HappyPancake
7,3

HappyPancake is een gratis datingwebsite omdat HappyPancake vind dat ware liefde nooit iets zou moeten kosten. De kwaliteit van de leden op de website staat voorop en ieder profiel wordt dan ook beoordeeld na het registratieproces. De website en app heeft een geavanceerd filter systeem waardoor je snel en gemakkelijk andere leden kan vinden die goed bij jou passen.

Cijfer en gebruikersgemak

Om het feit dat HappyPancake gratis is, de naam vrij snel in je hoofd gaat zitten en ze een website plus app hebben, krijgt deze datingaanbieder een 7,3 van ons. HappyPancake is vrij nieuw en het ledenaanbod valt hierom nog ietwat tegen, wanneer dit na mate van tijd hoger uit zal vallen gaat het cijfer ook automatisch omhoog.

Prijzenlijst HappyPancake

Gratis.

Bezoek HappyPancake

https://www.happypancake.nl

Ontevreden over HappyPancake?
Probeer dan eens Hot or Not.

Deze pagina is 71 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • Jellie (56)
  Goede beoordeling 0 reacties

  Ik vind dat HappyPancake zeker een goede beoordeling verdient, ze zijn immers een gratis website en zoals ik las vinden ze dat ware liefde vinden nooit geld zou mogen kosten. Dat vind ik nog eens een geweldig idee van de makers en wat een inlevingsvermogen, dachten alle datingsites er maar zo over in plaats van dat ze er een heel commerciële website van maken waarbij je overal voor moet betalen.

  Doordat het een gratis site is zie je ook dat er enorm veel leden op zitten van alle leeftijden en soorten en maten, dit vind ik zelf heel erg leuk en hierdoor kom je soms in aanraking met bepaalde mensen waar je normaal gesproken nooit mee in aanraking zou komen.

  Tot slot vind ik de naam van de website helemaal het einde, wat een leuke en vrolijke naam en hij blijft zo lekker hangen. Als ik er aan denk word ik meteen al blij en dat lijkt me ook de bedoeling hiervan.

  Jellie (56) 16 maart 2019
 • HDYKO (52)
  Review HappyPancake 1 reactie

  Ik ben een ontevreden klant over de datingsite HappyPancake. Mijn account wordt geschorst met als reden dat er klachten zouden zijn van een 3-tal vouwen. Ik heb het team toestemming gegeven om mijn berichten te screenen aangezien ik geen enkele keer in strijd heb gehandeld met de gedragscode van HappyPancake. Dit willen ze niet doen maar hun oplossing is dat ik opnieuw moet aanmelden zodat ik vervolgens weer opnieuw lid kan worden indien ik dat wil! Eigenlijk geven ze mij dus gelijk echter ik vind het een moeilijk verteerbare, acceptabele oplossing. Wel makkelijk voor het team.

  De reden van de ontevreden vrouwen zou wellicht kunnen ontstaan dat ik niet met alle vrouwen al mjin prive info wil delen. De meeste vrouwen vragen direct om allerlei prive dingen en geen enkele stelt geïnteresseerde vragen dan wel wil een afspraak maken. Wellicht dat er een verdienste aan gekoppeld is ik weet het niet. Voor mensen die oprecht op zoek zijn naar een afspraak adviseer ik op zoek te gaan naar een andere site.

  HDYKO (52) 26 februari 2019
 • Rolf (48)
  Leuke naam 1 reactie

  Eerlijk is eerlijk, naas het feit dat deze website gratis is, was voor mij de voornaamste reden om mij hier aan te melden de naam van de site. Als ik er aan denk word ik al vrolijk.
  Het doet mij een beetje denken aan het gezegde ‘daar wil ik wel een beschuitje mee eten’. En woe wil nou niet liever een heerlijke pannenkoek eten dan een droog beschuitje!
  Daarnaast is de site ook nog eens gratis en dat is voor mij erg belangrijk omdat ik maandelijks niet heel veel geld over heb om te besteden en dan wil ik dat beetje wat ik heb noet aan zoiets weg doen.
  Happy pancake is voor mij een goede en vrolijke website, met bovenal leuke en mooie vrouwen erop.

  Rolf (48) 20 februari 2019

Plaats een review