E Matching
7,7

27 reviews

E-matching richt op de doelgroep hoogopgeleiden, hierdoor is het geen heel grote datingsite. Om nepprofielen zoveel mogelijk te voorkomen, worden alle nieuwe profielen gecontroleerd voor ze zichtbaar zijn.

Cijfer en gebruikersgemak

E-matching heeft van ons een 7,7 gekregen, omdat u na de goedkeuring van uw profiel prima op zoek kunt gaan die naar nieuwe singles die aan uw eisen voldoen. Profielen zijn zichtbaar, dit geld ook voor de foto's. De website is wel erg onoverzichtelijk. Helaas geldt ook hier dat versturen van berichten tegen betaling is.

Prijzenlijst E Matching

 • 1 maand abonnement: € 19,95
 • 3 maanden abonnement: € 49,95
 • 6 maanden abonnement: € 79,95
 • 12 maanden abonnement: € 129,95
Ontevreden over E Matching? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (27)

 • Anoniem (52)
  Weinig leden blokkade chantage 0 reacties

  E-matching is een club met weinig leden in mijn regio. Slechts eenmaal in die 9 maanden ontving ik een mail. Veel van mijn contactverzoeken werden in het geheel niet beantwoord, of ik werd zonder antwoord direct geblokkeerd, of kreeg een bericht "dank je wel voor jouw leuke bericht, maar ... bla bla bla".
  Je moet een heel brede rug hebben om dit over je heen te laten komen.

  Een leuke vrouw schreef "mijn afwijzing heeft niets met mijn vriendeljike profiel en tekst te maken". Zij was nog bezig te bepalen wat zij in een partner zocht. Zo nu en dan stuurde ik haar een vriendelijk berichtje. Blijkbaar was zij daar niet van gediend; in plaats van mij dat mede te delen of mij te blokkeren, diende zij een klacht in.

  Mijn profiel werd door e-matching geblokkeerd en ik ontving een e-mail met de volgende tekst (chantage!): "Jouw profiel geven wij vrij als je toezegt leden na een afwijzing niet meer te schrijven. En ook zeker niet mensen op de site te gaan opzoeken met google.". Wat een betutteling en waar haalt e-matching het recht vandaan mij de les te leren?

  Anoniem (52) 16 september 2021
 • Felicia van der Heijden (44)
  Weinig reacties 0 reacties

  Jammergenoeg weinig reacties op mijn profiel en geen afspraakjes als er wel leuk contact kwam. Ik ben blijkbaar niet het type die mannen op een datingsite aantrekt. Veel concurrentie van andere dames in west-brabant, dus genoeg keuze voor de heren. Bij Tinder had ik wel wat dates. Jammergenoeg weinig reacties op mijn profiel en geen afspraakjes als er wel leuk contact kwam. Ik ben blijkbaar niet het type die mannen op een datingsite aantrekt. Veel concurrentie van andere dames in west-brabant, dus genoeg keuze voor de heren. Bij Tinder had ik wel wat dates.

  Felicia van der Heijden (44) 21 augustus 2021
 • Paul (49)
  wat een slechte site vol arrogante vrouwen 0 reacties

  Na een paar maanden op ematching te hebben gestaan kan ik alleen maar zeggen. Wat een arrogante k vrouwen die hier op zitten. Vol van zichzelf. Ook komen er per dag maar weinig nieuwe profielen bij. Als ik de mensen een tip mag geven, niet inschrijven!

  Paul (49) 16 november 2020
 • Daniel (54)
  Hogeropgeleid ematching en goedkoop 0 reacties

  Wat fijn dat dit een website is speciaal voor de mensen die hoger opgeleid zijn en die dit niet gelijk associëren met een hoger inkomen en dus de prijzen van de website enorm omhoog gooien.
  Je bent hier ongeveer twintig euro per maand kwijt, wat ik een prima bedrag vind en als je op het internet wat gaat rondkijken dan zul je ook zien dat dit best een gemiddeld bedrag is. We mogen dus niet klagen.

  Daniel (54) 18 april 2020
 • Emiel (60)
  E matching voor mannen op leeftijd 0 reacties

  Voor mannen op leeftijd, zoals ik zelf, is E-Matching een mooie website waar je leuke vrouwen kunt ontmoeten. Deze vrouwen zijn ook serieus op zoek naar een relatie dus je hoeft niet bang te zijn dat je er niets mee op schiet. Ik vind dit echt een goede website en dus ook een man die niet meer de jongste is maakt hier gewoon kans.

