Hot or Not
9,4

Ontmoet de hotste mensen bij je in de buurt.

Bij Hot or Not kun je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 310 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 310 )

 • Lianne (29)
  hotornot super klantenservice met v... 2 reacties

  Na aanmelding kwam mijn mail in mijn spambox, ik als anti computer nerd had geen idee waar ik moest zoeken dus de klantenservice maar gemaild. Deze antwoordde in seconden, grote pluim bij deze. Zijn daarnaast veel leuke mannen in mijn omgeving actief op hotornot.nl waar ik nu gesprekken mee voer. Totaal geen spijt van mijn inschrijving net als vele anderen die hier een review hebben geschreven.
  ps. kost wel 25 euro.

  4 sterren waardering

  Lianne (29) 17 april 2016
 • Stefan Groot (33)
  hotornot zeer positief 1 reactie

  Ik ben Stefan Groot en hier is mijn hotornot review:

  Na 3 dagen online te zijn zonder vip account toch maar besloten te betalen. Er hadden enkele dames (in mijn omgeving zelfs) interesse getoond. Deze kon ik nu beantwoorden. Diezelfde avond zat ik al bij een leuke dame thuis voor een kop koffie. Helaas niets geworden verder.
  Na een week had ik alweer 2 dates achter de kiezen.
  Serieus niks te klagen over hotornot.nl.

  Groet,
  Een zeer tevreden klant

  5 sterren waardering

  Stefan Groot (33) 13 april 2016
 • Tim en Miranda (27)
  Hotornot werkt super 1 reactie

  Mijn geliefde hier gevonden via de Hotornot App. We hadden elkaar geliked waardoor er snel een chat kwam. Binnen 3 dagen zaten we al met elkaar aan een tafeltje in de plaatselijke restaurant. Super bedankt Hotornot!

  5 sterren waardering

  Tim en Miranda (27) 10 april 2016
 • The Wizard (22)
  hotornot en tinder beste op de mark... 1 reactie

  Hotornot en Tinder zijn de competitie met stip als nummer 1 en 2 van de competitie geeindigd. Door zich veelal te concentreren op APPS hebben deze datingwebsites de meeste en actiefste leden gekregen. Chapeau! Nu afwachten hoe lang het zal duren voordat de competitie ook goede APPS gaat uitbrengen op de markt.

  In een zeer kleine tijd is het me gelukt, op beide datingwebsites trouwens, om leuke dates te krijgen.

  5 sterren waardering

  The Wizard (22) 7 april 2016
 • Libra1978 (37)
  hotornot oplichterij vraagteken vra... 3 reacties

  Was lastig wat te vinden over deze site omdat er ook een app bestaat met dezelfde naam. Echter die heeft niets met deze site te maken (zeggen ze zelf ook dat er geen app is).
  Registratie zoals altijd gratis, maar daarna betalen om iets te kunnen doen.
  De week aanbieding was er niet meer, dus gelijk een maand moeten doen.
  €25,-
  Ja, dan kan je alles doen qua chatten en bekijken. Echter, bijna elke vrouw daar vraagt erom meer foto's op te sturen. En daar moet je weer apart diamanten voor kopen welke ook weer minimaal 25 eu kosten voor een x aantal.
  En als je dat dan weigert te doen wordt je geblokkeerd door ze of hebben ze plots geen interesse meer.
  Aanbieden om foto's op andere manier te versturen heeft geen zin, want zij hebben altijd net diamanten gekocht om jou wel wat te sturen.
  Positieve aan de website is dat er veel vrouwelijke leden aanwezig zijn.

  4 sterren waardering

  Libra1978 (37) 4 april 2016
 • Smaragd (37)
  Klacht hotornot nl 3 reacties

  Ik heb een Hotornot.nl klacht. Ik kocht een Vip account maar deze is volgens mij nooit bijgeschreven, althans ik zie het nergens. Is dat het kroontje? Of een diamant? Graag help. Wel mooie site.

  4 sterren waardering

  Smaragd (37) 4 april 2016
 • Bom de Bever (31)
  Hotornot positieve en negatieve pun... 1 reactie

  Ik heb enkele positieve en negatieve punten over datingwebsite hotornot.nl. Hier als volgt:

  Positieve punten:
  1. Onwijs veel actieve leden.
  2. Website werkt soepel zonder fouten.
  3. 24 uur klantenservice.
  4. Geen spam mails of iets dergelijks. Je hebt bij instellingen een pagina voor de mail.
  5. Makkelijk om een date te scoren!

