SFdating
6,3

22 reviews

Sfdating, ook wel Secret Flirt genoemd, is een datingwebsite voor mensen die op zoek zijn naar spanning. Of het nou een man of vrouw betreft die getrouwd is, alleenstaand is, op zoek is naar een leuke avond, het is allemaal mogelijk op Sfdating.nl. De website werkt met een soort frame waarin alle pagina's worden getoond. Dit lijkt erop dat de website wat aan de oude kant is, veel leden hebben daarnaast geen profielfoto waardoor het allemaal wat onduidelijk oogt.

Cijfer en gebruikersgemak

6,3 is het eindcijfer dat we voor Sfdating hebben voorgeschoteld. Wanneer de datingwebsite een lay-out update krijgt kan dit zomaar een stuk hoger uitvallen. Helaas valt vooraf niet te zien hoe duur een abonnement is. Sfdating geeft wel aan dat het een betaalde service bediend, helaas zonder de prijzen openbaar te maken.

Prijzenlijst Sfdating

Onbekend

Ontevreden over SFdating? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 1.985 keer bezocht.

Reviews ( 22 )

 • Luuk (37)
  Profielfoto verplichten 0 reacties

  Wat ik hier echt super k*t vind is dat er heel erg veel mensen zijn die geen profielfoto hebben. Sorry hoor, maar dat snap ik dus echt niet, je zit op een website voor dating of in ieder geval een online flirt. Dan wil je toch weten hoe degene met wie je aan het praten bent eruit ziet of niet dan, ik vind het uiterlijk van anderen altijd wel belangrijk in zo'n geval maar blijkbaar is dit niet voor iedereen belangrijk. Voor hetzelfde geld ben je dan met een oma van 70 aan het sex chatten en denk je dat je met een lekker ding van 26 contact hebt. Dat risico ga ik niet nemen, dan zorg ik wel dat ik alleen met mensen chat die een foto op hun profiel hebben staan, de spoeling is dan wel dunner maar dat is dan helaas maar zo. Ik vind ook gewoon dat ze een profielfoto moeten verplichten, want ik vind het echt belachelijk als je hier geen foto op hebt staan.

  Luuk (37) 24 juli 2019
 • Tim (29)
  Gehackt anonymous proton bitcoins 17 reacties

  Ik kreeg onderstaande mail:

  De sites sf.dating en secretflirt.nl zijn gehackt. Dat betekent dat al je berichten en foto's in onze handen zijn. De komende dagen gaan we deze verspreiden over het internet. Wil je dat voorkomen? Koop dan tenminste 0.01 Bitcoin en stuur dat naar het volgende adres: 36edG868MkwMnMBoPiATLrNBYxXXQkZyDy. Bitcoins kopen kan eenvoudig met iDEAL bij verschillende Nederlandse sites zoals bitonic.nl en bitkassa.nl. Tegen de huidige wisselkoers is 0.01 Bitcoin ongeveer 30 Euro.

  WAARSCHUWING: Als je niet betaald worden al je berichten en foto's op internet, Facebook, Instagram etc. geplaatst!

  Pr0ton + Anonymous-NL

  Wat moet ik doen??

  Tim (29) 19 januari 2019
 • Mick (62)
  Secret flirt is wat iedereen zoekt 1 reactie

  Sfdating is wat iedereen, in of zonder relatie dat maakt niet uit, zoekt! Je kun hier methyleer veel verschillende vrouwen van verschillende leeftijden chatten en dan kun je zelf kijken of je met ze wil afspreken of datnje het contact
  alleen via de computerneilt houden.

  Wanneer je zoals ik al veertig jaar getroiwd bent dan ben je af en toe wel op zoek naar een beetje spanning in de brouwerij en secret flirt geeft me dan precies wat ik zoek! Ik wil niet echt op date met iemand, maar een beetje aandacht van een andere knappe vrouw doet een man nooit verkeerd.

  Mick (62) 30 september 2018
 • Manuel (37)
  Sfdating spannend en leuk 1 reactie

  Voor mij betekent sfdating vooral spanning.
  Dat was waar ik naar op zoek was en dat is ook waarbij heb gevonden op de site.
  Ik had het wel een beetje gehad met al dat saaie gedoe van al die mensen die altijd kaar een vaste relatie willen en hun keven lang monogaam blijven.
  Dat is voor mij gewoon niet weg gelegd, daarom heb ik me hier aangemeld.
  Het is voor een secret flirt en dat idee sprak me heel erg aan.
  Ik kan hier met meerdere vrouwen tegelijk daten zonder dat ze dit erg vinden, omdat ze zelf weten waar ze aan beginnen.
  Ik vind het een hele spannende en leuke website die voor mensen als ik perfect is.