  Emiel (60) 22 februari 2020
 • Manuel (46)
  E matching beoordeling 0 reacties

  Doordat hier allemaal hoogopgeleide mensen op zitten, denken deze mensen van nature allemaal dat zij gelijk hebben en is het bijna onmogelijk om een leuk gesprek met een van de mensen hier te hebben.
  Bijzonder toch eigenlijk hoe graag ‘slimme’ mensen zichzelf horen praten.
  Ik kan niet zeggen dat ik hier nou zulke leuke mensen ontmoet, dit lukt mij op andere datingsites wel, dus dat is geëndigde verdienste voor deze site.

  Manuel (46) 12 december 2019
 • Roger (36)
  Trekt een bepaald publiek 1 reactie

  Tijdje gebruik van gemaakt. Ook ik ben hoger opgeleid, maar was er toch niet heel bijzonder tevreden over. Dat ligt niet zozeer aan de site als wel aan hoe ze zich profileren. Normaal kun je een site niet echt afrekenen op de mensen. En of je succes hebt hangt voor 99% af van wat je er zelf aan bijdraagt.

  Maar toch E-Matching trekt met zijn "alleen voor hoger opgeleiden" naar mijn idee types aan die zichzelf wel heel leuk, speciaal en geweldig vinden. Veel profielen vol vervelende cliche's en geforceerde eigenliefde. De houding van veel van de members trok ik maar slecht. Op de wat "volksere" datingsites als Relatieplanet en Lexa komen ook hoger opgeleiden maar die hebben meestal toch een meer sympathiek karakter.

  Wel vind ik het kleinschalige karakter wat hebben en ook het feit dat ze een soort blog bijhouden. Dat geeft het wel een warm gevoel van een integere organisatie.

  Roger (36) 18 oktober 2019
 • Giel (57)
  E Matching erg onduidelijk 0 reacties

  Dan heb je een website die speciaal voor hoogopgeleiden is en dan maak je de website zo onduidelijk als deze, die twee dingen gaan voor mij heel slecht samen.
  Je zou toch denken dat de makers hiervan ook wel een wat hogere opleiding genoten hebben en iets beters zouden moeten kunnen verzonnen dan wat er hier zichtbaar is maar schijnbaar dus niet.
  Ik ben nog geen fan van E Matching.
  Nu hoef ik überhaupt niet perse met iemand te daten die hoogopgeleid is maar ik kwam hier meer per toeval terecht en toen ben ik blijven hangen, maar ik denk niet dat ik hier nog veel over op zal zitten.
  Er zijn vast een heleboel andere websites die vele malen beter en effectiever functioneren dan deze website.

  Giel (57) 8 juni 2019
 • Mees (42)
  E matching tegenvaller 0 reacties

  Voor mij is de datingsite E-Matching een enorme tegenvaller! Ik had hier heel veel van verwacht en gehoopt, ook omdat het speciaal een website is voor hoger opgeleide mensen. Dit sprak mij enorm aan, zodoende ik mij hier heb aangemeld. Eenmaal aangemeld, constateerde ik tot mijn spijt dat er maar een heel beperkt aantal leden op de site zit en dat deze veelal 50 jaar of ouder zijn. Daarbij is het merendeel hier ook nog man. Al met al erg teleurstellend dus voor mij.

  Mees (42) 22 september 2018
 • Paul (56)
  e matching beoordeling 1 reactie

  Dat er nog steeds mensen zijn die lopen te zeuren over dat je voor een dating website moet betalen, dat komt mij wel een beetje mijn neus uit. Wanneer je een beetje op internet rond zoekt en gaat vergelijken dan zul je er achter komen dat bijna alledating sites met betaling werken. In ieder geval de sites die hogere op de lijst staan qua kwaliteit. Dus volgens mij kun je berter op een betaalde website zitten en heb je dan grotere kans dat die ten eerste echt is en ten tweede dat je er ook iemand zult vinden. Ik vind E-matching in alle categorieën een prima website met veel leuke en mooie dames hier op. Ik zit er nu een tijdje op maar heb verder geen klachten.

  Paul (56) 11 augustus 2018
 • Pieter (38)
  Niet zoals verwacht 2 reacties

  Ik had verwacht dat dit echt een hele fijne site voor mij zou zijn, maar helaas is het tegendeel bewezen.
  Ik wil graag met een vrouw daten die ook een vrij hoog iq heeft, zodat de gesprekken ook op niveau gevoerd kunnen worden.
  Daarom leek deze website erg geschikt voor mij en dus heb ik hier een account aangemaakt.
  Eenmaal met account heb ik met veel verschillende vrouwen gesproken en met geen een van hen klikte het verrassend genoeg.
  Ik voelde zelfs irritatie opkomen tijdens de gesprekken omdat ik vrij dominant ben en die vrouwen ook allemaal.
  Ze zijn natuurlijk best slim en laten zich de kaas daarom ook niet zo maar van het brood eten, maar ik heb toch een wat meegaander type nodig vrees ik en die vind ik hier volgens mij niet.

