Flirtmee
7,7

45 reviews

Zoek je spanning? Dan moet je bij Flirtmee.nl zijn. Deze website is voor mensen die houden van spannende chats met en zonder webcam. Het leuke is dat je niet perse een account hoeft aan te maken, chatten kan dus geheel anoniem. Indien je Flirtmee vaker wilt gebruiken raden we je aan wel een account te nemen zodat je de chats terug kan vinden.

Op Flirtmee kan je met en zonder camera flirten, webcammen, chatten en zelfs webcammen. Keuze genoeg dus. Je kan chatten, prive in een afgeschermde kamer of in een groep. Omdat de website gebaseerd is op chatten voor volwassenen kan je alleen toegang krijgen indien je 18 jaar of ouder bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Flirtmee.nl is een redelijk tot goede website waar veel actieve leden te vinden zijn. Op ieder tijdstip van de dag is het mogelijk om met nieuwe mensen te chatten. Hierom krijgt Flirtmee van ons een 7,7. We merken ook dat veel mensen het fijn vinden om geen e-mailadres in te hoeven vullen alvorens je kan chatten, een groot pluspunt. Daarnaast kan iedereen gratis gebruik maken van de chat.

Prijzenlijst Flirtmee

Gratis

Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (45)

 • tessa (49)
  hoe kan deze site een 7 7 hebben 3 reacties

  hoe kan deze site een 7.7 halen terwijl er alleen negatieviteit te lezen is ?
  er zitten daar admins die onder vaste chatnaam zitten maar meerdere keren ingolgd met meerdere namen waar ze met nog een paar een groep vormen en daar mee mensen uitschelden en beledigen .
  als ze bezig zijn worden de mensen die aan gevallen worden geband en ruzie zoekers blijven gewoon zitten.
  er zijn er 2 die reageren steeds als mensen vragen hebben op de chat of als er iemand adin zoek maar beiden zeggen niks met de chat te maken te hebben dit zijn prinny en cora maar ze zeggen wel te regelen en door te geven .
  juist deze personen zijn heilige op de chat en worden nooit geband maar zijn wel steeds de mensen die boel verzieken op de chat .
  mensen die normaal chatte worden gekickt of geband en zelfs zitten ze prive in een room worden chatters waar ze in prive room zitten geband en bedreigd door de admin's
  deze chat daar worden regel op regel verzonnen
  je krijg zelfs bans als je online sta en niks typ

  daarom deze chat is geen ster waardig want is respectloos voor hun chat gasten waar je normaal zou zeggen blij zijn dat ze chat groot maken

  deze chat is trouwens veel te klein kwa caperciteit want bij 100 chatters in een room werken cams slecht of niet chat heel traag kan minuten duren je tekst verschijn dus waardeloze zooi

  tessa (49) 12 juli 2023
 • Hannie (71)
  Bannen belachelijk 5 reacties

  Heb al 2x ban gehad in 4 dagen tijd. Omdat mijn IP adres fraudegevoelig is, al 25 jaar internet nooit problemen gehad.Klantenservice onbereikbaar.Weet niet waar ik aan toe ben.Mijn vriendengroep weet niet wat er met mij is waarom ik me niet maar laat zien.
  ZE GEVEN GEEN ANTWOORD HOE DIT PROBLEEM OP TE LOSSEN

  Hannie (71) 4 juli 2023
 • danique (67)
  admin laten losers zitten 1 reactie

  word tijd er eens goede admins ken om niks heb je een ban maar die stomme kerels laten ze zitten!!!! hoef maar even mijn mening te zeggen ,,kunnen ze niet tegen ,,maar word ook niks aan GEDAAN!!! DE ADMINS!!!hier zijn partijdig al vaker gemeld!!! dit is niet leuk meer ,,die GRAFTAKKEN MOGEN ALLES ZEGGEN ,,, EN GEEF MAAR LAAT ME DOOR DIE IK EEN MENIING KRIJG IK EEN BAN!!!

  danique (67) 3 december 2021
 • danique (60)
  admins partijdig 0 reacties

  de admins die hier zitten ,,hebben de ,,PIK,, OP SOMMIGE ,,,waaronder mij!!! deed niks fout nu in een week tijd 3x een ban!!!
  dit pik ik niet!!! verwijder deze SITe!!met deze admins durf je nog amper wat te zeggen ,,terwijl de ergere blijfen zitten!!! ik had gewoon gezellig ,,maar degene die hun kut laten zien blijfen hier zitten ,,,alleen ben ik niet zo !!! ik heb zoiets ,,zeg wat ik fout doe maar ook dat is er niet meer bij ,,weer een stuk ,,onbeschoftheid ,,denk van lemy of flower ,,,kansloze!!!

  danique (60) 25 oktober 2021
 • Danique (67)
  Partijdige admin 0 reacties

  Vaker melding gemaakt over de admins hier,, zijn partijdig,, een ander mag je verrot schelden,, maar als je om een gesprek vraagt, gooien ze je er ook uit!! Klote zooi word het zo!!!!wat moet ik nog meer onderbouwen??? Het klopt gewoon niet ook met die kleuren stippen klopt niet,, als je op ene kant op offline staat moet dat ook, op de andere kant,, en dat is nu niet zo,, zo krijg je ruzies is dat de bedoeling van flirtmee?

