Hot or Not
9,4

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt.

De datingwebsite die gevonden kan worden op www.hotornot.nl.
Bij Hot or Not kan je mensen in je Hot-lijst zetten, waardoor je een goed overzicht krijgt van wie je leuk vindt.
Vervolgens is de stap naar een leuke chat klein. Deze persoon heeft namelijk al een melding gehad dat je hem/haar leuk vindt. Dit is slechts één van de vele leuke opties!

Hot or Not krijgt van ons een hoog cijfer: 9,4! Dit heeft de datingwebsite te danken aan het hoge aantal actieve leden en we hebben gemerkt dat een date krijgen op Hot or Not een kleine moeite is omdat het merendeel van de betaalde leden terug chat.

Prijzenlijst Hot or Not:
1 week abonnement: € 15,00
1 maand abonnement: € 25,00
3 maanden abonnement: € 50,00
12 maanden abonnement: € 100,00

Review gemiddelde4 sterren waardering 355 reviews

Bezoek Hot or Not

https://www.hotornot.nl

Reviews ( 355 )

 • Bertje (23)
  hotornot nl nep 1 reactie

  Volgens mij is hotornot.nl nep! Je krijgt de hele dag door wel reacties enz maar veel vrouwen durven of willen niet afspreken, kan geen toeval zijn lijkt me?

  3 sterren waardering

  Bertje (23) 31 augustus 2016
 • guus (40)
  goede prijs kwaliteit verhouding 0 reacties

  Ik vond de service en kwaliteit wat je op deze site krijgt, erg goed voor de prijs die je hier voor betaald. Je wordt duidelijk ingelicht en er is geen sprake van een automatische incasso, dus je kunt zelf bepalen of je wel of niet betaald. dat vind ik zelf een groot voordeel hier.

  4 sterren waardering

  guus (40) 29 augustus 2016
 • Leverworst (18)
  leuke date gehad via hot or not 1 reactie

  Hot or Not review bij deze.
  Ik ben positief hierover want een dame vind me heel leuk en we hebben al gedate. We zijn naar een snackbar geweest want we hadden allebei weinig geld maar is toch leuk geweest hoor.

  5 sterren waardering

  Leverworst (18) 28 augustus 2016
 • karin (25)
  mannen durven niet te daten 0 reacties

  Mannen durven niet te daten op hotornot.nl. Al meerdere malen gehad dat ik lange gesprekken heb gehad van misschien wel een week lang wat uiteindelijk leek uit te lopen op een date. Telkens wanneer je aanspoort op een date krijg je geen reactie meer. Of wanneer je een date hebt dat de man niet op komt dagen of uur van te voren laat weten dat hij niet meer komt. Mannen durven niks! Als je een date hebt moet je gewoon komen!!! Als het 1 keer voor komt is het bad luck, maar meerdere malen is niet leuk meer!!!!!!

  3 sterren waardering

  karin (25) 26 augustus 2016
 • Britte (29)
  tweestrijd 0 reacties

  Ik sta een beetje in tweestrijd over jullie site. Aan de ene kant vind ik het superleuk omdat ik hier mega veel nieuwe, leuke mensen leer kennen. Aan de andere kant wordt ik 'lastig gevallen' door veel oudere mannen, hier zit ik totaal niet op te wachten. De keren dat ik rare dingen aangeboden kreeg, heb ik dit ook meteen gemeld en toen is hier ook gelijk iets mee gedaan. Daar ben ik dus wel heel erg blij mee. Over het algemeen vind ik het erg leuk en ik zal zeker nog een een tijdlang online blijven op jullie site :)

  4 sterren waardering

  Britte (29) 26 augustus 2016
 • Timmetje (29)
  lucky bastard 0 reacties

  ik mag mezelf een lucky bastard noemen, en dat is allemaal dankzij deze site. Een aantal maanden geleden heb ik mijn vriendin Simone hier leren kennen en sindsdien zijn we een stel! Ik ben zo gelukkig met haar en kan hot or not niet dnakbaar genoeg zijn.

  5 sterren waardering

  Timmetje (29) 23 augustus 2016
 • Britt (44)
  Leuk 1 reactie

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik hier altijd heel erg tegen was, totdat een vriendin van mij me had overgehaald het toch eens te proberen. Dus nu moet ik ook wel toegeven dat het eigenlijk heel leuk is! er zijn hier veel leuke mannen en ook mannen die geïnteresseerd zijn in dames van mijn leeftijd. Chapo

  5 sterren waardering

  Britt (44) 22 augustus 2016
 • De heer (27)
  hot or not is zelfde als tinder en ... 2 reacties

  Hot or not is een leuke dating site/app. Eigenlijk hetzelfde als Tinder: je liked mensen waaruit vaak chats komen. Eerder was deze website volgens mij gratis maar net als Tinder vragen ze hier nu ook een vergoeding om gratis te chatten. Misschien is het zelfs van dezelfde eigenaars? Ik heb in ieder geval beide apps en websites geinstalleerd en doe er heel veel mee. Ik raadt het zeker aan. :)

  5 sterren waardering

  De heer (27) 21 augustus 2016
 • Sjoerd (27)
  hotornot trap er niet in 1 reactie

  Dat ik hier in ben getrapt is gewoon stom van mezelf. Eerst dien je te betalen om onbeperkt te kunnen chatten. Als je hierna nog van meer opties gebruik wilt maken dien je ook nog een ander pakket te kopen. Geldklopperij naar mijn mening. Wel veel leden trouwens, dat dan weer wel..

