Flirtmee
7,7

50 reviews

Zoek je spanning? Dan moet je bij Flirtmee.nl zijn. Deze website is voor mensen die houden van spannende chats met en zonder webcam. Het leuke is dat je niet perse een account hoeft aan te maken, chatten kan dus geheel anoniem. Indien je Flirtmee vaker wilt gebruiken raden we je aan wel een account te nemen zodat je de chats terug kan vinden.

Op Flirtmee kan je met en zonder camera flirten, webcammen, chatten en zelfs webcammen. Keuze genoeg dus. Je kan chatten, prive in een afgeschermde kamer of in een groep. Omdat de website gebaseerd is op chatten voor volwassenen kan je alleen toegang krijgen indien je 18 jaar of ouder bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Flirtmee.nl is een redelijk tot goede website waar veel actieve leden te vinden zijn. Op ieder tijdstip van de dag is het mogelijk om met nieuwe mensen te chatten. Hierom krijgt Flirtmee van ons een 7,7. We merken ook dat veel mensen het fijn vinden om geen e-mailadres in te hoeven vullen alvorens je kan chatten, een groot pluspunt. Daarnaast kan iedereen gratis gebruik maken van de chat.

Prijzenlijst Flirtmee

Gratis

Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (50)

 • Leroy (27)
  Flirtmee biedt opties 0 reacties

  Wat ik heel goed vind aan Flirtmee is dat deze site de klanten zelf veel opties biedt en zo hoeft niemand iets te doen waar hij of zij zich niet prettig bij voelt.
  Een voorbeeld hiervan is dat je zelf kunt kiezen of je wel of niet gebruik wilt maken van een webcam.
  Een webcam gebruiken kan heel erg leuk zijn en een toegevoegde waarde hebben maar het kan ook heel confronterend zijn en te dichtbij komen.
  Dit is voor iedereen verschillend en ik vind het mooi dat ze op deze website daar rekening mee houden.

  Leroy (27) 21 november 2019
 • danique (60)
  kickgrage admin 0 reacties

  fay kan nergens tegen was in gesprek met iemand gooit de admin die eraf ik zeg erwat van dat admin weer kickbui heeft en hup ik er ook af
  ze moeten betere dmins daar aan nemen

  danique (60) 4 augustus 2019
 • Sem (37)
  Gratis en zonder account 1 reactie

  Als je er bang voor bent gesnapt te worden op wat voor manier dan ook, dan moet je maar flirtmee gaan en dan weet je dat je daar in ieder geval veilig zit.
  Je hoeft op flirtmee niet eens een account aan te maken om hier met andere mensen te kunnen chatten, dus op doe manier kunnen ze er nooit achter komen dat je hier zat of zit.
  Ook os de website volledig gratis, wat altijd mooi meegenomen is, maar dubbel zo handig is als je niet betrapt wil worden door je vriendin omdat er nu niets van je rekening af gaat naar een dating site.
  Het enige wat je dus af en toe even moet doen als je vriendin handig is met computers is de geschiedenis hiervan wissen en dan zit je veilig.

  Sem (37) 20 juli 2019
 • Milan (33)
  Lekker los 1 reactie

  Op flirtmee kun je gewoon lekker los of lekker losbandig zelfs flirten met andere mensen zonder dat je bang hoeft te zijn dat die mensen meteen van alles van je verwachten.
  Zelf vind ik het altijd heel vervelend als er geel druk op me staat om wat voor reden dan ook en dit is dan de ideale website want hier hoef je je daar totaal geen zorgen over te maken.
  De vrouwen die er op zitten staan er ook op deze manier in wat het allemaal heel gezellig en losjes houdt zonder alle verlichtingen van daten en relaties.

  Milan (33) 11 juli 2019
 • Fred (55)
  18 jaar en ouder 1 reactie

  Er staat vermeld dat deze site mede om webcam sex draait en dat er daarom gekozen is voor een startleeftijd van 18 jaar en ouder.
  Maar volgens mij moet je op alle sites voor dating 18 jaar zijn of ouder en zo niet dan zou ik dat heel vreemd vinden want ik vind wel dat dit zo zou horen te zijn.

  Op flirtmee kun je zelf kiezen wat je wilt, alleen chatten of chatten met de webcam er bij aan of zelfs het meer pikantere werk zoals boven genoemd op de webcam.
  Wat ik ook heel goed vind aan deze site is dat het chatten gewoon gratis is en dat zie je verder bijna nergens.

  Of de vrouwen hier allemaal even goed behandeld worden vraag ik mij wel eens af, maar aan de andere kant zijn zij vast heel goed zelf in staat om voor zichzelf op te komen en is dat ook niet aan mij om me hier druk over te maken.
  Ik geniet gewoon van mijn tijd hier en heb het er erg jaar mijn zin dus van mij geen klachten over flirtmee.

