• Jellie (56)
  Goede beoordeling 1 reactie

  Ik vind dat HappyPancake zeker een goede beoordeling verdient, ze zijn immers een gratis website en zoals ik las vinden ze dat ware liefde vinden nooit geld zou mogen kosten. Dat vind ik nog eens een geweldig idee van de makers en wat een inlevingsvermogen, dachten alle datingsites er maar zo over in plaats van dat ze er een heel commerciële website van maken waarbij je overal voor moet betalen.

  Doordat het een gratis site is zie je ook dat er enorm veel leden op zitten van alle leeftijden en soorten en maten, dit vind ik zelf heel erg leuk en hierdoor kom je soms in aanraking met bepaalde mensen waar je normaal gesproken nooit mee in aanraking zou komen.

  Tot slot vind ik de naam van de website helemaal het einde, wat een leuke en vrolijke naam en hij blijft zo lekker hangen. Als ik er aan denk word ik meteen al blij en dat lijkt me ook de bedoeling hiervan.

  Bezoek HappyPancake

  Jellie (56) 16 maart 2019
  • (44)

   Jij geeft ook aan dat je het fijn vind dat de site gratis is, nou daar kan ik me nog in vinden.
   En dat de site een leuke naam heeft, waar je bovendien wel honger van krijgt en wat dus slecht is voor je lijn, daar ben ik het ook mee eens.
   Maar verder zie ik bij jou ook geen positieve berichten over de website en ik verwacht echt wel meer van een datingsite dan een leuke naam en een gratis account.

   Linda (44) 7 april 2019


Meer informatie en reviews over HappyPancake