• Denise (39)
    Gevaarlijke website 0 reacties

    Ik wil (jonge) vrouwen zeer waarschuwen voor deze website. Het is een plek waar veel ongure types een profiel hebben en betalend lid zijn, maar op zoek zijn naar heel wat anders dan nieuwe mensen leren kennen, een relatie of een leuke date.
    Ik heb meerdere slechte ervaringen opgedaan in 2 maanden tijd. Van mannen die nep-foto’s van iemand anders hebben geplaatst en een oplichter blijken te zijn, mannen die alleen maar seks willen en je tegen je zin in naaktfoto’s gaan sturen, mannen die woedend worden als je vriendelijk aangeeft geen interesse te hebben omdat ze je opa hadden kunnen zijn, tot ECHT de criminele profielen, die zijn veel moeilijker herkenbaar zijn: deze lijken leuk en echt, ook na langer contact, videobellen of een date, maar die je telefoonnummer, huisadres, je financiële situatie en je leven in de gaten gaan houden met verkeerde intenties. Die om foute foto’s en video’s gaan smeken, foute gesprekken voeren, geen relatie willen maar hopen dat je je adres geeft of bij hen thuis wil afspreken. Stalking.

    Ik heb al meerdere keren dit aangegeven bij OZNJ maar het maakt ze niks uit. Ze verwijderen profielen niet en doen of je ‘zelf niet zo stom moet zijn’ want ze waarschuwen ervoor. Een leugen. Ze waarschuwen nergens voor. En het betreft hier niet standaard-oplichters. Het is soms echt lastig herkenbaar.

    Ik wil vrouwen echt waarschuwen voor deze site. Geef nooit je telefoonnummer, e-mailadres, plaats waar je woont, je adres, waar je werkt of wat je doet, welke dagen je werkt, je financiële situatie, gegevens over je familie, foto’s van jezelf, social media aan een man van die site. Kortom, geen fun! Geen plek om te zijn!

    Bezoek Opzoeknaarjou

    Denise (39) 20 september 2021


Meer informatie en reviews over Opzoeknaarjou