• Laura (31)
    Nieuwe generatie daters 1 reactie

    Ik denk dat 'Vegalove' echt DE website is voor de nieuwe generatie daters onder ons, want veganisten of sowieso mensen die meer met het milieu bezig zijn en bewuste en groene keuzes willen maken krijg je steeds meer en meer.
    En van deze mensen is het grootste deel toch wel van mijn leeftijd of zelfs nog jonger dan dat ik ben, waar dit aan ligt weet ik niet maar op de één of andere manier zijn de oudere mensen hier een stuk minder mee bezig.
    Er wordt ook wel eens benoemt dat het een hype zou zijn die zo weer een keer over gaat maar daar geloof ik niet in, ik denk juist dat het aantal mensen die zo gaat leven steeds groter zal worden en dat moet ook, want we willen allemaal het beste voor onze planeet en dan moet er wel wat gebeuren.
    Dan is het ook erg fijn om als vrouw zijnde een man te ontmoeten die hier met dezelfde blik in staat en die je niet aankijkt alsof je gek bent geworden wanneer je het hebt over bewuste keuzes maken in plaats van gewoon de goedkoopste keuzes.

    Bezoek Vegalove

    Laura (31) 6 juli 2019
    •  (47)

      Oke, dan ben ik heel benieuwd en dan mag jij mij antwoord gaan geven op het volgende;
      Wil jij beweren dat als jij je droom man tegen bent gekomen waarmee het op alle mogelijke vlakken klikt en waar je een heel goed gevoel bij hebt, dat je niets met diegene zou beginnen alleen omdat hij een andere levensstijl heeft dan wat jij hebt?
      Laat me alsjeblieft niet lachen zeg want dat doet niemand toch en als je zoiets daar wel voor laat, dan moet je je echt afvragen of je daar wel goed aan doet want dan is de kans groot dat je nooit een relatie zult krijgen.

      Jesse (47) 19 juli 2019


Meer informatie en reviews over Vegalove