  Pieter (38) 13 mei 2018
 • Lucas (39)
  E matching profielen 1 reactie

  Wat bij E matching heel goed is, is dat je de profielen gewoon volledig kunt inzien.
  En dit is dan ook inclusief foto’s, zonder dat je hier ook maar een dubbeltje hebt hoeven neerleggen.
  Dat lijkt misschien heel normaal maar dat is het helemaal niet, want bij de meeste websites kun je amper de profielen van anderen bekijken.
  En dan zijn de foto’s van deze mensen nog weer een verhaal apart, want voordat je die mag inzien moet je bijna altijd betalend lid zijn.
  Dat is hier niet zo en dat vind ik heel erg goed.

  Lucas (39) 14 april 2018
 • Harm (62)
  Site van niks 1 reactie

  Ik hou niet van die mooie praatjes en al helemaal niet wanneer dit ook niet verdiend is. En deze site is werkelijk een site van niks, de mensen spreek je amper want niemand stuurt iets terug. Er worden dingen van je account verwijderd door de eigenaren omdat zij vinden dat dat niet mag en daar betalen wij geld voor. Ik doe het niet meer.

  Harm (62) 10 maart 2018
 • Terrence (63)
  Veilig gevoel 1 reactie

  Wat mij bij deze website een heel veilig gevoel geeft, is dat ieder profiel wordt gekeurd voordat ze online mogen. Wanneer het niet wordt goedgekeurd, worden ze gewoon geweigerd. Ik vind het ook belangrijk dat dit gebeurt, want je ziet steeds meer mensen met een vals account op het internet. Ik denk ook dat het goed zou zijn als alle andere sites hier een voorbeeld aan zouden nemen en ook een keuring in voegen voordat iedereen maar een account aan kan maken.

  Terrence (63) 25 februari 2018
 • Bram (39)
  Leuke site 1 reactie

  Ik vind e matching een leuke website! Ik heb de reacties gelezen die mensen over deze site zijn en de meeste hiervan zijn niet heel positief. Dus er zijn twee mogelijkheden, of ik zie het heel anders dan alle andere mensen, of alleen de mindere ervaringen worden hier beschreven. Ik denk dat deze tweede mogelijkheid hier het geval is. Vaak zetten mensen met goede ervaringen er geen reactie op, maar wanneer er iets gebeurt dat ze niet bevalt, dan wordt dit gelijk op het internet gezet. Hier wil ik verandering in brengen en daarom zet ik mijn positieve reactie er ook op. Het is een leuke site, niet duur en er zitten lekker veel en leuke mensen op.

  Bram (39) 2 februari 2018
 • Bastiaan (31)
  luister deze review 0 reacties

  Ey luister dan mensen, al die sexwebsites zijn allemaal oplichters. Daarom raad ik ook niemand aan, om zich aan te melden, is allemaal tijd verspilling, en je wordt er alleen maar armer van haha
  Zielig zijn die mensen, hebben geen leven computer jonkies zijn het haha. Spreek gewoon iemand aan en wees gewoon je zelf, ga niet anders voor doen dan dat je bent. haha niet dat het bij mij is overkomen haha
  Ik weet precies hoe ze te werk gaan haha Die mensen durven nooit af te spreken, komen met vage smoezen haha Is echt om te lachen, alsof ik tijd heb om iemand een bericht te sturen. Haha ga lekker pijpen ofzo val mij in ieder geval niet lastig met al je bullshit en al je onzin praatjes en verkoop praatjes hahahaha
  Echt zielig ben je, met je 0,15 cent verdien je per bericht. Kijk naar opgelicht.nl deze aflevering:
  16-09-2014
  En wordt wakker is een keertje, je wordt opgelicht waar je zelf bij bent Hahaha ik kom achter alles achter hoor. Weet je wat je dikke moeder oplichter fucking idioot zit mensen geld af te trokkelen hahah dit moet echt gewoon gezegd worden hahaha en duidelijk zijn. Echt triest en waardeloos zijn jullie hoor haha
  Tot ik voor je neus sta, dan hoop ik voor je dat je snel weg bent. Anders is het game over voor jou, en dan ben je nog lang niet jarig jongen !!!
  En nog iets hé waarom moet jij mij een bericht sturen.
  Ik had je daarom niet gevraagd trut of die persoon achter die chat zit haha Rot toch op man. Veel succes met je trieste namaak persoon haha mij pakt sowieso niemand. En ik ben zeker echt, kom afspreken dan kom dan oplichter nee dan durf je niet hé. Ik breek je hele kop voor je hahah
  En alles wat erbij hoort. Pleur toch op man. Ga werken voor je geld is al moeilijk genoeg in het leven. En pas op met wie je chat of praat zoek die persoon op, zet ze naam in Google zijn profiel naam dan hé.
  Dan ga je zelf zien op minimaal 7 andere websites. Vind je die persoon hahaha Vind het eindgelijk wel heel erg zielig voor die mensen hoor. Daarom zet ik dit voor die mensen die iemand zoeken hahah alsof je het op internet gaat krijgen haha Dat begrijpen veel mensen echt niet. Praatjes vullen geen gaatjes !!!
  Veel succes met je carrière !!!