  Manuel (37) 23 september 2018
 • Kobus (45)
  Prijzenlijst 1 reactie

  Kan iemand mij vertellen hoe veel je voor deze website moet betalen wanneer je hier lid van wilt worden?
  Ik vind het in principe een hele mooie site om te zien, veel mensen hebben kritiek op hoe het er uit ziet, maar dat vind ik juist wel leuk aan deze SFDating.
  Ze onderscheiden zich op deze manier wel van alle andere datingsites die allemaal op elkaar lijken.
  Alleen dat ze de prijzenlijst niet openbaar op de website hebben staan vind ik wel apart.
  Het hoeft lijkt me toch geen geheim te zijn wat je moet betalen, tenzij het een heel hoog bedrag is en ze zo bang zijn dat ze dan de mensen weg jagen, dat kan ik me voorstellen.
  Maar op deze manier trekken mensen misschien zelf ook wel al conclusies dus dat is niet handig.

  Kobus (45) 15 juli 2018
 • Mick (51)
  Sf aflatend 1 reactie

  Afdaling vind ik echt een hele erge aflatende website en hier ben ik ook echt niet happy over. Ik ben een betalend lid en dat zou wel serieus genomen moeten worden dus ik hoop echt dat dit ook zal gebeuren. Ik heb te vaak het idee dat ze benoemen dat ze het serieus nemen en oppakken maar dat er vervolgens weer helemaal niets mee gedaan wordt.

  Mick (51) 5 april 2018
 • Mitch (59)
  Boze klant 1 reactie

  Ik vind dit een website van niks! Ten eerste kun je er voor tijd niet achter komen hoe duur het is, dat wordt pas later bekend. Eigenlijk zou er dan al een belletje moeten gaan rinkelen dat er iets niet goed is. Maar dan betaal je dat en dan kom je op een website dat een van de slechtste sites is die ik ooit heb gezien. Dat maakt me boos, en dan wel geld vragen voor deze onzin.

  Mitch (59) 18 maart 2018
 • Guus (47)
  Goed gevoek 1 reactie

  Eindelijk een keer een website waar ik een goed gevoel bij heb. Ik heb op wel meer dan vijf andere dating websites een account gehad, maar op al die sites had ik geen goed gevoel en daar had je gewoon door dat je werd opgelicht. Hier heb ik dat niet en hier heb ik ook het gevoel dat de mensen hier gewoon oprecht zijn en dat vind ik heel erg belangrijk.

  Guus (47) 28 februari 2018
 • Myriam (43)
  Dubbel gevoel 1 reactie

  Secret flirt geeft mij heel erg een dubbel gevoel. Aan de ene kant vind ik het een onwijs leuke site die alles heel spannend maakt omtrent het hele dating gebeuren. Aan de andere kant wordt ik misselijk van het idee dat mensen met een relatie hier ook een account aan kunnen maken, dat dit zelfs gestimuleerd wordt. Ik vind dat een datingsite voor singles moet zijn en verder niet. Als je een relatie hebt behoor je monogaam te zijn!

  Myriam (43) 4 februari 2018
 • Tom (57)
  pas als het bekend is 1 reactie

  Ik zie dat meer mensen met hetzelfde probleem kampen als ik en dat is dat er niet bekend is hoeveel het kost. Wanneer daar geheimzinnig over wordt gedaan, dan krijg ik altijd gelijk het gevoel dat er iets is dat niet helemaal klopt en dat heb ik hier dus ook. Ik vind dat dit soort informatie gewoon bekend moet zijn en ik zie ook niet in waarom hier geheimzinnig over gedaan moet worden. Zo lang het niet bekend is, zal ik er ook nooit voor kiezen om dit te doen.

  Tom (57) 19 januari 2018
 • Berend (43)
  Secret website 1 reactie

  Ze hadden het beter secret website in plaats van secret flirt noemen. Dan staat er niet eens op de website wat de kosten zijn om lid te kunnen worden, maar er staat wel dat het een betalende site is. Ja sorry hoor, maar zet dan ook gewoon de prijs er bij. Dan kunnen mensen altijd zelf bepalen of zr dit ervoor over hebben ja of nee en nu kom je pas achter de prijs wanneer het tijd is om echt af te rekenen. Dit vind ik niet goed, dit moet duidelijker zijn.

  Berend (43) 31 december 2017
 • Rico (50)
  Gezeur om niets 1 reactie

  Wat zitten al die andere mensen nou te stamelen over deze site. Het is allemaal gezeur om niets als je mijn mening wilt weten. De site is helemaal niets mis mee en de vrouwen die er op zitten al helemaal niet. Dus die andere mensen moeten niet zo zitten te bazelen en als wat ze hier vinden nog niet goed genoeg is, moeten ze een realistischer beeld gaan vormen als je het mij vraagt

  Rico (50) 15 augustus 2017
 • Uncle (42)
  Niet relatie gericht 1 reactie

  Wat hier heel goed te merken is, is dat het veel mensen (ook de vrouwen) echt gaat om de flirt.
  Soms is dat een affaire en soms niet, soms is het ook gewoon alleen een chat voor wat spanning.
  Wat dus niet zo is, is dat het relatie gericht is, want bijna niemand hier zoekt een relatie.
  Dat kan heel leuk zijn, vooral veel mannen kunnen zich hier wel in vinden lijkt mij.
  Maar wanneer je wel op zoek bent naar een relatie, en dat ben ik, dan is het niet echt een handige site daarvoor.
  Ik was hier van niet op de hoogte, daarom had ik me hier aangemeld.
  Nu ik dit weet, ga ik op zoek naar een andere site.
  Daarom wil ik andere mensen die ook een relatie zoeken, hier wel even van op de hoogte brengen.

