E Matching
7,7

29 reviews

E-matching richt op de doelgroep hoogopgeleiden, hierdoor is het geen heel grote datingsite. Om nepprofielen zoveel mogelijk te voorkomen, worden alle nieuwe profielen gecontroleerd voor ze zichtbaar zijn.

Cijfer en gebruikersgemak

E-matching heeft van ons een 7,7 gekregen, omdat u na de goedkeuring van uw profiel prima op zoek kunt gaan die naar nieuwe singles die aan uw eisen voldoen. Profielen zijn zichtbaar, dit geld ook voor de foto's. De website is wel erg onoverzichtelijk. Helaas geldt ook hier dat versturen van berichten tegen betaling is.

Prijzenlijst E Matching

 • 1 maand abonnement: € 19,95
 • 3 maanden abonnement: € 49,95
 • 6 maanden abonnement: € 79,95
 • 12 maanden abonnement: € 129,95
Ontevreden over E Matching? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (29)

 • Nico (51)
  Lekker goedkoop 1 reactie

  Prima siteje als je het mij vraagt, mooie vrouwen die allemaal goed te spreken zijn.
  Het is zeker niet te duur, er zijn sites die veel meer geld vragen dan deze site doet.
  Zelfs voor mensen zoals ik, die niet echt van het internet gebeuren zijn, is het niet moeilijk een pagina aan te maken.
  Dus lekker gebruiksvriendelijk.
  En wanneer je een bericht stuurt heb je vaak snel reactie terug, dat is ook heel vaak anders.

  Nico (51) 10 augustus 2017
 • Reinder (56)
  Niet te spreken 2 reacties

  Ik ben niet te spreken over deze website. Het geld dat je hier uitgeeft, kun je beter aan een goed doel o.i.d. besteden dan weet je ten minste zeker dat het goed terecht komt. Volgens mij komt het hier gewoon op één bankrekening van iemand en krijgen wij er vervolgens niets voor terug. Echt enorm zonde, de dames hier zijn ten eerste al heel schaars. Wanneer je eindelijk contact met iemand hebt gevonden is dit zo minimaal dat het ook de moeite niet eens waard is. Slechte site als je het mij vraagt.

  Reinder (56) 30 juli 2017
 • teun (32)
  Goede prijs kwaliteit 1 reactie

  Ik ben hier heel eerlijk in, ik heb gewoon een beetje gekeken wat de voordeligste sites waren om me aan te melden en heb van daaruit verder geleken. Zo ben ik hier terecht gekomen, maar ik kan zeker niet zeggen dat ik hier spijt van heb want ik ben erg tevreden en heb al veel leuke vrouwen ontmoet hier. Ik hoop oprecht dat er meer in zin met een van hen

  teun (32) 24 juli 2017
 • Hilly (56)
  Leuk 1 reactie

  Wat een leuke website is dit zeg. Het ziet er prachtig uit en het is enorm gebruiksvriendelijk voor mensen die hier niet dagelijks mee bezig zijn. Ik kon heel snel een profiel aanmaken en voordat ik het wist, was ik met verscheidene mannen online aan het praten. Ik ben enorm geamuseerd en verrast over hoe leuk ik dit daadwerkelijk vind.

  Hilly (56) 17 juni 2017
 • Paardje (42)
  E matching alleen hoog opgeleiden discriminatie 1 reactie

  Denk je een leuke datingsite te hebben gevonden. Kom je er na registratie achter dat het voor hoog opgeleiden is. Discriminatie maar dat ter zijde. Wat denkt E-matching hiermee te bereiken? Hoog opgeleiden verdienen meer geld dus kunnen ook grotere lidmaatschappen kopen? Lachwekkend.

  Bron homepage E-matching:

  *e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleide singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie. Zowel voor heterorelaties als gay of lesbische relaties. U bepaalt zelf hoe breed of hoe smal u zoekt en met wie u wel of geen contact wil leggen. De aanmelding is gratis en na goedkeuring wordt uw profiel online gezet. Betalende leden kunnen zelf het initiatief nemen tot contact en gratis leden kunnen altijd kosteloos een bericht terugsturen.*

  Paardje (42) 30 maart 2017
 • m (44)
  te weinig leden 1 reactie

  zoek op vrouwen met WO in de provincie Utrecht in de leeftijd 35-45 jaar. Veel meer dan 10 vrouwen met een betaald lidmaatschap levert dat niet op. Van een site die zich heeft gespecialiseerd in mensen met een hoge opleiding mag je verwachten dat het aanbod groter is dan dit. Het aanbod is zo gering dat de kans op een date minimaal is. Kennelijk is ook deze site ten onder gegaan aan het succes van Tinder. Op Tinder kun je nu ook meteen zien wat voor opleiding iemand heeft gevolgd omdat tinder hiervoor de gegevens van Facebook gebruikt. Al met al ben je niet alleen hoog opgeleid maar ook hoog bejaard voordat je iemand hier hebt gevonden. Ik kan nog wel veel meer schrijven over de tekortkomingen van de site en het gedrag van de leden, maar alleen al het te kleine actieve ledenaanbod is voldoende om de conclusie te kunnen trekken dat inschrijven niet aan te raden is.

  m (44) 22 oktober 2016
 • Raj (34)
  in de kou 1 reactie

  Het is me hier nu al twee keer overkomen dat ik met iemand een afspraak heb gemaakt voor een date, vervolgens kom ik daar en sta ik alleen in de kou. dit overtuigd mij er van dat de dames die hier op zitten, dit als werk doen, anders gebeurt zoiets niet meerdere malen. de eerste keer dacht ik, oke pech voor mij, maar toen het nog een keer gebeurde vond ik dit wel een beetje opvallend.

  Raj (34) 26 september 2016
 • theo (36)
  liever een blauwtje lopen dan blut zijn 1 reactie

  120 euro voor een lidmaatschap? dat is het niet waard,
  ff omgerekend 300 gulden ? om contact te maken met een vrouw? nee dan ga ik de straat wel op, liever 10x een blauwtje lopen dan blut zijn

  theo (36) 10 februari 2016
 • TeleurgesteldeKlant (31)
  je gooit je geld weg bij e matching 2 reacties

  Deze website slaat helemaal nergens op. Het is goedkoper dan de top dating sites maar daar is het dan ook mee gezegd. Veel profielen zonder informatie en/of geen foto's. Ook praat er geen hond terug (als honden dat zouden kunnen). Je gooit gewoon je geld weg.

  TeleurgesteldeKlant (31) 24 maart 2015