• Tim (29)
  Gehackt anonymous proton bitcoins 17 reacties

  Ik kreeg onderstaande mail:

  De sites sf.dating en secretflirt.nl zijn gehackt. Dat betekent dat al je berichten en foto's in onze handen zijn. De komende dagen gaan we deze verspreiden over het internet. Wil je dat voorkomen? Koop dan tenminste 0.01 Bitcoin en stuur dat naar het volgende adres: 36edG868MkwMnMBoPiATLrNBYxXXQkZyDy. Bitcoins kopen kan eenvoudig met iDEAL bij verschillende Nederlandse sites zoals bitonic.nl en bitkassa.nl. Tegen de huidige wisselkoers is 0.01 Bitcoin ongeveer 30 Euro.

  WAARSCHUWING: Als je niet betaald worden al je berichten en foto's op internet, Facebook, Instagram etc. geplaatst!

  Pr0ton + Anonymous-NL

  Wat moet ik doen??

  Bezoek SFdating

  Tim (29) 19 januari 2019
  • (34)

   Niets vermoed ik, ik ga er van uit dat dit op de SF site kenbaar gemaakt zou worden en dat is niet het geval. Ik kreeg deze ook een aantal keer en ook een mail van sf maar dat is volgens mij ook spam, immers een bedrijf als SF zou dat zich niet kunnen permiteren

   henk (34) 20 januari 2019
  • (28)

   Dat secretflirt of wel SF genoemd gehackt is, betekent niet dat SF dit aan iedereen kenbaar wil maken. Als jij gehackt zou worden, zou je het toch ook niet open en bloot gooien? Waarschijnlijk hopen ze dat het over waait. Maar feit dat ze gehackt zijn is erg genoeg en zeker de moeite waard om jouw profiel per direct te verwijderen van de SF server, al is het daar natuurlijk te laat voor.
   Heeft iemand nog meer info over deze zaak? Heeft iemand bijvoorbeeld om informatie gevraagd aan de secretflirt klantenservice of iets dergelijks? Hoor het graag.

   Leon (28) 20 januari 2019
  • (40)

   Wat je moet doen? Aangifte doen bij de politie, kan simpel online. Dan afwachten, geen geld overmaken! Hiermee maak je deze ratten (hackers) alleen maar sterker. Ik kan je verzekeren dat ze geen enkele foto hebben bemachtigd. En zo wel, dan gaan ze niet ieder persoon handmatig bij langs, is teveel werk voor ze.

   Bastiaan (40) 20 januari 2019
  • (49)

   Ik heb ook mails gekregen, En dat ik binnen 24 uur geld over moet maken of anders gaan ze alles openbaar zetten op FB en instagram en mijn man inlichten,ik ga niet betalen en ik verwijder de mails per direct.
   Heb wel SF een mail gestuurd om te vragen of ze hier al van hadden gehoord nog geen reactie ontvangen.

   Jeanette (49) 20 januari 2019
  • (54)

   Wat is de afzender van de mails in kwestie?

   ** zal me niets verbazen als secretflirt zelf deze mails verstuurd voor extra inkomsten

   John (54) 20 januari 2019
  • (46)

   Ik heb deze mail ook gehad. Al dagen op een rij.... Ik betaal niet.. Ze dreigen nu ook mijn werk te informeren. Het gaat over berichten van 7 jaar geleden. Ze konden me zelfs de berichten die ik gestuurd heb laten zien. En deze klopte wel denk ik. Ze zouden ook foto's hebben maar ik kan me niet herinneren dat ik onpasselijke foto's heb verstuurd dus ik maak me niet druk.... Daarbij ik ben single heb weinig te verbergen 😇... Ik wacht wel af wat er gaat gebeuren....

   Sandra (46) 21 januari 2019
  • (40)

   Ik denk dat het een en al bangmakerij is. Ze gaan echt niet zoveel moeite doen voor wat centjes al ga ik iets twijfelen omdat Sandra stelt dat ze alle berichten kunnen tonen dus de hack van de database is wel degelijk een feit.

   Dat secretflirt dit niet openbaar maakt om mensen zonodig in te lichten vind ik erg triest.

   Hopelijk zullen meer gedupeerden hierop reageren zodat er een gezamenlijk plan opgesteld kan worden maar voor nu raadt ik iedereen aan: let it be, ga zeker geen geld overboeken en als je er tijd voor hebt, doe aangifte bij de politie. Bij genoeg aangiftes zal de politie wel iets moeten doen lijkt me.

   Bas (40) 21 januari 2019
  • (45)

   Ik zie toch dat aardig wat vrouwen deze mail ook hebben gehad en eerlijk hierover zijn dat ze hebben deelgenomen aan deze spannende datingsite waar vreemdgaan normaal is. Interessant! Wie had dat kunnen denken, de huismoeders tussen de 40 en 50 jaar die nog even van het leven willen genieten, geef ze eens ongelijk!

