Flirtmee
7,7

34 reviews

Zoek je spanning? Dan moet je bij Flirtmee.nl zijn. Deze website is voor mensen die houden van spannende chats met en zonder webcam. Het leuke is dat je niet perse een account hoeft aan te maken, chatten kan dus geheel anoniem. Indien je Flirtmee vaker wilt gebruiken raden we je aan wel een account te nemen zodat je de chats terug kan vinden.

Op Flirtmee kan je met en zonder camera flirten, webcammen, chatten en zelfs webcammen. Keuze genoeg dus. Je kan chatten, prive in een afgeschermde kamer of in een groep. Omdat de website gebaseerd is op chatten voor volwassenen kan je alleen toegang krijgen indien je 18 jaar of ouder bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Flirtmee.nl is een redelijk tot goede website waar veel actieve leden te vinden zijn. Op ieder tijdstip van de dag is het mogelijk om met nieuwe mensen te chatten. Hierom krijgt Flirtmee van ons een 7,7. We merken ook dat veel mensen het fijn vinden om geen e-mailadres in te hoeven vullen alvorens je kan chatten, een groot pluspunt. Daarnaast kan iedereen gratis gebruik maken van de chat.

Prijzenlijst Flirtmee

Gratis

Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 34 )

 • Lars (36)
  Geen miscommunicatie 1 reactie

  Hier weet je gewoon dat iedereen op zoek is naar sex want dat is waar het om draait op deze site. Op sommige andere sites heb je toch nog die miscommunicatie omdat sommige mensen daar dan echt op zoek zijn naar een vaste relatie. Dat is hier gelukkig niet zo en dat voorkomt een hoop gedoe. Je kunt hier ook kiezen of je met of zonder webcam wilt chatten dat vind ik zelf heel prettig imdat ik het leuk vind om elkaar te kunnen zien wanneer je elkaar beter leert kennen en zo kun je ook meer VAN elkaar zien hahaha

  Lars (36) 23 oktober 2017
 • Flip (66)
  Gratis kijkplezier 1 reactie

  Je zit hier niet vast aan een standaard bedrag iedere week of maand en je hebt wel al het contact en kijkplezier voor niets. Ook mannen op mijn leeftijd hebben nig behoeftes en dan is her echt heel goed dat er iets is als dit.

  Flip (66) 29 augustus 2017
 • Boudewijn (59)
  Wulps en mooi of toch niet 1 reactie

  Wanneer je naar het logo kijkt, en ja domme ik heb dat gedaan, dan denk zozo hier heb je vast allemaal van die wulpse mooie blonde stoten met cup DD of groter en een flinke bos haar. Zo ging het dus niet helemaal helaas. Ik had een account aangemaakt en toen ik online kwam waren het allemaal oudere vrouwen met kort haar en de meeste hadden geen spoortje make up te bekennen dus ze waren bijna net zo mannelijk als ik dat ben. Als ik daar naar op zoek zou zijn, zou ik wel met mezelf op date gaan, maar dat is dus niet het geval.

  Boudewijn (59) 12 augustus 2017
 • Irma (37)
  Gratis en leuk 1 reactie

  Dit is echt zo'n soort website waar iedereen graag naar kijkt. Het is sowieso gratis wat je tegenwoordig eigenlijk nooit meer ziet en daarbij is het ook nog eens leuk en spannend. Je kunt met mensen chatten, webcammen, sekschatten, wat je maar wilt. Nu ben ik niet zo van die laatste twee dingen, maar dan denk ik hé ieder z'n eigen ding en dat moet je dan ook accepteren vind ik. Flirtmee is echt een favoriet bij mij en ik ben daar ook best vaak te vinden.

  Irma (37) 31 juli 2017
 • Noes (35)
  geheim 1 reactie

  Vaak wanneer er staat dat het secret of geheim is kun je daar niet veel van op aan voor mijn gevoel en is je naam toch altijd wel ergens te vidnen. Dat is me hier gelukkig nog niet overkomen, ik vind het superspannend om die spanning een beetje op te zoeken en het is ook echt mijn ding, maar ik wil gewoon niet dat er bekend wordt wie ik echt ben en daar hebi k hier gelukkig wel vertrouwen in. Ik gebruik ook nooit mijn echte naam ofzo, juist dat het geheim is maakt het tientallen x spannender. Ik vind dat echt heet.

  Noes (35) 30 juli 2017
 • Matthijs (38)
  Via via 1 reactie

  Ik ben hier via via terecht gekomen want als ik heel eerlijk ben dan had ik nog nooit gehoord van deze site. Ik ken het online daten natuurlijk wel maar dan vooral de bekendere sites van reclames etcetera. Nu ik hier eenmaal zot vind ik het wel erg plezierig contact hebben met mensen en je kunt heel makkelijk Aangeven als je wel of geen klik voelt.

