• Lisanne (28)
    klantenservice 24 uur beschikbaar 3 reacties

    Wat vooral goed is aan Hot or Not in mijn ogen is dat de klantenservice 24 uur beschikbaar is. Niet zo zeer om te helpen, want daar maak ik amper gebruik van. Meer dat ze dus 24 uur per dag kijken of er nep leden zich aanmelden ja of nee. Op andere datingwebsites (waar ik ook op heb gezeten) werkt de klantenservice tot bijvoorbeeld 23:00 uur. Hierna hebben de nep leden vrij spel. Van mij een grote pluim en kus.

    Bezoek Hot or Not

    Lisanne (28) 20 december 2016
    •  (44)

      Op andere datingwebsites, wanneer de klantenservice niet meer aan het werk is, kom je in een soort wacht-box. Het lijkt op dat moment dat je alles kan maar ondertussen komen je berichten niet aan en ben je tevens onzichtbaar voor andere leden. Dit is naar mijn mening pure oplichterij omdat je dan soms al wel hebt betaald maar je kan dus niks. Nogmaals, je ziet het zelf niet. Wanneer de klantenservice je hierna goedkeurt komen je berichtjes plots allemaal in de inboxen van de leden waar je ze naar hebt gestuurd. Indien ze je profiel afkeuren heeft niemand ooit een berichtje van jou gehad.

      Eefje (44) 20 december 2016
    •  (31)

      Klopt Eefje ik had precies hetzelfde op Pepper. Ene Anna stopt ook precies om 23:00 uur met haar werk. Hierna doet de klantenservice niets tot de volgende ochtend. Dus in de nacht een betaling verrichten en/of aanmelden op andere websites is niet handig en kost je in principe een deel van je lidmaatschap.

      Bert (31) 20 december 2016
    •  (24)

      Ik raadt jullie Tinder ook aan. Dan wel geen 24 uur service maar is de helft goedkoper en evenveel kans als Hot or Not. :)

      Rene (24) 21 december 2016


Meer informatie en reviews over Hot or Not