• Will Wevers (65)
  Geblokkeerd 3 reacties

  Ik ben zomaar geblokkeerd terwijl ik me heb laten verifiëren dat ik niet nep ben.
  Waar is Happypancake mee bezig? Aan het pannenkoeken bakken misschien? Ik verwacht op z'n minst gedeblokkeerd te worden met gepaste excuses. Het moet niet zo zijn dat leden plotseling zo'n onsportieve behandeling krijgen die ze niet verdienen.

  Bezoek HappyPancake

  Will Wevers (65) 15 oktober 2023
  • (30)

   Nu is de site helemaal niet meer bereikbaar en je krijgt ook geen reactie van de afdeling support alleen maar een vreemd mailtje, maar lees nu dat ik dus niet de enige ben

   Ron (30) 18 oktober 2023
  • (59)

   Ik ben al jarenlang lid van HappyPancake en ook ik was opeens 'blocked'. Een poos later kreeg ik de melding dat de pagina niet bereikbaar is (alsof de website niet meer bestaat). Intussen heb ik twee mails naar support gestuurd, maar ik krijg geen antwoord. Ja, twee gelijke nietszeggende, automatisch verzonden berichten. Ik vind dat zij wel het fatsoen mogen hebben om te laten weten wat er aan de hand is, maar aan dat fatsoen ontbreekt het blijkbaar.

   Riet (59) 21 oktober 2023
  • (55)

   Klopt allemaal en heel herkenbaar wat ik lees .
   Pannenkoek is er niet meer ! .
   Vreselijk schoftig op de manier waarop ze dit gedaan hebben .
   Wat wordt er met de foto’s gedaan verwijderen kan niemand ze meer omdat je er niet opkomt . Wel een dom standaard mailtje krijg je automatisch terug als je ze mailt maar ze komen nergens op terug ! .. Triest en laf geen woorden voor .
   Die tering voor ze .
   Ze hebben goed gefaald.
   HappyPancake voor jullie 10 andere “ en als ik merk dat mijn foto’s op 1 of andere site staan dan sleep ik jullie voor de rechter ! .
   Jullie moeten zich diep en diep schamen.

   Rox (55) 26 oktober 2023


Meer informatie en reviews over HappyPancake