• Mick (62)
  Secret flirt is wat iedereen zoekt 1 reactie

  Sfdating is wat iedereen, in of zonder relatie dat maakt niet uit, zoekt! Je kun hier methyleer veel verschillende vrouwen van verschillende leeftijden chatten en dan kun je zelf kijken of je met ze wil afspreken of datnje het contact
  alleen via de computerneilt houden.

  Wanneer je zoals ik al veertig jaar getroiwd bent dan ben je af en toe wel op zoek naar een beetje spanning in de brouwerij en secret flirt geeft me dan precies wat ik zoek! Ik wil niet echt op date met iemand, maar een beetje aandacht van een andere knappe vrouw doet een man nooit verkeerd.

  Bezoek SFdating

  Mick (62) 30 september 2018
  • (37)

   Je kunt inderdaad met vrouwen van allerlei leeftijden chatten hier, maar hoe weet je zeker dat de vrouwen met wie je dan chat ook echt die leeftijd hebben? De helft heeft namelijk geen foto en dan kunnen ze wel zeggen dat ze 30 zijn, maar misschien zijn ze wel twee keer zo oud. Of net andersom dat kan natuurlijk ook. Ik stoor me heel erg aan de profielen zonder foto, heel onlogisch op een website waar het grotendeels om het uiterlijk gaat.

   Dat je hier zit terwijl je zo'n lang huwelijk achter de rug hebt, of er eigenlijk nog steeds in zit, daar heb ik ook moeite mee. Weet wat je op het spel zet, want als je vrouw hier achter komt weet ik wel dat ze hier niet blij mee zal zijn en ik hoop in dat geval voor jou dat ze vergevingsgezind is aangelegd.

   Luuk (37) 24 juli 2019


Meer informatie en reviews over SFdating