Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 346 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 346 )

 • Henk (57)
  niet langer single 0 reacties

  ik wil hot or not graag bedanken! dankzij hot or nog ben ik namelijk niet langer single, ik heb mijn lieve vriendin hier leren kennen.
  eerder was ik altijd niet zo van het online daten, maar uiteindelijk heb ik het toch geprobeerd en zie hier het resultaat! ik ben ontzettend blij

  5 sterren waardering

  Henk (57) 17 augustus 2016
 • Lana (33)
  Super 2 reacties

  Ik vind deze site echt super! Ben gister op date geweest met een man die ik hier heb ontmoet en heb het echt onwijs naar mn zin gehad. Hoop zeker dat dit wat gaat worden.

  5 sterren waardering

  Lana (33) 15 augustus 2016
 • Priest (33)
  Hotornot is zelfde niveau als Tinde... 0 reacties

  Hotornot is naar mijn mening van hetzelfde niveau als Tinder. Dus top of the league. Een date vinden zal hier niet lang duren als je er elke dag wat tijd in steekt. Wel jammer dat het tegenwoordig geld kost, eerder was dit gratis.

  5 sterren waardering

  Priest (33) 14 augustus 2016
 • Rene (34)
  hotornot referentie 2 reacties

  Dit is mijn hotornot referentie:

  Na een lidmaatschap te hebben gehad van 3 maanden a 50 euro heb ik 3 dates gehad, allen in de laatste maand van mijn lidmaatschap. Velen klagen over het feit dat je geen dates krijgt op datingsites, mijn tip is om rustig aan te doen en de gesprekken langzaam op te bouwen. Dit werkt in mijn geval heel goed. Ja kan niet verwachten dat iemand meteen met je wilt daten door je profielfoto te hebben gezien, die overigens nog nep kan zijn in principe ook. Geduld is een schone zaak, dan gaat het je geheid lukken. Aan leden in ieder geval geen gebrek.

  5 sterren waardering

  Rene (34) 11 augustus 2016
 • Tirza (35)
  Leuk 0 reacties

  Ik was altijd heel achterdochtig wat dit soort websites betreft, maar ik vind hot or not echt superleuk!
  Lekker veel mensen waarmee je kunt babbelen en voor iedere leeftijd is er in mijn ogen wel iemand waarmee je kunt daten oid.
  Ik ben een voorstander in ieder geval

  5 sterren waardering

  Tirza (35) 10 augustus 2016
 • miri (37)
  hotornot goed site 1 reactie

  ik heb aangemeld op hot or not site deze dag en heb leuk chats met leuk mannen. ik zoeken sex cause ik moet terug naar surinaam over 10 maand. geen relation kan nu. ok jij wilt ook chatten met mij. je kunt aanspreken mij profiel miri.

  5 sterren waardering

  miri (37) 6 augustus 2016
 • Bastian (27)
  hot or not alle leden zijn echt 1 reactie

  Ik kijk tevreden terug over mijn tijd op hot or not .nl. Vrijwel alle accounts zijn niet nep (ik heb ze gecheckt) en velen praten ook terug wat op datingsites niet vanzelfsprekend is. In een maand tijd (toen liep mijn vip pakket af) heb ik afgesproken met 3 dames waarvan 2 hier zelfs in de buurt van Utrecht.

  5 sterren waardering

  Bastian (27) 3 augustus 2016
 • Wim (51)
  Als homo zijnde is hotornot prut 2 reacties

  Ik ben een man, op zoek naar een man. Je kunt wel selecteren op de zoekpagina dat je mannen wilt zoeken maar je kunt niet zien of de betreffende mannen ook op zoek zijn naar een andere man. Volgens mij is Hotornot Hetero only. Spijtig!

  2 sterren waardering

  Wim (51) 31 juli 2016
 • Lisette (27)
  Hotornot is een geweldige website 1 reactie

  Geweldige website waar ik mijn nieuwe vriend binnen een week had ontmoet. Kan dus alleen maar positief zijn. Liefs Lisette

  5 sterren waardering

  Lisette (27) 29 juli 2016
 • Gert (43)
  Vrouwen 1 reactie

  goedenavond,

  Ik merk dat er vooral veel jonge vrouwen op deze site zitten.
  Nu vind ik dat zelf natuurlijk totaal niet erg als 'rijpere man' haha..
  Alleen snap ik dat die vrouwen niet op een vent van mijn leeftijd zitten te wachten.
  Ik vind het dus wel jammer dat er niet veel vrouwen van soortgelijke leeftijd te vinden zijn hier.

  Groeten Gert.

  3 sterren waardering

  Gert (43) 19 juli 2016
 • Vinnie (32)
  Hotornot kan zeker uit 1 reactie

  Ik heb op geen enkel andere datingsite meer aandacht en gesprekken dan op Hotornot, waarvoor hulde. In een maand tijd, wat je 25 euro zal kosten kun je wel 50 dates krijgen als je een beetje goed je best doet. Ik woon wel in Amsterdam waardoor de keuze hier in de omstreek meer zal zijn dan in kleine dorpjes maar de feiten spreken voor zich.

  5 sterren waardering

  Vinnie (32) 17 juli 2016
 • Linda (55)
  Geluk 1 reactie

  Hallo,

  Ik heb laatst een ontzettend leuke man op jullie site leren kennen.
  Volgende week heb ik mijn tweede date met hem, bedankt!