   Harm (45) 21 januari 2019
  • (45)

   Ik heb 2 mails gekregen van SF zelf dat ze mij waarschuwde dat mijn account gehackt was en dat ik moest betalen helaas heb ik ze meteen verwijderd zonder naar het mailadres te kijken.
   En 1 van weet ik wie met daarin letterlijk mijn tekst wat op SF stond met dreigementen dat ze alles openbaar gingen maken en zelfs mijn man in gingen lichten als ik niet ging betalen,nu heb ik gelukkig een open huwelijk dus mijn man is op de hoogte.
   Nu had ik volgens mij mijn foto al verwijderd en ook geen ongepaste foto stond er gelukkig op.
   Maar ik had mijn account op pauze gezet en was vergeten deze te verwijderen. Ik wacht wel af maar betalen doe ik sowieso niet.

   Esther (45) 21 januari 2019
  • (45)

   Het is vrij bekend dat de beheerder van SF (******* ****) deze berichten zelf stuurt om inderdaad, zoals hier al in eerdere reacties is aangegeven, wat extra inkomsten te gaan genereren. Dit is al eerder gebeurd bij een andere datingsite die deze beheerder in beheer had.

   Bart Sanders (45) 21 januari 2019
  • (42)

   Wat ik nog aan deze discussie kan (en wil) toevoegen is dat ik twee maanden geleden een e-mail kreeg van ene ******* die mij het gehele klantenbestand (zo'n 43000 members en ook nog eens zo'n 11 Gigabyte aan foto's) aanbood. Het werd mij toen duidelijk dat het ging om het klantenbestand van SF. Prijs daarvoor zou 12.000 euro moeten bedragen. Ik heb deze man vriendelijk maar dringend verzocht het bij iemand anders te proberen. Omdat ik hem ook aan de telefoon heb gesproken ga ik er wel van uit dat dit inderdaad ******* **** was (dus de oprichter van SF dating zelf, en niet iemand die zich als hem voor deed).

   Voor zover ik kan overzien stinkt deze zaak van alle kanten. Theoretisch zou het zo kunnen zijn dat de site inderdaad is gehackt. In dat geval moeten volgens de nieuwe AVG-wetgeving alle leden daarvan zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld. Dat lijkt niet gebeurd te zijn, en er staat ook geen melding op SF of iets dergelijks. Over het algemeen zijn datingsites behoorlijk goed beveiligd (en terecht!). Op SF wordt de boel aangeprezen als een goed beveiligde en "privacy-aware" website. Dat hackers daar zomaar kunnen binnendringen en even de hele boel kunnen kopieren lijkt me behoorlijk onwaarschijnlijk.

   Conclusie kan enkel zijn dat de beheerder(s) van SF zelf hier op de een of andere manier toch mee te maken hebben. De hypothese waar ik op dit moment van uit ga is dat ze het klantenbestand aan de eerste de beste opkoper hebben verpatst. Misschien zag die dat het waardeloze rommel was en is toen dit soort berichten gaan versturen.

   IT Specialist (42) 22 januari 2019
  • (49)

   inloggen op sf is nier meer mogelijk vandaag, ik hoor dat er mails gestuurd worden waarin verteld wordt dat je je opnieuw moet inloggen omdat ""oude wachtwoorden niet meer veilig zijn ???) lijkt me vreemd

   pietjepuk (49) 26 januari 2019
  • (38)

   het is wat ,denk je iets spannends te doen wordt het veels te spannend ! laten we ons niet gek maken,is het niet waard .maar idd ik kan er ook niet meer inkomen ,jammer 😇lieve groet S

   san (38) 29 januari 2019
  • (46)

   Sinds dit gedoe met SfDating heb ik me geregistreerd op www.Hearts.nl en heb er nog geen minuut spijt van gehad! In een week tijd heb ik 2 ontmoetingen gehad en daarbij veel leuke gesprekken. Het is ook een stuk goedkoper omdat je onbeperkt kan chatten voor een vast bedrag.

   Tip van de maand, geen dank.

   Www.Hearts.nl 😍

   Jan post (46) 29 januari 2019
  • (30)

   Ik heb de mail ook ontvangen dat ik met bitcoins moest betalen anders werden mijn foto's en persoonsgegevens openbaar gemaakt van secretflirt - de website sf.dating. Ik heb er voor gekozen niet te betalen in de hoop dat het een loos bericht zou zijn, tot op heden nog niets gehoord!

   Waarom gebruikt secretflirt eigenlijk niet secretflirt.nl? sf.dating is veel lastiger te vinden voor velen?

