Flirtmee
7,7

50 reviews

Zoek je spanning? Dan moet je bij Flirtmee.nl zijn. Deze website is voor mensen die houden van spannende chats met en zonder webcam. Het leuke is dat je niet perse een account hoeft aan te maken, chatten kan dus geheel anoniem. Indien je Flirtmee vaker wilt gebruiken raden we je aan wel een account te nemen zodat je de chats terug kan vinden.

Op Flirtmee kan je met en zonder camera flirten, webcammen, chatten en zelfs webcammen. Keuze genoeg dus. Je kan chatten, prive in een afgeschermde kamer of in een groep. Omdat de website gebaseerd is op chatten voor volwassenen kan je alleen toegang krijgen indien je 18 jaar of ouder bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Flirtmee.nl is een redelijk tot goede website waar veel actieve leden te vinden zijn. Op ieder tijdstip van de dag is het mogelijk om met nieuwe mensen te chatten. Hierom krijgt Flirtmee van ons een 7,7. We merken ook dat veel mensen het fijn vinden om geen e-mailadres in te hoeven vullen alvorens je kan chatten, een groot pluspunt. Daarnaast kan iedereen gratis gebruik maken van de chat.

Prijzenlijst Flirtmee

Gratis

Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (50)

 • sasje (53)
  klacht 1 reactie

  vind het bij flirtmee allemaal slecht geregeld, ik ben zelf admin bij evenflirten.nl en wij hebben een heel andere aanpak, zoals die lemmy en flower admins van flirtmee vreselijke admins en totaal niet geschikt voor een website , zo`n domme mensen ook. verpesten een hele website met hun domme gedrag die admin royce ook zo stom als een rund. maken de hele site kapot

  sasje (53) 22 april 2024
 • Hannie (65)
  IP adres probleem 0 reacties

  1 jaar ellende op FM ik krijg steeds een ban uitsluiting van bv 7 dagen omdat ik volgens FM een in het verleden gebruikt frauduleus IP adres heb.Nou misschien 200 internetsite in wereld nergens last alleen FM. Casema, Vodafone, ziggo, niemand begrijpt het.Gebruik al vanaf 1996 internet nooit problemen.Alleen FM

  Hannie (65) 15 februari 2024
 • petrus (57)
  flirt is corupt en drank en drugs gevoelig admin 0 reacties

  klopt wat er gescheven over flirt , het is daar een soort kennisse kring die bepaalt wie er wel en niet in de smaak vallen , veel leden laten kinder geluiden horen , via de cam , en veelleden prijzen af op iemand te intimideren , en belachelijk te maken , de sfeer is soort gelijk een complotaire samenhang van , ik vermoed mensen die met rdio en tv en jounalistiek en politiek te maken hebben , ik vermoed ook dat bekende politieke en tv bekende mensen daar vertoeven en zo aan die baan kwamen

  petrus (57) 11 januari 2024
 • martin (59)
  Een site voor volwassenen of kleuters 0 reacties

  Ik kwam er al sinds 2009, toen de sfeer nog goed was en er daadwerkelijk geflirt werd en iedereen kon zich tonen zonder vervelende en kinderachtige commentaren.
  Na recente overname is de sfeer echter vaak gespannen.
  Zelfs in een privé gesprek wordt er mee gelezen/geluisterd.
  En inhoud van het privé gesprek kan zelfs op de scroll terecht komen als vuile was waarmee men probeert om gasten te intimideren of belachelijk te maken.
  Als je in de smaak valt van dienstdoende admin/moderator, dan mag je doen en laten wat je wilt.
  Maar als diezelfde moderator de pik op je heeft, dan is een letter al voldoende om je bijvoorbeeld voor een week te verbannen.
  Bezwaar maken heeft geen enkele zin, er wordt gewoon niet gereageerd.
  De sfeer wordt geregeerd door angst en terreur, waarbij een ontspannen chat niet meer mogelijk is omdat je constant op je woorden moet letten.

