Opzoeknaarjou
6,0

25 reviews

Opzoeknaarjou is de datingsites voor christenen. Christenen zijn vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en op de algemene datingsites kost het vaak uren zoeken. Als jij je inschrijft bij Opzoeknaarjou hoeft dit niet meer en zijn de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt. Profielen in strijd met het christelijke karakter worden verwijderd.

Cijfer en gebruikersgemak

Opzoeknaarjou heeft van ons een 6.0 gekregen, omdat het een datingsite voor Christenen betreft, het aanbod zal dan ook niet erg groot zijn.

Prijzenlijst Opzoeknaarjou

 • 1 maand abonnement: € 9,95
 • 3 maanden abonnement: € 19,95
 • 6 maanden abonnement: € 34,95
 • 12 maanden abonnement: € 59,95
Ontevreden over Opzoeknaarjou? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (25)

 • Mettie (48)
  Betrouwbare site 0 reacties

  Een fijne datingsite. Overzichtelijk en wordt goed gemodereerd. Als je melding doet van een dubieus profiel is hij binnen een uur wel verwijderd.

  Ja er zitten rare gasten op, maar die vind je op alle datingsites. Dus wees waakzaam maar laat je niet afschrikken.

  Christenen vanuit diverse stromingen, leeftijdscategorie en uit het hele land.
  Ik adviseer een 3mnd abonnement, want dan heb je het wel gezien als je nog niemand van je gading gevonden hebt.

  Mettie (48) 29 januari 2023
 • Serieuze dame (43)
  Serieuze dame 0 reacties

  Niet de moeite waard om je aan te melden ook niet voor het gratis proefabonnement van 1 dag of een paar uur. Na veel onzinnige vragen ingevuld te hebben heb ik even kunnen rond kijken, daarna kreeg ik de melding dat mijn account niet is goedgekeurd zonder opgaaf van reden en in verband met het niet voldoen aan de criteria (die nergens op de website te vinden is). Het ziet er uit als een amateur website die de meer bekende christelijke dating websites imiteert. Gelukkig is dit niet de enige christelijke dating site en ervaar ik dit niet als een groot verlies.

  Serieuze dame (43) 27 januari 2023
 • Denise (39)
  Gevaarlijke website 0 reacties

  Ik wil (jonge) vrouwen zeer waarschuwen voor deze website. Het is een plek waar veel ongure types een profiel hebben en betalend lid zijn, maar op zoek zijn naar heel wat anders dan nieuwe mensen leren kennen, een relatie of een leuke date.
  Ik heb meerdere slechte ervaringen opgedaan in 2 maanden tijd. Van mannen die nep-foto’s van iemand anders hebben geplaatst en een oplichter blijken te zijn, mannen die alleen maar seks willen en je tegen je zin in naaktfoto’s gaan sturen, mannen die woedend worden als je vriendelijk aangeeft geen interesse te hebben omdat ze je opa hadden kunnen zijn, tot ECHT de criminele profielen, die zijn veel moeilijker herkenbaar zijn: deze lijken leuk en echt, ook na langer contact, videobellen of een date, maar die je telefoonnummer, huisadres, je financiële situatie en je leven in de gaten gaan houden met verkeerde intenties. Die om foute foto’s en video’s gaan smeken, foute gesprekken voeren, geen relatie willen maar hopen dat je je adres geeft of bij hen thuis wil afspreken. Stalking.

  Ik heb al meerdere keren dit aangegeven bij OZNJ maar het maakt ze niks uit. Ze verwijderen profielen niet en doen of je ‘zelf niet zo stom moet zijn’ want ze waarschuwen ervoor. Een leugen. Ze waarschuwen nergens voor. En het betreft hier niet standaard-oplichters. Het is soms echt lastig herkenbaar.

  Ik wil vrouwen echt waarschuwen voor deze site. Geef nooit je telefoonnummer, e-mailadres, plaats waar je woont, je adres, waar je werkt of wat je doet, welke dagen je werkt, je financiële situatie, gegevens over je familie, foto’s van jezelf, social media aan een man van die site. Kortom, geen fun! Geen plek om te zijn!

