Hot or Not
9,4

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt.

De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl.
Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 355 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 355 )

 • giovanni (34)
  ardig 0 reacties

  ik vint de menzen hir erg ardig allemal! ik won nog nit zo lang in holland en de taal is nog moelik voor mij. dames hir helpen mij en vinden het nit erg als ik nit zo goet niederlands spreek. ok de menzen van de site helpen mij wannir ik een vrag heb. Ik blijf zeker nog lit op dize site en heb het ir erg nar mijn zin!

  5 sterren waardering

  giovanni (34) 27 september 2016
 • Alyssa (26)
  hotornot nl aanbeveling 1 reactie

  Hotornot.nl werkt prima als je kijkt naar de functionaliteiten en de werking. Je krijgt netjes een mail als je een nieuw berichtje hebt enz.

  De mannen op de website zijn een ander verhaal. Veel denken dat ze kans maken door in het eerste berichtje meteen hun telefoonnummer te sturen. Wanneer ik dan vraag, weet je wel hoe ik uberhaupt heet? Krijg ik terug, nee sorry. De mannen hebben geen idee hoe je moet daten blijkt. Op een enkeling na uiteraard, die zullen er al wel wat langer op aanwezig zijn lol.

  Het is de moeite waard als je er wat tijd in steekt, snel antwoorden komt een gesprek ten goede. En sociaal zijn omtrent het antwoorden van berichten. Ik vind het niet kunnen dat je mensen gaat negeren, ook als je geen interesse hebt kan je dat simpel aangeven.

  5 sterren waardering

  Alyssa (26) 26 september 2016
 • joseph (43)
  great website 0 reacties

  what an amazing website, i think it is really great. the girls are all lovely and really nice en there are many options you can choose. not everyone speaks properly english, but that doesn't mind, the try at least and that's what matters. i am all positive.

  5 sterren waardering

  joseph (43) 25 september 2016
 • Aas (31)
  hot or not nep fake oplichters 4 reacties

  volgens mij zit deze website vol met neppers fakers en oplichters omdat je moet betalen om te kunnen chatten
  ik zou me niet kunnen indenken dat al deze leden betalen om te kunnen chatten de mooiste vrouwen ook nog
  de reviews wat ik lees zijn positief maar ik kan er gewoon niet bij dat dit mogelijk is

  2 sterren waardering

  Aas (31) 23 september 2016
 • Bas (27)
  5 sterren voor hotornot nl 1 reactie

  Veel positieve reviews hier omtrent www.hotornot.nl. Ik schaar me bij deze kudde. Leuke vrouwen die actief zijn en echt op zoek. De mensen die geen kroon hebben negeren want die kunnen niets en zijn er dan ook meer voor de lol. 5 sterren van mij.

  5 sterren waardering

  Bas (27) 19 september 2016
 • Hans (24)
  hotornot nep vraagteken 2 reacties

  is hotornot.nl nep? zijn wel heel veel dames actief en het kost geld. kan me niet in denken dat dit allemaal echt is...?

  3 sterren waardering

  Hans (24) 19 september 2016
 • carl (45)
  netjes 0 reacties

  ik vind dat iedereen hier netjes met elkaar omgaat, dat is keurig.
  dat maakt mij een zeer tevreden klant. tot nu toe heb ik in 3 maanden twee leuke dames mogen ontmoeten tijdens een date endat is waar het hier om draait.

  5 sterren waardering

  carl (45) 18 september 2016
 • Kees (30)
  hotornot review van kees 1 reactie

  Prima datingwebsite waar je met de juiste houding moeiteloos een leuke vrouw aan de haak kan slaan. Ik zeg met name "juiste houding" omdat veel vrouwen me aanspreken met: "jij bent toch niet zo'n viezerik he?".. dan weet je al dat de concurrentie niet best is! 4 sterren mij. gr Kees.

  4 sterren waardering

  Kees (30) 16 september 2016
 • Miri (37)
  Hai allemaal op hot or not 0 reacties

  Hai papis van de netherlands ik ben Miri uit surinaam en zoeken een leuke man for leuke tijd. Mijne profile heet Miri op hot or not so jij snel wat zeggen tegen mij. Wij snel leuk tijd hebben samen?

  5 sterren waardering

  Miri (37) 15 september 2016
 • Amanda (18)
  hotornot amazing beetje als tinder 2 reacties

  de app van hotornot is amazing! :) veel leuke jongens en het chatten is leuk ook nog eens! :) vind het een beetje hetzelfde als tinder, die app heb ik ook en gebruik ik ook wel veel net als hotornot.

