• Rox (55)
  Vaag 3 reacties

  Dat HappyPancake zomaar van de 1 op de andere dag er mee gestopt is vind ik puur asociaal !! .. Geen antwoord terug op de mails die ik gestuurd heb .
  Dacht eerst er is storing de site is ff uit de lucht .
  Maar dit duurt wel erg lang . Schoftig hoe ze dit hebben geflikt met de trouwe leden . HappyPancake heb gefaald en goed ook op z’n minst hadden ze terug moeten reageren naar leden die gemaild hebben naar ze.
  Stank voor dank ! .. Wat gebeurt er met al die foto’s van de leden en de mijne , voor hetzelfde geld is HAPPYPANCAKE gehackt en God mag weten wat er met die foto’s gebeurd.
  Ik stel HAPPYPANCAKE hier voor aansprakelijk als er ergens een foto / foto’s van mij rond slingert op het internet ! .
  Lafaards zijn het dat hele zooitje van HAPPYPANCAKE ! . Die zogenaamde een datingsite wilde runnen maar het niet aan kunnen.
  Diep en diep triest hoe ze de leden in de steek laten , en nergens op reageren.
  1 ster is nog te veel .

  Bezoek HappyPancake

  Rox (55) 9 november 2023
  • (53)

   Helemaal eens. Zit middenin een leuk gesprek (met Italo) en ineens valt het doek. De app is nog in de lucht, maar werkt ineens niet meer. Ze reageren nergens op. Op Facebook ook vaag allemaal. Ik vind dat ze op z'n minst mensrn de tijd hadden moetem geven door een paar dagen vooraf te melden dat ze in NL (tijdelijk?) stoppen.

   Ik zat er al best lang op en vind het, op de Google-reclames na,best een fijne app. En ze zijn scherp op Catphishers. Daar kan Suckerberg nog wat van leren. En ik zie weinig kinderfoto's. Ik weet niet of het policy is, maar sommige mannen zijn echt niet slim dat ze hun jonge kinderen zo makkelijk op een datingsite swiepen, en bij HaPa zie ik dat bijna niet.

   Sparks70 (53) 23 november 2023
  • (55)

   Klopt , als je op HappyPancake klikt, wordt je door verwezen naar een sit hot or not .
   Zullen die nu van hun zijn . Pannenkoek was gratis. En misschien willen ze geld verdienen. Ze konden moeilijk opeen vragen op HappyPancake om credits te kopen. Eerlijk gezegd ik weet het niet .
   Je heb gelijk ze hadden dit door moeten geven .
   Het is niet normaal dat ze dit op deze manier hebben gedaan.
   Maar er zat ook veel fake op hoor, die waren maar op 1 ding uit je weet wel.
   Sterkte Meis .

   Rox (55) 3 december 2023
  • (59)

   Beste allemaal,
   Mannen gedragen zich niet allemaal even hoffelijk. Dat heb ik wel begrepen uit de leuke chats die ik heb gehad. Dat is jammer dat dit gebeurt. Happypancake heeft Zweedse roots. Als we met z'n allen eens daar naar toe mailen met onze vragen. Het is maar een idee.
   Fijne jaarwisseling,
   Dolf1010

   Dolf1010 (59) 31 december 2023


Meer informatie en reviews over HappyPancake