  Denise (39) 20 september 2021
 • Roos (57)
  Onbetrouwbaar 0 reacties

  Er is al een paar jaar een man actief die niet te vertrouwen is Hij komt iedere keer binnen als nieuw lid met een andere naam Als zijn gratis dagen om zijn komt hij even later weer nieuw binnen met een andere naam zo is hij altijd gratis lid . Ik heb dit verschillende keren gemeld aan de redaktie ,er word niks aan gedaan de man is nog steeds actief ...Ook kwan er een keer een nieuw lid binnen met de profielnaam ...Dikke lul , die stond er 2 dagen en toen is hij verwijderd En dat op een Christelijke site De profielen worden niet eerst goedgekeurd voordat andere leden ze kunnen ,er komt dus van alles binnen ,mensen wees gewaarschuwd ,deze site is onbetrouwbaar

  Roos (57) 25 juni 2020
 • Judith (29)
  Normen en waarden 0 reacties

  Ik ben zelf streng christelijk opgevoed en ik heb dit altijd als heel erg fijn ervaren en ik zoek ook een relatie met iemand die dezelfde normen en waarden over de bijbel heeft als ik.
  Bij mij in de buurt, of in de kerk, ben ik nog niemand tegen gekomen waar ik een relatie mee zou willen hebben en toen kwam ik op het internet deze website tegen.
  Het was het proberen waard dacht ik en ik heb me aangemeld, meteen ervoer ik een hele opluchting over het aanbod van mannen die ook gelovig zijn opgevoed en die hier nog steeds op die manier over denken.
  Het nadeel was alleen dat geen één man hiervan ook maar een beetje bij mij in de buurt woont en dat is wel wat ik het allerliefst zou willen, wat ook logisch is.
  Dus ik houd voor tien euro per maand gewoon mijn lidmaatschap hier aan en dan hoop ik dat er nog meer mannen op komen en dan vanuit mijn omgeving.
  Zo niet dan moet ik er toch over na gaan denken om het breder te gaan zoeken, want ondanks dat ik graag bij mijn familie in de buurt wil blijven, wil ik ook graag een man vinden om een gezin mee te stichten.

  Judith (29) 21 juli 2019
 • Thijmen (54)
  Ouderwets 1 reactie

  Wanneer mensen hier speciaal op komen omdat ze alleen maar een relatie met iemand willen die dezelfde geloofsovertuiging heeft als die zij hebben dan vind ik deze mensen ongelooflijk ouderwets.
  Je hebt tegenwoordig zoveel culturen en geloofsovertuigingen in de wereld dat het haast niet te doen is om iemand te vinden met dezelfde iedeeën hier over als dat jij hebt en met wie je ook nog eens een relatie zou willen hebben.
  Ik vind dat hele idee toch overschat, ik snap ook niet waarom dat nodig zou zijn.
  Vroeger misschien in de families di eheel streng gelovig waren, dat zou kunnen maar tegenwoordig kan ik me hier niets meer bij voorstellen.

  Thijmen (54) 31 december 2018
 • Julian (38)
  Je hebt christelijk en christelijk 1 reactie

  Er zijn twee soorten christelijk vind ik altijd, je hebt het hele 'strenge soort' en je hebt het 'minder strenge soort' en beide partijen zitten hier natuurlijk op deze site en dat vind ik ook prima.
  Maar dan nog moet je onderscheid maken in wat en wie je zoekt. Ik ben zelf niet van het hele strenge soort, maar ben wel gewoon christen en ga ook wel naar de kerk met bepaalde momenten, maar niet perse iedere zondag.
  Ik zoek dan ook niet perse iemand die dat wel doet, ik zou er zelfs voor open staan om een relatie aan te gaan met iemand die geen christen is, als je elkaar en elkaars geloof maar respecteert dan ben ik er altijd van overtuigd dat er een heleboel mogelijk is.
  En toch zit ik hier, op een website speciaal voor christenen. En ik vind het een hele mooie en fijne website die goed zijn werk doet waar het voor bedoelt is.

  Julian (38) 29 september 2018
 • Nigel (36)
  Goedkoop 1 reactie

  Ik vind op zoek naar jou een hele fijne en vooral een hele goedkope site, waar je goed andere christenen kunt ontmoeten die op zoek zijn naar een relatie en dit via het internet willen proberen in plaats van op de ouderwetse manier.
  Bovendien vind ik het heel handig dat dit een site voor christenen alleen is, want voor mij is het heel belangrijk dat mijn partner mijn geloof respecteert en het liefst zelfs nog deelt, wat her op deze site dus ook het geval is omdat het alleen voor christenen is.