  Fred (55) 8 juni 2019
 • Timon (33)
  Flirtmee review vraagteken 1 reactie

  Ik snap niet waarom dit zo'n populaire site is, sterker nog ik snap er werkelijk niks van. Er valt niets op te beleven en daarbij is de website zeer achterhaalt of mis ik iets? Ik kan werkelijk geen enkel gesprek starten of vinden met iemand op de site, niemand is actief alleen maar een tiental mannen maar je snapt dat ik dat niet zoek.

  Timon (33) 26 mei 2019
 • Derk (56)
  Gen beloofde spanning 0 reacties

  Wanneer je op de site flirtmee komt dan zie je dat er spanning wordt beloofd op de website, dit trok mij enorm aan en daarom heb ik hier ook een abonnement genomen.
  Daarna kwam ik er achter dat er op flirtmee helemaal geen spanning te vinden is, er wordt wat onschuldig geflirt en dat is alles.
  Ik ben naar meer spanning op zoek dan dat.
  Wanneer ik aan spanning denk, dan gaat dit verder dan flirten.
  Ik zoek in alle opzichten spanning in mijn relaties, het mag zeker niet eentonig worden, dan ben ik vertrokken.
  Deze dingen kan ik hier niet vinden en dus geef ik geen goede beoordeling aan flirtmee.

  Derk (56) 17 februari 2019
 • Guido (56)
  Flirtmee makkelijk flirten 1 reactie

  Flirtmee zorgt ervoor dat flirten zelfs voor de meeste verlegen jongens en mannen onder ons, waaronder ik zelf, niet eens zo heel erg eng hoeft te zijn.
  Wanneer ik in een café of kroeg op een vroeg af zou moeten stappen dan zou dit totaal niet goed komen, ik zou het niet eens in mijn hoofd halen om het te proberen.
  Bij flirtmee zit je lekker en veilig achter je computer en is het gewoon een stuk minder eng.
  Zo kunnen we het ijs al breken en als ik de vrouw dan op den duur in het echt mag ontmoeten dan kennen we elkaar in ieder geval al een beetje en is het iets minder eng voor mij

  Guido (56) 26 oktober 2018
 • Nico (41)
  Niet onder werktijd 1 reactie

  Hier zijn s avonds heel erg veel mensen te vinden waar je een hele leuke chat mee kunt hebben.
  Maar je moet niet tussen 8 uur s ochtends en 5 uur s avonds op zitten want dan is er bijna geen kip online.
  Nu is dit goed en slecht, want ten eerste betekent dit dat de mensen die er op zitten gewoon een betaalde baan hebben wat natuurlijk heel goed is.
  Maar daar tegenover betekent dit wel wanneer jij wel op die tijd online bent je eigenlijk bijna niets kunt doen

  Nico (41) 26 oktober 2018
 • Koen (37)
  Flirtmee beoordeling 1 reactie

  Ik denk dat heel veel mensen niet beseffen dat de hele website van flirtmee seksgebonden is, dat is het uiteindelijke doel.
  Heel veel van deze mensen gebruiken deze site voor het zoeken van een date of het zieken naar een relatie.
  Ik heb al verschillende maken een miscommunicatie met iemand gehad imdat ik dus op zoek was naar seks maar die andere persoon niet en dat vind ik wel jammer.
  Misschien is dat dan toch niet duidelijk genoeg voor iedereen.

  Koen (37) 22 oktober 2018
 • Jorn (25)
  Flirt mee gratis 1 reactie

  Flirtmee is een website die gratis is voor iedereen en dat kan voor sommige mensen heel doorslaggevend zijn!
  Niet iedereen heeft zo kaar jet geld paraat on voor een datingwebsite te betalen en daarna ook jog eens allerlei extras te kopen op deze site.
  Ik vind het heel erg mooi dat flirtmee rekening houdt met de verschillende financiële situaties waar mensen in verkeren.
  Ik moet hier helaas wel bij vermelden dat je verder wel minder kwaliteit krijgt op zo’n website als wanneer je naar een betaalde dating website gaat, maar dat vind ik niet gek en dat mag je misschien ook wel niet verwachten.

  Jorn (25) 30 september 2018
 • Bill (58)
  Flirtmee met webcam 1 reactie

  Flirtmee is een site waar ook webcams op toegestaan zijn en hier ben ik een groot fan van. Wanneer je met webcam erbij chat weet je toch zekerder met wie je te maken hebt en is de kans dat je wordt beduveld een stuk kleiner dan wanneer je alleen het tekst chatten hebt (wat ook erg leuk kan zijn). Dat is slechts een van de redenen waarom ik graag met webcam erbij chat, ook zijn er dan natuurlijk een hoop andere dingen mogelijk die niet zinder cam kunnen..... leuke volwassen dingen.

  Bill (58) 10 juni 2018
 • Jan (59)
  Goed maar waarom anoniem 1 reactie

  Ik vind FlirtMee een goede website en ik zit er vaak op, ook omdat het een gratis website is. Voor mannen als ik, die in de bijstand zitten, is dit wel een uitkomst. Ik kan het me niet veroorloven om me aan te melden op een dure datingsite en dat is dankzij FlirtMee ook niet nodig. Wat ik echter niet zo goed snap is dat je het anoniem kunt doen. Ik gebruik altijd gewoon mijn eigen naam, we doen ja niets wat illegaal is of zo dus waarom zou je je er dan voor schamen en het anoniem willen houden. Ik vind dit niet nodig en ik vertel de vrouwen ook altijd gewoon de waarheid over mezelf, dat anonieme vind ik dus een beetje jammer hiervan.

