• Roger (36)
  Trekt een bepaald publiek 1 reactie

  Tijdje gebruik van gemaakt. Ook ik ben hoger opgeleid, maar was er toch niet heel bijzonder tevreden over. Dat ligt niet zozeer aan de site als wel aan hoe ze zich profileren. Normaal kun je een site niet echt afrekenen op de mensen. En of je succes hebt hangt voor 99% af van wat je er zelf aan bijdraagt.

  Maar toch E-Matching trekt met zijn "alleen voor hoger opgeleiden" naar mijn idee types aan die zichzelf wel heel leuk, speciaal en geweldig vinden. Veel profielen vol vervelende cliche's en geforceerde eigenliefde. De houding van veel van de members trok ik maar slecht. Op de wat "volksere" datingsites als Relatieplanet en Lexa komen ook hoger opgeleiden maar die hebben meestal toch een meer sympathiek karakter.

  Wel vind ik het kleinschalige karakter wat hebben en ook het feit dat ze een soort blog bijhouden. Dat geeft het wel een warm gevoel van een integere organisatie.

  Bezoek E Matching

  Roger (36) 18 oktober 2019
  • (45)

   Ja, je mag het wel zeggen hoor; de vrouwen op e-matching zijn doorgaans arrogante verwende prinsesjes die zichzelf he-le-maal geweldig vinden, verliefd zijn op zichzelf. En deze narcistische persoonlijkheden, die vaak zelf verre van aantrekkelijk zijn, verwachten dan de prins op het witte paard.

   M (45) 1 november 2019


Meer informatie en reviews over E Matching