Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat +- 90% van de betaalde leden terug praat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 263 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 263 )

 • Peter2 (19)
  datingwebsite hotornot grootste van... 0 reacties

  Datingwebsite hotornot.nl is de grootste datingsite van nederland met miljoenen leden actief. Alleen hierom zal ik al een account aanmaken! Easy choice.

  5 sterren waardering

  Peter2 (19) 23 januari 2016
 • Paula (24)
  Hotornot beveel ik zeker aan 0 reacties

  Iedere dag swipe ben ik een uur aan het swipen. HotOrNot is een verslaving geworden :O Het blijft toch iedere keer weer spannend. In 2 weken tijd heb ik al wel 2 leuke dates gehad met jongens hier dichtbij in de buurt van Groningen. Wanneer ik uit ga herken ik soms ook wat jongens van HotOrNot waardoor een gesprek ook makkelijker van de grond komt

  Lang verhaal kort: HotOrNot is een grote aanrader.

  5 sterren waardering

  Paula (24) 14 januari 2016
 • Visser (29)
  hot or not grootste datingsite van ... 0 reacties

  hot or not is de grootste en beste datingsite van de benelux. De hoeveelheid mensen dat hierop actief zijn is indrukwekkend. Het is haast onmogelijk om in je maand periode alle leden bij langs te gaan.

  5 sterren waardering

  Visser (29) 12 januari 2016
 • Freek (22)
  geld terug hot or not 0 reacties

  Mijn account is verwijderd van Hot or Not met als reden dat ik heb geadverteerd. Dit is helemaal niet waar! Rotzakken :( Ik eis mijn geld terug!

  3 sterren waardering

  Freek (22) 11 januari 2016
 • Bernard (36)
  Hotornot nl heeft me veel goeds geb... 0 reacties

  Mijn geliefde heb ik leren kennen op hotornot.nl. Deze datingwebsite heeft me veel goeds gebracht. Ik hoop dat dit voor anderen ook geldt.

  Groetjes Bernard

  5 sterren waardering

  Bernard (36) 11 januari 2016
 • Claus (19)
  Hotornot not fake 0 reacties

  Ignore my review below. Hotornot is not fake. They gave me the package when i mailed them. There wen't something wrong with the payment.

  5 sterren waardering

  Claus (19) 9 januari 2016
 • Claus (19)
  Hotornot nl fake 0 reacties

  Hotornot.nl is fake i paid for a package vip. I didn't receive it!

  4 sterren waardering

  Claus (19) 9 januari 2016
 • Anoniempje (33)
  Anoniem op hotornot 0 reacties

  Alleen al om het feit dat je Cash kunt betalen op HotOrNot.nl is al een groot pluspunt. Dit is de enige mogelijkheid om 100% anoniem te blijven.

  5 sterren waardering

  Anoniempje (33) 7 januari 2016
 • Henk (50)
  Veel jonge grut op hotornot 0 reacties

  Als weduwnaar heb ik op hotornot.nl geprobeerd een nieuwe vrouw te krijgen. Helaas zonder succes. Hotornot.nl bestaat veelal uit jongeren tussen de 18 en 30. Na enkele gesprekjes heb ik mijn account weer verwijderd omdat 45 de minimumleeftijd is wat ik zoek.

  4 sterren waardering

  Henk (50) 7 januari 2016
 • Julia (27)
  hot or not nl review 0 reacties

  Als vrouw zijnde moet je goed je best doen op Hot or Not.nl om alle mannen te beantwoorden. Als je bovenaan de pagina gaat staan heb je in 1 uur tijd wel 50 gesprekken, overdonderend. Als vrouw zijnde kan ik aanraden om geen extra diamanten te kopen voor de spotlight en om bovenaan de pagina te staan. Ga zelf op verkenning op de zoek pagina.

  5 sterren waardering

  Julia (27) 4 januari 2016
 • Bert Bremer (41)
  hotornot nl geweldige datingsite 0 reacties

  Hotornot.nl is een geweldige datingsite met veel single vrouwen. In een week tijd is het me gelukt om 3 dates te krijgen zonder enige moeite. Dit heb ik nog op geen enkel andere datingsite meegemaakt. Feit is dat het systeem ook veel beter werkt. Je maakt een vrouw "hot", hierna is het afwachten of de vrouw jou ook ziet zitten. Zo ja, dan krijg je dit wel te horen. Anderzijds kunnen vrouwen jou ook een "hot" melding geven waar jij op je beurt op kunt reageren. Simpel systeem maar zeer effectief.

