Flirtmee
7,7

36 reviews

Zoek je spanning? Dan moet je bij Flirtmee.nl zijn. Deze website is voor mensen die houden van spannende chats met en zonder webcam. Het leuke is dat je niet perse een account hoeft aan te maken, chatten kan dus geheel anoniem. Indien je Flirtmee vaker wilt gebruiken raden we je aan wel een account te nemen zodat je de chats terug kan vinden.

Op Flirtmee kan je met en zonder camera flirten, webcammen, chatten en zelfs webcammen. Keuze genoeg dus. Je kan chatten, prive in een afgeschermde kamer of in een groep. Omdat de website gebaseerd is op chatten voor volwassenen kan je alleen toegang krijgen indien je 18 jaar of ouder bent.

Cijfer en gebruikersgemak

Flirtmee.nl is een redelijk tot goede website waar veel actieve leden te vinden zijn. Op ieder tijdstip van de dag is het mogelijk om met nieuwe mensen te chatten. Hierom krijgt Flirtmee van ons een 7,7. We merken ook dat veel mensen het fijn vinden om geen e-mailadres in te hoeven vullen alvorens je kan chatten, een groot pluspunt. Daarnaast kan iedereen gratis gebruik maken van de chat.

Prijzenlijst Flirtmee

Gratis

Ontevreden over Flirtmee? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 36 )

 • jip (50)
  list en bedrog 0 reacties

  Deze chat word geterroriseerd door een kinder misbruikende admin geterroriseerd word nu hij nieuwe chat heb met kinderlijke speeltjes zoals 10 sec ban om adem te halen of 10 min ban en erbij je bent fake .
  je word uit gedaagd door stel chatters zeg je er wat van ban 20 min zit je met leuke meid in gesprek ban van 1440 maar andere chatters zien dat niet . deze chat moet voor 95% op oude lijken maar lijk er nog geen 5% op

  Op deze site is niks normaal admin Lemmy die rasistische opmerkingen maak en normaal vind over Hitler te hebben ,en als iemand zeg zoek niks alleen een rustig plekje en als antwoord krijg Bergen Belse.
  Profielen worden zonder rede verwijderd .
  Meld je een minderjarige bannen ze je of zetten je op mute.
  Elke dag zitten er wel 15 minderjarige op van leeftijden 10 tot 17 en als je daar wat van zeg zijn het vieze oude mannetjes en word niks aan gedaan .
  dan brengen ze een nieuwe chat versie aan die niet na behoren werk voor de chatters .
  Maar admin Lemmy heeft nu meer manieren om zijn nazie praktijken uit te voeren om mensen systematische weg te zieken .
  Log je in met provider Opra krijg je melding dat je een crimineel bent .
  Deze chat is iets meer dan 2 jaar geleden over genomen en sinds dien is 75% van de chat gasten vertrokken .
  normaal contact is er niet te krijgen zoals vroeger toen nog van Joey was daar kreeg je vaak binnen uur reactie na een mail .
  Nu hebben ze niet eens het fatsoen 1 bericht terug te sturen en ze mis maken misbruik van je prive gegevens en ip adres.
  Als je maar 1 woord verkeerd zeg over nieuwe chat die niet eens werk heb je al een ban te pakken want waarheid mag zeker niet gezegd worden op deze kleuter chat .
  Sinds dat de nieuwe chat er is is Lemmy heel actief en druk op chat en ban en mute heel veel chatters hij vecht vetes uit met chatters die met vrouwen chatte waar hij op geil .
  Daarom deze nieuwe chat zorg dat heel flirtmee heel veel chatters kwijt raak .
  Het is zelfs zo dat als een vrouw haar KIK door geef wat in prive room mag volgens de nieuwe regels ADMIN LEMMY zich ook aan meld op haar KIK wat niet gewenst is en ook niet voor hem was .