  Matthijs (38) 28 juli 2017
 • Leon (32)
  Flirtmee niet super 1 reactie

  Ik ben helemaal niet zo enthousiast over Flirtmee.nl, de website werkt wel maar het leden aantal is zodanig laag dat gesprekken voeren erg lastig gaat, laat staan daadwerkelijk daten. Ik snap wel dat het gratis is en dat je daarom niet heel sceptisch mag zijn, desondanks vind ik dat je deze website niet kan vergelijken met ieder andere datingwebsite die momenteel online staat. Het mooie aan Flirtmee is wel dat je kan webcammen dus je kan de persoon waarmee je chat zien. Hierdoor heb je in ieder geval niet te maken met catfishes.

  Leon (32) 21 juni 2017
 • Aasgier (24)
  flirtmee 2 gezichten review 1 reactie

  www.flirtmee.nl is een website met 2 gezichten.
  1. je kan het niet bepaald vergelijken met een datingwebsite want daten gaat vrij lastig, daarnaast is de keuze niet groot.
  2. het is gratis en vrij makkelijk in gebruik. doordat het gratis is heb je eigenlijk altijd wel dat er enkele mensen online zijn.

  Aasgier (24) 31 mei 2017
 • Rene (27)
  Flirtmee interessante website 1 reactie

  Interessante website, vooral omdat het gratis is en er eigenlijk altijd wel wat luitjes zijn. Niet zoveel als op een reguliere datingsite maar er is altijd wel iemand om mee te chatten. Je krijgt in het begin het idee dat veel mensen op Flirtmee.nl elkaar kennen maar zodra je er zelf een tijdje op zit blijkt dat dit niet geheel het geval is. Sommige kennen elkaar wel en chatten ook vaker met elkaar maar er komt ook wel geregeld nieuwe vis voorbij.

  Rene (27) 29 mei 2017
 • irene (30)
  Flirtmee review 5 sterren toppie 0 reacties

  Flirtmee is toch wel een van mijn favoriete datingsites omdat het gratis is, je kan webcammen en er altijd wel wat leuke mensen online zijn. Lijkt me dat bij deze punten je ook niet slecht kan praten over een website, er zijn immers amper gratis datingsites, laat staan dat je hier dan op kan webcammen. 5 sterren van mij.

  irene (30) 27 mei 2017
 • Rianne (29)
  Op Flirtmee zijn de mensen niet serieus 0 reacties

  Ik vind het jammer dat heel veel groepschats met een wachtwoord beveiligd zijn waardoor je daar niet in kan komen. Ik wil graag overal een beetje kijken maar dat kan dus niet. Ik wil er zelfs voor betalen maar zie ook geen betalingsmogelijkheid. Heb misschien toch liever een betaalde site waar je extra diensten krijgt bij betaling zodat je weet wie serieus is. Want op Flirtmee.nl zijn wel veel mensen maar veel zitten er gewoon op voor de lol omdat het toch gratis is. Op betaalde sites zijn ze meer serieus voor een relatie maar zelfs voor een seksdate.

  Rianne (29) 23 mei 2017
 • Mousy (37)
  Flirtmee ervaring 0 reacties

  Flirtmee werkt super totdat je verbannen wordt. Dit is mij overkomen en ik heb geen idee waarom. Ik denk dat ze mensen gauw verbannen als iemand je aangeeft (zonder reden bij mij). Het ip-adres is dan verbannen waardoor je helemaal niet meer op de website kan. Heb contact gehad met mijn internet provider Ziggo maar deze wil mij geen nieuw Ip-adres geven helaas.

  Mousy (37) 23 mei 2017
 • Sander (24)
  Flirtmee nl review 0 reacties

  Ik wist niet dat er zulk soort datingwebsites waren tot nu, super dat je bij sommige mensen een webcam kan zien zodat je meteen weet dat het echt is. Het kan ook helemaal gratis gebruikt worden dus wie ben ik om erover te gaan klagen? Oke, oke de website is wel wat aan de oude kant maar who cares? Zolang je maar gratis kan chatten met webcam optie zie ik geen problemen :D

  Sander (24) 23 mei 2017
 • Patrick (35)
  Flirtmee nl gratis en geweldig 0 reacties

  Flirtmee is gewoon geweldig. Ik maak er veel gebruik van en wat ik niet voor mogelijk had gehouden is waar: er zijn bijna altijd wel enkele vrouwen online, van verschillende leeftijden waarbij de ietwat oudere wel de overhand hebben (Lees: 40+). Omdat het gratis is en je met 4 mensen tegelijk kan webcammen is dit onwijs leuk. Ook kan je in een groepschat chatten, dit vind ik echter niet zo fijn.

  Patrick (35) 22 mei 2017