Weetwiejedate
7,4

24 reviews

Weetwiejedate is een nieuwe datingsite met inmiddels rond de 20.000 leden. Net zoals andere generieke datingsites kan iedereen lid worden en via de website op zoek naar een leuke date, relatie of vriendschap. Doordat profielen worden geverifieerd en als zodanig worden gekenmerkt op de website ontstaat er voor de leden een grote mate van veiligheid en onderling vertrouwen.

Cijfer en gebruikersgemak

Weetwiejedate heeft van ons een 7.4 gekregen, omdat Weetwiejedate logischerwijs betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. Er wordt dus ook prima gecontroleerd op inactieve of onoprechte profielen. Desondanks blijven de functionaliteiten van de datingsite verder achter en zijn er andere, betere datingsites die meer waar voor geld bieden.

Prijzenlijst Weetwiejedate

 • 1 maand abonnement: € 29.50
 • 3 maanden abonnement: € 59.85
 • 6 maanden abonnement: € 89.70
Ontevreden over Weetwiejedate? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (24)

 • jack (45)
  genept 0 reacties

  ik had eens gekeken op die site leek me wel leuk
  heb toen voor 1maand abonnement genomen.
  ik de dag daarna inloggen staat er account geblokkeerd
  een mail gestuurd nooit antwoord gehad
  loopt mijn abonnement nou door of niet wat kan ik doen ?
  ik kan geen contact krijgen met niemand van die site
  en als hun of boeken van mijn rekening wat kan ik dan doen

  jack (45) 23 december 2022
 • Fluistering (62)
  Geblokkeerd om een onbekende reden 0 reacties

  Dit leek op het eerste oog een normale, betrouwbare website - zonder dat je het idee hebt gepluimd te worden met "credits" en degelijke, maar dit is toch absoluut geen goede ervaring. Ik werd zomaar geblokkeerd. Geen enkele reactie op mijn mail om uitleg. Andere logins geprobeerd en dat lukt dus ook niet meer omdat mijn ip adres waarschijnlijk geblokkeerd werd. Ook een inbreuk op de privacy, trouwens ....

  Fluistering (62) 30 november 2022
 • Hal (40)
  DISHONEST MARKETING POLICY EN HELEMAAL NIET VEILIG 0 reacties

  Ten eerste reageert de helpdesk niet op vragen van leden. Ten tweede heb ik een premium lidmaatschap gekocht en ik zal het nooit verlengen. Ik heb andere sites en apps geprobeerd en ik dacht dat weetwiejedate de juiste plek is, omdat het lokaal Nederlands is, en de naam de indruk wekt dat ik de mensen kan vertrouwen. Maar de site misbruikt de premium ledeninformatie om nieuwe gratis leden aan te trekken . EERLIJK MARKETINGBELEID. Ik ontvang contact van een nieuwe persoon zonder zelfs maar een duidelijk profiel, de site stopt het gesprek en zegt: Voorbeeld:
  ***** heeft geen Premium Membership en heeft het maximum aantal gratis te verzenden berichten bereikt.
  Om dit gesprek te hervatten:
  Kan ****** een Premium Lidmaatschap afsluiten.
  Kan jij een betaling van slechts €4,95
  Ik vind dat niet leuk, en directe abues voor onze persoonlijke informatie.
  Alle toespraken over veiligheid en beveiliging zijn nepnieuws.

  Hal (40) 12 juni 2021
 • Ingrid (57)
  Bizar 1 reactie

  Wat is dit voor rare site? Ik krijg elke dag meerdere reacties in mijn mail van mannen terwijl ik niet eens sta ingeschreven. Hoe bedoel je nep!!!! Ik ben nu maar eens gaan kijken en ontdek meerdere negatieve reacties van gebruikers. Niet zo gek dus

  Ingrid (57) 11 augustus 2020
 • Marco (49)
  Niet het geld waard 0 reacties

  Je betaald hier dertig euro voor een maand abonnement, maar ik vind dit het geld absoluut niet waar. Het is een prima site hoor, maar het is ten eerste een kleine site met weinig leden en daarbij heeft het ook niets speciaals wat deze site beter of in ieder geval anders maakt dan alle andere websites. Maar voor de andere grotere en ook de soortgelijke websites ben je hetzelfde of zelfs minder geld dan dat je hier doet. Dit is voor mij wel een groot nadeel en het houdt voor mij dan ook wel op hier. Ik ga op zoek naar iets nieuws, omdat ik het het geld gewoon niet waard vind. Dan kan ik wel iets anders bedenken waar ik dat geld dan aan zou willen besteden. Helemaal in deze periode van kerst.