  martin (59) 2 november 2023
 • olaf (59)
  Site voor volwassenen behandeld als kinderen 0 reacties

  Al bij het vermoeden dat er bepaalde woorden of namen van producten of sites genoemd worden, krijg je een ban.
  Bannen gaat overigens naar willekeur, mogelijk hangt het ervan af hoe de wind staat.
  Val je in de smaak van de dienstdoende admin/moderator dan kan je alles ongestraft doen en zeggen.
  Daarvan wordt dan ook door die gasten grof misbruik gemaakt.
  Maar heeft een admin/moderator je op de korrel dan is een letter verkeerd gespeld al voldoende voor een ban van bijvoorbeeld een week.
  Zelfs als je een privé gesprek voert wordt er meegekeken en geluisterd, ook dan geldt dat een misstap in de ogen van de admin/moderator meteen bestraft wordt met een ban (op IP-adres) variërend van enkele minuten tot een week.
  Tenzij je een VPN verbinding gebruikt, anders kan je niet meer in de chat komen totdat de ban voorbij is.
  Bezwaar maken tegen een genomen beslissing heeft geen zin, er wordt nauwelijks of niet gereageerd op je bezwaar.
  Ik kwam al sinds 2009 op de site, maar sinds de recente overname regeert angst en terreur en is de sfeer vaak gespannen.
  Het niveau van de gesprekken is vaak kinderachtig te noemen, waarbij het meestal dezelfde groepjes gasten zijn die anderen lastigvallen.
  De vuile was wordt dan ook gewoon over de scroll gegooid in een poging andere gasten te pesten of intimideren.
  Zonde van de site waar de sfeer meestal ontspannen en aangenaam was.

  olaf (59) 2 november 2023
 • tessa (49)
  hoe kan deze site een 7 7 hebben 4 reacties

  hoe kan deze site een 7.7 halen terwijl er alleen negatieviteit te lezen is ?
  er zitten daar admins die onder vaste chatnaam zitten maar meerdere keren ingolgd met meerdere namen waar ze met nog een paar een groep vormen en daar mee mensen uitschelden en beledigen .
  als ze bezig zijn worden de mensen die aan gevallen worden geband en ruzie zoekers blijven gewoon zitten.
  er zijn er 2 die reageren steeds als mensen vragen hebben op de chat of als er iemand adin zoek maar beiden zeggen niks met de chat te maken te hebben dit zijn prinny en cora maar ze zeggen wel te regelen en door te geven .
  juist deze personen zijn heilige op de chat en worden nooit geband maar zijn wel steeds de mensen die boel verzieken op de chat .
  mensen die normaal chatte worden gekickt of geband en zelfs zitten ze prive in een room worden chatters waar ze in prive room zitten geband en bedreigd door de admin's
  deze chat daar worden regel op regel verzonnen
  je krijg zelfs bans als je online sta en niks typ

  daarom deze chat is geen ster waardig want is respectloos voor hun chat gasten waar je normaal zou zeggen blij zijn dat ze chat groot maken

  deze chat is trouwens veel te klein kwa caperciteit want bij 100 chatters in een room werken cams slecht of niet chat heel traag kan minuten duren je tekst verschijn dus waardeloze zooi

  tessa (49) 12 juli 2023
 • Hannie (71)
  Bannen belachelijk 5 reacties

  Heb al 2x ban gehad in 4 dagen tijd. Omdat mijn IP adres fraudegevoelig is, al 25 jaar internet nooit problemen gehad.Klantenservice onbereikbaar.Weet niet waar ik aan toe ben.Mijn vriendengroep weet niet wat er met mij is waarom ik me niet maar laat zien.
  ZE GEVEN GEEN ANTWOORD HOE DIT PROBLEEM OP TE LOSSEN