   Joeri (30) 21 maart 2019
  • (51)

   Van wie komen die 2 lasterlijke reacties (Bart Sanders / IT consultant) af? Het zijn toch geen praktijken om zulke valse aantijgingen en aannames te posten. Dit zijn lasterlijke en smadelijke reacties waar werkelijk geen letter van klopt. Volstrekt anoniem dit soort leugens posten is daarbij ook zeer laf en laaghartig. Stuitend om zulke aperte leugens hier tegen te komen


   Mensen (en members) die vragen hebben staan we ( zoals gebruikelijk) met alle genoegen altijd te woord. Daarvoor gebruik je het contact formulier op sf.dating.    Laat je ondertussen niet gek maken en beliegen door valse review schrijvers.
   Beheer SF dating

   beheer sf dating (51) 22 maart 2019
  • (23)

   Ik kreeg een soortgelijke mail, zie hieronder:

   LAATSTE WAARSCHUWING !

   Je hebt de laatste kans om je sociale leven te redden - ik maak geen grapje !!

   Ik geef je de laatste 72 uur om de betaling te doen voordat ik de vίdeo met je ʍasturbatie naar al je vrienden en relaties stuur.

   De laatste keer dat je een Ƿornografίsche website met jonge tieners hebt bezocht, heb je de spionsoftware die ik heb gemaakt gedownload en automatisch geïnstalleerd.

   Mijn programma heeft je cɑmera ingeschakeld en de handeling van je ʍasturbatie en de vίdeo die je aan het kijken was tijdens het ʍasturberen opgenomen.
   Mijn software heeft ook een e-mailcontactlijst en een lijst met je Facebook-vrienden gedownload van je apparaat.

   Ik heb zowel de - Klantenservice.mp4 - met je ʍasturbatie en een bestand met al je contacten op mijn harde schijf.

   Je bent erg Ç·ervers!


   Als u wilt dat ik beide bestanden verwijder en uw geheim bewaar, moet u mij de Bitcoin-betaling sturen.
   Ik geef je laatste 72 uur om het geld over te maken ..

   Als u niet weet hoe u met Bitcoin moet betalen, ga dan naar Google en zoek - hoe u bitcoin kunt kopen.


   Stuur 2.000 EUR (0.435920 BTC)
   onmiddellijk naar dit Bitcoin-adres:

   35YF3ky32rkHGZtoGcUeYWSKEMrbhYMFaG
   (kopieer en plak)

   1 BTC = 4.670 EUR nu, dus stuur exact 0.435920 BTC naar het bovenstaande adres.


   Probeer me niet te bedriegen!
   Zodra je deze e-mail opent, weet ik dat je deze hebt geopend.

   Dit Bitcoin-adres is alleen aan u gelinkt, dus ik weet of u het juiste bedrag hebt verzonden.
   Wanneer u volledig betaalt, zal ik beide bestanden verwijderen en mijn software deactiveren.

   Als je de betaling niet verzendt, stuur ik je ʍasturbatievίdeo naar al je vrienden en relaties uit je contactenlijst die ik heb gedownload.


   Hier zijn de betalingsgegevens opnieuw:

   Stuur 0.435920 BTC naar dit Bitcoin-adres:

   ----------------------------------------
   35YF3ky32rkHGZtoGcUeYWSKEMrbhYMFaG

   (kopieer en plak)
   ----------------------------------------


   Je kunt de politie bezoeken, maar niemand zal je helpen.
   Ik weet wat ik aan het doen ben.
   Ik woon niet in jouw land en ik weet hoe ik anoniem kan blijven.

   Probeer me niet te bedriegen - ik weet het meteen - mijn Şpysoft registreert alle websites die je bezoekt en alle toetsen die je indrukt.
   Als je dat doet - stuur ik deze lelijke opname naar iedereen die je kent, inclusief je familie!

   Val me niet lastig! Vergeet de schaamte niet en negeer dit bericht je leven zal worden geruïneerd.

   Ik wacht op je Bitcoin-betaling.

   Anonieme Hɑcker


   Postscriptum
   Als u meer tijd nodig hebt om BTC te kopen en te verzenden, opent u uw Kladblok en schrijft u - 48H ++ - en slaat u op.
   Op deze manier kunt u contact met mij opnemen.
   Ik zal overwegen om je nog eens 48 uur te geven voordat ik de vίdeo naar je contacten verzend, maar alleen als ik zie dat je echt probeert bitcoin te kopen.   (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
   Wij zijn anoniem.
   Wij vergeven niet. We vergeten niet.
   Verwacht ons.
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   Riedeltje (23) 11 april 2019


Meer informatie en reviews over SFdating