  Sterke punten:
  Geen 1 want na verkoop van deze chat vlieg deze in een afgrond
  Zelfs daar mag niks van gezegd worden .
  Zeg je wat over de nieuwe chat die niet na behoren wek heb je een ban .
  Je krijg daar 7 cam vakken maar je kan er geen cam in openen en je kan die chat met diverse www namen op kan komen niet alleen die van flirtmee .
  De enigste sterke punt is dat je op heel veel manieren door admins er uit geziekt word

  Zwakke punten:
  Grootste zwakke punt is hoofd admin en eigenaar Lemmy die zijn positie zwaar misbruik en vrouwen film op cam's terwijl ze dat niet weten , en hij die beelden ook verspreid .
  Deze man is gevaarlijk en wraakzuchtig en zou nooit eigenaar of admin mogen zijn op welke chat dan ook .
  Hij zeg ook tegen vrouwen in hun prive dat hij beelden enzo heeft van hun en ze daar mee chanteer .

  jip (50) 12 januari 2021
 • jef (70)
  prima 0 reacties

  ik vind flirtmee wel goed omdat die gratis is en je kan ook zelf een room maken. alleen de cam-grootte mocht gerust 2x groter zijn dan de max grootte. zou graag nog zo een website willen vinden, gewoon voor meer fun. ben tevreden van de site

  jef (70) 27 december 2020
 • Vervelend (34)
  Machtsmisbruik 2 reacties

  Zou denken dat t een leuke site is om mensen te ontmoeten... is het ook zijnde het niet voor iig 1 admin.... Dat je gekickt wordt omdat je gegevens uitwisselt snap ik... maar k had in in prive tegenover iemand die mij via FB bericht had... was al genoeg voor een kick... kwam terug moest niet zeuren en gewoon chatten kreeg ik prive... waarop ik zei dat een excuus wel op zn plaats was.... wat resulteerde in een 24uurs ban...

  Typische vorm van machtsmisbruik van admin FLOWER

  Vervelend (34) 11 april 2020
 • sonny (35)
  cam grootte 0 reacties

  Wat ik wel spijtig vind,is dat je altijd maar een klein schermpje hebt,ook al vergroot je deze een paar keer,het blijft klein. Het "verwonderd" mij ook,dat er zogezegd veel vrouwen,(de zogenaamde rode poppetjes", beweren geen cam te hebben...anno 2020 ???? Moeilijk te geloven. Stoor mij daar ontzettend aan.

  sonny (35) 7 april 2020
 • Allard (51)
  Flirtmee met webcam 0 reacties

  Flirtmee is één van de vele websites waar webcams zijn toegestaan en dit maakt het chatten zo veel leuker vind ik dan wanneer je dit doet zonder het gebruik van een webcam. Wanneer je deze niet gebruikt, vind ik het toch altijd een stuk onpersoonlijker worden en heb je niet echt een idee met wie je aan het chatten bent op de foto's na dan natuurlijk. Maar met de webcam er bij dan zie je echt de reacties van degene aan de andere kant op wat jij op dat moment zegt en ben je toch een stuk nauwer met elkaar verbonden dan wanneer je alleen de tekst en foto's (zonder live beelden) hebt.

  Allard (51) 18 januari 2020
 • Hans (40)
  klote site met veel vriendjespolitiek 1 reactie

  Flirtmee is een zware kut site waar vriendjespolitiek hoog in het vaandel staat.
  heb je dikke tieten, show je veel of ben je vriendjes met een vriendje van een admin kan je vrijwel alles doen wat je wilt zoals mensen aanvallen of uitschelden en er word dan niet ingegrepen
  voordat een dom wijf genaamd Rdamswijffie is een mens dat denkt koningin op de chat te zijn omdat ze flink de anus likt van admins en vriendjes van admins
  een advies en dat is dat je van deze site weg moet blijven tenzij je graag uitgescholden word door een groep mongolen die een grote bek online hebben als hun vriendjes er zijn en anders hun hok niet uit durven te komen

  Hans (40) 14 januari 2020
 • Leroy (27)
  Flirtmee biedt opties 0 reacties

  Wat ik heel goed vind aan Flirtmee is dat deze site de klanten zelf veel opties biedt en zo hoeft niemand iets te doen waar hij of zij zich niet prettig bij voelt.
  Een voorbeeld hiervan is dat je zelf kunt kiezen of je wel of niet gebruik wilt maken van een webcam.
  Een webcam gebruiken kan heel erg leuk zijn en een toegevoegde waarde hebben maar het kan ook heel confronterend zijn en te dichtbij komen.
  Dit is voor iedereen verschillend en ik vind het mooi dat ze op deze website daar rekening mee houden.

