• Paulus (28)
    Vegalove betaling restitutie 1 reactie

    Prima website alleen nog iets te weinig leden naar mijn smaak. Zal vast spoedig komen want je kan als gratis lid vrij veel, daar komen automatisch veel leden op lijkt me. Heb het niet geheel onderzocht maar Vegalove is volgens mij gestart in 2019 dus het is vrij logisch dat er nu nog niet veel leden zijn. Geduld jonge krijgers. Overigens staat er dat het in 2019 gratis is, er is dus een kans dat, wanneer ze meer leden hebben, dat ze het betaald gaan maken.

    Bezoek Vegalove

    Paulus (28) 5 juni 2019
    •  (31)

      Ik vind het ook een hele slimme actie dat ze het in 2019 gratis hebben gemaakt, ik denk ook echt dat ze op deze manier een heleboel leden zullen werven.
      En nu ik hier eenmaal op zit ben ik zo tevreden over de website, dat ik er echt geen moeite mee zal hebben als ik in 2020 moet gaan betalen voor deze site, natuurlijk wel afhankelijk wat het bedrag hiervan dan zal zijn.
      Nog mooier zou het natuurlijk zijn als ik me hier kan afmelden op de website omdat ik hier een leuke man heb ontmoet met wie ik mijn gezonde en bewuste levensstijl kan voortzetten, maar dat is tot op heden nog niet het geval geweest helaas.

      Laura (31) 6 juli 2019


Meer informatie en reviews over Vegalove