Victoria Milan
8,8

201 reviews

Victoria Milan is een vreemdgaan site specifiek gericht op overspel. Iedereen met relatieproblemen, die op zoek is naar anoniem chat avontuurtje of affaire, kan hier in contact komen met soortgelijke mensen.

Cijfer en gebruikersgemak

Wij geven Victoria Milan een 8,8 omdat deze website zich richt op mannen en vrouwen die al een relatie hebben, maar waarbij de sleur is toegeslagen. In deze categorie staat Victorie Milan met stipt aan de top.

Prijzenlijst Victoria Milan (geen IDEAL mogelijk)

 • 1 maand abonnement: € 54,99
 • 3 maanden abonnement: € 89,97
 • 6 maanden abonnement: € 149,94
 • 12 maanden abonnement: € 239,88
Ontevreden over Victoria Milan? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (201)

 • Koby (57)
  Empatisch 0 reacties

  De vrouwen hier lijken allemaal zo empatisch, haast een beetje te erg als je het mij vraagt.
  Het maakt niet uit wie je spreekt, ze leven allemaal enorm met je mee en snappen ook allemaal precies wat je bedoelt en hoe je je voelt.
  Ze vinden het zelfs helemaal niet erg wanneer je over je ex oid praat, nou ik kan je wel vertellen dat ik dit nog nooit eerder heb meegemaakt dat een vrouw dit niet erg vind dat kan ik je wel vertellen.

  Koby (57) 3 januari 2017
 • Michon (33)
  Victoriaanse mannen 1 reactie

  Bij deze naam denk ik altijd meteen aan victorie, overwinning! Nou dat is in mijn geval nog niet een keer voorgekomen.
  Iedere keer weer wordt ik afgewezen en/of loop ik een blauwtje.
  Als ik nou zo afzichtelijk was zou ik het snappen, maar zo enorm lelijk ben ik nou ook weer niet .
  ga regelmatig naar de sportschool en zorg goed voor mezelf.

  Michon (33) 27 december 2016
 • Myrna (45)
  Slecht nieuws 1 reactie

  Ik ben nu waarschijnlijk de brenger van het slechte nieuws, maar deze site is echt belachelijk slecht. Alles wat hier gebeurt, gaat neit zoals het hoort. De service is slecht en de mannen zijn nou ook niet echt leuk ofzo.

  Myrna (45) 25 december 2016
 • Jill (59)
  Teleurstellen 1 reactie

  Vaak worden vrouwen hier erg teleurgesteld door de reacties die ze van vele mannen krijgen. Zo ook had ik dat een aantal keer, elke keer wordt je er weer op gewezen dat mannen eigenlijk nog holbewoners zijn en maar één instinct hebben waar het hen om gaat.

  Jill (59) 24 december 2016
 • Bas Anoniem (47)
  IDeal betaling niet mogelijk op VM 1 reactie

  Jammer dat je niet kan betalen met iDeal op Victoria Milan anders leek het me wel wat. Verder ook niet de optie om bijvoorbeeld contant te betalen. Account maar weer verwijderd.

  Bas Anoniem (47) 20 december 2016
 • Paulus (44)
  VM is niet wat ik er van had verwacht 1 reactie

  VM is voor mij niet geweest wat ik er van had verwacht. De prijzen zijn te duur en de hoeveelheid berichten die ik toegestuurd krijg zijn nagenoeg nihil nadat je hebt betaald. Voor 10 euro is deze website het overwegen waard, anders niet. Je krijgt ook veel mails toegestuurd (wat je partner beter niet kan zien) dus daar moeten ze ook eens goed naar kijken naar mijn mening.

  Paulus (44) 17 december 2016
 • him (26)
  slechte site 1 reactie

  ik heb zelf de ict opleiding gedaan en daarom kan ik wel vertellen dat deze site echt mega slecht in elkaar zit.
  Er klopt niks van de lay-out slaat nergens op en de knoppen zitten ook niet goed verwerkt.
  het is wel duidelijk dat dit door amateurs gedaan is.

  him (26) 13 november 2016
 • Willem (46)
  VM is te duur en betalingsopties zijn gering 1 reactie

  Mijn mening? Veel te duur voor wat je krijgt. Je betaald honderden euro's en betalen via iDeal is niet mogelijk. Alleen Creditcard en veel mensen hebben dit niet. Kan je ook wel zien want bijna niemand praat terug op VM (omdat ze niet kunnen betalen).

  Willem (46) 11 november 2016
 • Jan Freriks (51)
  Review omtrent victoriamilan 1 reactie

  Hoi met Jan Freriks,

  Hierbij mijn review omtrent datingwebsite www.Victoriamilan.nl.

  Deze datingwebsite heeft mijn erkenning gekregen door 4 sterren te noteren in onderstaand formulier. Het percentage man/vrouw is in voordeel van de man waardoor mannen meer hun best moeten doen m.i. Wanneer je deze inzet zal tonen is een date vrijwel zeker.

  Gaarne verwacht ik geen reacties te krijgen in mijn mailbox.

  Jan Freriks (51) 4 november 2016
 • Werner (45)
  Prijzig 1 reactie

  Voor wat je er voor terug krijgt vind ik deze website veeeel te prijzig! Het is enorm duur en het is eigenlijk totaal niet de moeite waard. Het is saai, dames reageren niet of pas heel laat en daarbij kotm dat het aanbod aan dames maar heel minimaal is.