  3 sterren waardering

  Sjoerd (27) 19 augustus 2016
 • Henk (57)
  niet langer single 0 reacties

  ik wil hot or not graag bedanken! dankzij hot or nog ben ik namelijk niet langer single, ik heb mijn lieve vriendin hier leren kennen.
  eerder was ik altijd niet zo van het online daten, maar uiteindelijk heb ik het toch geprobeerd en zie hier het resultaat! ik ben ontzettend blij

  5 sterren waardering

  Henk (57) 17 augustus 2016
 • Lana (33)
  Super 2 reacties

  Ik vind deze site echt super! Ben gister op date geweest met een man die ik hier heb ontmoet en heb het echt onwijs naar mn zin gehad. Hoop zeker dat dit wat gaat worden.

  5 sterren waardering

  Lana (33) 15 augustus 2016
 • Priest (33)
  Hotornot is zelfde niveau als Tinde... 0 reacties

  Hotornot is naar mijn mening van hetzelfde niveau als Tinder. Dus top of the league. Een date vinden zal hier niet lang duren als je er elke dag wat tijd in steekt. Wel jammer dat het tegenwoordig geld kost, eerder was dit gratis.

  5 sterren waardering

  Priest (33) 14 augustus 2016
 • Rene (34)
  hotornot referentie 2 reacties

  Dit is mijn hotornot referentie:

  Na een lidmaatschap te hebben gehad van 3 maanden a 50 euro heb ik 3 dates gehad, allen in de laatste maand van mijn lidmaatschap. Velen klagen over het feit dat je geen dates krijgt op datingsites, mijn tip is om rustig aan te doen en de gesprekken langzaam op te bouwen. Dit werkt in mijn geval heel goed. Ja kan niet verwachten dat iemand meteen met je wilt daten door je profielfoto te hebben gezien, die overigens nog nep kan zijn in principe ook. Geduld is een schone zaak, dan gaat het je geheid lukken. Aan leden in ieder geval geen gebrek.

  5 sterren waardering

  Rene (34) 11 augustus 2016
 • Tirza (35)
  Leuk 0 reacties

  Ik was altijd heel achterdochtig wat dit soort websites betreft, maar ik vind hot or not echt superleuk!
  Lekker veel mensen waarmee je kunt babbelen en voor iedere leeftijd is er in mijn ogen wel iemand waarmee je kunt daten oid.
  Ik ben een voorstander in ieder geval

  5 sterren waardering

  Tirza (35) 10 augustus 2016
 • miri (37)
  hotornot goed site 1 reactie

  ik heb aangemeld op hot or not site deze dag en heb leuk chats met leuk mannen. ik zoeken sex cause ik moet terug naar surinaam over 10 maand. geen relation kan nu. ok jij wilt ook chatten met mij. je kunt aanspreken mij profiel miri.

  5 sterren waardering

  miri (37) 6 augustus 2016
 • Bastian (27)
  hot or not alle leden zijn echt 1 reactie

  Ik kijk tevreden terug over mijn tijd op hot or not .nl. Vrijwel alle accounts zijn niet nep (ik heb ze gecheckt) en velen praten ook terug wat op datingsites niet vanzelfsprekend is. In een maand tijd (toen liep mijn vip pakket af) heb ik afgesproken met 3 dames waarvan 2 hier zelfs in de buurt van Utrecht.

  5 sterren waardering

  Bastian (27) 3 augustus 2016
 • Wim (51)
  Als homo zijnde is hotornot prut 2 reacties

  Ik ben een man, op zoek naar een man. Je kunt wel selecteren op de zoekpagina dat je mannen wilt zoeken maar je kunt niet zien of de betreffende mannen ook op zoek zijn naar een andere man. Volgens mij is Hotornot Hetero only. Spijtig!

  2 sterren waardering

  Wim (51) 31 juli 2016
 • Lisette (27)
  Hotornot is een geweldige website 1 reactie

  Geweldige website waar ik mijn nieuwe vriend binnen een week had ontmoet. Kan dus alleen maar positief zijn. Liefs Lisette

  5 sterren waardering

  Lisette (27) 29 juli 2016
 • Gert (43)
  Vrouwen 1 reactie

  goedenavond,

  Ik merk dat er vooral veel jonge vrouwen op deze site zitten.
  Nu vind ik dat zelf natuurlijk totaal niet erg als 'rijpere man' haha..
  Alleen snap ik dat die vrouwen niet op een vent van mijn leeftijd zitten te wachten.
  Ik vind het dus wel jammer dat er niet veel vrouwen van soortgelijke leeftijd te vinden zijn hier.

  Groeten Gert.

  3 sterren waardering

  Gert (43) 19 juli 2016
 • Vinnie (32)
  Hotornot kan zeker uit 1 reactie

  Ik heb op geen enkel andere datingsite meer aandacht en gesprekken dan op Hotornot, waarvoor hulde. In een maand tijd, wat je 25 euro zal kosten kun je wel 50 dates krijgen als je een beetje goed je best doet. Ik woon wel in Amsterdam waardoor de keuze hier in de omstreek meer zal zijn dan in kleine dorpjes maar de feiten spreken voor zich.

  5 sterren waardering

  Vinnie (32) 17 juli 2016

Plaats een review