Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 328 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 328 )

 • nils holgerson (26)
  Nep fake oplichters 4 reacties

  Na één maand gekocht te hebben kon ik beginnen met chatten. De vrouwen op deze website hebben nagenoeg geen taalkennis en wanneer je vragen stelt om hun beter te leren kennen. Vaak krijg je geen goede antwoorden terug.

  Alle berichten die je plaats op je profiel worden gecontroleerd, maar zodra er iets op komt te staan wat de moderators niet bevalt, valt dit altijd onder artikel 2.10: (Het is niet toegestaan obscene, aanstootgevende of racistische uitspraken op het profiel te plaatsen. Ook accepteren wij geen e-mailadressen, telefoonnummers en urls van andere sites op het profiel. Tevens is het plaatsen van teksten met doel het overhalen tot het inschrijven/aanmelden op andere websites/programma's en dergelijke verboden. Bij het invullen van de velden overmij en geinteresseerd in zal eerst een keuring worden gedaan voordat het wordt getoond op het desbetreffende profiel)

  Tot slot had ik zelf nog twee dagen VIP, maar ineens waren deze weg. Gewoon puur diefstal deze toko.

  3 sterren waardering

  nils holgerson (26) 16 juni 2016
 • Leon (31)
  Hot or Not recensie van Leon 0 reacties

  Het kost 25 euro om een maand onbeperkt te kunnen chatten. Evenveel als grote Nederlandse datingsites als bijvoorbeeld Lexa. Echter krijg je op Hot or Not veel sneller en makkelijker contact. Ook werkt de website sneller en heeft het niet zoveel onnodige opties. In de maand tijd dat ik vip was heb ik 3 leuke dates gehad en 6 telefoonnummers bemachtigd.

  5 sterren waardering

  Leon (31) 13 juni 2016
 • M (38)
  veel mannen vragen om naaktfotos 1 reactie

  Hot or Not is wel een leuke website behalve dat 90% van de mannen vraagt om naakt foto's. Vraag me af of er daadwerkelijk vrouwen zijn die zo dom zijn om naakt foto's te sturen maar goed, ik ben er in ieder geval niet 1 van!

  5 sterren waardering

  M (38) 11 juni 2016
 • Erik (42)
  Hot or not Badoo en Blendr 0 reacties

  Hot or Not, Badoo en Blendr is samen het grootste dating platform van Europa! Met meer dan 200 miljoen leden kom je hier wel aan je trekken. Gelukkig zien anderen dat ook in aan de reviews te zien, bedankt Topdatingwebsites.

  5 sterren waardering

  Erik (42) 10 juni 2016
 • Michael (24)
  positief over hot or not app 0 reacties

  Ik hoor veel positieve dingen over hot or not app. Hierom maar eens geprobeerd en het klopt, het is een fijne app met erg veel leuke dames. Het proberen zeker waard peepz.

  5 sterren waardering

  Michael (24) 5 juni 2016
 • Esme (24)
  Prima website is hot or not 1 reactie

  Prima website met een hoog aanzien gehalte. Je merkt meteen al dat je je registreert op een grote site met heel veel mensen. Je kunt wel uren door de profielen speuren. Dit heb ik ook gedaan hihi :)

  4 sterren waardering

  Esme (24) 30 mei 2016
 • Visstick (31)
  Tinder review 0 reacties

  Aangezien Tinder en Hot or Not praktisch hetzelfde zijn en ik nergens anders een review over Tinder kan schrijven doe ik het zo. Ik vind Tinder heel fijn werken. Zonder dollen echt super. Je kunt onbeperkt vrouwen liken, als je uurtje alle vrouwen bij wijze van spreken liked heb je wel 30 die een gesprek willen aan gaan. Helemaal fantastisch dus! Kost wel 10 euro om onbeperkt te kunnen liken maar dat lijkt me een zeer goede prijs.

  5 sterren waardering

  Visstick (31) 29 mei 2016
 • rianne (18)
  hot or not is een leuke site 1 reactie

  ik vind hot or not wel een leuke site met veel leuke jongens

  5 sterren waardering

  rianne (18) 27 mei 2016
 • Emmanuel (26)
  Hot or Not is goede site 0 reacties

  Ik kende Hot or Not niet totdat een mattie van me zei dat hij wat dates had gehad hier. Snel een account aangemaakt en ook geprobeerd. Veel dames hier in de buurt online (Groningen) en zelfs dames die ik in real life ken. Een stuk makkelijker om zo een begin praatje te maken. Blij dat ik hier voor heb betaald, had niet gedacht dit te zeggen.

  5 sterren waardering

  Emmanuel (26) 24 mei 2016
 • Rusty (29)
  Badoo en Hotornot werken perfect op... 2 reacties

  Net als Badoo is Hotornot een uitmuntende datingsite die werkt op alle devices. Op mijn werk ( in de pauzes, natuurlijk :) ) kijk ik altijd even of ik nog nieuwe likes o.i.d. heb van vrouwen en thuis kan ik inloggen op de computer om eenvoudig te chatten. 25 euro is het dan ook waard voor 1 maand onbeperkt te chatten is mijn mening.

