• Julian (38)
  Je hebt christelijk en christelijk 1 reactie

  Er zijn twee soorten christelijk vind ik altijd, je hebt het hele 'strenge soort' en je hebt het 'minder strenge soort' en beide partijen zitten hier natuurlijk op deze site en dat vind ik ook prima.
  Maar dan nog moet je onderscheid maken in wat en wie je zoekt. Ik ben zelf niet van het hele strenge soort, maar ben wel gewoon christen en ga ook wel naar de kerk met bepaalde momenten, maar niet perse iedere zondag.
  Ik zoek dan ook niet perse iemand die dat wel doet, ik zou er zelfs voor open staan om een relatie aan te gaan met iemand die geen christen is, als je elkaar en elkaars geloof maar respecteert dan ben ik er altijd van overtuigd dat er een heleboel mogelijk is.
  En toch zit ik hier, op een website speciaal voor christenen. En ik vind het een hele mooie en fijne website die goed zijn werk doet waar het voor bedoelt is.

  Bezoek Opzoeknaarjou

  Julian (38) 29 september 2018
  • (54)

   Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er nog mensen zouden zijn die van het hele strenge soort christelijk zijn zoals jij dit benoemt.
   Ik wist dat je dit vroeger had dus ik ben er wel van op de hoogte van horen zeggen en verhalen/films enzo maar ik heb het zelf nog nooit echt mee gemaakt.
   Ik zou daar denk ik niet echt mee kunnen daten, als mensen gelovig zijn vind ik helemaal niet erg, maar niet het soort gelovig dat hun geloof voor alles en iedereen gaat. Dat gaat mij te ver.

   Thijmen (54) 31 december 2018

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Opzoeknaarjou