  Leroy (27) 21 november 2019
 • danique (60)
  kickgrage admin 0 reacties

  fay kan nergens tegen was in gesprek met iemand gooit de admin die eraf ik zeg erwat van dat admin weer kickbui heeft en hup ik er ook af
  ze moeten betere dmins daar aan nemen

  danique (60) 4 augustus 2019
 • Sem (37)
  Gratis en zonder account 1 reactie

  Als je er bang voor bent gesnapt te worden op wat voor manier dan ook, dan moet je maar flirtmee gaan en dan weet je dat je daar in ieder geval veilig zit.
  Je hoeft op flirtmee niet eens een account aan te maken om hier met andere mensen te kunnen chatten, dus op doe manier kunnen ze er nooit achter komen dat je hier zat of zit.
  Ook os de website volledig gratis, wat altijd mooi meegenomen is, maar dubbel zo handig is als je niet betrapt wil worden door je vriendin omdat er nu niets van je rekening af gaat naar een dating site.
  Het enige wat je dus af en toe even moet doen als je vriendin handig is met computers is de geschiedenis hiervan wissen en dan zit je veilig.

  Sem (37) 20 juli 2019
 • Milan (33)
  Lekker los 1 reactie

  Op flirtmee kun je gewoon lekker los of lekker losbandig zelfs flirten met andere mensen zonder dat je bang hoeft te zijn dat die mensen meteen van alles van je verwachten.
  Zelf vind ik het altijd heel vervelend als er geel druk op me staat om wat voor reden dan ook en dit is dan de ideale website want hier hoef je je daar totaal geen zorgen over te maken.
  De vrouwen die er op zitten staan er ook op deze manier in wat het allemaal heel gezellig en losjes houdt zonder alle verlichtingen van daten en relaties.

  Milan (33) 11 juli 2019
 • Fred (55)
  18 jaar en ouder 1 reactie

  Er staat vermeld dat deze site mede om webcam sex draait en dat er daarom gekozen is voor een startleeftijd van 18 jaar en ouder.
  Maar volgens mij moet je op alle sites voor dating 18 jaar zijn of ouder en zo niet dan zou ik dat heel vreemd vinden want ik vind wel dat dit zo zou horen te zijn.

  Op flirtmee kun je zelf kiezen wat je wilt, alleen chatten of chatten met de webcam er bij aan of zelfs het meer pikantere werk zoals boven genoemd op de webcam.
  Wat ik ook heel goed vind aan deze site is dat het chatten gewoon gratis is en dat zie je verder bijna nergens.

  Of de vrouwen hier allemaal even goed behandeld worden vraag ik mij wel eens af, maar aan de andere kant zijn zij vast heel goed zelf in staat om voor zichzelf op te komen en is dat ook niet aan mij om me hier druk over te maken.
  Ik geniet gewoon van mijn tijd hier en heb het er erg jaar mijn zin dus van mij geen klachten over flirtmee.

  Fred (55) 8 juni 2019
 • Timon (33)
  Flirtmee review vraagteken 1 reactie

  Ik snap niet waarom dit zo'n populaire site is, sterker nog ik snap er werkelijk niks van. Er valt niets op te beleven en daarbij is de website zeer achterhaalt of mis ik iets? Ik kan werkelijk geen enkel gesprek starten of vinden met iemand op de site, niemand is actief alleen maar een tiental mannen maar je snapt dat ik dat niet zoek.

  Timon (33) 26 mei 2019
 • Derk (56)
  Gen beloofde spanning 0 reacties

  Wanneer je op de site flirtmee komt dan zie je dat er spanning wordt beloofd op de website, dit trok mij enorm aan en daarom heb ik hier ook een abonnement genomen.
  Daarna kwam ik er achter dat er op flirtmee helemaal geen spanning te vinden is, er wordt wat onschuldig geflirt en dat is alles.
  Ik ben naar meer spanning op zoek dan dat.
  Wanneer ik aan spanning denk, dan gaat dit verder dan flirten.
  Ik zoek in alle opzichten spanning in mijn relaties, het mag zeker niet eentonig worden, dan ben ik vertrokken.
  Deze dingen kan ik hier niet vinden en dus geef ik geen goede beoordeling aan flirtmee.

  Derk (56) 17 februari 2019
 • Guido (56)
  Flirtmee makkelijk flirten 1 reactie

  Flirtmee zorgt ervoor dat flirten zelfs voor de meeste verlegen jongens en mannen onder ons, waaronder ik zelf, niet eens zo heel erg eng hoeft te zijn.
  Wanneer ik in een café of kroeg op een vroeg af zou moeten stappen dan zou dit totaal niet goed komen, ik zou het niet eens in mijn hoofd halen om het te proberen.
  Bij flirtmee zit je lekker en veilig achter je computer en is het gewoon een stuk minder eng.
  Zo kunnen we het ijs al breken en als ik de vrouw dan op den duur in het echt mag ontmoeten dan kennen we elkaar in ieder geval al een beetje en is het iets minder eng voor mij