  Sterke punten:
  Ey luister dan oplichter !!! Beter laat je me bericht precies zo staan. Heb ik jou naam genoemd met je groftaal gebruik kan me geen ene moer reet schelen sukkel !!! Je weet zelf dat dit de waarheid is. En niemand zegt hier iets van. Je moet het niet gaan verdraaien kan ook nog 200 voorbeelden opnoemen hoe mensen jou bespelen en manipuleren. En daar bij komt er heel wat kijken aan gezien jij denkt het zo mooi en leuk te weten te brengen haha Echt kijk uit je dopen gozer !!! Ga niet leuk zitten doen door te vertellen. Sommige datingsites zijn wel te vertrouwen geloof mij meer dan 99% zijn nep, hoef ik jou toch niet uit te gaan leggen of wel soms. Hahah Met je haat saaierij ow nu omdat iemand er wat van zegt haal je het wel snel weg. Door grof taalgebruik hahah je dikke moeder met drie dikke tieten GEK !!!Maar als iemand komt lopen klagen van doe er wat aan. Dan kan je niks doen, dan is het zijn zaak je bemoeit niet haha nee dan ben je niet eens thuis haha Echt een dikke vetklep ben jij man. Ik kan ook voor je neus komen praten hoor is geen probleem. Ik deed toch 3 jaar aan kickboksen dus beter zeur niet oké !!! En weet je waarom ik dit doe is, voor al die mensen die denken te geloven dat ze iemand gaan vinden via chat. Kijk msn kan ik nog wel geloven daar kan je ook webcammen met elkaar, dan is het nog wel realistisch. Maar Wordt wakker mensen verspil je tijd en energie niet aan onzin praatjes !!! Hahah echt hou toch op man ik blijf dit zeggen. Trap niet in die flauwekul van mensen. Tenzij je echt die persoon in het echt gaat zien en je spreekt af. Dan hoop ik voor je dat ze niet op een 1 of andere manier je geld gaat af troggelen. Zulke verhalen hoor ik maar al te goed. Ga eerst op onderzoek uit voor je iemand een bericht stuurt. Ik, mijzelf weet nu eenmaal beter dan dit. Als je nog vragen hebt mail me. Ik ben der voor iedereen. Vraag je vragen aan mij ik geef je de keiharde waarheid van het leven. Niks of niemand komt zomaar in je leven. En ik heb helemaal niks tegen jou hoor. En er zal altijd wel wat zijn. Dus onthoud goed. En natuurlijk iedereen wordt wel ooit verliefd maar die tijd is nou eenmaal voorbij. We leven niet meer in de jaren 90' is allemaal onzin trap er niet in. En nog iets hé je schrijf je in op een site die gratis is toch. Waarom moet je dan gaan betalen dat is al nummer 1 aan oplichterij. 2de is je moet te goed kopen daarmee geven zij jou al aan dat dit niet klopt. Haha mensen trappen daar nog steeds in word wakker mensen !!! En je weet toch wanneer een meid of een persoon die jou zogenaamd heel leuk vind. Gaat die persoon zeggen ja ik ga je laten weten wanneer wij een date gaan krijgen, ow maar je stuurt wel 10.000 geile berichten met wat je wilt doen met mij. Hahaha maar afspreken how maar rot toch op man haha Wie denk je wel niet dat je voor je hebt !!! Haha en je hebt maar 1 foto. Haha je steelt foto's van websites wil je beweren dat jij dat bent hou toch op mannenwijf !!! dit hoor ik maar al te vaak haha Echte oplichters op het internet en als je gaat kijken op het internet moet je opletten hoeveel meiden op je gaan reageren vooral als je foto hebt en je hebt er meerdere van hahah triest zijn jullie !!! Stelletjes fraudeurs, oplichters je moet durven mij te komen benaderen breek je hele smoel voor je hahaha echt jammer hoor regering. Fucking rutten kaapt al ons geld stuurd het geld naar het buitenland. Wilt komen bemoeien met VS Zogenaamd mee willen ondersteunen. Hij geeft niks om ons mensen hoor dat is 1. Ten 2 de hij heeft geen vrouw en kinderen. 3de hij aanbid de duivel. Hij heeft gewoon een duivel beeld in ze kamer haha of laat me zo zeggen in ze kantoor hij aanbid de duivel goed gedaan hoor Meneer Rutte van de uliminati hahah van al die mensen van de regering ze doen maar wat. De een is tegen het beleid van de ander kijk maar naar pvda. VVD, D66, en nog veel meer die er in aanloop zijn. Ze willen alleen maar 1 ding dat is dit land kapot maken bezuinigen overal op. Als je auto rijd. En je Tom Tom zegt je moet 100 km rijden. Zie je staan op die borden 80 km is voor de regering. Zelfs CBR maakt 180 miljoen euro aan frauduleuze manipulatie handelingen hHaha zodat hij al dat geld kan innen. Zelfs meneer Willem Alexander hoeft niet eens belasting te betalen. En incasseert elk jaar bijna 800.000 euro voor wat omdat hij president is ren toch weg man oplichter Steelt van de armen zo zijn er nog veel meer hahah ik zal zeggen welcome in The Nederlands het feest van wit en zwart wat zijn we weer heel erg grappig. Kijk mij boeit het al helemaal niet ik ben geen 1van beide haha dus je bent gewaarschuwd en kijk dat programma van opgelicht uitzending: 16-09-2014 !!! Take care everybody haha peace out !!!