  5 sterren waardering

  Rusty (29) 17 mei 2016
 • Charlotte (22)
  Hotornot werkt perfect en zijn veel... 1 reactie

  Hotornot werkt perfect op mijn mobiele telefoon :) Al mijn vriendinnen zijn hier ook vaak op online en ontmoeten veel jongens. Daarom probeer ik het hier ook. Vind 25 euro ook niet heel duur om een maand onbeperkt te chatten als je kijkt hoeveel jongens hierop zijn.

  5 sterren waardering

  Charlotte (22) 12 mei 2016
 • Michelle (18)
  hot or not 18 jaar en ouder 0 reacties

  Sinds wanneer moet je 18 jaar of ouder zijn voor Hot or Not ik ben net 14 geworden en mijn vriendinnen zitten ook allen op Hot or Not erg vreemd is dit.

  4 sterren waardering

  Michelle (18) 8 mei 2016
 • Vaassen (21)
  Hot or Not en Tinder beste dating o... 0 reacties

  Hot or Not is samen met Tinder het beste qua dating over 2015 en 2016. Hoe makkelijk het is om een booty call te krijgen op deze sites is echt mega. Ook gewoon zonder te betalen he. Niks te klagen en een dikke 10 van mij :)

  5 sterren waardering

  Vaassen (21) 5 mei 2016
 • Ritsema (36)
  Hotornot contact werkt super 2 reacties

  Hotornot Contact werkt super snel. In 3 minuten heb je altijd wel reactie, zelfs midden in de nacht. Er staat ook wel dat ze 24/7 bereikbaar zijn, dat klopt dus wel. Zijn ook heel veel leden online waar je een leuk gesprek mee aan kunt gaan. Al met al geen klagen :)

  5 sterren waardering

  Ritsema (36) 3 mei 2016
 • De uil (28)
  Hotornot is niet nep 1 reactie

  De main vraag zou moeten zijn: is Hotornot.nl nep? Want je moet betalen alvorens je kunt chatten. Oftewel je moet betalen voordat je überhaupt weet of daten mogelijk is.

  Nou hier het antwoord: Hotornot.nl is NIET nep :) Sterker nog, daten gaat hier zo makkelijk dat ik in mijn lidmaatschap tijd van 1 maand 4 dates heb gehad. Nu met het betere weer op komst heb ik mijn lidmaatschap verlengd en ga ik er vanuit dat er nog enkele terrasjes zullen volgen.

  Ook fijn trouwens dat Hotornot.nl niet werkt met het automatisch verlengen van je lidmaatschap. Indien dit is afgelopen kun je zelf nieuwe bijkopen indien je dit wenst. Grote klasse! Zijn weinig datingsites die het zo doen.

  5 sterren waardering

  De uil (28) 2 mei 2016
 • Henriette (30)
  Hotornot nl review positief 0 reacties

  Mijn Hotornot.nl review is positief. Niet perse omdat de website nou zo goed is maar de leden hierop willen echt met je chatten. Op websites als Lexa en Pepper bijvoorbeeld reageert niemand en betaal je dus voor niets. In zeer korte tijd heb ik enkele leuke dates gehad door Hotornot.nl! 5 sterren krijgen jullie van me.

  5 sterren waardering

  Henriette (30) 1 mei 2016
 • Martijn (35)
  hotornot werkt super op de mobiel 1 reactie

  Hotornot werkt super op de mobiel. Niet via de app maar gewoon via de browser. Sinds gisteren trouwens, hiervoor was het ruk. Goede update, mooi! Ik heb veel dates via Hotornot dus vandaar dat het fijn is dat ik nu ook kan chatten (makkelijk) op de telefoon.

  5 sterren waardering

  Martijn (35) 29 april 2016
 • henk (24)
  hotornot veel gesprekken echte aanr... 0 reacties

  Beste mensen,

  Ik heb uitgevonden dat deze goed werkt en heb ook al wat dates gehad. Wou het laten zien met een printscreen hoeveel gesprekken ik heb maar weet helaas niet hoe dat moet. Een echte aanrader hotornot.nl.

  Mvg, Henk

  5 sterren waardering

  henk (24) 23 april 2016
 • Lianne (29)
  hotornot super klantenservice met v... 2 reacties

  Na aanmelding kwam mijn mail in mijn spambox, ik als anti computer nerd had geen idee waar ik moest zoeken dus de klantenservice maar gemaild. Deze antwoordde in seconden, grote pluim bij deze. Zijn daarnaast veel leuke mannen in mijn omgeving actief op hotornot.nl waar ik nu gesprekken mee voer. Totaal geen spijt van mijn inschrijving net als vele anderen die hier een review hebben geschreven.
  ps. kost wel 25 euro.

  4 sterren waardering

  Lianne (29) 17 april 2016
 • Stefan Groot (33)
  hotornot zeer positief 1 reactie

  Ik ben Stefan Groot en hier is mijn hotornot review:

  Na 3 dagen online te zijn zonder vip account toch maar besloten te betalen. Er hadden enkele dames (in mijn omgeving zelfs) interesse getoond. Deze kon ik nu beantwoorden. Diezelfde avond zat ik al bij een leuke dame thuis voor een kop koffie. Helaas niets geworden verder.
  Na een week had ik alweer 2 dates achter de kiezen.
  Serieus niks te klagen over hotornot.nl.

  Groet,
  Een zeer tevreden klant

  5 sterren waardering

  Stefan Groot (33) 13 april 2016

Plaats een review