Vegalove
6,5

5 reviews

Vegalove is een datingsite voor mensen die duurzame kijk hebben op het leven. Op Vegalove tref je andere mensen met een groen hart en mensen die respect hebben voor andermans leefstijl.

Cijfer en gebruikersgemak

Voor nu krijgt Vegalove van ons een 6.5 cijfer omdat de website vrij nieuwe is en het aanbod nog niet van het formaat is dat je een ruime keuze hebt.

Prijzenlijst Vegalove

Onbekend.

Ontevreden over Vegalove? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (5)

 • Jesse (47)
  Vegalove onzin 0 reacties

  Ik kan niet anders dan zeggen dat Vegalove klinklare onzin is, dit heeft helemaal niets te maken met daten of iets wat hier op lijkt.
  Ik begrijp best dat je het niet altijd eens bent met de levensstijl van je partner of je toekomstige partner, maar je kunt hier altijd een middenweg in vinden waar iedereen blij mee is.
  Dus dat degene waar je mee date of mee wilt daten dit op dezelfde manier moet doen, daar kan ik echt niet achter staan en dat vind ik echt onzin!
  Ik zit liever op een normale dating site want daar heb je ten eerste veel meer mensen op zitten en ten tweede interesseert me dit echt niet in een vrouw.

  Jesse (47) 19 juli 2019
 • Laura (31)
  Nieuwe generatie daters 1 reactie

  Ik denk dat 'Vegalove' echt DE website is voor de nieuwe generatie daters onder ons, want veganisten of sowieso mensen die meer met het milieu bezig zijn en bewuste en groene keuzes willen maken krijg je steeds meer en meer.
  En van deze mensen is het grootste deel toch wel van mijn leeftijd of zelfs nog jonger dan dat ik ben, waar dit aan ligt weet ik niet maar op de één of andere manier zijn de oudere mensen hier een stuk minder mee bezig.
  Er wordt ook wel eens benoemt dat het een hype zou zijn die zo weer een keer over gaat maar daar geloof ik niet in, ik denk juist dat het aantal mensen die zo gaat leven steeds groter zal worden en dat moet ook, want we willen allemaal het beste voor onze planeet en dan moet er wel wat gebeuren.
  Dan is het ook erg fijn om als vrouw zijnde een man te ontmoeten die hier met dezelfde blik in staat en die je niet aankijkt alsof je gek bent geworden wanneer je het hebt over bewuste keuzes maken in plaats van gewoon de goedkoopste keuzes.

  Laura (31) 6 juli 2019
 • Paulus (28)
  Vegalove betaling restitutie 1 reactie

  Prima website alleen nog iets te weinig leden naar mijn smaak. Zal vast spoedig komen want je kan als gratis lid vrij veel, daar komen automatisch veel leden op lijkt me. Heb het niet geheel onderzocht maar Vegalove is volgens mij gestart in 2019 dus het is vrij logisch dat er nu nog niet veel leden zijn. Geduld jonge krijgers. Overigens staat er dat het in 2019 gratis is, er is dus een kans dat, wanneer ze meer leden hebben, dat ze het betaald gaan maken.

  Paulus (28) 5 juni 2019
 • Dave Ossewaarde (41)
  Vegalove betaling restitutie 0 reacties

  Ik heb betaald voor Vegalove en wilde hierna gebruik maken van mijn restitutie periode van 14 dagen. Lastig lastig en heb nu nog steeds geen geld terug gehad. Als u de procedure waarin word vermeld dat het resterende vip bedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen word terug betaald in werking had gesteld en het bedrag dus binnen de door u gestelde termijn stond bijgeschreven, ofwel u afspraak en dus u woord had nagekomen had het niet tot dit stadium gekomen. U kunt mij in het eerste mailcontact wel aanraden om een andere datingsite te zoeken die wellicht beter bij mij past, maar deze vraagt eveneens een inschrijf/startbedrag om mijn nieuwe account te activeren. Daarvoor ben ik afhankelijk van het resterende vip bedrag dat terug betaald zou worden. de 14 werkdagen wachttijd (terecht of niet terecht) op het resterende vip bedrag nam ik voor lief omdat ik de moeilijkste niet ben en helemaal geen tijd en/of zin heb in gezeik zoals dit als extreem goed voorbeeld. U komt zelf uw afspraken niet na en op meerdere door mij aan u verzonden mails met de beschaafde en logische vraag om een reactie waarin de reden van de vertraging word uitgelegd word niet gereageerd! Pas na de mail over de incassoprocedure word er wel gereageerd.... Wederom een situatie die niet nodig had geweest als u de eerdere mails had beantwoord.....
  Rest mij nog te vermelden dat het vip arrangementsbedrag in no time van de betreffende IBAN rekening is afgeschreven als ook het verwijderen van mijn account binnen 24 uur is voltooid, maar het terug betalen van een relatief laag bedrag erg lang (14 werkdagen/21 dagen) op zich laat wachten en zelfs dan nog niet is voldaan! Waar door ik op eigen initiatief achter mijn eigen geld aan moet gaan en als klap op de vuurpijl ook nog eens genegeerd word!
  Ik wil u vragen het bedrag alsnog te over te maken? Via elke Nederlandse erkende bekende financiele dienstverlener staat het bedrag dan uiterlijk morgen voor 17: 00 uur bijgeschreven en is daarmee de kous af.

  Dave Ossewaarde (41) 5 juni 2019
 • Tim Kornelissen (41)
  Vegalove Nl review te weinig leden nog 0 reacties

  Vegalove heeft simpelweg te weinig leden om ook maar een beetje te kunnen chatten op de site. Vrouwen zijn er amper te vinden en als het je al lukt om een leuke vrouw te vinden dan reageert deze vrijwel nooit, hoe gek het ook is. Je kan beter een wat bekendere datingsite bezoeken waar meer leden op zijn aangemeld om zo je kansen op een ontmoeting te vergroten. Wie weet wordt Vegalove in de toekomst een grote vis, ben zelf veganist en heb altijd het idee dat ik anders naar de wereld kijk als andere mensen dus dacht dit is een goede site voor mij maar helaas, nog niet.

  Tim Kornelissen (41) 5 juni 2019