  Negatieve punten:
  1. Indien je fotos wilt sturen moet je hiervoor extra betalen.
  2. Je kunt niet zoeken op geaardheid.

  Overall:
  Het gaat om de dates. Dit kan op geen enkele website makkelijker dan hotornot.nl, 5 sterren van mij!

  5 sterren waardering

  Bom de Bever (31) 28 maart 2016
 • Daphne (28)
  Hotornot VS Tinder 0 reacties

  Ik kom zelf van Tinder maar merkte al snel dat het niveau op HotorNot een stuk hoger ligt. De mensen vragen niet meteen om je privé gegevens, vragen niet of je seks zoekt en doen gewoon fatsoenlijk zoals je het zal verwachten. Wel is het jammer dat je moet betalen voor HotorNot, minimaal 25 euro. Volgens mij was dit eerder gratis? Het is het in ieder geval waard is mijn mening. Een date krijg je hier vrij snel.

  5 sterren waardering

  Daphne (28) 21 maart 2016
 • Tom (31)
  HON lastig daten maar niet onmogeli... 1 reactie

  Hoi, mijn naam is Tom en ik schrijf hierbij een review over HON.

  Ik ben gemiddeld positief over mijn tijd op HON. Eigenlijk ging alles wel prettig maar dames doen toch wel moeilijk omtrent het delen van privé gegevens. In 1 maand tijd is het me desondanks wel gelukt om een leuke date te hebben met een dame, waar ik nu nog steeds veel contact mee heb. Grappig is dat dit de laatste dag was van mijn lidmaatschap. Nu heb ik toch maar weer een nieuw lidmaatschap gekocht (deze wordt niet automatisch verlengd, positief punt). Nu zijn we een weekje verder en heb ik weer goede kansen op een date. Ik denk dat je eerst moet uitvogelen hoe het werkt, wat je het beste tegen de vrouwen kunt zeggen, etc. Veel vrouwen negeerden me eerst omdat ik "blijkbaar" niet de juiste snaar wist te raken bij de vrouwen. Daten is een kunst? Ik kan iedereen aanraden om het ook eens te proberen op HON, hoe lastig het begin ook kan zijn.

  Groetjes Tom

  4 sterren waardering

  Tom (31) 17 maart 2016
 • Kevin (34)
  Goede klantenservice hotornot 0 reacties

  Let op, wanneer je een account aanmaakt op hotornot.nl komt de activatiemail in de spambox terecht. Hierdoor lukte het mij in eerste instantie niet om mijn account te activeren. De klantenservice heeft me binnen 3 minuten geholpen midden in de nacht, grote pluim!

  5 sterren waardering

  Kevin (34) 17 maart 2016
 • A (24)
  VIP 0 reacties

  Voorheen kon je om de zoveel uur berichten sturen naar elkaar. Alleen omdat sommige mensen gelijk zijn/haar privegegevens stuurde per bericht, heeft Hot or Not besloten dat je alleen als VIP member "onbeperkt" berichtjes kan sturen. Is toch bullshit, je gaat betalen om VIP te worden, zodat je dan "onbeperkt" berichtjes kan sturen. Ik had een hele tijd leuk contact met een vrouw..., totdat Hot or Not ging switchen. Ik ga in ieder geval NIET betalen om te chatten met leuke vrouwen. Kan ik net zo goed naar de wallen gaan, of Den Haag ook €25

  5 sterren waardering

  A (24) 13 maart 2016
 • Natasja (25)
  Laat de viploze leden achterwege 5 reacties

  Ik ben er wel achter gekomen dat hotornot een leuke website is zolang je de viploze leden negeert. Zul je net zien dat de leukste man viploos is haha. Een account zonder kroontje kan namelijk niets behalve een like terug sturen. Ze vertikken het om vip te kopen dus helaas, zo gaat het iedere keer. Misschien alle accounts zonder vip eruit gooien hotornot? Of ze ook geen like meer geven misschien. Hebben de betaalde accounts er geen last meer van.

  4 sterren waardering

  Natasja (25) 12 maart 2016
 • Hendrik (37)
  Hotornot super website 0 reacties

  Het is heel simpel: als het je hier niet lukt om een vrouw te paaien, dan lukt het je nergens. Zoveel online leden zie je verder nergens is mijn mening. Misschien alleen Tinder maar mijn mening is dat alles op een klein telefoontje niet handig is, daarom liever Hotornot. In 3 maanden tijd heb ik verschillende leuke dates gehad!

