• Maud (40)
  Slechte kwaliteit 1 reactie

  HappyPancake vind ik een hele slechte kwaliteit dating website.
  En dan houd ik hierbij heus wel in gedachten dat het een gratis website is en dat je dus ook niet alles kunt verwachten van wat je op een betalende website wel kunt verwachten, maar dan nog vind ik dat de kwaliteit hier echt te wensen over laat.
  En daarbij komt ook nog eens dat de mannen dit gewoon als een makkelijke en snelle hook-up plek zien om een nummertje te scoren, daar ben ik dus ook echt niet van gediend en dat heb ik deze heren in kwestie ook in niet mis te verstane woorden laten weten.

  Bezoek HappyPancake

  Maud (40) 15 juli 2019
  • (33)

   Ik ben juist wel heel erg tevreden over Happypancake! Het is toch super dat deze website niet op zoek is naar betalende leden, maar oprecht hopen dat iedereen die dat wil zijn of haar ware liefde zal vinden en dat helemaal gratis en voor niets. Er zijn weinig websites die hier op dezelfde manier in staan, ik kan er zo snel zelfs geen één verzinnen en dat zegt nogal wat aangezien er wel een stuk of honderd zijn denk ik. Dat mannen het als hook up plek zien, dat vind ik niet eerlijk naar alle mannen toe want nu scheer je ze allemaal over één kam en dat hoort niet, daarbij zullen er ook vast vrouwen zijn die het hiervoor gebruiken. Dus generaliseren is in dit geval niet nodig.

   Jeroen (33) 25 juli 2019


Meer informatie en reviews over HappyPancake