HappyPancake
7,3

11 reviews

HappyPancake is een gratis datingwebsite omdat HappyPancake vind dat ware liefde nooit iets zou moeten kosten. De kwaliteit van de leden op de website staat voorop en ieder profiel wordt dan ook beoordeeld na het registratieproces. De website en app heeft een geavanceerd filter systeem waardoor je snel en gemakkelijk andere leden kan vinden die goed bij jou passen.

Cijfer en gebruikersgemak

Om het feit dat HappyPancake gratis is, de naam vrij snel in je hoofd gaat zitten en ze een website plus app hebben, krijgt deze datingaanbieder een 7,3 van ons. HappyPancake is vrij nieuw en het ledenaanbod valt hierom nog ietwat tegen, wanneer dit na mate van tijd hoger uit zal vallen gaat het cijfer ook automatisch omhoog.

Prijzenlijst HappyPancake

Gratis.

Ontevreden over HappyPancake? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (11)

 • Alma (61)
  site ligt er al 2 dagen uit 0 reacties

  Ik zou er niet teveel van verwachten het is niet een hele goede dating site maar ook geen slechte. Wat ik wel slecht vindt dat de datingsite er uit ligt en zo gaan opgebouwde contacten verloren. Dit is vind ik wel nodig om met iemand te kunnen chatten die je leuk vind. Dus is hier wat aan te doen? Dus mijn vraag is zouden de beheerders van Happy pancake hier wat aan kunnen doen.

  Alma (61) 19 januari 2023
 • Roger (36)
  Voor een gratis site top 0 reacties

  Het is gratis dus je kan geen goud verwachten. Maar desondanks zit Happypancake aardig goed in elkaar. Wel merk je dat omdat het gratis is er ook meer volk op zit dat voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. Het aangeven van de interesses is ook leuk en origineel.

  Maar als man toch wel een aardige hoeveelheid dates aan te danken gehad. En dat is waar het om draait.

  Wel geregeld hit and run profielen. Als in aanmelden en vervolgens nooit meer online komen. Aanbod is ook niet zo groot maar er zijn geregeld nieuwe mensen.

  Roger (36) 18 oktober 2019
 • Jeroen (33)
  Romantisch concept 0 reacties

  Happypancake is één van de de weinige gratis online datingwebsites van heel Nederland en dat allemaal omdat ze gebruik maken van een romantisch concept dat ware liefde gratis zou moeten zijn. Zelf vind ik dit een heel mooi idee en ik vind het ook geweldig dat zij als happypancake hier geen slaatje uit proberen te slaan bij de mensen die wanhopig en fanatiek op zoek zijn naar de ware liefde. Een aantal van deze mensen laten zich zo veel geld aftroggelen op allerlei websites en worden dan misschien ook nog wel door mannen/vrouwen daar voor het karretje gespannen om voor bepaalde dingen te betalen. Op happypancake kan dit niet dat soort misbruik maken van anderen en dat vind ik heel erg goed.

  Jeroen (33) 25 juli 2019
 • Maud (40)
  Slechte kwaliteit 1 reactie

  HappyPancake vind ik een hele slechte kwaliteit dating website.
  En dan houd ik hierbij heus wel in gedachten dat het een gratis website is en dat je dus ook niet alles kunt verwachten van wat je op een betalende website wel kunt verwachten, maar dan nog vind ik dat de kwaliteit hier echt te wensen over laat.
  En daarbij komt ook nog eens dat de mannen dit gewoon als een makkelijke en snelle hook-up plek zien om een nummertje te scoren, daar ben ik dus ook echt niet van gediend en dat heb ik deze heren in kwestie ook in niet mis te verstane woorden laten weten.

  Maud (40) 15 juli 2019
 • Ben (39)
  Happy Pancake gratis en top 1 reactie

  Wat veel negatieve berichten hier over happy pancake en dat terwijl dit praktisch de enige datingwebsite is die helemaal gratis is!
  Ik lees dat de makers hiervan vinden dat ware liefde geen geld zou mogen kosten en dat vind ik een erg mooi idee.
  Dat is net als wanneer je je partner zou uitkiezen aan de hand van het salaris wat diegene verdient, dat gaat ook tegen mijn principes in.
  Dus ik vind de manier van werken van happy pancake juist helemaal top en dan ga ik schijnbaar wel tegen de mening van de meerderheid hier in maar dat zij dan maar zo daar kan ik mij niet zo druk om maken.
  Ik weet ook zeker dat er samen met mij nog veel meer mensen zullen zijn die er exact zo over denken.

  Ben (39) 4 juni 2019
 • Sjimmers (42)
  Fake en oplichting 0 reacties

  HappyPancake is pure nep! Als iets te mooi lijkt, dan is dat ook zo.... Vrijwel alleen maar mooie gewillige dames die allemaal berichtjes sturen en direct al aandringen en gaan zeuren om over van alles en nog wat. Om dit te kunnen doen, moet je wel heel erg achter de oren krabbel, ze zijn echt gek geworden. Een heleboel profielen worden gewoon beheerd door chat operators van HappyPancake. Dit is gewoon het verdienmodel achter de site. De vrouwen kunnen nauwelijks een lang inhoudelijk gesprek voeren....
  Trap er niet in, zonde van je geld....