  5 sterren waardering

  Hendrik (37) 12 maart 2016
 • Rianne (21)
  Al mijn vrienden hebben ook hot or ... 0 reacties

  Al mijn vrienden hebben een account op Hot or Not en zeggen dat het erg leuk is. Niet om alleen maar een relatie te bemachtigen maar ook om nieuwe vrienden te leren kennen. Wel jammer dat het 25 euro kost om te kunnen chatten, dat zal wel de nieuwe standaard zijn.

  4 sterren waardering

  Rianne (21) 9 maart 2016
 • Leonie (24)
  Hotornot review 4 reacties

  Er zijn heel veel mannen die denken dat ze niet hoeven te betalen, deze mannen sturen alleen een like. Terwijl ik ben begonnen met bijvoorbeeld: 'Hoi'. Wanneer hun dan de like sturen reageer ik met bijvoorbeeld: 'Alles goed?' of 'Je hebt een leuke foto'. Hierna kunnen ze dus niks meer sturen en velen vertikken het om te betalen. Wat ik dus aanraadt is om alleen mannen aan te spreken met een kroontje. De rest is rommel! Ook wel logisch: als een man al geen zin heeft om een kroontje te halen om met je te kunnen chatten, dan heeft hij niets voor je over. Misschien zal het beter zijn als Hotornot zal maken dat alleen mensen met kroontjes kunnen liken. Dan zijn we daar ook van af. Verder is het een prima website en heb ik veel leuke gesprekken.

  4 sterren waardering

  Leonie (24) 6 maart 2016
 • Henriette (32)
  hotornot Nederland is heel goed 0 reacties

  Mijn hotornot.Nederland ervaring is nagenoeg heel goed. Na mijn 3 maand abonnement heb ik er een goed gevoel aan over gehouden. In totaal 5 dates waarvan de eerste 4 niet bepaald leuke mannen waren. De 5e date was met een hele fijne man waar ik nu vaker naar toe ga. Hopelijk wordt het meer! Bedankt hotornot.Nederland.

  5 sterren waardering

  Henriette (32) 4 maart 2016
 • Miranda (25)
  Hotornot gebruik voor uitgaan datin... 0 reacties

  Waar ik hot or not voor gebruik is vooral op de zaterdagmiddag even aan jongens (leuke) vragen of ze uit gaan hier in de buurt. Daar spreek ik dan mee af. Natuurlijk wel samen met een vriendin, soort dubbel date, voor de veiligheid. :) Heel spannend en het werkt ook goed!

  5 sterren waardering

  Miranda (25) 2 maart 2016
 • Ilona wijnholds (25)
  Mijn HotOrNot ervaring 1 reactie

  Mijn vriendinnen zaten allemaal op HotOrNot dus ik dacht bij mezelf: als hun het lukt een leuke man te krijgen zal het mij toch ook moeten lukken?! Zowaar een account aangemaakt, betaald en eigenlijk diezelfde dag nog leuke gesprekken gehad met enkele mannen!

  5 sterren waardering

  Ilona wijnholds (25) 27 februari 2016
 • Floris (27)
  Hotornot nl niet fake 2 reacties

  Ik kan heel snel en duidelijk zijn. Hotornot.nl is niet fake :)! Ik heb op datingsites gezeten waar je per berichtje 1.30 euro moest betalen. Na 2 jaar tijd nooit een date gehad. U begrijpt dat ik sceptisch begon te worden... Mijn vrienden zeiden al dat Hotornot.nl goed werkt dus vanzelfsprekend ook maar geprobeerd. Met een zogenaamd VIP pakket kon ik onbeperkt chatten voor maar 25 euro per maand. Daarnaast zat ik niet vast aan een abonnement, een eenmalige betaling dus! :) Verder zijn er veel leuke vrouwen op de website. Zelfs hier dicht in de buurt. 1 keer heb ik een kopje koffie gedronken met een dame uit Arnhem en hierna ook nog met een dame gewandeld door Arnhem centrum. Mijn wensenpakket is dus compleet omtrent deze datingsite. Na het lezen van de reviews over Hotornot.nl zag ik dat ik niet de enige gelukkige ben. Zijn er toch nog wat goede datesites in Nederland!

  5 sterren waardering

  Floris (27) 23 februari 2016
 • Lisanne (26)
  hotornot niet in duitsland 2 reacties

  Ik woonde in Nederland en zat elke dag op hotornot. Ik vind het heel erg leuk om te doen! Sinds vorige week zijn we verhuist naar Duitsland, net over de grens. Nu kan ik niet meer op hotornot komen omdat ze alleen Nederland en Belgie vertegenwoordigen..... Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Bij voorbaat dank!

  5 sterren waardering

  Lisanne (26) 21 februari 2016

Plaats een review