• Bob (46)
  Weetwiejedate beoordeling 1 reactie

  Weetwiejedate is een naam waarvan je hoge verwachtingen kunt krijgen, het lijkt allemaal heel duidelijk op deze manier.
  Maar wanneer je een account hebt aangemaakt hier en je echt ervaart hoe het is dan blijkt het tegenovergestelde helaas waar te zijn.
  Weetwiejedate is helemaal geen duidelijke en overzichtelijke site, het is juist allemaal heel onduidelijk, een groot vraagteken voor veel mensen waaronder ik.
  Ik kan maar weinig mensen vinden die op deze site een beetje leuk zijn en die uit zichzelf tegen mij gaan praten online.
  Meestal moet ik eerst gaan praten tegen iemand en dan duurt het vervolgens ook wel een paar dagen of soms zelfs weken voordat ik hier een keer reactie op krijg.

  Bezoek Weetwiejedate

  Bob (46) 18 juni 2018
  • (48)

   Ik lees de dingen die je zegt en ik ben het wel een beetje met je eens, maar lang niet helemaal wat njij zegt dat er alleen maar slechte dingen zijn hier en dat er geen enkel goed puntje te vinden is en dat is helemaal niet waar. Het heeft ook gewoon hele mooie en goede dingen op deze website en de mensen die hier op zitten willen ook echt allemaal een leuk iemand vinden waar ze mee op date kunnen en daarna hopelijk zelfs een relatie mee kunnen starten.

   Bertus (48) 14 juli 2018


Meer informatie en reviews over Weetwiejedate