• Dave Ossewaarde (41)
    Vegalove betaling restitutie 0 reacties

    Ik heb betaald voor Vegalove en wilde hierna gebruik maken van mijn restitutie periode van 14 dagen. Lastig lastig en heb nu nog steeds geen geld terug gehad. Als u de procedure waarin word vermeld dat het resterende vip bedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen word terug betaald in werking had gesteld en het bedrag dus binnen de door u gestelde termijn stond bijgeschreven, ofwel u afspraak en dus u woord had nagekomen had het niet tot dit stadium gekomen. U kunt mij in het eerste mailcontact wel aanraden om een andere datingsite te zoeken die wellicht beter bij mij past, maar deze vraagt eveneens een inschrijf/startbedrag om mijn nieuwe account te activeren. Daarvoor ben ik afhankelijk van het resterende vip bedrag dat terug betaald zou worden. de 14 werkdagen wachttijd (terecht of niet terecht) op het resterende vip bedrag nam ik voor lief omdat ik de moeilijkste niet ben en helemaal geen tijd en/of zin heb in gezeik zoals dit als extreem goed voorbeeld. U komt zelf uw afspraken niet na en op meerdere door mij aan u verzonden mails met de beschaafde en logische vraag om een reactie waarin de reden van de vertraging word uitgelegd word niet gereageerd! Pas na de mail over de incassoprocedure word er wel gereageerd.... Wederom een situatie die niet nodig had geweest als u de eerdere mails had beantwoord.....
    Rest mij nog te vermelden dat het vip arrangementsbedrag in no time van de betreffende IBAN rekening is afgeschreven als ook het verwijderen van mijn account binnen 24 uur is voltooid, maar het terug betalen van een relatief laag bedrag erg lang (14 werkdagen/21 dagen) op zich laat wachten en zelfs dan nog niet is voldaan! Waar door ik op eigen initiatief achter mijn eigen geld aan moet gaan en als klap op de vuurpijl ook nog eens genegeerd word!
    Ik wil u vragen het bedrag alsnog te over te maken? Via elke Nederlandse erkende bekende financiele dienstverlener staat het bedrag dan uiterlijk morgen voor 17: 00 uur bijgeschreven en is daarmee de kous af.

    Bezoek Vegalove

    Dave Ossewaarde (41) 5 juni 2019


Meer informatie en reviews over Vegalove