  Jan (59) 11 mei 2018
 • Gerard (56)
  Veel en voor niets 2 reacties

  Ik vind FlirtMee echt een top website! Je krijgt er eigenlijk heel erg veel, je kunt zoals aangegeven cammen, chatten en zelfs sekschatten en dat allemaal zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te betalen. Alles hier is gratis, geloof mij dat is echt heel erg zeldzaam en ik kan het weten want ik ben een ervaren online chatter. De vrouwen die hier zitten zijn niet allemaal super knap, maar wanneer je een beetje goed zoekt kun je echt wel een lekker ding hier zien te scoren en dan kun je genoeg leuke avondjes samen voor de webcam beleven. Ik vind het heerlijk om dat in het weekend te doen of gewoon 's avonds wanneer ik in een geile bui ben.

  Gerard (56) 4 mei 2018
 • Berry (49)
  Saai 1 reactie

  Flirtmee wordt bestempeld als een hele leuke en spannende website die bedoelt is voor mensen die wel van een beetje spanning achter gesloten deuren houden.
  Zo'n iemand ben ik dus en ik dacht dan ook dat dit helemaal wat voor mij zou zijn! Niet dus.
  De site is ontzettend saai en je kunt er helemaal niets. Je hoeft geen account aan te maken dus je hebt geen enkele informatie over de andere persoon en je mag zelf kiezen of je met of zonder cam wilt en wanneer iemand er dan voor kiest om zonder te gaan dan valt er voor mij helemaal niets te beleven.
  Ik vond het een enorme tegenvaller en was niet onder de indruk, jammer.

  Berry (49) 22 april 2018
 • Sander (49)
  Veel jongeren 1 reactie

  Op deze website kom je heel veel jongeren tegen. De reden hiervan is denk ik dat deze website gratis is, jongeren hebbben toch vaak minder geld te besteden omdat ze logischer wijs minder tijd hebbe gehad om te sparen. Ook zijn er wel wat ouderen, maar dit zijn dan vaak of mensen die geen werk hebben of bijvoorbeeld mensen die gewoon heel zuinig zijn, al deze dingen trekken mij allerminst aan in een persoon dus dit is voor mij helaas een reden geweest om me hier weer af te melden en op zoek te gaan naar een andere site.

  Sander (49) 4 maart 2018
 • Lars (36)
  Geen miscommunicatie 1 reactie

  Hier weet je gewoon dat iedereen op zoek is naar sex want dat is waar het om draait op deze site. Op sommige andere sites heb je toch nog die miscommunicatie omdat sommige mensen daar dan echt op zoek zijn naar een vaste relatie. Dat is hier gelukkig niet zo en dat voorkomt een hoop gedoe. Je kunt hier ook kiezen of je met of zonder webcam wilt chatten dat vind ik zelf heel prettig imdat ik het leuk vind om elkaar te kunnen zien wanneer je elkaar beter leert kennen en zo kun je ook meer VAN elkaar zien hahaha

  Lars (36) 23 oktober 2017
 • Flip (66)
  Gratis kijkplezier 1 reactie

  Je zit hier niet vast aan een standaard bedrag iedere week of maand en je hebt wel al het contact en kijkplezier voor niets. Ook mannen op mijn leeftijd hebben nig behoeftes en dan is her echt heel goed dat er iets is als dit.

  Flip (66) 29 augustus 2017
 • Boudewijn (59)
  Wulps en mooi of toch niet 1 reactie

  Wanneer je naar het logo kijkt, en ja domme ik heb dat gedaan, dan denk zozo hier heb je vast allemaal van die wulpse mooie blonde stoten met cup DD of groter en een flinke bos haar. Zo ging het dus niet helemaal helaas. Ik had een account aangemaakt en toen ik online kwam waren het allemaal oudere vrouwen met kort haar en de meeste hadden geen spoortje make up te bekennen dus ze waren bijna net zo mannelijk als ik dat ben. Als ik daar naar op zoek zou zijn, zou ik wel met mezelf op date gaan, maar dat is dus niet het geval.

  Boudewijn (59) 12 augustus 2017
 • Irma (37)
  Gratis en leuk 1 reactie

  Dit is echt zo'n soort website waar iedereen graag naar kijkt. Het is sowieso gratis wat je tegenwoordig eigenlijk nooit meer ziet en daarbij is het ook nog eens leuk en spannend. Je kunt met mensen chatten, webcammen, sekschatten, wat je maar wilt. Nu ben ik niet zo van die laatste twee dingen, maar dan denk ik hé ieder z'n eigen ding en dat moet je dan ook accepteren vind ik. Flirtmee is echt een favoriet bij mij en ik ben daar ook best vaak te vinden.

  Irma (37) 31 juli 2017