  5 sterren waardering

  Amanda (18) 14 september 2016
 • max (35)
  positief en negatief 0 reacties

  er zijn aan deze site twee kanten vind ik, aan de ene kant is het een mooie site met veel mensen dus je slagingspercentage is behoorlijk hoog.
  daar tegenover staat wel dat het behoorlijk prijzig is voor de meeste mensen.

  3 sterren waardering

  max (35) 12 september 2016
 • pdiddy (34)
  ik hou dr van 0 reacties

  ik hou van dit soort sites, lekker dom lullen tegen lekkere wijven en soms loopt het ook nog uit tot iets leuks.
  in ieder geval kansen genoeg om een nummertje te scoren van een lekkere chick hier!

  4 sterren waardering

  pdiddy (34) 11 september 2016
 • Barry (19)
  Hot or not werkt super 0 reacties

  Veel vrienden van me gebruiken Hot or Not op de telefoon. Dit werkt heel goed: als je een bericht hebt krijg je hier een push bericht van waardoor je heel snel contact kan leggen. Daten gaat hier super makkelijk.

  5 sterren waardering

  Barry (19) 9 september 2016
 • Andre (57)
  Jong grut op hotornot 0 reacties

  Er zit veel jong grut op hotornot tussen de 18 en 23 jaar. Die beheersen de datingwebsite nogal. Ze staan in de spotlight, bekijken je profiel telkens. Dat terwijl ik rustig naar oudere vrouwen wil zoeken (ik ben zelf 57 jaren jong). De website werkt verder perfect, snel en is overzichtelijk. Het fijnste gedeelte vind ik dat dit de enige datingwebsite is die ik ken die werkt zonder automatische incasso dus wanneer je abonnement verloopt sluit die automatisch af en wordt er geen geld van je rekening afgeschreven. Totdat je uiteraard weer betaald. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik het geprobeerd op Lexa, Parship, en nog een aantal maar daar schrijven ze zelfs geld van je rekening af als je geen account meer hebt, puur door dat automatische incasso systeem. Ook heeft Hotornot meer aanbod dan andere datingwebsites. Hierom geef ik de website 4 sterren.

  4 sterren waardering

  Andre (57) 7 september 2016
 • Sven (35)
  Hotornot review positief en nieuwe ... 0 reacties

  Eindelijk een review site waar veel te vinden is over HotorNot. Op andere datingsites vind je hier weinig over of het moet al over de amerikaanse app gaan. De reviews die ik hier lees zijn voor 90% positief en dat beaam ik. Het vinden van een date is hier eenvoudig en het kan snel gaan. Mij heeft het een nieuwe minnaar opgeleverd in 1 maand tijd. Toen verliep mijn VIP abonnement namelijk.

  5 sterren waardering

  Sven (35) 7 september 2016
 • Bas (42)
  hotornot kost geld 1 reactie

  Ik vind het niet kunnen deze tijd. Je betaald al voor het internet en nu moet je ook nog betalen om op websites als dit actief te zijn.

  4 sterren waardering

  Bas (42) 6 september 2016
 • Wes (46)
  Nette site 0 reacties

  Van vele sites die ik heb uitgeprobeerd springt deze er toch echt wel uit.
  Het is een mooie, nette site waar iedereen wordt gerespecteerd, jong en oud.
  Je kunt heel specifiek aangeven wat je zoekt en zo kunnen anderen ook kijken op jouw profiel.

  4 sterren waardering

  Wes (46) 5 september 2016
 • laura (34)
  random 0 reacties

  ik had een beetje rondgekekn en radom wat uitgeprobeerd. van alles waat ik bij langs ben geweest vond ik hot or not het leukst. het is hier gezellig en er zijn veel mensen die even gezellig wat met je willen afspreken of gewoon kletsen en elkaar leren kennen. je kunt zelf het tempo bepalen of je snel wilt gaan of niet .

  3 sterren waardering

  laura (34) 4 september 2016
 • Chantal (27)
  hotornot seks site 0 reacties

  Lijkt wel een seks site. Al die mannen die meteen vragen of je nat bent of zin hebt in seks... Misschien ligt het aan mij maar ik pas hier voor en deze mannen krijgen ook zeker geen aandacht van mijn kant!

  4 sterren waardering

  Chantal (27) 3 september 2016
 • Simon (28)
  Hotornot zelfde als badoo en tinder... 1 reactie

  Ik vind deze website precies hetzelfde als websites als Badoo en Tinder, het maakt niets uit waar je op zit. Hier heb je iets meer controle maar daar betaal je dan ook voor. Al met al wel een geslaagde tijd gehad. 3 vrouwen op date gehad in 1 maand tijd, toen verliep mijn betaald abonnement. Overigens zonder automatische incasso! Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt op een datingsite dus een grote plus hiervoor!

  5 sterren waardering

  Simon (28) 2 september 2016

Plaats een review