  Groetjes Linda

  4 sterren waardering

  Linda (55) 6 juli 2016
 • Chantal (21)
  Mijn review over HON 1 reactie

  Er zijn heel veel mannen op HON die op zoek zijn naar een one night stand. Terwijl er duidelijk op mijn profiel staat dat ik een relatie zoek blijven dit soort mannen me berichten sturen. Vind het een kwalijke zaak worden.

  4 sterren waardering

  Chantal (21) 4 juli 2016
 • Kevin (27)
  Hotornot is niet fake 3 reacties

  Hotornot is niet fake zoals veel andere datingsites in deze categorie. De accounts worden gecheckt op echtheid. Hierom duurt het even voordat je foto op de website wordt gewijzigd bijvoorbeeld. Het is de 25 euro zeker waard voor wat je ervoor terug krijgt. De 24 uurs klantenservice is ook zeer handig. Dit moet ook wel om fakers tegen te gaan.

  Gr. Kevin

  5 sterren waardering

  Kevin (27) 1 juli 2016
 • Froger (34)
  Zeer tevreden over hot or not 1 reactie

  Ik ben zeer tevreden over hot or not waar volgens mij geen fake leden op aanwezig zijn. Of ik moet ze al gemist hebben maar aan de overige reviews te zitten denk ik dat ik het aan het juiste eind heb. Daarnaast heeft het me verbaasd hoeveel dames er daadwerkelijk terug chatten, dit is 80% meer dan op andere datingsites.

  5 sterren waardering

  Froger (34) 29 juni 2016
 • Willie Turner (32)
  hotornot nep 1 reactie

  Ik had een date via hotornot.nl na enkele dagen te hebben gechat. We hadden afgesproken op Amsterdam station (ervoor). Zoeken en zoeken... Kwam er ineens een dame naar me toe: ben jij William? Dus ik: Ja, hoezo? Toen zei ze: Ja, ik ben het! Natasja! Van hotornot ja..

  Toen brak mijn klomp. Deze mevrouw zag er heel anders uit dan op de foto van hotornot. Ik ben weer naar de trein gelopen en naar huis gegaan. Ik weet niet of dit onder nep valt maar vond het waanzinnig idioot.

  5 sterren waardering

  Willie Turner (32) 28 juni 2016
 • Rachel (21)
  hotornot review met punten 0 reacties

  Mijn hotornot review is als volgt in punten:

  1. Mooie website met uiterlijk enzo
  2. Veel leuke jongens
  3. Wel duur
  4. Afspraakjes maken gaat heel makkelijk en snel

  Voor iedereen die het ook gaat proberen, veel plezier gewenst :) Kus Rachel

  5 sterren waardering

  Rachel (21) 23 juni 2016
 • Niels (25)
  Erg blij met mijn tijd op hot or no... 2 reacties

  Hoi ik ben Niels, 25 jaar uit Amersfoort. Mijn review over Hot or Not.nl wil ik bij deze met jullie delen.

  Ik had me aangemeld op 16-06-2016 en had diezelfde dag nog wat dames die mijn profiel hadden bezocht. Na enkele dames in mijn hotlijst te hebben gezet had ik de volgende dag al gauw contact maar moest ik wel betalen om te kunnen chatten. Dit maar gedaan en was blij dat ik het meteen kocht want er kwamen steeds meer chats bij.

  Vandaag, 20-06-2016 heb ik mijn account verwijderd omdat ik een leuke vrouw tegen ben gekomen en waar ik de 18e een date mee heb gehad tijdens het uitgaan. We hebben samen onze accounts verwijderd om meer vertrouwen te kweken. Overmorgen hebben we een 2e date gepland dus al met al ben ik erg blij met mijn 4 dagen tijd op Hot or Not. :) :) :)

  Fijne avond.

  5 sterren waardering

  Niels (25) 20 juni 2016
 • nils holgerson (26)
  Nep fake oplichters 4 reacties

  Na één maand gekocht te hebben kon ik beginnen met chatten. De vrouwen op deze website hebben nagenoeg geen taalkennis en wanneer je vragen stelt om hun beter te leren kennen. Vaak krijg je geen goede antwoorden terug.

  Alle berichten die je plaats op je profiel worden gecontroleerd, maar zodra er iets op komt te staan wat de moderators niet bevalt, valt dit altijd onder artikel 2.10: (Het is niet toegestaan obscene, aanstootgevende of racistische uitspraken op het profiel te plaatsen. Ook accepteren wij geen e-mailadressen, telefoonnummers en urls van andere sites op het profiel. Tevens is het plaatsen van teksten met doel het overhalen tot het inschrijven/aanmelden op andere websites/programma's en dergelijke verboden. Bij het invullen van de velden overmij en geinteresseerd in zal eerst een keuring worden gedaan voordat het wordt getoond op het desbetreffende profiel)

  Tot slot had ik zelf nog twee dagen VIP, maar ineens waren deze weg. Gewoon puur diefstal deze toko.

  3 sterren waardering

  nils holgerson (26) 16 juni 2016
 • Leon (31)
  Hot or Not recensie van Leon 0 reacties

  Het kost 25 euro om een maand onbeperkt te kunnen chatten. Evenveel als grote Nederlandse datingsites als bijvoorbeeld Lexa. Echter krijg je op Hot or Not veel sneller en makkelijker contact. Ook werkt de website sneller en heeft het niet zoveel onnodige opties. In de maand tijd dat ik vip was heb ik 3 leuke dates gehad en 6 telefoonnummers bemachtigd.

  5 sterren waardering

  Leon (31) 13 juni 2016

Plaats een review