Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat +- 90% van de betaalde leden terug praat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 237 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 237 )

 • Henk (30)
  Positieve en negatieve punten hot o... 0 reacties

  Na 3 maanden geregistreerd te hebben gestaan met een betaald account heb ik positieve en negatieve punten over Hot or Not.

  Positief:
  - Heel veel leden actief.
  - Volle profielen.
  - Profielen praten daadwerkelijk terug, veel interactie.
  - 3 dates gehad in deze periode.

  Negatief:
  Gratis accounts krijgen enkele gratis berichtjes per dag, een gesprek met deze personen is dus niet goed mogelijk.

  Overall:
  De positieve punten hebben wel erg de overhand als je ziet dat ik eigenlijk maar 1 negatief punt kan opnoemen. Voor geen betaalde leden is het natuurlijk ook een heel ander verhaal, die zijn blij met die gratis berichtjes per dag.

  4 sterren waardering

  Henk (30) 24 oktober 2015
 • GekkePostbode (34)
  Datingwebsite hot or not 0 reacties

  Ik ben normaal niet zo van de recensies en reviews over producten en diensten maar ik wil nu toch een uitzondering maken omtrent de datingwebsite https://www.hotornot.nl/. In no-time had ik al leuke contacten opgedaan na aanmelding. De dames in kwestie wonen ook nog redelijk dichtbij dus kon niet beter. Na een weekje te hebben gechat een leuke date gepland met een dame; even wat gegeten, daarna filmpje gepakt. Al met al een leuke ervaring rijker!

  4 sterren waardering

  GekkePostbode (34) 23 oktober 2015
 • Rianne (27)
  Veel zielen op hot or not 0 reacties

  Heel veel zielen op deze datingwebsite. Mijn oordeel is dan ook positief omdat er zoveel keuze is, lijkt wel een supermarkt.

  5 sterren waardering

  Rianne (27) 17 oktober 2015
 • manon (24)
  Hot or Not review 0 reacties

  alle lof voor Hot or Not.nl, deze datingwebsite werkt voor mij heel erg goed.

  5 sterren waardering

  manon (24) 10 oktober 2015
 • NoemmeKareltje (26)
  Review Recensie Hot or Not 0 reacties

  Ik kan ook alleen maar positief zijn over www.hotornot.nl en wil dit graag met jullie delen, bij deze mijn review / recensie over Hot or Not:

  Het is altijd leuk om even rond te speuren op de leden zoeken pagina. Je ziet meteen wanneer iemand je profiel bezoekt of berichtje stuurt, dus ook wanneer ik iemands profiel bezoek. Als je dus veel aandacht wilt kun je simpelweg alle profielen (die je aanstaan) een bezoekje brengen en dan afwachten of de betreffende (in mijn geval) vrouw een chat start. Diamanten om op te vallen heb je dus niet nodig, gebruik deze tip!
  Een VIP account is naar mijn mening wel noodzakelijk. 3 gratis berichten per dag is aardig aangeboden maar je hebt er net niks aan. Maar het is het betalen zeker waard.

  4 sterren waardering

  NoemmeKareltje (26) 5 oktober 2015
 • Linda (29)
  Positief over Hot or Not nl 0 reacties

  Mensen laten vaak alleen de negatieve verhalen horen omtrent reviews en recensies. Echter door de vele positieve verhalen over Hot or Not.nl heb ik het geprobeerd en het is inderdaad een succes gebleken. Het is gemakkelijk veel leuke chats te hebben wat meestal eindigt in een ontmoeting. Wel zijn er ook vieze mannen op de website aanwezig die bij wijze van spreken al meteen een naaktfoto sturen, hier ben ik in ieder geval niet van gediend en deze mannen krijgen dus vanzelfsprekend van mij geen aandacht. Maar overall gezien ben ik erg tevreden over Hot or Not.nl

  4 sterren waardering

  Linda (29) 4 oktober 2015
 • Sharon (22)
  Duizenden mensen actief op hotornot 0 reacties

  Vroeg of laat zal je hier je partner vinden. Duizenden actieve mensen op zoek naar een date. Als vrouw zijnde heb je het hier ontzettend druk, de berichten vliegen je om de oren. Misschien wat irritant maar de keuze is reuze ;)

  4 sterren waardering

  Sharon (22) 30 september 2015
 • Bjorn (35)
  Tevreden over Hot Or Not 0 reacties

  Zeer tevreden over de datingwebsite HotOrNot.nl. Geen poespas: duidelijke website met niet al teveel opties. Chatten, leden zoeken, Hotlijst pagina, instellingen en dan heb je het wel gehad. Werkt super! Ook goed overna gedacht over de Hotlijst. Meestal ben ik niet zo van het foto liken maar dit systeem ben ik wel tevreden over.

  5 sterren waardering

  Bjorn (35) 26 september 2015
 • Ferdinand (25)
  Veel accounts op hotornot 1 reactie

  Helemaal mee eens Ruud. Super veel accounts op https://www.hotornot.nl en het meerendeel praat ook terug, wat je op andere websites nog wel eens anders ziet. Ik kan het iedereen aanraden en zal dat ook doen.