  Nigel (36) 24 juli 2018
 • Jolanda (57)
  beoordeling op zoek naar jou 1 reactie

  Ik wil graag een beoordeling over 'Op zoek naar jou' schrijven, omdat ik heel erg blij ben met de mogelijkheden die deze website biedt. Ik ben al een tijdlang op zoek naar een man maar iedere keer komen we bij een punt dat het geloof tussen ons in komt te staan. Bij op zoek naar jou staan alle mannen hier soortgelijk in, dus dat is dan geen probleem meer en het kan op den duur ook geen probleem meer worden. Ik vind het ook erg prettig om op de site gewoon met mensen te praten over het geloof en dan hoeft het niet eens met de potentie op een afspraak te zijn. Ik vind het altijd erg interessant hoe andere mensen hier tegen aan kijken.

  Jolanda (57) 13 mei 2018
 • Geert (57)
  Prut 1 reactie

  Alles wat hier te vinden is, noem ik prut. Het is een gelovige site en dat is dan het enge pluspunthe dat ik hier bij kan bedenken. Oh en de prijs is ook niet zo hoog dat je er bijna van gaat huilen dat is dan ook iets. Maar verder heb ik er geen goed woord voor over helaas en dat vind ik echt heel erg jammer

  Geert (57) 25 maart 2018
 • Daniel (42)
  Streng of niet 1 reactie

  Of je christen bent of niet en ik welke mate, daar zit nogal een groot verschil tussen vind ik altijd. Sommige christenen zijn streng gelovig en doen alles zoals het in de bijbel beschreven staat en anderen gaan niet eens naar de kerk bij wijze van spreken. Dus wanneer ben je hier welkom is dan de vraag. Hoewel bij een goede christen iedereen welkom is. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je wel een site kunt maken speciaal voor christenen, maar dat je hier niet perse veel mee opschiet.

  Daniel (42) 1 maart 2018
 • Johan (53)
  Sneller 1 reactie

  Op andere websites ben ik soms ontzettend lang aan het zoeken naar iemand met dezelfde geloofsovertuiging als die ik heb. Daarbij komt dat ik dan ook nog eens tijd en energie verspil in vrouwen waar ik toch geen relatie mee zal krijgen. Bij opzoeknaarjou heb je al die moeilijkheden niet, imdat de website voor christenen is. Dat scheelt zo veel tijd en moeite, je kunt hier veel sneller iemand vinden die bij je past dan ergens anders.

  Johan (53) 11 februari 2018
 • Ingmar (35)
  Prijs is goed site wat minder 1 reactie

  Ik ben zelf wel gelovig, maar dat is niet de reden dat ik heir voor heb gekozen. Ik heb meer gekozen voor deze site vanwege de prijs, dan vanwege de instelling er van. Je zien niet veel sites die zo goedkoop (voor iets als dit) zijn als opzoeknaarjou. Het nadeel is dan wel dat waarschijnlijk omdat het niet zo duur is, de kwaliteit van de site ook echt wel wat minder is. Maar dat moet je dan maar door de vingers zien, of je moet er voor willen kiezen om toch meer te betalen op een andere website. Ik vind het wel jammer en ik hoop eigenlijk nog een andere site te vinden die ook niet zo duur is, maar waar de kwaliteit wel wat beter van is.

  Ingmar (35) 19 januari 2018
 • Manfred (48)
  Alleen voor streng gelovigen 1 reactie

  Wanneer je je hier aanmeldt, ben ik achter gekomen, wordt er veelal van je aangenomen dat je streng gelovig bent. Dit is in mijn geval helemaal niet zo. Ik ben wel christelijk opgevoed, maar anderzijds is het voor mij helemaal geen probleem om op den duur een relatie te krijgen met iemand die niet christelijk is van huis uit. Hier op deze site is dit voor veel mensen wel een probleem ben ik achter gekomen en dat is helemaal niet erg, want de site is ook voor christelijke mensen. Alleen voor mij is dat een beetje te veel van het goede en ik ben nu eenmaal niet zo strenggelovig als de meeste mensen hier zouden wensen. Daarom ga ik op zoek naar een andere site, niet omdat het een slechte site is maar om de andere reden.