  Danique (67) 9 oktober 2021
 • Gradje (35)
  Waardeloze organisatie di er achter zit 0 reacties

  Gebruik van de site is prima, maar de mensen er achter zijn waardeloos.
  Plaats een kritische kanttekening en ze gooien je van de site, niet dat ik mensen heb beledigd hoor. Maar gewoon aan een admin gevraagd waarom hij bepaalde mensen wel en andere geen ban of kick geeft. Ze meten daar met twee maten!
  Ook een aantal keer een mail verzonden maar daar krijg je nooit antwoord op. Beetje gemakkelijk geld verdienen zo.

  TIP, maak geen gebruik van deze site, je maakt er mensen rijk mee die het totaal niet verdienen!

  Gradje (35) 18 juni 2021
 • Ben45 (45)
  Slecht admin team en eigenaar 1 reactie

  Admin en Eigenaar Lemmy heeft een vrienden groepje op flirtmee. Hij leest je privé en geeft een ban als je met iemand privé chat. Hij geeft geen reden voor bans en beschermt de vaste chatters die hele dagen daar op de cam zitten. Het is gewoon een kloten site die gedomineerd wordt door uwvers en uitkeringen rukkers. Kansloze dus

  Beter chat hier niet want ze zijn gestoord

  Ben45 (45) 8 juni 2021
 • danique (56)
  mijn naam gebruikt 0 reacties

  ik kreeg alleen maar rot reacties vandaag 5-6-2021-6-6-2021 werd er van de week ook zonder reden afgegooit door admin zou heel wat lelyks hebben gezegt ,,wat niet waar is ik heb ook altijd mijn cam aan deze site spoort niet ook de admins doen niks ...zou me niks verbazen die er ook bij zitten ,met hun gepest ,, gvd mijn weekend verpest ,,waar halen ze het lef vandaan!!!!
  jaloers ik het in de woonkamer altijd naar mijn zin heb

  deze site moet verwijderd worden

  danique (56) 6 juni 2021
 • Henk (50)
  profiel weg zonder aanleiding 0 reacties

  Na meer dan tien jaar met veel plezier op deze site te hebben gezeten is ons profiel van de ene op de andere dag verdwenen zonder enige vorm van uitleg.

  Twee dagen geleden een mail naar ze verzonden met de vraag hoe dat kan en of het e.e.a. weer terug gezet kan worden, nog geen reactie gehad.

  Beetje vreemd want we hebben ons er altijd kostelijk vermaakt.

  Henk (50) 4 juni 2021
 • jip (50)
  list en bedrog 2 reacties

  Deze chat word geterroriseerd door een kinder misbruikende admin geterroriseerd word nu hij nieuwe chat heb met kinderlijke speeltjes zoals 10 sec ban om adem te halen of 10 min ban en erbij je bent fake .
  je word uit gedaagd door stel chatters zeg je er wat van ban 20 min zit je met leuke meid in gesprek ban van 1440 maar andere chatters zien dat niet . deze chat moet voor 95% op oude lijken maar lijk er nog geen 5% op

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systematische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten:
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De enigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten:
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

  jip (50) 12 januari 2021
 • jef (70)
  prima 0 reacties

  ik vind flirtmee wel goed omdat die gratis is en je kan ook zelf een room maken. alleen de cam-grootte mocht gerust 2x groter zijn dan de max grootte. zou graag nog zo een website willen vinden, gewoon voor meer fun. ben tevreden van de site

  jef (70) 27 december 2020
 • Vervelend (34)
  Machtsmisbruik 5 reacties

  Zou denken dat t een leuke site is om mensen te ontmoeten... is het ook zijnde het niet voor iig 1 admin.... Dat je gekickt wordt omdat je gegevens uitwisselt snap ik... maar k had in in prive tegenover iemand die mij via FB bericht had... was al genoeg voor een kick... kwam terug moest niet zeuren en gewoon chatten kreeg ik prive... waarop ik zei dat een excuus wel op zn plaats was.... wat resulteerde in een 24uurs ban...

  Typische vorm van machtsmisbruik van admin FLOWER

  Vervelend (34) 11 april 2020
 • sonny (35)
  cam grootte 0 reacties

  Wat ik wel spijtig vind,is dat je altijd maar een klein schermpje hebt,ook al vergroot je deze een paar keer,het blijft klein. Het "verwonderd" mij ook,dat er zogezegd veel vrouwen,(de zogenaamde rode poppetjes", beweren geen cam te hebben...anno 2020 ???? Moeilijk te geloven. Stoor mij daar ontzettend aan.

  sonny (35) 7 april 2020
 • Allard (51)
  Flirtmee met webcam 0 reacties

  Flirtmee is één van de vele websites waar webcams zijn toegestaan en dit maakt het chatten zo veel leuker vind ik dan wanneer je dit doet zonder het gebruik van een webcam. Wanneer je deze niet gebruikt, vind ik het toch altijd een stuk onpersoonlijker worden en heb je niet echt een idee met wie je aan het chatten bent op de foto's na dan natuurlijk. Maar met de webcam er bij dan zie je echt de reacties van degene aan de andere kant op wat jij op dat moment zegt en ben je toch een stuk nauwer met elkaar verbonden dan wanneer je alleen de tekst en foto's (zonder live beelden) hebt.

