• Philip (42)
    Hot or Not pure oplichting 7 reacties

    Las ergens op een facebookgroep voor singles dat er 2 mannen hier tevreden over waren ..... Dus me aangemeld. Site bestaat inderdaad uit praktisch allemaal jongere knappe meiden maar allemaal fake profielen. Allemaal standaard berichtjes krijg je....hey leukerd, wil meer zien van jou,....toen ik tegen iemand zei dat zijn hier allemaal fake profielen....werd mijn account plots verwijderd. Dus pure oplichterij. Jammer dat zo'n sites blijven bestaan.

    ze antwoordde niet op vragen die ik stelde en wou enkel meer foto's zien van mij....ruikt naar oplichterij. Zij tegen haar : waarom kun je geen deftig gesprek voeren ? Ben je wel nederlandse ? Volgens mij zit je ergens in het buitenland met uw gebrekkig nederlands....(wellicht vertaal programma denk ik). Uurtje later werd ik verwijderd.....

    Bezoek Hot or Not

    Philip (42) 26 oktober 2016
    •  (44)

      Durf jij nou te zeggen dat vrouwen op de website gebrekkig nederlands spreken? Lees jouw eigen review eens... Hoeveel dagen heb je op Hot or Not gezeten als ik vragen mag Philip?

      Eefje (44) 26 oktober 2016
    •  (42)

      Na 3 dagen is mijn account verwijderd omdat ik zei dat vrouwen nep waren die hadden zogenaamd dit gemeld bij de servicebalie..., pure oplichterij!

      Philip (42) 26 oktober 2016
    •  (44)

      Na 3 dagen kan jij niet weten of het echt of nep is :S Ik zie genoeg mannen terug op Facebook etc en dat zal aan de vrouwelijke kant niet anders zijn. Beetje negatief zitten doen hier omdat je account is verwijderd. Bah.

      Eefje (44) 26 oktober 2016
    •  (22)

      Haha deftig gesprek voeren Philip, zolang jij zulke taalfouten produceert zal een deftig gesprek er niet in zitten :P Mooie review, heb ervan genoten. Gelieve op nog veel meer datingwebsites je aan te melden zodat we nog meer van zulke reviews mogen bewonderen. Schitterend en belachelijk tegelijk.

      Max (22) 26 oktober 2016
    •  (36)

      Je had zeker te maken met een hele slechte chatoperator die er met de pet naar gooit. Berichten die chatoperators sturen worden gecontroleerd door moderators. Die heeft geconstateerd dat die chatoperator zijn of haar taak niet goed doet en zowel jou als de chatoperator geblokkeerd. De chatoperator zal denk ik ontslagen zijn en krijgt ook niet uitbetaald.
      De mannen die tevreden waren over Hotornot werken voor deze site.
      Google maar eens op fictieve profielen en chatoperators.
      Dan weet je dat alle erotische datingsites nep zijn. Alleen maar bedoeld om jou credits te laten kopen.
      Een echte afspraak zal er nooit van komen.

      Dirk (36) 27 oktober 2016
    •  (25)

      Dirk Dirk Dirk, Hot or Not is geen erotische datingwebsite en werkt daarnaast niet met pay per message. Onmogelijk dat hier chatoperators werken, dat kan niet uit als het onbeperkt chatten is. ;)

      Ferdinand (25) 27 oktober 2016
    •  (26)

      Zal wel aan mij liggen maar ik spreek nooit vrouwen die van buitenlandse aard zijn op Hotornot.nl... En geloof me, ik gebruik deze website iedere dag enkele uren om te chatten. Volgens mij is Hotornot.nl daarnaast enkel toegankelijk vanaf ip-adressen uit Nederland en Belgie (tijdens mijn vakantie kon ik er niet op). Deze review is dus nep i.p.v. de leden op de website. Hoe erg kan je iets verdraaien vraag ik me dan af, en om welke reden? Ben je van een concurrent? Evil Philip?

      Gerard (26) 27 oktober 2016


Meer informatie en reviews over Hot or Not