  Hannie (71) 4 juli 2023
 • danique (67)
  admin laten losers zitten 1 reactie

  word tijd er eens goede admins ken om niks heb je een ban maar die stomme kerels laten ze zitten!!!! hoef maar even mijn mening te zeggen ,,kunnen ze niet tegen ,,maar word ook niks aan GEDAAN!!! DE ADMINS!!!hier zijn partijdig al vaker gemeld!!! dit is niet leuk meer ,,die GRAFTAKKEN MOGEN ALLES ZEGGEN ,,, EN GEEF MAAR LAAT ME DOOR DIE IK EEN MENIING KRIJG IK EEN BAN!!!

  danique (67) 3 december 2021
 • danique (60)
  admins partijdig 0 reacties

  de admins die hier zitten ,,hebben de ,,PIK,, OP SOMMIGE ,,,waaronder mij!!! deed niks fout nu in een week tijd 3x een ban!!!
  dit pik ik niet!!! verwijder deze SITe!!met deze admins durf je nog amper wat te zeggen ,,terwijl de ergere blijfen zitten!!! ik had gewoon gezellig ,,maar degene die hun kut laten zien blijfen hier zitten ,,,alleen ben ik niet zo !!! ik heb zoiets ,,zeg wat ik fout doe maar ook dat is er niet meer bij ,,weer een stuk ,,onbeschoftheid ,,denk van lemy of flower ,,,kansloze!!!

  danique (60) 25 oktober 2021
 • Danique (67)
  Partijdige admin 0 reacties

  Vaker melding gemaakt over de admins hier,, zijn partijdig,, een ander mag je verrot schelden,, maar als je om een gesprek vraagt, gooien ze je er ook uit!! Klote zooi word het zo!!!!wat moet ik nog meer onderbouwen??? Het klopt gewoon niet ook met die kleuren stippen klopt niet,, als je op ene kant op offline staat moet dat ook, op de andere kant,, en dat is nu niet zo,, zo krijg je ruzies is dat de bedoeling van flirtmee?

  Danique (67) 9 oktober 2021
 • Gradje (35)
  Waardeloze organisatie di er achter zit 0 reacties

  Gebruik van de site is prima, maar de mensen er achter zijn waardeloos.
  Plaats een kritische kanttekening en ze gooien je van de site, niet dat ik mensen heb beledigd hoor. Maar gewoon aan een admin gevraagd waarom hij bepaalde mensen wel en andere geen ban of kick geeft. Ze meten daar met twee maten!
  Ook een aantal keer een mail verzonden maar daar krijg je nooit antwoord op. Beetje gemakkelijk geld verdienen zo.

  TIP, maak geen gebruik van deze site, je maakt er mensen rijk mee die het totaal niet verdienen!

  Gradje (35) 18 juni 2021
 • Ben45 (45)
  Slecht admin team en eigenaar 1 reactie

  Admin en Eigenaar Lemmy heeft een vrienden groepje op flirtmee. Hij leest je privé en geeft een ban als je met iemand privé chat. Hij geeft geen reden voor bans en beschermt de vaste chatters die hele dagen daar op de cam zitten. Het is gewoon een kloten site die gedomineerd wordt door uwvers en uitkeringen rukkers. Kansloze dus

  Beter chat hier niet want ze zijn gestoord

  Ben45 (45) 8 juni 2021
 • danique (56)
  mijn naam gebruikt 0 reacties

  ik kreeg alleen maar rot reacties vandaag 5-6-2021-6-6-2021 werd er van de week ook zonder reden afgegooit door admin zou heel wat lelyks hebben gezegt ,,wat niet waar is ik heb ook altijd mijn cam aan deze site spoort niet ook de admins doen niks ...zou me niks verbazen die er ook bij zitten ,met hun gepest ,, gvd mijn weekend verpest ,,waar halen ze het lef vandaan!!!!
  jaloers ik het in de woonkamer altijd naar mijn zin heb

  deze site moet verwijderd worden

  danique (56) 6 juni 2021
 • Henk (50)
  profiel weg zonder aanleiding 0 reacties

  Na meer dan tien jaar met veel plezier op deze site te hebben gezeten is ons profiel van de ene op de andere dag verdwenen zonder enige vorm van uitleg.