  5 sterren waardering

  Ferdinand (25) 24 september 2015
 • Ruud (26)
  Hot or Not 0 reacties

  Ik ben tevreden over de datingsite Hot or Not.nl. Sowieso omdat het gratis is maar ook omdat er heel veel mensen op online zijn, zelfs in de late uurtjes nog. Je hoort vaak mensen roepen: ja datingwebsites zitten fake / nep leden op. Dit is op Hot or Not niet het geval. Ik ben tot op heden geen account tegen gekomen waarbij ik argwaan heb gekregen. Daarnaast worden alle profielen gecheckt als je iets veranderd aan je profiel en volgens mij bij aanmelding ook. Klein minpunt is wel: het is gratis maar met een gratis account kun je niet veel. Aanrader is dus om een vip account te kopen, zonder diamanten. Heb je niet nodig: door de vele online mensen hoeft iemand zich niet in de spotlight te zetten voor extra aandacht, althans ik heb het niet nodig gehad.

  4 sterren waardering

  Ruud (26) 24 september 2015
 • Ludmila (29)
  2e keuze mannen 0 reacties

  Je kunt wel zien dat de mannen op Hot or Not niet eerste keuze zijn. Net vroeg een man aan me wat ik er van zou vinden als hij me zou bevruchten. De jongeman was 22 jaar... Lastig is het tegenwoordig. In de kroeg krijg je kansloze dronken Japen achter je aan en op datingwebsites de 2e rang. Iemand tips?

  2 sterren waardering

  Ludmila (29) 20 september 2015
 • Fra (51)
  niet op komen dagen 0 reacties

  Een bericht voor de mannen.

  Als ene Brittx je profiel bezoekt laat haar links liggen. Daar heb je niets aan. Zij komt toch niet opdagen.
  Dus graag allemaal dat mens blokkeren.

  3 sterren waardering

  Fra (51) 19 september 2015
 • Jacint (28)
  Hongaarse junge 0 reacties

  Ik komt uit Hongaarije. Ikb ben 28 jar.

  3 sterren waardering

  Jacint (28) 19 september 2015
 • Kereltje (24)
  Veel actieve leden maar vaak offlin... 0 reacties

  Veel actieve leden op Hot or Not. Minpunt is wel dat de website de laatste tijd vaak offline is omdat ze met updates bezig zijn.

  4 sterren waardering

  Kereltje (24) 18 september 2015
 • Alyssa (25)
  Hotornot heel druk maar ook veel st... 0 reacties

  Wat mij erg tegenvalt aan www.hotornot.nl is dat weinig mannen daadwerkelijk af willen spreken. Ook willen veel mannen meteen maar prive gegevens (lees: tel nr, whatsapp, mail, facebook) delen terwijl ze kunnen zien dat ik een kroontje heb en er dus voor betaal. Zal een stuk beter worden wanneer ze de gratis berichten uit het systeem halen zodat je meteen kan zien wie wel en wie niet serieus is.

  Hotornot.nl is een drukke website waardoor het wel erg leuk is om er toch een paar keer per dag op te kijken. Alleen jammer van het hierboven beschreven verhaal.

  3 sterren waardering

  Alyssa (25) 13 september 2015
 • Bas (40)
  Hotornot nl recensie 0 reacties

  Eigenlijk is het ongelofelijk hoeveel verschil er tussen datingsites zit. Het meerendeel van de datingwebsites werkt gewoon niet simpelweg omdat veel gebruikers geen foto hebben, mensen niet kunnen chatten als ze geen betaald account hebben, etc.

  Op Hotornot.nl krijgen alle gebruikers gratis berichten waardoor iedereen altijd iets terug kan sturen. Daarnaast hebben veel mensen een foto en krijg je ook bijna altijd antwoord terug.

  Ik heb op meerdere datingwebsites gezeten en ik kan je vertellen dat het een grote aanrader is om je in te schrijven voor Hotornot.nl.

  5 sterren waardering

  Bas (40) 6 september 2015
 • Noemmegek (27)
  ideale website hotornot 0 reacties

  Hotornot is voor mij de ideale website omdat je niet perse hoeft te beginnen met een gesprek. Je begint met het toevoegen van mensen op je hotlijst. Hier krijgen deze mensen een melding van en meestal krijg je hierop wel een reactie. Het is dus wel zo dat je in eerste instantie uitgaat op uiterlijk, maar wie doet dat nou niet. Mensen die zeggen dat uiterlijk niet belangrijk is liegen :).

  Groetjes

  5 sterren waardering

  Noemmegek (27) 27 augustus 2015
 • Bert (28)
  Hotornot nl review 0 reacties

  Hotornot.nl is een heerlijke website om mee te werken. Elke dag kijk ik er even op wie me heeft "geliked". Je krijgt gratis berichten waardoor je het helemaal gratis kunt doen. Ik heb wel betaald omdat ik graag gesprekken heb met mensen maar het is dus niet perse nodig.

  Groetjes Bert

  5 sterren waardering

  Bert (28) 25 augustus 2015
 • Chanine (20)
  Vieze mannen op Hotornot 2 reacties

  Zitten veel stomme mannen op www.hotornot.nl.
  De meest normale stuurt serieus de tekst:

  "Heb je ook geile plaatjes van jezelf? Het liefst waar ik je ...."

  Nouja verder zal ik niet gaan, viezerikken! Geen aanrader voor dames die een leuke vriend zoeken.

  2 sterren waardering

  Chanine (20) 30 juli 2015
 • Jasper (25)
  Snel een date op Hotornot nl 0 reacties

  Wanneer je snel een date wilt krijgen moet je bij Hotornot.nl zijn. Je maakt wat mensen Hot, die maken op hun beurt jou Hot en het contact is er. Een gesprekje volgt en je bent binnen!

  4 sterren waardering

  Jasper (25) 29 juli 2015

Plaats een review