Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 346 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 346 )

 • Amanda (18)
  hotornot amazing beetje als tinder 2 reacties

  de app van hotornot is amazing! :) veel leuke jongens en het chatten is leuk ook nog eens! :) vind het een beetje hetzelfde als tinder, die app heb ik ook en gebruik ik ook wel veel net als hotornot.

  5 sterren waardering

  Amanda (18) 14 september 2016
 • max (35)
  positief en negatief 0 reacties

  er zijn aan deze site twee kanten vind ik, aan de ene kant is het een mooie site met veel mensen dus je slagingspercentage is behoorlijk hoog.
  daar tegenover staat wel dat het behoorlijk prijzig is voor de meeste mensen.

  3 sterren waardering

  max (35) 12 september 2016
 • pdiddy (34)
  ik hou dr van 0 reacties

  ik hou van dit soort sites, lekker dom lullen tegen lekkere wijven en soms loopt het ook nog uit tot iets leuks.
  in ieder geval kansen genoeg om een nummertje te scoren van een lekkere chick hier!

  4 sterren waardering

  pdiddy (34) 11 september 2016
 • Barry (19)
  Hot or not werkt super 0 reacties

  Veel vrienden van me gebruiken Hot or Not op de telefoon. Dit werkt heel goed: als je een bericht hebt krijg je hier een push bericht van waardoor je heel snel contact kan leggen. Daten gaat hier super makkelijk.

  5 sterren waardering

  Barry (19) 9 september 2016
 • Andre (57)
  Jong grut op hotornot 0 reacties

  Er zit veel jong grut op hotornot tussen de 18 en 23 jaar. Die beheersen de datingwebsite nogal. Ze staan in de spotlight, bekijken je profiel telkens. Dat terwijl ik rustig naar oudere vrouwen wil zoeken (ik ben zelf 57 jaren jong). De website werkt verder perfect, snel en is overzichtelijk. Het fijnste gedeelte vind ik dat dit de enige datingwebsite is die ik ken die werkt zonder automatische incasso dus wanneer je abonnement verloopt sluit die automatisch af en wordt er geen geld van je rekening afgeschreven. Totdat je uiteraard weer betaald. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik het geprobeerd op Lexa, Parship, en nog een aantal maar daar schrijven ze zelfs geld van je rekening af als je geen account meer hebt, puur door dat automatische incasso systeem. Ook heeft Hotornot meer aanbod dan andere datingwebsites. Hierom geef ik de website 4 sterren.

  4 sterren waardering

  Andre (57) 7 september 2016
 • Sven (35)
  Hotornot review positief en nieuwe ... 0 reacties

  Eindelijk een review site waar veel te vinden is over HotorNot. Op andere datingsites vind je hier weinig over of het moet al over de amerikaanse app gaan. De reviews die ik hier lees zijn voor 90% positief en dat beaam ik. Het vinden van een date is hier eenvoudig en het kan snel gaan. Mij heeft het een nieuwe minnaar opgeleverd in 1 maand tijd. Toen verliep mijn VIP abonnement namelijk.

  5 sterren waardering

  Sven (35) 7 september 2016
 • Bas (42)
  hotornot kost geld 1 reactie

  Ik vind het niet kunnen deze tijd. Je betaald al voor het internet en nu moet je ook nog betalen om op websites als dit actief te zijn.

  4 sterren waardering

  Bas (42) 6 september 2016
 • Wes (46)
  Nette site 0 reacties

  Van vele sites die ik heb uitgeprobeerd springt deze er toch echt wel uit.
  Het is een mooie, nette site waar iedereen wordt gerespecteerd, jong en oud.
  Je kunt heel specifiek aangeven wat je zoekt en zo kunnen anderen ook kijken op jouw profiel.

  4 sterren waardering

  Wes (46) 5 september 2016
 • laura (34)
  random 0 reacties

  ik had een beetje rondgekekn en radom wat uitgeprobeerd. van alles waat ik bij langs ben geweest vond ik hot or not het leukst. het is hier gezellig en er zijn veel mensen die even gezellig wat met je willen afspreken of gewoon kletsen en elkaar leren kennen. je kunt zelf het tempo bepalen of je snel wilt gaan of niet .

  3 sterren waardering

  laura (34) 4 september 2016
 • Chantal (27)
  hotornot seks site 0 reacties

  Lijkt wel een seks site. Al die mannen die meteen vragen of je nat bent of zin hebt in seks... Misschien ligt het aan mij maar ik pas hier voor en deze mannen krijgen ook zeker geen aandacht van mijn kant!

  4 sterren waardering

  Chantal (27) 3 september 2016
 • Simon (28)
  Hotornot zelfde als badoo en tinder... 1 reactie

  Ik vind deze website precies hetzelfde als websites als Badoo en Tinder, het maakt niets uit waar je op zit. Hier heb je iets meer controle maar daar betaal je dan ook voor. Al met al wel een geslaagde tijd gehad. 3 vrouwen op date gehad in 1 maand tijd, toen verliep mijn betaald abonnement. Overigens zonder automatische incasso! Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt op een datingsite dus een grote plus hiervoor!

