Victoria Milan
8,8

195 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (195)

 • jan (48)
  Leuk maar wel duur 0 reacties

  Ik vind dit een erg leuke site, een groot nadeel is echter dat het wel erg duur is.
  Ik ga niet elke keer zo veel geld aan een dating site betalen.

  jan (48) 6 juli 2016
 • Bastiaan (45)
  rijke mannen en vrouwelijke golddiggers op victori 1 reactie

  Victoria Milan is een spannende datingwebsite waar je wel aan je trekken kan komen als je een flinke zak geld meeneemt. Ik ging voor de gein eens naar mannen kijken maar die zijn allemaal welvarend gekleed en rijden in dure auto's als ik dat zo een beetje kon inschatten. De vrouwen zijn veelal golddiggers.

  Bastiaan (45) 19 juni 2016
 • Luilakje (44)
  Victoria milan is te duur 0 reacties

  Waarom 55 euro betalen om vreemd te gaan als er ook Badoo bestaat waar je ook simpel sex kunt krijgen? Dit snap ik nooit, zeker niet in deze crisis waar de mensen zelfs doggybags meenemen naar restaurants. Ander principe maar jullie snappen waar ik op doel.

  Luilakje (44) 20 mei 2016
 • Leon (45)
  Victoria milan review 1 reactie

  Prima website als je wat geld over hebt en je wilt stiekem seks hebben. Let wel, veelal kost een date via deze website ook nog geld. Dus je date in feite met een hoer.

  Leon (45) 3 mei 2016
 • Smetje (40)
  Victoria milan is duur 1 reactie

  Flink betalen, dat is de mogelijkheid op Victoria Milan. Heb zelden een datingsite (sex) gezien die zo duur is. Er wordt geadverteerd via de radio, misschien dat ze daarom de prijzen wat hoger hebben gemaakt. Victoria Milan, maak jullie prijzen lager en er zullen meer leden een pakket kopen. Gouden tip!

  Smetje (40) 10 april 2016
 • Doordenker (40)
  Victoria milan is een verschrikkelijke website 0 reacties

  Victoria milan is een verschrikkelijke website met nog verschrikkelijkere leden. Waarom gaat iemand in hemelsnaam zijn of haar man/vrouw bedriegen. Ben je wel goed bij je hoofd. Ik als single kan alleen maar dromen van een leuke partner. En jullie verbrassen de boel waar je zelf bij staat. Denk eens na mensen. Je gooit je leven weg door deze site.

  Doordenker (40) 30 maart 2016
 • Pjotter (40)
  Victoria milan is spannend en opwindend 0 reacties

  Ik moet eerlijk bekennen dat victoria milan me wel een soort van spannend gevoel gaf toen ik me had aangemeld. Op zoek gaan naar vrouwen die de sleur in hun eigen relatie flauw zijn, heerlijk. Het is niet makkelijk en het kost wel een aardige duit, maar als het lukt heb je de avond van je leven! Geloof me. ;)

  Pjotter (40) 17 maart 2016
 • Vlamink (34)
  Victoria milan review van mij 1 reactie

  Victoria Milan is een leuke website voor mensen waarbij hun relatie vast komt te zitten. Net als Anotherlove kun je hier je ei kwijt. Het kost wel wat meer als een normale datingsite. Sommige datingsites zijn ook anoniem dus ik heb een account op Victoria Milan en Hot or Not. Zodat je wat meer nieuwe mensen leert kennen.

  Vlamink (34) 2 maart 2016
 • Bart (42)
  Niet trouwen voordat je begint aan victoria milan 0 reacties

  Zorg dat je niet getrouwd bent voordat je hieraan begint, als de vrouw erachter komt ben je de helft van je huis/auto etc kwijt haha. Helaas is het mij ook overkomen, vandaar deze review over Victoria Milan. De website werkt uitstekend ook al is het duur en kun je alleen met bankbetalingen betalen waardoor het niet geheel discreet is.

