• Toon (44)
  Goede controle 1 reactie

  Wanneer je tegenwoordig op een datingsite zit dan komt het zo ongelooflijk vaak voor dat je om de tuin wordt geleid en dat het zo is dat je niet met degene aan het chatten bent met wie jij denkt dat het is, maar dat het iemand is die zich anders voor doet.
  Hier wordt daar heel streng op gecontroleerd heb ik gelezen en dit vind ik ook heel erg belangrijk.
  Dit is voor mij één van de redenen geweest om me hier aan te melden, want datgene wat ik net heb omschreven is me iets te vaak overkomen op andere websites en dat vind ik echt zonde van mijn tijd.
  Ik besteed mijn tijd heel graag aan vrouwen want ik hou van vrouwen, maar dan wel van de vrouwen wie ik zelf uitkies en dat ze ook echt zijn wie ze zeggen dat ze zijn.
  Hier is dat volgens mij gelukkig zo en dat maakt het voor mij éé'n van de tooppers onder deze sites.

  Bezoek Weetwiejedate

  Toon (44) 2 september 2018
  • (49)

   Dat is hier inderdaad een groot voordeel, ik vind het ook altijd erg belangrijk dat hier wel een strenge controle voor is en dat hier heel goed op gelet wordt. Maar daarentegen heft dit niet het mindere aspect aan de site , het hoge bedrag dat je hier moet betalen, op. Dus voor bij is dit niet hetgene wat mij toch over haalt om hier op deze site te blijven in plaats van dat ik op zoek ga naar een andere (betere) website.

   Marco (49) 16 december 2018


Meer informatie en reviews over Weetwiejedate