  Uncle (42) 10 augustus 2017
 • Geer (63)
  Geen huwelijk mogelijk 1 reactie

  Ik zit hier imdat ik op zoek ben naar een vrouw, en dat wil ik dan ook echt door er op den duur weer mee te trouwen. Het is dus niet dat ik op zoek ben naar een of andere prostituee, wat heel veel hier wel denken en zo draait het dus niet. Belachelijk ook dat veel mensen zich daar gewoon voor aanbieden, ze zouden meer zelfrespect moeten hebben. Maar wil je dus iemand om mee te trouwen, die vind je hier niet

  Geer (63) 2 augustus 2017
 • Katrina (48)
  Niet denderend 0 reacties

  Ik had me op deze site aangemeld omdat een collega van mij hier helemaal lyrisch over was en ze volgens eigen zeggen hier haar soulmate heeft gevonden. Maar die wonderen gebeuren waarschijnlijk maar once in a lifetime of één keer op een site, want de enige mannen die ik hier tegen komen zijn hele grote eikels. Ze hebben werkelijk geen flauw benul hoe ze met een vrouw moeten omgaan, laat staan hoe ze hier tegen moeten praten. Ik ben dan ook heel snel weer weg wanneer mijn lidmaatschap is afgelopen.

  Katrina (48) 1 augustus 2017
 • Silvo (32)
  Waarom stiekem 1 reactie

  Ik snap het hele concept rondom dat stiekeme gedoe niet zo goed.
  Het zal best spannend zijn voor een aantal, maar waarom moet dat nou weer stiekem.
  Dat vind ik zo jammer, want dat maakt het fout ofzo ik weet niet waarom.
  Dat geeft het gewoon een slecht iets voer het hele gedoe.
  Wanneer je op een website zit om te daten, hoef je je hier toch niet voor te schamen lijkt mij en dan vind ik het dus ook niet nodig dat het een secret is.

  Silvo (32) 19 juni 2017
 • Koen (53)
  Laaiend 1 reactie

  Een website zoals SFDating maakt mij echt laaiend, furieus gewoon. Een beetje mensen geld laten betalen voor iets wat gewoon super fake is! Je hebt geen flauw idee wat deze mensen voor dat geld hebben moeten doen en hoe lang ze hiervoor hebben moeten werken, dan is het toch gewoon gekkenwerk dat je ze dit geld laat betalen en dat ze vervolgens nooit wat van iemand weer horen hier!

  Koen (53) 8 juni 2017
 • Rikus (62)
  nooit van gehoord maar wel goed 1 reactie

  Dit is echt een site die onverwachts heel erg goed uitpakt. Ik zelf had bijvoorbeeld nog nooit van deze website gehoord en kwam er toevallig een keer op, doordat ik op een advertentie hiervan klikte. Na enig rondkijken op de site heb ik mijzelf aangemeld en ben ik met verschillende dames gaan chatten/praten. Wat bleek nou, er was een wederzijdse klik bij meerdere vrouwen en nu heb ik de tijd van mijn leven. Wie had dat gedacht, dat een man van bijna 63 jaar zich door zo'n website nog zo vitaal zou kunnen voelen.

  Rikus (62) 5 juni 2017
 • Kimmie (47)
  Rare associaties 1 reactie

  Bij SFdating heb ik gelijk van die rare associaties, bij SF denk ik gelijk aan sience fiction en daar zit ik niet op te wachten wat daten betreft. Ik kan me daar dan ook heel moeilijk overheen zetten, maar dat heeft misschien ook wel wat met mijn autistische trekjes te maken. Een secret flirt, ook dat vind ik jammer. Waarom zou zoiets een geheim moeten zijn? dat is toch juist heerlijk als je dat hebt, en wanneer je er stiekem over moet doen dan zit er iets niet goed vind ik

  Kimmie (47) 28 mei 2017
 • Jos (51)
  Verkeerde intenties 1 reactie

  Ik vind dit een site die de verkeerde intenties juist stimuleert, het staat zelfs in het stukje! een man of vrouw die getrouwd is en op zoek is naar een fling, dit kun je toch niet serieus menen. Dit ga je toch niet stimuleren, ik vind dat echt te gek voor woorden, echt belachelijk gewoon. Op deze manier keur je het dus goed dat mensen vreemd gaan. Hier kan ik met mijn hoofd niet bij.

  Jos (51) 25 mei 2017

Plaats een review