Flirtmee
7,7

26 reviews

Zoek je spanning? Dan moet je bij Flirtmee.nl zijn. Deze website is voor mensen die houden van spannende chats met en zonder webcam. Het leuke is dat je niet perse een account hoeft aan te maken, chatten kan dus geheel anoniem. Indien je Flirtmee vaker wilt gebruiken raden we je aan wel een account te nemen zodat je de chats terug kan vinden.

Op Flirtmee kan je met en zonder camera flirten, webcammen, chatten, sekschatten en zelfs webcam seks hebben. Keuze genoeg dus. Je kan chatten prive in een afgeschermde kamer of in een groep. Omdat de website gebaseerd is op seks chat kan je alleen toegang krijgen indien je 18 jaar of ouder bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Flirtmee.nl is een redelijk tot goede website waar veel actieve leden te vinden zijn. Op ieder tijdstip van de dag is het mogelijk om met nieuwe mensen te chatten. Hierom krijgt Flirtmee van ons een 7,7. We merken ook dat veel mensen het fijn vinden om geen e-mailadres in te hoeven vullen alvorens je kan chatten, een groot pluspunt. Daarnaast kan iedereen gratis gebruik maken van de chat.

Prijzenlijst Flirtmee

Gratis

Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 1.902 keer bezocht.

Reviews ( 26 )

 • Rene (27)
  Flirtmee interessante website 1 reactie

  Interessante website, vooral omdat het gratis is en er eigenlijk altijd wel wat luitjes zijn. Niet zoveel als op een reguliere datingsite maar er is altijd wel iemand om mee te chatten. Je krijgt in het begin het idee dat veel mensen op Flirtmee.nl elkaar kennen maar zodra je er zelf een tijdje op zit blijkt dat dit niet geheel het geval is. Sommige kennen elkaar wel en chatten ook vaker met elkaar maar er komt ook wel geregeld nieuwe vis voorbij.

  Rene (27) 29 mei 2017
 • irene (30)
  Flirtmee review 5 sterren toppie 0 reacties

  Flirtmee is toch wel een van mijn favoriete datingsites omdat het gratis is, je kan webcammen en er altijd wel wat leuke mensen online zijn. Lijkt me dat bij deze punten je ook niet slecht kan praten over een website, er zijn immers amper gratis datingsites, laat staan dat je hier dan op kan webcammen. 5 sterren van mij.

  irene (30) 27 mei 2017
 • Rianne (29)
  Op Flirtmee zijn de mensen niet ser... 0 reacties

  Ik vind het jammer dat heel veel groepschats met een wachtwoord beveiligd zijn waardoor je daar niet in kan komen. Ik wil graag overal een beetje kijken maar dat kan dus niet. Ik wil er zelfs voor betalen maar zie ook geen betalingsmogelijkheid. Heb misschien toch liever een betaalde site waar je extra diensten krijgt bij betaling zodat je weet wie serieus is. Want op Flirtmee.nl zijn wel veel mensen maar veel zitten er gewoon op voor de lol omdat het toch gratis is. Op betaalde sites zijn ze meer serieus voor een relatie maar zelfs voor een seksdate.

  Rianne (29) 23 mei 2017
 • Mousy (37)
  Flirtmee ervaring 0 reacties

  Flirtmee werkt super totdat je verbannen wordt. Dit is mij overkomen en ik heb geen idee waarom. Ik denk dat ze mensen gauw verbannen als iemand je aangeeft (zonder reden bij mij). Het ip-adres is dan verbannen waardoor je helemaal niet meer op de website kan. Heb contact gehad met mijn internet provider Ziggo maar deze wil mij geen nieuw Ip-adres geven helaas.

  Mousy (37) 23 mei 2017
 • Sander (24)
  Flirtmee nl review 0 reacties

  Ik wist niet dat er zulk soort datingwebsites waren tot nu, super dat je bij sommige mensen een webcam kan zien zodat je meteen weet dat het echt is. Het kan ook helemaal gratis gebruikt worden dus wie ben ik om erover te gaan klagen? Oke, oke de website is wel wat aan de oude kant maar who cares? Zolang je maar gratis kan chatten met webcam optie zie ik geen problemen :D

  Sander (24) 23 mei 2017
 • Patrick (35)
  Flirtmee nl gratis en geweldig 0 reacties

  Flirtmee is gewoon geweldig. Ik maak er veel gebruik van en wat ik niet voor mogelijk had gehouden is waar: er zijn bijna altijd wel enkele vrouwen online, van verschillende leeftijden waarbij de ietwat oudere wel de overhand hebben (Lees: 40+). Omdat het gratis is en je met 4 mensen tegelijk kan webcammen is dit onwijs leuk. Ook kan je in een groepschat chatten, dit vind ik echter niet zo fijn.

  Patrick (35) 22 mei 2017

Plaats een review