  5 sterren waardering

  Simon (28) 2 september 2016
 • Bertje (23)
  hotornot nl nep 1 reactie

  Volgens mij is hotornot.nl nep! Je krijgt de hele dag door wel reacties enz maar veel vrouwen durven of willen niet afspreken, kan geen toeval zijn lijkt me?

  3 sterren waardering

  Bertje (23) 31 augustus 2016
 • guus (40)
  goede prijs kwaliteit verhouding 0 reacties

  Ik vond de service en kwaliteit wat je op deze site krijgt, erg goed voor de prijs die je hier voor betaald. Je wordt duidelijk ingelicht en er is geen sprake van een automatische incasso, dus je kunt zelf bepalen of je wel of niet betaald. dat vind ik zelf een groot voordeel hier.

  4 sterren waardering

  guus (40) 29 augustus 2016
 • Leverworst (18)
  leuke date gehad via hot or not 1 reactie

  Hot or Not review bij deze.
  Ik ben positief hierover want een dame vind me heel leuk en we hebben al gedate. We zijn naar een snackbar geweest want we hadden allebei weinig geld maar is toch leuk geweest hoor.

  5 sterren waardering

  Leverworst (18) 28 augustus 2016
 • karin (25)
  mannen durven niet te daten 0 reacties

  Mannen durven niet te daten op hotornot.nl. Al meerdere malen gehad dat ik lange gesprekken heb gehad van misschien wel een week lang wat uiteindelijk leek uit te lopen op een date. Telkens wanneer je aanspoort op een date krijg je geen reactie meer. Of wanneer je een date hebt dat de man niet op komt dagen of uur van te voren laat weten dat hij niet meer komt. Mannen durven niks! Als je een date hebt moet je gewoon komen!!! Als het 1 keer voor komt is het bad luck, maar meerdere malen is niet leuk meer!!!!!!

  3 sterren waardering

  karin (25) 26 augustus 2016
 • Britte (29)
  tweestrijd 0 reacties

  Ik sta een beetje in tweestrijd over jullie site. Aan de ene kant vind ik het superleuk omdat ik hier mega veel nieuwe, leuke mensen leer kennen. Aan de andere kant wordt ik 'lastig gevallen' door veel oudere mannen, hier zit ik totaal niet op te wachten. De keren dat ik rare dingen aangeboden kreeg, heb ik dit ook meteen gemeld en toen is hier ook gelijk iets mee gedaan. Daar ben ik dus wel heel erg blij mee. Over het algemeen vind ik het erg leuk en ik zal zeker nog een een tijdlang online blijven op jullie site :)

  4 sterren waardering

  Britte (29) 26 augustus 2016
 • Timmetje (29)
  lucky bastard 0 reacties

  ik mag mezelf een lucky bastard noemen, en dat is allemaal dankzij deze site. Een aantal maanden geleden heb ik mijn vriendin Simone hier leren kennen en sindsdien zijn we een stel! Ik ben zo gelukkig met haar en kan hot or not niet dnakbaar genoeg zijn.

  5 sterren waardering

  Timmetje (29) 23 augustus 2016
 • Britt (44)
  Leuk 1 reactie

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier altijd heel erg tegen was, totdat een vriendin van mij me had overgehaald het toch eens te proberen. Dus nu moet ik ook wel toegeven dat het eigenlijk heel leuk is! er zijn hier veel leuke mannen en ook mannen die geïnteresseerd zijn in dames van mijn leeftijd. Chapo

  5 sterren waardering

  Britt (44) 22 augustus 2016
 • De heer (27)
  hot or not is zelfde als tinder en ... 2 reacties

  Hot or not is een leuke dating site/app. Eigenlijk hetzelfde als Tinder: je liked mensen waaruit vaak chats komen. Eerder was deze website volgens mij gratis maar net als Tinder vragen ze hier nu ook een vergoeding om gratis te chatten. Misschien is het zelfs van dezelfde eigenaars? Ik heb in ieder geval beide apps en websites geinstalleerd en doe er heel veel mee. Ik raadt het zeker aan. :)

  5 sterren waardering

  De heer (27) 21 augustus 2016
 • Sjoerd (27)
  hotornot trap er niet in 1 reactie

  Dat ik hier in ben getrapt is gewoon stom van mezelf. Eerst dien je te betalen om onbeperkt te kunnen chatten. Als je hierna nog van meer opties gebruik wilt maken dien je ook nog een ander pakket te kopen. Geldklopperij naar mijn mening. Wel veel leden trouwens, dat dan weer wel..

  3 sterren waardering

  Sjoerd (27) 19 augustus 2016

Plaats een review