  Twee dagen geleden een mail naar ze verzonden met de vraag hoe dat kan en of het e.e.a. weer terug gezet kan worden, nog geen reactie gehad.

  Beetje vreemd want we hebben ons er altijd kostelijk vermaakt.

  Henk (50) 4 juni 2021
 • jip (50)
  list en bedrog 2 reacties

  Deze chat word geterroriseerd door een kinder misbruikende admin geterroriseerd word nu hij nieuwe chat heb met kinderlijke speeltjes zoals 10 sec ban om adem te halen of 10 min ban en erbij je bent fake .
  je word uit gedaagd door stel chatters zeg je er wat van ban 20 min zit je met leuke meid in gesprek ban van 1440 maar andere chatters zien dat niet . deze chat moet voor 95% op oude lijken maar lijk er nog geen 5% op

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systematische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten:
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De enigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten:
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

  jip (50) 12 januari 2021
 • jef (70)
  prima 0 reacties

  ik vind flirtmee wel goed omdat die gratis is en je kan ook zelf een room maken. alleen de cam-grootte mocht gerust 2x groter zijn dan de max grootte. zou graag nog zo een website willen vinden, gewoon voor meer fun. ben tevreden van de site

  jef (70) 27 december 2020
 • Vervelend (34)
  Machtsmisbruik 5 reacties

  Zou denken dat t een leuke site is om mensen te ontmoeten... is het ook zijnde het niet voor iig 1 admin.... Dat je gekickt wordt omdat je gegevens uitwisselt snap ik... maar k had in in prive tegenover iemand die mij via FB bericht had... was al genoeg voor een kick... kwam terug moest niet zeuren en gewoon chatten kreeg ik prive... waarop ik zei dat een excuus wel op zn plaats was.... wat resulteerde in een 24uurs ban...

  Typische vorm van machtsmisbruik van admin FLOWER

  Vervelend (34) 11 april 2020
 • sonny (35)
  cam grootte 0 reacties

  Wat ik wel spijtig vind,is dat je altijd maar een klein schermpje hebt,ook al vergroot je deze een paar keer,het blijft klein. Het "verwonderd" mij ook,dat er zogezegd veel vrouwen,(de zogenaamde rode poppetjes", beweren geen cam te hebben...anno 2020 ???? Moeilijk te geloven. Stoor mij daar ontzettend aan.

  sonny (35) 7 april 2020
 • Allard (51)
  Flirtmee met webcam 0 reacties

  Flirtmee is één van de vele websites waar webcams zijn toegestaan en dit maakt het chatten zo veel leuker vind ik dan wanneer je dit doet zonder het gebruik van een webcam. Wanneer je deze niet gebruikt, vind ik het toch altijd een stuk onpersoonlijker worden en heb je niet echt een idee met wie je aan het chatten bent op de foto's na dan natuurlijk. Maar met de webcam er bij dan zie je echt de reacties van degene aan de andere kant op wat jij op dat moment zegt en ben je toch een stuk nauwer met elkaar verbonden dan wanneer je alleen de tekst en foto's (zonder live beelden) hebt.

  Allard (51) 18 januari 2020
 • Hans (40)
  klote site met veel vriendjespolitiek 2 reacties

  Flirtmee is een zware kut site waar vriendjespolitiek hoog in het vaandel staat.
  heb je dikke tieten, show je veel of ben je vriendjes met een vriendje van een admin kan je vrijwel alles doen wat je wilt zoals mensen aanvallen of uitschelden en er word dan niet ingegrepen
  voordat een dom wijf genaamd Rdamswijffie is een mens dat denkt koningin op de chat te zijn omdat ze flink de anus likt van admins en vriendjes van admins
  een advies en dat is dat je van deze site weg moet blijven tenzij je graag uitgescholden word door een groep mongolen die een grote bek online hebben als hun vriendjes er zijn en anders hun hok niet uit durven te komen

  Hans (40) 14 januari 2020