  Allard (51) 18 januari 2020
 • Hans (40)
  klote site met veel vriendjespolitiek 2 reacties

  Flirtmee is een zware kut site waar vriendjespolitiek hoog in het vaandel staat.
  heb je dikke tieten, show je veel of ben je vriendjes met een vriendje van een admin kan je vrijwel alles doen wat je wilt zoals mensen aanvallen of uitschelden en er word dan niet ingegrepen
  voordat een dom wijf genaamd Rdamswijffie is een mens dat denkt koningin op de chat te zijn omdat ze flink de anus likt van admins en vriendjes van admins
  een advies en dat is dat je van deze site weg moet blijven tenzij je graag uitgescholden word door een groep mongolen die een grote bek online hebben als hun vriendjes er zijn en anders hun hok niet uit durven te komen

  Hans (40) 14 januari 2020
 • Leroy (27)
  Flirtmee biedt opties 0 reacties

  Wat ik heel goed vind aan Flirtmee is dat deze site de klanten zelf veel opties biedt en zo hoeft niemand iets te doen waar hij of zij zich niet prettig bij voelt.
  Een voorbeeld hiervan is dat je zelf kunt kiezen of je wel of niet gebruik wilt maken van een webcam.
  Een webcam gebruiken kan heel erg leuk zijn en een toegevoegde waarde hebben maar het kan ook heel confronterend zijn en te dichtbij komen.
  Dit is voor iedereen verschillend en ik vind het mooi dat ze op deze website daar rekening mee houden.

  Leroy (27) 21 november 2019
 • danique (60)
  kickgrage admin 0 reacties

  fay kan nergens tegen was in gesprek met iemand gooit de admin die eraf ik zeg erwat van dat admin weer kickbui heeft en hup ik er ook af
  ze moeten betere dmins daar aan nemen

  danique (60) 4 augustus 2019
 • Sem (37)
  Gratis en zonder account 1 reactie

  Als je er bang voor bent gesnapt te worden op wat voor manier dan ook, dan moet je maar flirtmee gaan en dan weet je dat je daar in ieder geval veilig zit.
  Je hoeft op flirtmee niet eens een account aan te maken om hier met andere mensen te kunnen chatten, dus op doe manier kunnen ze er nooit achter komen dat je hier zat of zit.
  Ook os de website volledig gratis, wat altijd mooi meegenomen is, maar dubbel zo handig is als je niet betrapt wil worden door je vriendin omdat er nu niets van je rekening af gaat naar een dating site.
  Het enige wat je dus af en toe even moet doen als je vriendin handig is met computers is de geschiedenis hiervan wissen en dan zit je veilig.

  Sem (37) 20 juli 2019
 • Milan (33)
  Lekker los 1 reactie

  Op flirtmee kun je gewoon lekker los of lekker losbandig zelfs flirten met andere mensen zonder dat je bang hoeft te zijn dat die mensen meteen van alles van je verwachten.
  Zelf vind ik het altijd heel vervelend als er geel druk op me staat om wat voor reden dan ook en dit is dan de ideale website want hier hoef je je daar totaal geen zorgen over te maken.
  De vrouwen die er op zitten staan er ook op deze manier in wat het allemaal heel gezellig en losjes houdt zonder alle verlichtingen van daten en relaties.

  Milan (33) 11 juli 2019
 • Fred (55)
  18 jaar en ouder 1 reactie

  Er staat vermeld dat deze site mede om webcam sex draait en dat er daarom gekozen is voor een startleeftijd van 18 jaar en ouder.
  Maar volgens mij moet je op alle sites voor dating 18 jaar zijn of ouder en zo niet dan zou ik dat heel vreemd vinden want ik vind wel dat dit zo zou horen te zijn.

  Op flirtmee kun je zelf kiezen wat je wilt, alleen chatten of chatten met de webcam er bij aan of zelfs het meer pikantere werk zoals boven genoemd op de webcam.
  Wat ik ook heel goed vind aan deze site is dat het chatten gewoon gratis is en dat zie je verder bijna nergens.

  Of de vrouwen hier allemaal even goed behandeld worden vraag ik mij wel eens af, maar aan de andere kant zijn zij vast heel goed zelf in staat om voor zichzelf op te komen en is dat ook niet aan mij om me hier druk over te maken.
  Ik geniet gewoon van mijn tijd hier en heb het er erg jaar mijn zin dus van mij geen klachten over flirtmee.

  Fred (55) 8 juni 2019