  5 sterren waardering

  Bert Bremer (41) 2 januari 2016
 • Bas (27)
  Hot or not werkt niet op de telefoo... 0 reacties

  Op mijn telefoon kan ik geen verbinding maken met www.hotornot.nl. Hebben meer mensen hier last van? Ik ben namelijk wel benieuwd waar het aan ligt. De klantenservice van Hot or Not kan me helaas ook niet helpen...

  3 sterren waardering

  Bas (27) 30 december 2015
 • Herby (35)
  Hotornot ervaring heel goed 0 reacties

  Op boxing day, de dag dat iedereen thuis zit, heb ik me aangemeld op Hotornot.nl. Meteen een VIP pakket gekocht zodat ik onbeperkt kon chatten. Dezelfde dag, vandaag, heb ik nog een leuke date gehad. Deze vrouw zat ook helemaal alleen op 2e kerstdag! Ik kan alleen maar zeggen dat het een super datingwebsite is!

  5 sterren waardering

  Herby (35) 26 december 2015
 • Kim (26)
  Ervaring hotornot positief 0 reacties

  Na aanmelding kwam mijn e-mail in de ongewenst map van mijn hotmail, ik wist niet eens dat die map bestond dus de aanmelding ging mis. Contact opgenomen met de klantenservice wat erg snel en goed verliep. Hierna het ongeveer een weekje aangekeken wat voor "leuks" er op de website aanwezig was. Toen toch maar gekozen om een maand "vip" te worden, dit is me erg goed bevallen. Ik heb er een vriend aan overgehouden waar ik erg blij mee ben.

  5 sterren waardering

  Kim (26) 19 december 2015
 • Ilse (32)
  Datingsite hotornot 0 reacties

  Met ongeloof heb ik mijn periode uitgezeten op de datingsite hotornot.nl. Hoe mannen met vrouwen ( lees: mij ) denken om te gaan is waanzinwekkend. Dat veel van deze mannen zich op een datingsite moeten aanmelden omdat het ze in het echt niet lukt om een vrouw te versieren kan ik dan ook goed snappen. Ik kreeg serieus vragen naar me toegeworpen als:

  - Heb je zin in me vanavond?
  - Jij ziet er zo lekker uit schatje, wat doe je vanavond?

  Je zult bij deze wel snappen dat ik veel mannen heb moeten blokkeren. Deze verpesten het voor de rest helaas. Misschien toch maar weer de kroeg in om een leuke man te scoren? Heb je vaak weer een drankorgel aan je lip hangen. Hmmmm als iemand nog suggesties heeft hoor ik het graag.

  3 sterren waardering

  Ilse (32) 18 december 2015
 • Esmiralda (22)
  Fan van hot or not app 0 reacties

  Ik ben helemaal fan van de hot or not app! Iedere dag swipe ik totdat ik niet verder kan, hieruit vloeien soms zeer leuke gesprekken :D

  4 sterren waardering

  Esmiralda (22) 18 december 2015
 • Charlotte (19)
  hot or not app op iphone 0 reacties

  Hot or Not heb ik als app op mijn iphone. Iedere pauze op het werk ga ik even weer wat mensen liken of wegspelen, aan het eind van de dag heb ik dan weer wat gesprekjes :)! Werkt onwijs goed, het is net zoiets als Tinder.

  5 sterren waardering

  Charlotte (19) 10 december 2015
 • Leon Schilder (33)
  Ervaringen hot or not 0 reacties

  Mijn ervaringen over hotornot.nl (Hot or Not) zijn nagenoeg uitstekend. Al snel nadat ik had betaald had ik enkele chats wat ook uitliep op leuke dates. De app van Hot or Not werkt ook prima alleen moest ik daar een ander account voor aanmaken.

  4 sterren waardering

  Leon Schilder (33) 7 december 2015
 • Jasper Engels (40)
  Veel aanspraak en goede functionali... 0 reacties

  HoN is voor mij persoonlijk een erg fijne datingwebsite met precies de juiste functionaliteiten. Ik maak de dames die ik leuk vind "HOT", hierna is het afwachten of ze een berichtje of een "HOT" berichtje terugsturen. Dan begint de pret. Daarnaast heb ik nog nergens meer aanspraak gehad dan op HotorNot.nl.

  5 sterren waardering

  Jasper Engels (40) 6 december 2015
 • Gerard (37)
  Review Hot or Not 0 reacties

  Na een maandje een betaald account te hebben gehad op deze website heb ik er een tevreden gevoel aan over gehouden. Ik weet zeker dat dit de actiefste datingsite van het moment is, zoveel aanspraak heb ik elders niet gehad. Als het je hier niet lukt om een date te scoren dan lukt het je nergens.
  Gr. Gerard

  4 sterren waardering

  Gerard (37) 2 december 2015

Plaats een review