Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 288 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 288 )

  • Mannetje (29)
    HotOrNot ervaring 0 reacties

    HotOrNot en Tinder zijn samen de andere datingsites voorbij gestreven. Iedereen die ik hoor heeft het alleen over deze 2. Mij bevalt HotOrNot ook prima. 5 Stars from me! :)

    5 sterren waardering

    Mannetje (29) 11 februari 2016
  • Paul Bosma (32)
    Hotornot leuke datesite 0 reacties

    Door mijn EX, die deze app veel gebruikte en hierdoor aan een andere man is gekomen...... Heb ik het hier ook maar eens geprobeerd. Hot or not is m.i. een leuke site waar je snel een date kunt regelen met dames bij je uit de buurt.

    Ps. waar gebeurd verhaal! Als je een partner hebt die deze app op de telefoon heeft, ga dan op onderzoek uit! ;)

    4 sterren waardering

    Paul Bosma (32) 7 februari 2016
  • Leon Steenhoven (36)
    Hot or not is een datingsite met ve... 0 reacties

    Hierbij mijn review over de datingsite hot or not.nl:

    Mijn vrienden gebruikte hot or not al een tijdje en vonden dat ik dit ook maar moest doen. Ik ben namelijk alweer een tijdje single. Mijn eerste instantie was niet zo fijn, in de kroeg is het toch makkelijker een gesprekje te starten dacht ik. Na me te hebben aangemeld zag ik dat er best wel veel vrouwelijk schoon in een omstreek van 50km van Utrecht waren. Een paar hiervan hadden mijn profiel ook al bekeken de dag van aanmelding. Toen ik een betaling wou doen ging er iets mis door iDeal waardoor mijn browser vast liep. Midden in de nacht gemaild en ook reactie gehad! 24 uur service stond erbij, dit klopt dus ook. Het is nu een weekje verder en ik ben er nog steeds op actief. De verschillende elementen zijn erg leuk. Door de verschillende zoekopties kun je precies bepalen waarnaar je op zoek bent. Indien je iemand knap vind druk je op de HOT knop. Dan is het maar afwachten wat er gebeurd.

    Pluspunten hot or not:
    - 24 uur service.
    - Veel leden, ook online en in mijn buurt.
    - Geen nep leden, hierover is me nog gewaarschuwd namelijk.

    Nadelen hot or not:
    - Geen enkele voor zover.

    5 sterren waardering

    Leon Steenhoven (36) 5 februari 2016
  • Ilona (30)
    Hot or not niet fake 0 reacties

    Hot or not is niet fake! Ik heb me op Hot or Not aangemeld nadat ik een lange relatie achter de kiezen heb gehad. Niet zoekende naar meteen weer een relatie, maar meer om leuke mannen te ontmoeten. Dit is gelukt en zelfs in zeer korte tijd.

    5 sterren waardering

    Ilona (30) 3 februari 2016
  • Leonie (21)
    hotornot beoordeling 0 reacties

    Als je alle vieze mannen weg denkt is het een prima website. Met vieze mannen bedoel ik mannen die nog voor je een gesprek bent aan gegaan hun tokus showen. Hier wordt niemand vrolijk van. Voor de rest werkt het prima.

    4 sterren waardering

    Leonie (21) 29 januari 2016
  • Willem (42)
    Opgelicht hotornot nl 0 reacties

    Ik voel me opgelicht door hotornot.nl. Iedereen zegt dat het hier makkelijk is een date te krijgen. In 1 maand tijd heb ik maar 2 dates gehad en ik heb daar echt heel veel moeite voor moeten doen. Het duurt ook vaak erg lang voordat een dame iets terug zegt. Zo makkelijk is het dus niet!

    3 sterren waardering

    Willem (42) 24 januari 2016
  • Peter2 (19)
    datingwebsite hotornot grootste van... 0 reacties

    Datingwebsite hotornot.nl is de grootste datingsite van nederland met miljoenen leden actief. Alleen hierom zal ik al een account aanmaken! Easy choice.

    5 sterren waardering

    Peter2 (19) 23 januari 2016
  • Paula (24)
    Hotornot beveel ik zeker aan 0 reacties

    Iedere dag swipe ben ik een uur aan het swipen. HotOrNot is een verslaving geworden :O Het blijft toch iedere keer weer spannend. In 2 weken tijd heb ik al wel 2 leuke dates gehad met jongens hier dichtbij in de buurt van Groningen. Wanneer ik uit ga herken ik soms ook wat jongens van HotOrNot waardoor een gesprek ook makkelijker van de grond komt

    Lang verhaal kort: HotOrNot is een grote aanrader.

    5 sterren waardering

    Paula (24) 14 januari 2016
  • Visser (29)
    hot or not grootste datingsite van ... 0 reacties

    hot or not is de grootste en beste datingsite van de benelux. De hoeveelheid mensen dat hierop actief zijn is indrukwekkend. Het is haast onmogelijk om in je maand periode alle leden bij langs te gaan.

