• Judith (29)
  Normen en waarden 0 reacties

  Ik ben zelf streng christelijk opgevoed en ik heb dit altijd als heel erg fijn ervaren en ik zoek ook een relatie met iemand die dezelfde normen en waarden over de bijbel heeft als ik.
  Bij mij in de buurt, of in de kerk, ben ik nog niemand tegen gekomen waar ik een relatie mee zou willen hebben en toen kwam ik op het internet deze website tegen.
  Het was het proberen waard dacht ik en ik heb me aangemeld, meteen ervoer ik een hele opluchting over het aanbod van mannen die ook gelovig zijn opgevoed en die hier nog steeds op die manier over denken.
  Het nadeel was alleen dat geen één man hiervan ook maar een beetje bij mij in de buurt woont en dat is wel wat ik het allerliefst zou willen, wat ook logisch is.
  Dus ik houd voor tien euro per maand gewoon mijn lidmaatschap hier aan en dan hoop ik dat er nog meer mannen op komen en dan vanuit mijn omgeving.
  Zo niet dan moet ik er toch over na gaan denken om het breder te gaan zoeken, want ondanks dat ik graag bij mijn familie in de buurt wil blijven, wil ik ook graag een man vinden om een gezin mee te stichten.

  Bezoek Opzoeknaarjou

  Judith (29) 21 juli 2019

Plaats een reactie


Meer informatie en reviews over Opzoeknaarjou