  Manfred (48) 1 januari 2018
 • Andries (58)
  Veelbelovende naam 1 reactie

  De naam van de website, opzoeknaarjou, is zo mooi! Ten minste dat vind ik en ook heel toepasselijk in dit assortiment. Alleen jammer dat de site zijn naam niet waar maakt want er zitten bijna geen leden op de website. Degene naar wie ik op zoek ben als partner verwacht ik dan ook niet hoer te vinden, daarvoor is het aanbod veel te beperkt.

  Andries (58) 1 december 2017
 • Rick (54)
  Op zoek naar jou niet duur 1 reactie

  Wanneer je de verschillende sites allemaal met elkaar vergelijkt, dan is op zoek naar jouw één van de minder dure sites, zo niet de goedkoopste. Daarbij komt ook nog dat ik zelf religieus ben en het dus waardeer wanneer een vrouw hier dezelfde zienswijze op heeft. Ik heb al eerder gemerkt dat wanneer ik bij iemand ben die niet religieus is, dat het op sommige vlakken dan te veel botst omdat we er dan allebei zo anders over denken. En geen van beide denkwijzes is fout, begrijp me goed, maar het maakt een goede relatie wel lastig voor beide partijen. Waar het op neer komt, op zoek naar jou is voor mij dus een goede site en ook nog een goedkope, wat wil ik nog meer...

  Rick (54) 14 oktober 2017
 • Lucie (35)
  Een lijn 1 reactie

  Wanneer je je hier aanmeld weet je gewoon dat je met de mannen op één lijn zit, iedereen heeft dezelfde liefde voor god hier.
  Ik respecteer het ook als mensen er voor kiezen om dit niet te doen, maar daar zou ik mezelf nooit mee kunnen zie ntrouwen.
  Ik wil iemand vinden waarvoor de Heer altijd op nummer één zal staan en van daaruit kijkt wat voor pad Hij voor ons in gedachten heeft.
  Hier is iedereen zo opgevoed of heeft dezelfde denkwijze als dat ik heb en dat is wat ik wil.
  Dat is ook de manier waarop ik mijn toekomstige gezien, als God dat voor mij heeft gepland, wil opvoeden.

  Lucie (35) 11 augustus 2017
 • Wimpie (68)
  Op zoek naar mij 1 reactie

  De naam van de site is echt wel leuk bedacht vind ik, ik vraag ook vaak aan de dames: ben je op zoek naar mij? Helaas vinden veel vrouwen dat een slechte openingszin, maar beter dan dat kan ik meestal niet bedenken dus dan maak ik daar maar gebruik van. Helaas krijg ik bijna altijd het antwoord nee terug, niemand is op zoek naar een oude man als ik. De mensen hier zijn gemiddeld ook wel minimaal 10 tot 20 jaar jonger dan ik denk ik, dus de kans dat ik wat vind is ook al kleiner. Toch blijf ik hopen en wie weet krijg ik wel een keer ja als antwoord. Dat zou toch helemaal het einde zijn.

  Wimpie (68) 30 juli 2017
 • Pien (47)
  op zoek maar niet te vinden 1 reactie

  Deze site heet heel goed gevonden 'op zoek naar jou' maar volgens mij kun je hier zoeken wat je wilt, en vind je het never nooit niet. bij mij is dat niet het geval ten minste, wel aanspraak van andere mannen daar heb ik niets over te klagen. Maar mijn type man is er absoluut niet bij en ik heb die ene klik, waar je toch op hoopt, nog gene enkele keer gevoeld. spijtig genoeg...

  Pien (47) 19 juni 2017
 • Lucas (47)
  Religie bewust 1 reactie

  Ik vind het goed dat mensen kunnen kiezen om zich aan te melden op websites die rekening houden met de religie van iemand. Ik zelf vind het erg prettig wanneer iemand dezelfde ideeen heeft qua geloof, niet omdat ik vind dat dat moet, maar gewoon omdat je er met zo'n iemand vaak prettiger over kunt spreken.

  Lucas (47) 9 juni 2017