• Thijmen (54)
  Ouderwets 1 reactie

  Wanneer mensen hier speciaal op komen omdat ze alleen maar een relatie met iemand willen die dezelfde geloofsovertuiging heeft als die zij hebben dan vind ik deze mensen ongelooflijk ouderwets.
  Je hebt tegenwoordig zoveel culturen en geloofsovertuigingen in de wereld dat het haast niet te doen is om iemand te vinden met dezelfde iedeeën hier over als dat jij hebt en met wie je ook nog eens een relatie zou willen hebben.
  Ik vind dat hele idee toch overschat, ik snap ook niet waarom dat nodig zou zijn.
  Vroeger misschien in de families di eheel streng gelovig waren, dat zou kunnen maar tegenwoordig kan ik me hier niets meer bij voorstellen.

  Bezoek Opzoeknaarjou

  Thijmen (54) 31 december 2018
  • (29)

   Ik ben zo iemand die jij omschrijft, ik zoek een relatie met iemand die dezelfde geloofsovertuiging heeft als ik en ik ben maar 29 jaar oud, dus ouderwets kun je het niet noemen lijkt mij.
   Jij bent bijna twee keer zo oud als ik en dat is niet erg, maar noem het niet ouderwets en respecteer de mening van mij en de andere mensen die er zo in staan dan ook.
   Ik vind het ook niet erg als jij dit niet zoekt, maar zo heeft iedereen hier een eigen mening over en dat moet ook kunnen.
   Wanneer je niet dezelfde Bijbelse normen en waarden hebt, dan gaat dit op een gegeven moment botsen of misschien zul je het hier zelfs wel nooit over eens worden en daar heb ik geen zin in.
   Dan zoek ik liever een relatie met een man die hier hetzelfde in staat als ik en dan heb je nooit dit soort discussies die steeds terug zullen keren, dat vind ik zonde van de tijd en lijkt me ook niet goed voor de relatie.

   Judith (29) 21 juli 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Opzoeknaarjou