SFdating
6,3

23 reviews

Sfdating, ook wel Secret Flirt genoemd, is een datingwebsite voor mensen die op zoek zijn naar spanning. Of het nou een man of vrouw betreft die getrouwd is, alleenstaand is, op zoek is naar een leuke avond, het is allemaal mogelijk op Sfdating.nl. De website werkt met een soort frame waarin alle pagina's worden getoond. Dit lijkt erop dat de website wat aan de oude kant is, veel leden hebben daarnaast geen profielfoto waardoor het allemaal wat onduidelijk oogt.

Cijfer en gebruikersgemak

6,3 is het eindcijfer dat we voor Sfdating hebben voorgeschoteld. Wanneer de datingwebsite een lay-out update krijgt kan dit zomaar een stuk hoger uitvallen. Helaas valt vooraf niet te zien hoe duur een abonnement is. Sfdating geeft wel aan dat het een betaalde service bediend, helaas zonder de prijzen openbaar te maken.

Prijzenlijst Sfdating

Onbekend

Ontevreden over SFdating? Probeer dan eens Hot or Not.
Deze pagina is 2.174 keer bezocht.

Reviews ( 23 )

 • Jos (51)
  Verkeerde intenties 1 reactie

  Ik vind dit een site die de verkeerde intenties juist stimuleert, het staat zelfs in het stukje! een man of vrouw die getrouwd is en op zoek is naar een fling, dit kun je toch niet serieus menen. Dit ga je toch niet stimuleren, ik vind dat echt te gek voor woorden, echt belachelijk gewoon. Op deze manier keur je het dus goed dat mensen vreemd gaan. Hier kan ik met mijn hoofd niet bij.

  Jos (51) 25 mei 2017
 • Rudie (35)
  Sf dating is 100 procent nep 1 reactie

  Deze website is nep met enkel nep accounts. Ondanks dat er in de voorwaarden staat dat ze juist alleen maar echte leden tolereren. De website is daarnaast niet gebruiksvriendelijk en zelfs zeer verouderd. Heb in tijden niet meer zo'n oude template gezien waarbij je enkel werkt met hele kleine frames. Nee, dit is zeker geen aanrader. Bespaar jullie de moeite om hier wat te vinden.

  Rudie (35) 23 januari 2017
 • Mona (48)
  Nieuw 1 reactie

  Dit is echt totaal nieuw voor mij en ik had dus van te voren ook geen benul of ik het leuk zou vinden of niet. Wat blijkt nu, ik vind het prachtig. De mannen staan te springen om aandacht en deze wil ik ze natuurlijk graag geven. Ook heb ik zelfs met een vrouw gechat hier, gewoon voor de gezelligheid. Leuk dat dat ook gewoon kan. De prijs is eigenlijk prima te doen, daar kan ik wel mee leven. Als je kijkt wat je er voor terug krijgt, vind ik het zeker waard. Ik hoop natuurlijk wel gauw een leuke man te vinden waar ik mijn leven mee kan delen, maar tot die tijd vermaak ik me prima hier!

  Mona (48) 16 oktober 2016

Plaats een review