  Bart (42) 24 februari 2016
 • Sebas (27)
  Victoria milan not fake 2 reacties

  When you think a profile is fake. Simply put the image from the profile in Google Image Search. When there are matches with other names or other countrys, the profile is probably fake. Its not much work to check it. I never found any matches on Victoria Milan so i think this website is clean and good to go. :)

  Sebas (27) 5 februari 2016
 • Ruud (46)
  Victoria milan recensie 0 reacties

  Ik vind het wat te duur voor wat je krijgt. Heel veel leden praten niet terug, daar betaal je dan 55 euro per maand voor. Het concept vind ik wel mooi.

  Ruud (46) 19 november 2015
 • Harm (41)
  Victoria Milan 0 reacties

  Goede degelijke website waar je dan ook wel voor betaald. Ze sturen wel veel e-mails, dit moet je snel uitzetten anders heb je kans dat je partner het ziet!

  Harm (41) 10 november 2015
 • Ben (45)
  Victoria Milan 0 reacties

  Victoria Milan is prijzig maar het werkt super. Mijn relatie liep een beetje stug dus via deze weg "stiekem" met een ander leuke dingen gedaan. Na een tijdje kwam mijn vrouw er achter en hebben we besloten een open relatie te bewerkstelligen. Dit werkt voor ons heel fijn en hebben nu beide via Victoria Milan dates met anderen.

  Ben (45) 10 oktober 2015
 • Ben (51)
  Hoeren zijn goedkoper 0 reacties

  De prijzen voor een abonnement zijn ronduit belachelijk op Victoria Milan. Je kunt voor 55 euro 2 keer naar de discount hoeren. Daarnaast aan de reviews te lezen gooi je je geld ook nog weg. Ik heb niet betaald omdat ik het niet vertrouw.

  Ben (51) 10 augustus 2015
 • Sekszoeker (42)
  Goedkopere alternatieven minstens zo goed 0 reacties

  55 voor een abonnement, net als op bijvoorbeeld Anotherlove die ook gespecialiseerd is in sex / vreemdgaan, is te veel.
  Op sites als www.Badoo.nl en www.Hotornot.nl kun je gratis de leren doorzoeken en geloof me, daar zijn ook genoeg mensen op zoek naar seks.

  Sekszoeker (42) 23 juni 2015
 • John (46)
  victoria milan prima website 0 reacties

  Wat je tegenwoordig veel merkt is dat iedereen argwanig is over de datingwebsites van tegenwoordig omtrent nep accounts. Ik kan u verzekeren dat dit vaak onzin is en dat het gewoon een smoes is om te zeggen dat je daarom geen vriendin kunt krijgen. Hoe gek het ook klinkt......

  John (46) 14 juni 2015
 • Kluif (51)
  Spannend 0 reacties

  Als je een beetje geld over hebt in de maand is Victoria Milan een goede koop. Gegarandeerd succes in korte tijd.
  Aan de ene kant vind ik dat dit soort websites relaties kapot maken. Aan de andere kant is het wel spannend.

  Kluif (51) 7 juni 2015
 • Harold (27)
  te duur 0 reacties

  Mijn mening is dat 55 euro veel te duur is! Er zijn zelfs gratis sites, gok je kansen dan daar op. Heb de site verder niet goed kunnen testen dus verder oordeel ik er niet over

  Harold (27) 4 juni 2015
 • Milan (30)
  Victoria milan 0 reacties

  Iedereen die roept dat het Victoria Milan nep en fake is is zelf nep. Als jij je al normaal gedraagd en een normale profielfoto hebt krijg je al genoeg aanspraak en daardoor ontmoetingen. Het ligt dus echt aan jullie zelf. Koop een spiegel.

  Milan (30) 26 mei 2015
 • Fan (46)
  Altijd wel succes op victoriamilan 0 reacties

  Ik ben het 100% eens met Martijn. Je betaald wel veel maar uiteindelijk kan het altijd uit. Soms duurt het 1 dag. Soms duurt het 1 maand. Maar altijd is er succes op zijn tijd. Voor jongeren is dit denk ik niet de perfecte datingsite i.v.m. prijs en simpelweg veel ouderen op de site.

  Fan (46) 22 mei 2015