• Paul Both (73)
  Gebruiksvriendelijk en niet duur 0 reacties

  Inmiddels van e-matching afgegaan omdat ik het daten beu werd, maar dit heeft niets te maken met de kwaliteit van e- matching. In vergelijking met andere datingsites is e-matching gebruiksvriendelijk en zeker niet duur. Als gratis lid kun je reeds foto's bekijken en volledige profielen lezen. Op die manier kun je eerst even rondkijken, voordat je jezelf aan een abonnement verbindt.
  Je kunt ook gewoon antwoorden op berichten. Zelf kun je als gratis lid geen berichten sturen, maar dat is logisch, anders zou natuurlijk niemand een abonnement nemen.
  Op de homepage plaatsen datingcoaches regelmatig stellingen waarop je kunt reageren. Leuk om te doen en te lezen. Ik ga dat nog het meeste missen.
  Ook de service is goed! Je (betaald) abonnement houdt vanzelf op, zonder dat het ongemerkt verlengd wordt. Nepprofielen ben ik nog nooit tegengekomen.
  Kortom: een goede en betrouwbare site!
  Mocht ik weer willen gaan daten, dan keer ik zeker terug op e-matching. In het verleden lid geweest van 50plus match en Relatieplanet die ik beduidend minder vond, om maar niet te spreken over Lexa. Wat een slechte site is dat!
  Ik kan iedereen e-matching aanraden.

  Bezoek E Matching

  Paul Both (73) 22 december 2022


Meer informatie en reviews over E Matching