    5 sterren waardering

    Visser (29) 12 januari 2016
  • Freek (22)
    geld terug hot or not 0 reacties

    Mijn account is verwijderd van Hot or Not met als reden dat ik heb geadverteerd. Dit is helemaal niet waar! Rotzakken :( Ik eis mijn geld terug!

    3 sterren waardering

    Freek (22) 11 januari 2016
  • Bernard (36)
    Hotornot nl heeft me veel goeds geb... 0 reacties

    Mijn geliefde heb ik leren kennen op hotornot.nl. Deze datingwebsite heeft me veel goeds gebracht. Ik hoop dat dit voor anderen ook geldt.

    Groetjes Bernard

    5 sterren waardering

    Bernard (36) 11 januari 2016
  • Claus (19)
    Hotornot not fake 0 reacties

    Ignore my review below. Hotornot is not fake. They gave me the package when i mailed them. There wen't something wrong with the payment.

    5 sterren waardering

    Claus (19) 9 januari 2016
  • Claus (19)
    Hotornot nl fake 0 reacties

    Hotornot.nl is fake i paid for a package vip. I didn't receive it!

    4 sterren waardering

    Claus (19) 9 januari 2016
  • Anoniempje (33)
    Anoniem op hotornot 0 reacties

    Alleen al om het feit dat je Cash kunt betalen op HotOrNot.nl is al een groot pluspunt. Dit is de enige mogelijkheid om 100% anoniem te blijven.

    5 sterren waardering

    Anoniempje (33) 7 januari 2016
  • Henk (50)
    Veel jonge grut op hotornot 0 reacties

    Als weduwnaar heb ik op hotornot.nl geprobeerd een nieuwe vrouw te krijgen. Helaas zonder succes. Hotornot.nl bestaat veelal uit jongeren tussen de 18 en 30. Na enkele gesprekjes heb ik mijn account weer verwijderd omdat 45 de minimumleeftijd is wat ik zoek.

    4 sterren waardering

    Henk (50) 7 januari 2016
  • Julia (27)
    hot or not nl review 0 reacties

    Als vrouw zijnde moet je goed je best doen op Hot or Not.nl om alle mannen te beantwoorden. Als je bovenaan de pagina gaat staan heb je in 1 uur tijd wel 50 gesprekken, overdonderend. Als vrouw zijnde kan ik aanraden om geen extra diamanten te kopen voor de spotlight en om bovenaan de pagina te staan. Ga zelf op verkenning op de zoek pagina.

    5 sterren waardering

    Julia (27) 4 januari 2016
  • Bert Bremer (41)
    hotornot nl geweldige datingsite 0 reacties

    Hotornot.nl is een geweldige datingsite met veel single vrouwen. In een week tijd is het me gelukt om 3 dates te krijgen zonder enige moeite. Dit heb ik nog op geen enkel andere datingsite meegemaakt. Feit is dat het systeem ook veel beter werkt. Je maakt een vrouw "hot", hierna is het afwachten of de vrouw jou ook ziet zitten. Zo ja, dan krijg je dit wel te horen. Anderzijds kunnen vrouwen jou ook een "hot" melding geven waar jij op je beurt op kunt reageren. Simpel systeem maar zeer effectief.

    5 sterren waardering

    Bert Bremer (41) 2 januari 2016
  • Bas (27)
    Hot or not werkt niet op de telefoo... 0 reacties

    Op mijn telefoon kan ik geen verbinding maken met www.hotornot.nl. Hebben meer mensen hier last van? Ik ben namelijk wel benieuwd waar het aan ligt. De klantenservice van Hot or Not kan me helaas ook niet helpen...

    3 sterren waardering

    Bas (27) 30 december 2015
  • Herby (35)
    Hotornot ervaring heel goed 0 reacties

    Op boxing day, de dag dat iedereen thuis zit, heb ik me aangemeld op Hotornot.nl. Meteen een VIP pakket gekocht zodat ik onbeperkt kon chatten. Dezelfde dag, vandaag, heb ik nog een leuke date gehad. Deze vrouw zat ook helemaal alleen op 2e kerstdag! Ik kan alleen maar zeggen dat het een super datingwebsite is!

    5 sterren waardering

    Herby (35) 26 december 2015
  • Kim (26)
    Ervaring hotornot positief 0 reacties

    Na aanmelding kwam mijn e-mail in de ongewenst map van mijn hotmail, ik wist niet eens dat die map bestond dus de aanmelding ging mis. Contact opgenomen met de klantenservice wat erg snel en goed verliep. Hierna het ongeveer een weekje aangekeken wat voor "leuks" er op de website aanwezig was. Toen toch maar gekozen om een maand "vip" te worden, dit is me erg goed bevallen. Ik heb er een vriend aan overgehouden waar ik erg blij mee ben.

    5 sterren waardering

    Kim (26) 19 december 2015

Plaats een review