Weetwiejedate
7,4

23 reviews

Weetwiejedate is een nieuwe datingsite met inmiddels rond de 20.000 leden. Net zoals andere generieke datingsites kan iedereen lid worden en via de website op zoek naar een leuke date, relatie of vriendschap. Doordat profielen worden geverifieerd en als zodanig worden gekenmerkt op de website ontstaat er voor de leden een grote mate van veiligheid en onderling vertrouwen.

Cijfer en gebruikersgemak

Weetwiejedate heeft van ons een 7.4 gekregen, omdat Weetwiejedate logischerwijs betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. Er wordt dus ook prima gecontroleerd op inactieve of onoprechte profielen. Desondanks blijven de functionaliteiten van de datingsite verder achter en zijn er andere, betere datingsites die meer waar voor geld bieden.

Prijzenlijst Weetwiejedate

 • 1 maand abonnement: € 29.50
 • 3 maanden abonnement: € 59.85
 • 6 maanden abonnement: € 89.70
Ontevreden over Weetwiejedate? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (23)

 • Ben (34)
  weetwiejedate negatieve review 1 reactie

  Onderstaande reviews kloppen helaas. Ik heb zelf ondervonden dat Weetwiejedate niet goed functioneert en waarschijnlijk werkt met fake profielen. Dit kan ik zeggen omdat ik totaal geen aandacht meer krijg nadat ik heb betaald terwijl dat ervoor wel het geval was.

  Ben (34) 5 mei 2015
 • Meeter (24)
  oplichters 1 reactie

  Deze websites is in handen van een oplichtersbende. Je ziet deze lay-out namelijk veel vaker maar er staat nergens in de voorwaarden dat het een bundelsite is.

  Meeter (24) 3 mei 2015
 • Ruiz (27)
  weetwiejedate is nep 1 reactie

  Dacht een maand gratis te krijgen. Mooi niet dus. Weetwiejedate is een nepsite, weinig activiteiten en fakeprofielen.

  Voor je een berichtje kan lezen moet je een profielfoto plaatsen. Foto geplaatst, helaas ... nog steeds niet.
  Credits gekocht voor 15 euro, kan je alleen een suf cadeautje versturen, dat is nog niet het ergste! Dit is ook nog een goedkoop cadeautje, de leuke zijn 500 tot 750 credits.
  Bij de profiel invulling krijg je dan totaal 60 credits, waar je dus echt niets aan hebt.
  Krijg je de volgende dag zogenaamd 13 mensen die je willen ontmoeten en helemaal niet op de site staan, moet je wel full member worden voor een fake profiel te kunnen zien.
  WAT EEN NEP SITE IS DIT ZEG!
  Doorlopend mails gestuurd naar de helpdesk, volgens mij is er geen helpdesk. Ik heb nooit antwoord gehad. Volgens mij zit er maar een sukkeltje die profielen goed kan keuren en je profielfoto. Dan maar iets meer betalen voor een datingsite die te vertrouwen is en waar mensen actief op zijn.

  Ruiz (27) 8 april 2015