  Bastiaan (31) 7 december 2017
 • Fien (48)
  Goede site 1 reactie

  Ik vind e matching een goede dite waar je veel hoogopgeleide mensen vindt. Het is dan alleen wel de vraag waar je de grens trekt maar volgens mij is dit in dit geval het hbo en hoger, dat lijkt me in principe goed. De prijs is niet hoog en je mag er best wat van verwachten en dit maken ze ook wel waar vind ik. Wat mij ook opvalt is dat het veel mensen zijn van veertig jaar of ouder hier, dat js voor mij natuurlijk geen probleem gezien mijn leeftijd. Volgens mij maakt het niet uit en mogen jongeren hier ook op, maar schijnbaar zitten die meer op andere sites.

  Fien (48) 22 oktober 2017
 • Elmar (55)
  Onoverzichtelijk 1 reactie

  Deze site vind in enorm onoverzichtelijk! Nu ben ik al geen held op het gebied van computers maar over het algemeen red ik me er altijd alsnog wel redelijk mee, op deze site ben ik echter altijd aan het knoeien. Het is niet logisch en niet gebruiksvriendelijk. Volgens mij moet dat best mogelijk zijn, ik hoop dat er wat aan gedaan zal worden.

  Elmar (55) 7 oktober 2017
 • Nico (51)
  Lekker goedkoop 1 reactie

  Prima siteje als je het mij vraagt, mooie vrouwen die allemaal goed te spreken zijn.
  Het is zeker niet te duur, er zijn sites die veel meer geld vragen dan deze site doet.
  Zelfs voor mensen zoals ik, die niet echt van het internet gebeuren zijn, is het niet moeilijk een pagina aan te maken.
  Dus lekker gebruiksvriendelijk.
  En wanneer je een bericht stuurt heb je vaak snel reactie terug, dat is ook heel vaak anders.

  Nico (51) 10 augustus 2017
 • Reinder (56)
  Niet te spreken 2 reacties

  Ik ben niet te spreken over deze website. Het geld dat je hier uitgeeft, kun je beter aan een goed doel o.i.d. besteden dan weet je ten minste zeker dat het goed terecht komt. Volgens mij komt het hier gewoon op één bankrekening van iemand en krijgen wij er vervolgens niets voor terug. Echt enorm zonde, de dames hier zijn ten eerste al heel schaars. Wanneer je eindelijk contact met iemand hebt gevonden is dit zo minimaal dat het ook de moeite niet eens waard is. Slechte site als je het mij vraagt.

  Reinder (56) 30 juli 2017