Flirtmee
7,7

43 reviews

Zoek je spanning? Dan moet je bij Flirtmee.nl zijn. Deze website is voor mensen die houden van spannende chats met en zonder webcam. Het leuke is dat je niet perse een account hoeft aan te maken, chatten kan dus geheel anoniem. Indien je Flirtmee vaker wilt gebruiken raden we je aan wel een account te nemen zodat je de chats terug kan vinden.

Op Flirtmee kan je met en zonder camera flirten, webcammen, chatten en zelfs webcammen. Keuze genoeg dus. Je kan chatten, prive in een afgeschermde kamer of in een groep. Omdat de website gebaseerd is op chatten voor volwassenen kan je alleen toegang krijgen indien je 18 jaar of ouder bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Flirtmee.nl is een redelijk tot goede website waar veel actieve leden te vinden zijn. Op ieder tijdstip van de dag is het mogelijk om met nieuwe mensen te chatten. Hierom krijgt Flirtmee van ons een 7,7. We merken ook dat veel mensen het fijn vinden om geen e-mailadres in te hoeven vullen alvorens je kan chatten, een groot pluspunt. Daarnaast kan iedereen gratis gebruik maken van de chat.

Prijzenlijst Flirtmee

Gratis

Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (43)

 • Mousy (37)
  Flirtmee ervaring 0 reacties

  Flirtmee werkt super totdat je verbannen wordt. Dit is mij overkomen en ik heb geen idee waarom. Ik denk dat ze mensen gauw verbannen als iemand je aangeeft (zonder reden bij mij). Het ip-adres is dan verbannen waardoor je helemaal niet meer op de website kan. Heb contact gehad met mijn internet provider Ziggo maar deze wil mij geen nieuw Ip-adres geven helaas.

  Mousy (37) 23 mei 2017
 • Sander (24)
  Flirtmee nl review 0 reacties

  Ik wist niet dat er zulk soort datingwebsites waren tot nu, super dat je bij sommige mensen een webcam kan zien zodat je meteen weet dat het echt is. Het kan ook helemaal gratis gebruikt worden dus wie ben ik om erover te gaan klagen? Oke, oke de website is wel wat aan de oude kant maar who cares? Zolang je maar gratis kan chatten met webcam optie zie ik geen problemen :D

  Sander (24) 23 mei 2017
 • Patrick (35)
  Flirtmee nl gratis en geweldig 0 reacties

  Flirtmee is gewoon geweldig. Ik maak er veel gebruik van en wat ik niet voor mogelijk had gehouden is waar: er zijn bijna altijd wel enkele vrouwen online, van verschillende leeftijden waarbij de ietwat oudere wel de overhand hebben (Lees: 40+). Omdat het gratis is en je met 4 mensen tegelijk kan webcammen is dit onwijs leuk. Ook kan je in een groepschat chatten, dit vind ik echter niet zo fijn.

  Patrick (35) 22 mei 2017