dan betalen ze er hoe dan ook voor.
   Dat is op Datingsites volgens mij heel erg veel voorkomend, maar Lovo maakt hier m.i. geen of misschien heel weinig misbruik van.
   Dat hoort natuurlijk ook zo, maar de mensen die hier eigenaar van zijn moeten maar net zo eerlijk en goed opgevoed zijn dat ze dat ook echt doen.

   pim (52) 21 juni 2018


Meer informatie en reviews over Lovo