  Marco (49) 16 december 2018
 • Toon (44)
  Goede controle 1 reactie

  Wanneer je tegenwoordig op een datingsite zit dan komt het zo ongelooflijk vaak voor dat je om de tuin wordt geleid en dat het zo is dat je niet met degene aan het chatten bent met wie jij denkt dat het is, maar dat het iemand is die zich anders voor doet.
  Hier wordt daar heel streng op gecontroleerd heb ik gelezen en dit vind ik ook heel erg belangrijk.
  Dit is voor mij één van de redenen geweest om me hier aan te melden, want datgene wat ik net heb omschreven is me iets te vaak overkomen op andere websites en dat vind ik echt zonde van mijn tijd.
  Ik besteed mijn tijd heel graag aan vrouwen want ik hou van vrouwen, maar dan wel van de vrouwen wie ik zelf uitkies en dat ze ook echt zijn wie ze zeggen dat ze zijn.
  Hier is dat volgens mij gelukkig zo en dat maakt het voor mij éé'n van de tooppers onder deze sites.

  Toon (44) 2 september 2018
 • Bertus (48)
  Weetwiejedate goed of slecht 1 reactie

  Weetwiejedate is moeilijk in een categorie te plaatsen denk ik, want het heeft hele goede punten en ook mindere punten. Maar dit zal je altijd blijven houden met alles, dus daar wil ik ook helemaal geen probleem van maken, dat vind ik niet nodig. Wel is het belangrijk dat mensen weten dat het niet alleen maar rozegeur en maneschijn is want het heeft ook echt wel wat minpuntjes. Maar wanneer dat niet zo zou zijn, zou het allemaal misschien ook wel iets te mooi zijn om waar te kunnen zijn. Ik doe ook graag wat moeite voor een vrouw, we blijven toch de man en die hoort wel een beetje te jagen vind ik altijd.

  Bertus (48) 14 juli 2018
 • Bob (46)
  Weetwiejedate beoordeling 1 reactie

  Weetwiejedate is een naam waarvan je hoge verwachtingen kunt krijgen, het lijkt allemaal heel duidelijk op deze manier.
  Maar wanneer je een account hebt aangemaakt hier en je echt ervaart hoe het is dan blijkt het tegenovergestelde helaas waar te zijn.
  Weetwiejedate is helemaal geen duidelijke en overzichtelijke site, het is juist allemaal heel onduidelijk, een groot vraagteken voor veel mensen waaronder ik.
  Ik kan maar weinig mensen vinden die op deze site een beetje leuk zijn en die uit zichzelf tegen mij gaan praten online.
  Meestal moet ik eerst gaan praten tegen iemand en dan duurt het vervolgens ook wel een paar dagen of soms zelfs weken voordat ik hier een keer reactie op krijg.

  Bob (46) 18 juni 2018
 • Jill (43)
  Je weet het niet 0 reacties

  De site heet weetwiejedate, maar die naam vind ik totaal niet kloppen. Kijk eens hoe vaak je tegenwoordig wordt opgelicht via het internet, je weet eigenlijk nooit 100% zeker met wie je te maken hebt. Vandaar dat ik het een hele gekke naam vindt en ik denk ook niet dat ze dit waar kunnen maken en dat is niet eerlijk.

  Jill (43) 17 maart 2018
 • Martin (42)
  Voor iedereen 1 reactie

  Op de site staat vermeld dat iedereen hier welkom is, wat ik aan de ene kant heel goed vindt. Maar aan de andere kant vind ik het ook vreemd dat dat er op moet staan, omdat het mij logisch lijkt dat iedereen altijd welkom is op een dating site ongeacht je leeftijd of voorkeur waar je op valt. Maar aangezien dit schijnbaar niet normaal is vind ik dit echt top van weetwiejedate, laat iedereen lekker in hun waarde en accepteer iedereen zoals die is zeg ik altijd. Verder ook een echte top site dit!

  Martin (42) 28 februari 2018
 • Xavi (34)
  Weetwiejedate 1 reactie

  Weetwiejedate is een van de weinige datingsites die geen vreemd hoog bedrag vraagt om lid te kunnen zijn. Het js een site met veel mensen erop, mannen en vrouwen genoeg. De chatsessies hier vind ik zelf erg leuk en prettig en je hebt potentie op meer hier. Ik vind het een goede site, ben nu zelf vier maanden lid.

  Xavi (34) 4 februari 2018
 • Xavi (35)
  Aantallen uitleggen 1 reactie

  Deze site heeft naar eigen zeggen 20.000 leden, dan kan wel zo zijn, maar wat er dan niet bij verteld wordt is dat van die 20.000 er ongeveer 19.980 leden mannelijk zijn. Met andere woorden, om hier een vrouw te vinden is al moeilijk en om dan ook nog een vrouw te vinden die jij leuke vindt is hier praktisch onmogelijk.