  Sjimmers (42) 1 mei 2019
 • Joyce (31)
  HappyPancake ochtendconcept 0 reacties

  Bij HappyPancake heb ik zelf toch gelijk de associatie met een flink ontbijt na een goede nacht sex met iemand en toen ik me aanmeldde op de website kwam ik er ook achter dat deze website behoorlijk sex gerelateerd is dus schijnbaar ben ik niet de enige die hier zo over dacht.

  Het is een gratis website en juist om die reden trekt het denk ik erg veel jongere daters aan, dit vind ik wel heel erg leuk aan deze site. Maar ook dan merk ik weer dat het bij de jongere daters toch wel heel veel om het fysieke aspect in een relatie draait.

  Joyce (31) 30 april 2019
 • Linda (44)
  Gratis en niets 1 reactie

  Deze website is gratis en daar is ook gelijk alles mee gezegd, want verder heb je helemaal niets aan de site.
  Ik ben totaal niet tevreden en de enige reden dat ik het er een tijdje heb uitgehouden is omdat het toch gratis was en ik het wel een kans wilde geven.
  Het enige voordeel van de website is de naam, ik vind het een vrolijke en leuke naam waarbij ik iedere keer opnieuw zin krijg in pannenkoeken, nu ook weer.
  Maar dat is niet waar het er bij deze website om draait en waar het wel om draait dat kun je hier niet vinden, dus nee ik vind het geen goede site.

  Linda (44) 7 april 2019
 • Jellie (56)
  Goede beoordeling 1 reactie

  Ik vind dat HappyPancake zeker een goede beoordeling verdient, ze zijn immers een gratis website en zoals ik las vinden ze dat ware liefde vinden nooit geld zou mogen kosten. Dat vind ik nog eens een geweldig idee van de makers en wat een inlevingsvermogen, dachten alle datingsites er maar zo over in plaats van dat ze er een heel commerciële website van maken waarbij je overal voor moet betalen.

  Doordat het een gratis site is zie je ook dat er enorm veel leden op zitten van alle leeftijden en soorten en maten, dit vind ik zelf heel erg leuk en hierdoor kom je soms in aanraking met bepaalde mensen waar je normaal gesproken nooit mee in aanraking zou komen.

  Tot slot vind ik de naam van de website helemaal het einde, wat een leuke en vrolijke naam en hij blijft zo lekker hangen. Als ik er aan denk word ik meteen al blij en dat lijkt me ook de bedoeling hiervan.

  Jellie (56) 16 maart 2019
 • HDYKO (52)
  Review HappyPancake 1 reactie

  Ik ben een ontevreden klant over de datingsite HappyPancake. Mijn account wordt geschorst met als reden dat er klachten zouden zijn van een 3-tal vouwen. Ik heb het team toestemming gegeven om mijn berichten te screenen aangezien ik geen enkele keer in strijd heb gehandeld met de gedragscode van HappyPancake. Dit willen ze niet doen maar hun oplossing is dat ik opnieuw moet aanmelden zodat ik vervolgens weer opnieuw lid kan worden indien ik dat wil! Eigenlijk geven ze mij dus gelijk echter ik vind het een moeilijk verteerbare, acceptabele oplossing. Wel makkelijk voor het team.

  De reden van de ontevreden vrouwen zou wellicht kunnen ontstaan dat ik niet met alle vrouwen al mjin prive info wil delen. De meeste vrouwen vragen direct om allerlei prive dingen en geen enkele stelt geïnteresseerde vragen dan wel wil een afspraak maken. Wellicht dat er een verdienste aan gekoppeld is ik weet het niet. Voor mensen die oprecht op zoek zijn naar een afspraak adviseer ik op zoek te gaan naar een andere site.

  HDYKO (52) 26 februari 2019
 • Rolf (48)
  Leuke naam 1 reactie

  Eerlijk is eerlijk, naas het feit dat deze website gratis is, was voor mij de voornaamste reden om mij hier aan te melden de naam van de site. Als ik er aan denk word ik al vrolijk.
  Het doet mij een beetje denken aan het gezegde ‘daar wil ik wel een beschuitje mee eten’. En woe wil nou niet liever een heerlijke pannenkoek eten dan een droog beschuitje!
  Daarnaast is de site ook nog eens gratis en dat is voor mij erg belangrijk omdat ik maandelijks niet heel veel geld over heb om te besteden en dan wil ik dat beetje wat ik heb noet aan zoiets weg doen.
  Happy pancake is voor mij een goede en vrolijke website, met bovenal leuke en mooie vrouwen erop.

  Rolf (48) 20 februari 2019