• HDYKO (52)
  Review HappyPancake 1 reactie

  Ik ben een ontevreden klant over de datingsite HappyPancake. Mijn account wordt geschorst met als reden dat er klachten zouden zijn van een 3-tal vouwen. Ik heb het team toestemming gegeven om mijn berichten te screenen aangezien ik geen enkele keer in strijd heb gehandeld met de gedragscode van HappyPancake. Dit willen ze niet doen maar hun oplossing is dat ik opnieuw moet aanmelden zodat ik vervolgens weer opnieuw lid kan worden indien ik dat wil! Eigenlijk geven ze mij dus gelijk echter ik vind het een moeilijk verteerbare, acceptabele oplossing. Wel makkelijk voor het team.

  De reden van de ontevreden vrouwen zou wellicht kunnen ontstaan dat ik niet met alle vrouwen al mjin prive info wil delen. De meeste vrouwen vragen direct om allerlei prive dingen en geen enkele stelt geïnteresseerde vragen dan wel wil een afspraak maken. Wellicht dat er een verdienste aan gekoppeld is ik weet het niet. Voor mensen die oprecht op zoek zijn naar een afspraak adviseer ik op zoek te gaan naar een andere site.

  Bezoek HappyPancake

  HDYKO (52) 26 februari 2019
  • (56)

   Wat vervelend voor jou maar eerlijk gezegd denk ik dat ze dat niet zo maar zouden doen. Als er echt drie klachten over je zijn gemeld, dan lijkt het het me geen toeval en dan speelt er vast meer dan je verteld. Zelf ben ik ook een vrouwelijk lid op deze website en ik weet dus wat sommige mannen naar ons sturen. Eerlijk gezegd kan ik me dan wel voorstellen dat je hier op een gegeven moment een melding van gaat maken want dat kan soms echt niet door de beugel.

   Jellie (56) 16 maart 2019


Meer informatie en reviews over HappyPancake