  Xavi (35) 14 januari 2018
 • Wim (63)
  Je weet het niet 1 reactie

  De site heet weet wie je date, maar in de werkelijkheid weet je dit niet , want het zal nooit tot een echte date leiden. Ze hebben hier allemaal mooie praatjes om je aan het lijntje te houden, maar wanneer puntje bij paaltje komt zet niemand door en zal het je dan ook niet lukken om ook maar iemand te vinden die daadwerkelijk met je wil afspreken. Waar dan ook. Dat roept bij mij dan ook heel erg veel vraagtekens op, omdat ik me dan af ga vragen met wie je dan eigenlijk aan het chatten bent. Of je echt met vrijgezelle single dames aan het chatten bent, of dat je gewoon met werknemers van weetwiejedate aan het chatten bent. En dat het dus allemaal gewoon om het geld draait. Ik leef al lang genoeg in dit commerciële wereldje, dus ik weet wel een beetje hoe het werkt en het gevoel dat ik bij deze site krijg is geen juist gevoel.

  Wim (63) 29 december 2017
 • Sam (44)
  Duurder maar beter 1 reactie

  Deze site is gemiddeld wat duuder dan (bijna) alle andere sites die dit aanbieden, maar dan heb je ook gelijk een betere website ervoor terug. Dus dat is dan maar de vraag wat je liever wilt, goedkoop en minder goed of iets meer betalen en een betere site ervoor terug krijgen. Wanneer je mij voor deze keus stelt, is de keus voor mij snel gemaakt. Nu ben ik wel in de luxe dat het voor mij geen probleem is en dat is natuurlijk niet voor iedereen zo.

  Sam (44) 26 november 2017
 • Kobus (61)
  betrouwbaar 2 reacties

  eindelijk een keer een website waar je vrouwen kunt vinden die te vertrouwen is. op veel van dit soort websites vind ik altijd dat je zo veel word opgelicht, de helft van de tijd denk je met een vrouw te praten maar dan is het gewoon een man. dat is hier niet zo geloof ik. wel vind ik dat er weinig vrouwen van mijn leeftijd hier te vinden zijn. het zijn veel jongere vrouwen, deze komen soms ook een praatje maken en dat vind ik hartstikke leuk en is goed voor mijn ego, maar dat zijn niet de vrouwen waar ik uiteindelijk mee wil eindigen. in het begin had ik veel moeite met het bedrag voor contributie over te maken, dit was nog moeilijk voor mij. maar toen ik eenmaal wist hoe dit moest lukte dit ook.

  Kobus (61) 13 oktober 2017
 • Gijs (44)
  Wat een grap 1 reactie

  Je zou bijna denken dat het een 1 april grap is hier, wat een vreselijke datingsite is dit. Je merkt gewoon dat het enorm verslavend is, dit heb ik zelf ook, je meld je steeds bij meer websites aan om te kijken wat voor vrouwen daar zitten. Daarom weet ik ook van heel veel sites hoe ze eruit zien en dit is echt wel het dieptepunt van slechtheid van zo'n datingsite. Alles is ook gewoon een grap hier, het lijkt echt helemaal nergens op.

  Gijs (44) 26 augustus 2017
 • Olivia (44)
  Knappe mannen 1 reactie

  Vaak wanneer ik op een dating site kijk, zie ik niet echt knappe mannen. Vaak oudere mannen en soms een paar van die viezerikken. Hier heb je echt knappe mannen, en misschine raar om te zeggen, mannen waar niets mis mee is. Het zijn gewoon leuke mannen die ook nog eens attent en spontaan kunnen zijn. Dat zie je niet vaak op internet, geloof mij. Ik vind weet wie je date dan ook echt een hele leuke site en ik ben graag online hier.

  Olivia (44) 21 augustus 2017
 • tonnie (67)
  Gezellig 1 reactie

  Wat een gezellige site is dit zeg, Ik was al een tijdlang van plan om zoiets te proberen maar iedere keer kwam er weer iets tussen en deed ik het uiteindelijk toch maar niet. Nu toch de sprong in het diepe gewaagd, of de stoute schoenen aangetrokken of hoe je het ook maar wilt noemen. Tot op heden nog totaal geen spijt gehad en ik ben gezellig aan het kletsen met meerdere leuke en aantrekkelijke mannen.

  tonnie (67) 18 juni 2017
 • Umar (43)
  Boze klant 1 reactie

  Hier spreekt een ontzettend boze klant.
  Ik was eigenlijk niet van plan om hier een reactie over te schrijven, maar ik ben zo verontwaardig erover dat ik mij genoodzaakt voel om dit toch wel te doen.
  Op deze manier wil ik andere mensen er dan ook van weerhouden en hen beschermen tegen deze website.
  Het lijkt allemaal zo mooi, maar het is één grote nepsite.
  Als ik -1 kon geven zou ik dat doen maar dat is helaas niet mogelijk.

  Umar (43) 8 juni 2017
 • Rosalie (46)
  Naief 1 reactie

  Waarschijnlijk ben ik nu weer de naïeve vrouw hier, want wat er in de andere teksten staat snap ik totaal niet. Ik vind het een leuke mooie site, waar ik tot nog toe al veel interessante mannen heb ontmoet. Het is dus ook maar net hoe je er tegen aan kijkt. Ik moet hier wel bij vermelden dat ik ook geen vergelijkingsmateriaal heb, dus misschien heb ik geen recht van spreken wat dat betreft.

  Rosalie (46) 5 juni 2017