  Guido (56) 26 oktober 2018
 • Nico (41)
  Niet onder werktijd 1 reactie

  Hier zijn s avonds heel erg veel mensen te vinden waar je een hele leuke chat mee kunt hebben.
  Maar je moet niet tussen 8 uur s ochtends en 5 uur s avonds op zitten want dan is er bijna geen kip online.
  Nu is dit goed en slecht, want ten eerste betekent dit dat de mensen die er op zitten gewoon een betaalde baan hebben wat natuurlijk heel goed is.
  Maar daar tegenover betekent dit wel wanneer jij wel op die tijd online bent je eigenlijk bijna niets kunt doen

  Nico (41) 26 oktober 2018
 • Koen (37)
  Flirtmee beoordeling 1 reactie

  Ik denk dat heel veel mensen niet beseffen dat de hele website van flirtmee seksgebonden is, dat is het uiteindelijke doel.
  Heel veel van deze mensen gebruiken deze site voor het zoeken van een date of het zieken naar een relatie.
  Ik heb al verschillende maken een miscommunicatie met iemand gehad imdat ik dus op zoek was naar seks maar die andere persoon niet en dat vind ik wel jammer.
  Misschien is dat dan toch niet duidelijk genoeg voor iedereen.

  Koen (37) 22 oktober 2018
 • Jorn (25)
  Flirt mee gratis 1 reactie

  Flirtmee is een website die gratis is voor iedereen en dat kan voor sommige mensen heel doorslaggevend zijn!
  Niet iedereen heeft zo kaar jet geld paraat on voor een datingwebsite te betalen en daarna ook jog eens allerlei extras te kopen op deze site.
  Ik vind het heel erg mooi dat flirtmee rekening houdt met de verschillende financiële situaties waar mensen in verkeren.
  Ik moet hier helaas wel bij vermelden dat je verder wel minder kwaliteit krijgt op zo’n website als wanneer je naar een betaalde dating website gaat, maar dat vind ik niet gek en dat mag je misschien ook wel niet verwachten.

  Jorn (25) 30 september 2018
 • Bill (58)
  Flirtmee met webcam 1 reactie

  Flirtmee is een site waar ook webcams op toegestaan zijn en hier ben ik een groot fan van. Wanneer je met webcam erbij chat weet je toch zekerder met wie je te maken hebt en is de kans dat je wordt beduveld een stuk kleiner dan wanneer je alleen het tekst chatten hebt (wat ook erg leuk kan zijn). Dat is slechts een van de redenen waarom ik graag met webcam erbij chat, ook zijn er dan natuurlijk een hoop andere dingen mogelijk die niet zinder cam kunnen..... leuke volwassen dingen.

  Bill (58) 10 juni 2018
 • Jan (59)
  Goed maar waarom anoniem 1 reactie

  Ik vind FlirtMee een goede website en ik zit er vaak op, ook omdat het een gratis website is. Voor mannen als ik, die in de bijstand zitten, is dit wel een uitkomst. Ik kan het me niet veroorloven om me aan te melden op een dure datingsite en dat is dankzij FlirtMee ook niet nodig. Wat ik echter niet zo goed snap is dat je het anoniem kunt doen. Ik gebruik altijd gewoon mijn eigen naam, we doen ja niets wat illegaal is of zo dus waarom zou je je er dan voor schamen en het anoniem willen houden. Ik vind dit niet nodig en ik vertel de vrouwen ook altijd gewoon de waarheid over mezelf, dat anonieme vind ik dus een beetje jammer hiervan.

  Jan (59) 11 mei 2018
 • Gerard (56)
  Veel en voor niets 2 reacties

  Ik vind FlirtMee echt een top website! Je krijgt er eigenlijk heel erg veel, je kunt zoals aangegeven cammen, chatten en zelfs sekschatten en dat allemaal zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te betalen. Alles hier is gratis, geloof mij dat is echt heel erg zeldzaam en ik kan het weten want ik ben een ervaren online chatter. De vrouwen die hier zitten zijn niet allemaal super knap, maar wanneer je een beetje goed zoekt kun je echt wel een lekker ding hier zien te scoren en dan kun je genoeg leuke avondjes samen voor de webcam beleven. Ik vind het heerlijk om dat in het weekend te doen of gewoon 's avonds wanneer ik in een geile bui ben.

  Gerard (56) 4 mei 2018