E Matching
7,7

23 reviews

E-matching richt op de doelgroep hoogopgeleiden, hierdoor is het geen heel grote datingsite. Om nepprofielen zoveel mogelijk te voorkomen, worden alle nieuwe profielen gecontroleerd voor ze zichtbaar zijn.

Cijfer en gebruikersgemak

E-matching heeft van ons een 7,7 gekregen, omdat u na de goedkeuring van uw profiel prima op zoek kunt gaan die naar nieuwe singles die aan uw eisen voldoen. Profielen zijn zichtbaar, dit geld ook voor de foto's. De website is wel erg onoverzichtelijk. Helaas geldt ook hier dat versturen van berichten tegen betaling is.

Prijzenlijst E Matching

 • 1 maand abonnement: € 19,95
 • 3 maanden abonnement: € 49,95
 • 6 maanden abonnement: € 79,95
 • 12 maanden abonnement: € 129,95
Ontevreden over E Matching? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 2.274 keer bezocht.

Reviews ( 23 )

 • Raj (34)
  in de kou 1 reactie

  Het is me hier nu al twee keer overkomen dat ik met iemand een afspraak heb gemaakt voor een date, vervolgens kom ik daar en sta ik alleen in de kou. dit overtuigd mij er van dat de dames die hier op zitten, dit als werk doen, anders gebeurt zoiets niet meerdere malen. de eerste keer dacht ik, oke pech voor mij, maar toen het nog een keer gebeurde vond ik dit wel een beetje opvallend.

  Raj (34) 26 september 2016
 • theo (36)
  liever een blauwtje lopen dan blut ... 1 reactie

  120 euro voor een lidmaatschap? dat is het niet waard,
  ff omgerekend 300 gulden ? om contact te maken met een vrouw? nee dan ga ik de straat wel op, liever 10x een blauwtje lopen dan blut zijn

  theo (36) 10 februari 2016
 • TeleurgesteldeKlant (31)
  je gooit je geld weg bij e matching 2 reacties

  Deze website slaat helemaal nergens op. Het is goedkoper dan de top dating sites maar daar is het dan ook mee gezegd. Veel profielen zonder informatie en/of geen foto's. Ook praat er geen hond terug (als honden dat zouden kunnen). Je gooit gewoon je geld weg.

  TeleurgesteldeKlant (31) 24 maart 2015