  Werner (45) 25 oktober 2016
 • nina (34)
  behoorlijk pissig 2 reacties

  Hoe je hhier behandelt wordt maakt mij pissig, het is niet rechtvaardig en daar kan ik absoluut niet tegen. Het maakt me boos en geeft me een machteloos gevoel omdat ik dit meerdere malen heb aangegeven en er niks mee wordt gedaan.

  nina (34) 21 oktober 2016
 • Ludmilla (39)
  Winstbejag gaat voor gebruiksvriendelijkheid 1 reactie

  Ondanks dat ik er een leuk contact heb opgedaan die geruime tijd stand heeft gehouden, moet ik zeggen dat ik de site behoorlijk aan de prijzige kant vind.

  Begrijpelijk is dat zodra je abonnement verlopen is deze over gaat in een gratis abonnement met minder opties.
  Wat echt te belachelijk is voor woorden, is dat de inhoud van je inbox of outbox van je profiel niet langer toegankelijk is zodra je geen betalend lid meer bent.Terwijl je daar echt voor betaald hebt.

  Als betalend lid heb je niet altijd meteen in de gaten dat je een bericht naar iemand stuurt die geen betalend lid is.
  Dat geeft onnodig frustratie,zeker bij een tweede bericht en je nog steeds geen antwoord terug krijgt.

  Deze site heeft vooral winstbejag als oogmerk en hecht niet zoveel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid van de betalende klant.

  Waarschuwing: zelfs nadat ik mijn profiel op non actief èn verborgen gezet had, bleek dat VM mijn profiel doodleuk in een nieuwsbrief naar mannelijke leden bleef doorsturen.Terwijl ik dit soort functies altijd meteen uitzet.Dus VM schroomt niet om je ongevraagd te etaleren in in hun etalage.Let hier goed op dat je dit opnieuw aangeeft als je abonnement is verlopen.Gelukkig heeft een meneer met wie ik eerder contact heb gehad mij door op gewezen.

  Ludmilla (39) 19 oktober 2016
 • Eder (38)
  VM spannend en met swingers 1 reactie

  Spannende website met veel leden actief. Kost wat maar dan heb je ook wat is mijn mening. Zijn ook veel couples aanwezig om te swingen. Niet iets voor mij maar goed als je dit zoekt, dan kan dat hier dus ook. Je merkt wel dat er alleen rijke mensen op actief zijn, de meesten zijn kakkerig.

  Eder (38) 6 oktober 2016
 • Ferdinand (30)
  Gold diggers 0 reacties

  Spannend maar niet voor mij weg gelegd. Vrouwen denken dat ze god zijn en spreken je alleen aan wanneer je een model of miljonair bent. Hoor dat dit op meerdere datingsites het geval is maar Victoria Milan spant hierin de kroon. Ook logisch als je de prijzen ziet van deze datingsite. Alleen gold diggers komen hier op af moet je maar denken.

  Ferdinand (30) 3 oktober 2016
 • Eefje (44)
  Mannen op deze website zijn gewoon dom denk ik 1 reactie

  Enkel en alleen randdebielen op deze website (sorry voor mijn taalgebruik). Natuurlijk, de mannen willen (net als ik) seks. Maar mannen, neem dit mee als tip:

  - Ga een vrouw niet aanspreken zonder foto als er duidelijk op haar profiel staat dat ze alleen mensen met foto wil spreken.
  - Begin met een goede openingszin. "Daten?" is dat niet.

  Het lijkt alsof de mannen geen idee hebben wat ze aan het doen zijn of ze zijn gewoon dom.

  Eefje (44) 30 september 2016
 • Jasmine (44)
  Ik raadt victoria milan zeker aan 1 reactie

  Het kost een beetje maar dan heb je wel wat. In nog geen dag tijd meer dan 5 date verzoeken van mannen hier in de buurt van Arnhem. Ik raadt het iedereen aan.

  Jasmine (44) 19 september 2016
 • Gert (50)
  Victoria Milan goede datingsite 1 reactie

  Victoria Milan is een goede datingsite waar je gemakkelijk een date kan scoren. Mijn idee is wel dat de vrouwen wat verwaand zijn. 80% nemen niet de moeite om een berichtje terug te sturen om maar een voorbeeld te noemen.

  Gert (50) 14 september 2016
 • Stef (57)
  Victoria milan is leuk en positief 0 reacties

  Mijn periode op Victoria Milan was leuk en positief. Ja, het is duur maar het kan wel degelijk uit wanneer je er wat tijd in steekt. Het is geen datingsite waar je een nieuwe relatie vind, wel leuke avonturen met personen die een vastgelopen relatie hebben.

  Stef (57) 13 september 2016
 • lora (41)
  niet te spreken 1 reactie

  ik ben niet te spreken over victoria milan, ze vragen een enorm bedrag per week / maand maar daarvoor krijg je bijna niks.
  ik heb het ''eén keer betaald, maar het blijft ook bij die ene keer. ik vind het maar niks.
  geen enkele dat of wat dan ook is er uit voort gekomen.

  lora (41) 12 september 2016
 • Stef (46)
  Victoria milan is voor niemand goed 1 reactie

  Mijn recensie gaat over "Victoria milan". Deze website heeft er voor gezorgd dat mijn vrouw en ik bij deze uit elkaar zijn. Mijn EX vrouw zat bijna iedere avond op deze website. Dit heeft onze relatie geruïneerd.

  Stef (46) 7 september 2016