• Anoniem vanaf nu (36)
    Mannen gingen me zoeken via fb etc 6 reacties

    Hallo allemaal,

    Pas op wat je op je profiel zet op Hot or Not. Veel mannen die niet betalen proberen je te zoeken op Facebook en zelfs bedrijfsgegevens etc. Gaan je bellen op je prive nummer en zelfs zakelijke nummer! De man in kwestie die dit bij mij deed kwam achter mijn bedrijfsnaam en het was dus raak... Hij was 70+ jaar ook nog eens en had geen foto op de datingsite!

    Hierna heb ik de klantenservice ingelicht van Hot or Not die het desbetreffende profiel van de man verwijderd heeft. Ik heb hierna mijn eigen betaalde account verwijderd want dit is niet de bedoeling. Om mijn Facebook en al mijn gegevens af te schermen van het internet is me teveel werk.

    Pas hier dus mee op mensen. Dit is niet wat je wilt!

    De website is zelf erg goed functioneel op telefoon en werkt verder prima. Hot or Not kan er dan ook niets aan doen. Klantenservice heeft goed werk geleverd.

    Groetjes

    Bezoek Hot or Not

    Anoniem vanaf nu (36) 19 november 2016
    •  (44)

      Dit zeg ik vaker: Altijd aanmelden op een datingwebsite met een andere gebruikersnaam als je echte naam. Daarnaast moet je vooraf even checken of je profielfoto vindbaar is op het internet en leidt tot privé gegevens. Hierna ben je good to go.

      Eefje (44) 19 november 2016
    •  (21)

      Verschrikkelijk om te horen dat zoiets ook gebeurd. Ik ga mijn foto's etc meteen checken. Dit kan via:

      www.tineye.com

      Leonie (21) 19 november 2016
    •  (24)

      www.google.nl/imghp werkt ook naar behoren. Volgens mij pakt die meer resultaten dan tineye. Beide gebruiken is de beste optie. Mensen met een eigen bedrijf zijn sowieso goed vindbaar via het internet. Beter dan geen gebruik maken van zulke datingsites.

      Petertje (24) 19 november 2016
    •  (36)

      Bedankt voor de tips mensen. Ik heb het account al verwijderd en ga er geen tijd en geld meer in steken. Zoiets gaat je niet in de koude kleren zitten, geloof me.

      Anoniem vanaf nu (36) 19 november 2016
    •  (70)

      Dat je je bedrijfsgegevens bij een profiel plaatst is natuurlijk niet slim.. ..
      Daarmee nodig je mensen uit om óók daar naar te gaan kijken.
      Als je de desbetreffende man als eerste tot twee keer toe op een positieve en uitnodigende manier benader, is het ook logisch dat er vervolgens wordt geprobeerd contact met je te zoeken.
      Vind je dat niet prettig, dan had je allereerst niet zo uitnodigend je bedrijfsgegevens open en bloot moeten tonen en ten tweede kan je ook op een normale manier kenbaar maken dat je dat niet prettig vindt!
      Zelf blijf je veilig in de anonimiteit maar noem je hier wel publiekelijk de naam en toenaam van de desbetreffende.
      Dat is niet alleen laf maar ook behoorlijk laakbaar en tevens een vorm van smaad.
      Dat de site Hot or Not dit soort opmerkingen laat staan, pleit ook niet voor de redactie.
      Iedereen die een minder prettige ervaring heeft kan hier dus zijn gal spuien en kan anoniem de ander met naam en toenaam "te kijk" zetten. Schande!

      pieter (70) 21 november 2016
    •  (44)

      Pieter, zo worden datingwebsites vaak ook (onterecht of niet) aan de schandpaal gezet. Welkom in de wereld van de social media.

      Eefje (44) 21 november 2016


Meer informatie en reviews over Hot or Not